Няма неразрешими проблеми, а трудни решения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма неразрешими проблеми, а трудни решения
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 4566 пъти
Здравейте, на всички читатели. От много време искам съвет, някакви насърчаващи думи или остра критика за това, което правя на всички около мен.

Имах 5 годишна връзка с момче, което безумно обичах. Страшно си пасвахме в сексуално отношение. Да но само дотам. За всички други ежедневни решения той се налагаше, аз бях безгласна буква. Много обичаше да флиртува, дори пред очите ми го е правел. А аз бях страшно избухлива, не изслушвах, а се цупех и всичко правех напук. Защото си мислех, че не всеки път аз трябва да съм послушното кученце.

Оставих го. Една година не погледнах друг мъж. Защото, колкото и да не исках да си призная аз още го обичах. Но се завъртя едно момче покрай мен. Допадна ми и тръгнах с него. Но и той като мен е претърпял раздяла с голямата си любов.

Мина се известно време - около 2-3 месеца и забременях. А още обичах бившият си. Но се омъжих, защото така искаше мъжът ми и родителите ми. Аз не исках, но...

Сега вече са минали 2 години от сключването на брака с момчето, което е много добро, работливо, обичливо, помага ми с домакинството, гледа детето... но пие и става много агресивен.

Момиченцето ми е на една годинка и наскоро направих нещо за което не знам дали да съжалявам или да продължа????

Изневерих на мъжа си с бившия си приятел, който още обичам.... Не спирам да мисля за него.
Не знам какво да правя... Постоянно мисля, плача и нямам търпение да се видя отново с бившия си. Той си няма приятелка и още ме обича.
С мъжът си живея иделанен семеен живот, а с бившия си имам перфектен сексуален живот...
Помогнете ми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6386e7db9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Леле внимавай, аз лично ако разбера че жена ми се чука с бившия си и без да съм агресивен незнам кво бих и причинил, а ти казваш, че той пие и е агресивен... Лоша картинка се очертава.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 63c9f36fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не разбирам защо си забременяла от мъж, в който не си влюбена??? И защо си се омъжила само заради другите??? Ти техния живот ли живееш или своя???
В крайна сметка всичко това не е довело до нищо хубаво, а сега нараняваш всички около себе си. По-добре се постарай съпугът ти да не разбира, за да не си създадеш още по големи проблеми. Ако наистина се обичате с бившия може би е добра идея да се разведеш и да се съберете, но хубаво претегли плюсовете и минусите, за да не се окаже, че не му се гледат чужди деца и накрая от двата стола да паднеш на земята. Нищо чудно сексуалното опиянение да те заслепява.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 7d9e88781e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Привет!
Пред очите ми е същата история, но на по късен етап от развитието и. Резултатът е - разведоха се. Детето е при майката и живеят при родителите на "бившият приятел".
Едва ли някой дарява това дете, дори и майка му с нужната обич и внимание.

В случая трябва да избираш между собственото си щастие и щастливото детство. Като порастнеш ще разбереш кое е било по-важното. А сега направи това, което искаш - всеки е свободен са да избира сам как да живее.

След време ще разбереш дали е правилният избор.
Според мен любовта и секса не са вечни те постепенно намаляват или изчезват.
Успех, късмет и много здраве.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 1148aa3718
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами в доста кофти ситуация си но не забравяй че имаш дете за което си отговорна ... да си мислила какво искаш преди да забременееш не съсипвай живота на дете си ... аз на твое място бих останала със съпруга си и ако неистина не получаваш нужното сексуално задоваляване не ти пречи да бъдеш с бившия си ,но наистина внимавай какво правш прецени плюсовете и минусите и сама ще прецениш кое е по добро не само за теб но и за детето ти.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 3edc014d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей,

Според мен имаш нужда да вземеш някои важни решения и да промениш живота си. В момента всички, които сте участници в тази история, страдате. Ти - понеже живееш с човек, когото не обичаш. Бившият ти - понеже е в унизителното положение да бъде твоят таен любовник. Мъжът ти - защото го мамиш по изключително грозен начин (извинявай за острата критика, но съм искрена), и детето, което неминуемо усеща как между мама и татко има напрежение, а не любов.

До тук имаме четирима наранени, а в основата на всичко това си ти. Длъжна си да вземеш някакво решение, какво - зависи от теб, но със сигурност трябва да прекратиш ставащото в момента. Да живее едно семейство в лъжа е най-лошото нещо. Ако питаш мен, между теб и бившият ти приятел също едва ли би могло да има добро партньорство. Сексът е важен, наистина, но разбирателството и доверието са истинската здрава основа в един брак. Проиграла си шансовете си и с двамата... Може би е най-разумно да кажеш истината на съпруга си и да оставиш на него да реши дали да ти прости, и ако ти даде втори шанс да направиш така, че да спечелиш отново доверието му и да спреш да играеш игрички. Помисли и за детето си. Ако мъжът ти е добър баща, решението е очевидно - длъжница си на този мъж. Успех!

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: e778e4f150
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ега си и работата - като е станал агресивен при такива обстоятелства - направо му виж сметката по всички параграфи за негово добро - хахахаха ами като си курва - докажи го пред обществото поне....

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 42f4a41639
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разделила си се с бившия, това както го описваш е доста интересна личност. Личност, която се доказва на всички и най вече на себе си. Според мен си наранила самочуствието му. Той не те обича, обича егото си, и не може да преживее раздялата. Ако е вярно, че ти си го напуснала.

Заслепена си. Ще се върнеш при него и ще му стане скучно. Познавате се от години. Секса сега е толкова хубав защото е забранен. Като стане рутина ...

Гледай си семейството. Като ти се прииска секс, винаги можеш да намериш. Само не се увличай и не наранявай човека до теб. Макар че, мъж който пие и става агресивен... къде ги намираш такива.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 4ccf885a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей мило момиче. На 56 години съм и имам чувството че живееш моя живот преди години. И за това напълно те разбирам какво чувстваш и преживяваш. Знам че боли но всичко ще отшуми.

Бъди със съпруга си, а колкото до бившия 100 процента просто иска да си докаже че пак може да те има и се възползва от това че още имаш чувства към него.

Бъди силна и го отрежи така че свят да му се завие, гледай си момиченцето и съпруга.
Целувки и успех!

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 4151694413
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Тъпо е, че си се омъжила за мъж, който не обичаш и за, който не си искала да се жениш.. според мен не е трябвало още в началото да оставаш с нито един от двамата.. трябвало е да продължиш напред и да ги забравиш... но това е минало.. след като вече си се оженила и имаш дете.. това променя всичко, според мен трябва да останеш със съпруга си и да забравиш бившия си, дори да го обичаш, щом те е правил нещастна... Ако останеш с бившия 100% ще стане същото каквото е било преди и няма да издържите дълго заедно!! А съпруга ти, той се държи добре с теб и дъщеря ти, грижи се за вас.. Така е най-добре за една жена с дете!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker