Обещах да не се влюбвам, а го направих - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обещах да не се влюбвам, а го направих
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4894 пъти
Аз съм студент на 22. Не съм някой хубавец, но свикнах с тази участ. Имам се за интелигентен, занимавам се със спорт, имам интересни хобита. Финансово стабилен и дрън дрън. С жените не съм имал особени успехи, защото съм малко стеснителен и наивен.

Историята започна преди година на едно парти. Домакинята ме запозна с нейна добра приятелка, хубава дама но само толкова в онзи момент. В последствие тя ми писа в социалната мрежа започнахме да излизаме съвсем приятелски. Сближихме се, тя споделяше всичко с мен. Много пъти наранявана от мъже тя не вярваше в любовта. Хубаво момиче е и много мъже искат да я имат. Фейсбука и направо пуши от съобщения. Имаше връзки с няколко глупака, които още повече я нараниха, и през това време тя ограничаваше контактите си с мен, но все пак е нормално има си приятел. Възобновяваше ги като оставаше сама и пак плачеше на моето рамо. Съществувах само, когато няма друг.

Е така ден след ден аз започнах да се привързвам. Началото на този месец отсъствах 10 дни и на датата на моето връщане тя имаше рожден ден. Пак нещо ограничи контактите си с мен, но го отдавах на това, че неина близка приятелка от чужбина е за малко в България и са заедно постоянно. Реших, че сега е времето да призная чуствата бушуващи в мен от известно време. Купих и страхотен подарък, подготвих изненада и всичко беше супер. Обадих се 1 ден по-рано за да знам, че всичко ще е наред и тогава получих шамар. Каза, че се приготвя да заминава за 2 дни с приятел... поправи се с приятели. Направо онемях и просто и пожелах приятно прекарване. Почуствах се ужасно зле. Не ми пукаше за нищо и реших да отида там където са и те. Взех кола на мой приятел за да не бия на очи и тръгнах. Най-лошите ми очаквания се сбъднаха. Видях я с друг, видимо заможен човек и група от приятели. За мен това беше края, запалих колата и с риск да се пребия по пътя от яд се прибрах. Писах смс за празника все пак и получих отговор, че много ме обичала и съм значел много за нея. Вече 5 дни не пиша, не звъня ама като гледам и тя не се е загрижила много за мен. Подарих подоръка на една колежка, която поне му се зарадва. Най-накрая си помислих, че ще спра да бъда нещастен и както винаги съм грешал. За тези, които ще напишат че съм глупак, спестете си го, очевидно е. Просто исках да си излея мъката някъде.

Millennium Falcon

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 82fa11bb61
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Забрави я. Не мисли, че тя не е разбрала, че я харесваш, просто те използва. Сам казваш, че когато е сама идва и ти плаче на рамото, а през останалото време не те търси. Харесай си другао момиче. Ами тази твоя колежка, на която си подарил подаръка? Може да си и оставил впечатление, че я харесваш и защо не? Просто забрави онова момиче.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3ad9c1ffec
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Кофти работа пич не ти е провървяло

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6c2a2fd945
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Приятелю никой няма да те нарече глупак. Много правилно си постъпил като си спрял да я търсиш. Следващия път обаче като почне да ти реве на рамото я отрежи. Покажи й, че не си някаква носна кърпичка, с която да си бърше сълзите и сополите след поредния женкар. Нека да разбере, че те е загубила и като приятел. Вярвай ми тогава ще тича след теб. А ти си предприел много правилна тактика като моята-тактиката на изчакването. Изчакай подходящата за теб жена, но не й се хвърляй на врата. Пусни мухата и нека тя да клъвне и да тръгне след теб. Жените се увеличават в България. И поради тази причина ще се научат те да преследват мъжете.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d5f0ef7ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В никакъв случай вината не е у теб. Не го взимай навътре и недей да страдаш. И аз съм изживял подобно нещо. Тя е просто една използвачка и се гаври с хорските чувства. И преди си е била същата и такава ще си остане. Никакви контакти с нея, за да съхраниш здравето си. Вече няма никакво значение, ама тя от тебе по-голяма ли беше? И искам да ти кажа, че целия свят не е като нея. А има много свястни хора!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 017bff773a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нали знаеш кой е най-добрия начин да разсмееш Господ? Като му споделиш плановете си за бъдещето...
Друг път не обещавай неща, които не зависят от твоя... "разум" да го наречем.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a13aa4e6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   хич не си глупав,
може да не си толкова атрактивен, но пък звучиш прям, отговорен и добронамерен, бъди търпелив, повярвай тази жена не е за теб, просто си един отдушник за нейните несполуки с други мъже, мерси

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1fab8b5d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей!
Искам да ти кажа, че не си глупак просто си наивен. Според мен тя те е възприемала като приятел с когото може да сподели мъката си. Тя не, че не е искала да бъде с теб просто е искала да запази прекрасното приятелство между вас. Ако наистина я харесваш и искаш да бъдеш с нея, просто и го признай. Независимо дали е с други мъже ти си признай чувствата, така ще се почувстваш леко и един товар ще ти падне от сърцето.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bf72698b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Приятел, много кофти ситуация, която трябваше да си предвидил... Още от самото начало си бил във френд зоната и
е трябвало да прекратиш това приятелство... Имам личен опит с със сходен край, само че последните работи си ги спестих, защото знаех, че ще се случи най-гадното... Винаги слушай интуицията си и не прави тази грешка отново. И повярвай това, че не си от най-хубавите не значи, че няма да си намериш красиво момиче. Свидетел съм как отвратителни грозни дебели глупави отрепки са успели да излъжат хубаво момиче с това, че са "стават".
Пречупи себе си стани по-корав, и при първи признак, че те използват зарежи.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3651be5256
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не съжалявай за нищо, не си глупак. Опитал си :)
Петя

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a1e83b5218
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич, още в началото не си действал правилно и те е сложила в графа приятели, а от нея излизането е почти невъзможно. Да не говорим, че мацката не е стока по това, което описваш. И да те ползва като кошче за душевни отпадъци при положение, че най вероятно е усетила, че не си съвсем безразличен... просто без коментар. Преустанови всички контакти с нея, ако ти звъни просто не и вдигай, колкото и трудно да звучи. Времето лекува.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3ded449083
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз мисля, че просто ти си се вкарал в някакъв филм. Историята започва преди 1 година! Ако тя те харесваше като мъж, нямаше да чака толкова време. Нещата щяха да са се случили отдавна. За нея ти си просто добър приятел и събеседник. Нищо повече. Не мога да нарека това използване, както някои по-горе писаха. Тя не ти е давала надежди, по никакъв начин не е показала, че иска нещо повече от приятелство между вас. Всичко е в тоята глава... Една година пърхаш около нея и чакаш чудото да стане. Е, няма да стане. То е било очебийно ясно още в началото, но ти не си искал да повярваш.
Остави я. Тя не е привлечена от теб и не те вижда като интимен партньор. Няма и шанс това да се случи. :(

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 821c103d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Millennium Falcon
По-голяма е с година и половина. Като се замисля може и да ми е давала разни сигнали, но...
В началото аз също я приемах в графа приятели. От месец и половина нещата се развиха. Животът продължава с или без нея.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1a89a2dd3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Приятел, изобщо не се тормози за глупости, момичета като нея под път и над път. Живей си живота и се забавлявай, ако някое момиче те хареса наистина, ти сам ще го усетиш. Когато бях на 21-22 бях в абсолютно идентична с твоята ситуация. Тя също беше по-голяма от мен (с 2 години) и си имаше сериозен приятел, с който беше от дълго време. Отначало и на мен не ми правеше впечатление, но постепено се появи някакво привличане, тя просто се държеше много мило и естествено с мен. Аз разбира се не си правех някакви илюзии, че мога да имам нещо сериозно с нея, тъй като приятелят й беше доста заможен, а аз по онова време едвам свързвах двата края като студент. Така или иначе колкото и да си повтарях, че нещата са невъзможни, се влюбих в нея. Не знам дали й бях като приятел, по-скоро се забавлявахме доста заедно, имаше някакво привличане между нас, но в крайна сметка тя прекрасно знаеше, че аз съм просто един беден студент. Година и половина след като се запознахме, ми писа че е бременна и че ще се жени. Няма да ти казвам как се почувствах, все едно света се срути отгоре ми. Трябваха ми цели 2 години, за да я забравя. През това време непрекъснато я сънувах, нямаше ден в който да не мисля за нея. Сега 8 години след запознанството ни все още поддържаме връзка, аз вече не съм онзи беден студент, може би и още я обичам, но просто отдавна не ми тежи на душата. Не си трови живота като мен, идва лято, забавлявай се!!!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 821c103d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Millennium Falcon
Животът продължава. Старая се да не мисля толкова за нея. Забавлявам се, излизам, отдавам се на хобитата си но видя ли че си е постала нещо на стената във Facebook или че се е сприятелила с поредното момче всичко се преобръщаТя се отдръпна от мен. Видяхме се преди няколко дни, но не беше същата вече. Няма прегръдки, няма целувки, доста делово. Не знам какво се е случило, но тя не е глупав човек досетила се е. Предполагам така е най-добре.
Най-добре ще я забравя ако има човек, който да държи внимението ми. Трудно е намирането и най-вече сближаването със бъдещ заместител. Пуста стеснителнот...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b35fa9b363
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Сладурче,
аз също съм обичала и така са ме наранили, че все още нямам доверие на мъжете... ама никакво, ама те не го знаят. Няма нищо сигурно в тоя живот. Взимаш каквото ти се даде и бягаш. Понякога може и да останеш. Не съжалявай за нищо и не се ядосвай. Недей да търсиш заместител;). Такъв няма. Хората сме неповторими. И когато един/а не може да те направи щастлив, тогава друг/а МОЖЕ. Мене много ме боли, защото и аз трябва да търся другаде щастие, а не където съм в момента. Колко сила само се изисква да оставиш старото и това в което няма бъдеще. Да се изправиш да се отърсиш. В твоя случай да изпъчиш гърди, а в моя да развееш коси. ;) Да се усмихнеш и здраво мъжки да стъпиш... Не забравяй, че сърцето ти е голямо и в него можеш да побереш колкото искаш други такива. Не се ограничавай с едно. Любовта е навсякъде ама наистина е така. Казваш, че е трудно да намериш заместител. Просто не търси заместител, а търси нещо друго.. нещо ново... нещо което не си имал и не си очаквал... и ще се случи. Учи се. Не губи време... целувки

една от многото

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker