За запознанствата и гордостта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За запознанствата и гордостта
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2582 пъти
Аз съм мъж и от дълги години търся контакти с жени. И като приятелство, и като сериозна връзка, винаги се опитвам да се сприятеля с жени. Не за да ги вкарвам непременно в леглото. Просто за да имам шанса за избор или да открия половинката, която истински ще обикна един ден.

Но не, жените трябва да са недостъпни, трябва да са тежки, трябва те да са тези, които ще правят избора, а мъжа да се радва, че изобщо са му обърнали внимание.
А може много по-просто да се разбираме и отговаряме. Също както и да не нараняваме хората, със сериозни намерения, само защото още една бройка флирт ще ни дойде добре на самочувствието.

Знаете ли какво се случва след време? На мъжа му омръзва и тръгва с някоя избрала го, за да не е вечно на сухо.

А после започва да му се иска да изневерява. Защото вечно нещо му липсва, а именно това, че е останал някъде на опашката или е бил сам твърде дълго и му е омръзнало.

Звучи ли ви познато? Това не важи само за старите моми, които бързат да си намерят мъж. Всеки човек без късмет във връзките изпада до там един ден.

Така че от моя 34 годишен опит, мога да кажа, че нищо не се губи - нито жените са над мъжете, нито мъжете над жените, просто всеки си взима своето рано или късно, под една или друга форма. И резултата е: нещастни семейства, самотни мъже или жени, техните деца. И безкрайни въпроси: Къде и как е любовта? Има ли я, няма ли я?

Всички тези грандиозни доказваници и желания на жените да се почувстват като принцеси, пречат и погубват много от възможностите и красотата на истинските и прости човешки отношения.

Всеки човек таи вътрешно желание да се почувства специален, но в последно време жените и младите момичета наистина прекалват - издигат едни безпочвени стени и прегради. А това обърква отношенията толкова много и започват да се създават едни полови деления на мъже и жени. И всичко отива подяволите :)

В заключение само ще кажа: Гордостта и надменноста, никога не е помагала на никой, без значение от неговия пол, няма да бъде и верния ключ към щастието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 617293a08f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Повечето хора са станали такива и според мен го правят, за да се предпазят, защото са наранявани. И когато не си достатъчно упорит, за да разбиеш тези издигнати стени от другия, автоматично попадаш в графата на тези, които търсят лесното.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6e647d98d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кой знае... на какви жени си случвал? :) А има различни, не всички са капризни, надменни или самочувствени! ... И какво за теб е значението на думата принцеса. За мен, не е жена, тип - ледена кралица :D A жена, която е възпитана, внимателна, тактична, която еднакво балансира както с външната си красота, така и вътрешната си :) Все пак коя жена би искала мъжете да я имат за красив предмет или опаковка. Жената е също човек ;) Да, ... описал си едно от най-честите държания на нежния пол, но то не обхваща всички, а и си има причина. Може би грешката в трудното разбиране между жените и мъжете е, че никой не си задава въпроса какво му е на другия? Така де, нима просто ни има, сега и нямaме минало което да ни е довело до това сега? Нали? ! ... :)

Аз лично не съдя жените за нищо, защото техният път на израстване също не е лек! ... :) Първо че те израстват по-бързо, е не винаги, физическото им израстване, е съпроводено и от бързо психическо. По-често с порастването им, в тях настъпва хаус от емоций, и жената се учи да контролира тези емоций, да ги разбира. Така понякога прави и грешки, но е разбираемо, особено в началото за нея, много усещaния са й непознати, но и харесват, и тя им се доверява, без да се замисли до какво ще доведe, и дали човека е напълно за нея. Със съзряването и някои грешки, тя ще разбере кое е най-добре за нея! ... Да не говорим, какво влиание оказва, самия и пол, че тя голяма част детството и, минава през мотото на пола и, а след това и първата и менструация, появата на циклите и, и до сексуалността. От там, какво прави? Започва да мисли за своята девственост, това я кара да се чувства по-различна, по-специaлна защото има нещо с което се е родила, то е едно и може да бъде загубено. Тя приема девствеността си като специалнa, същевременно няма много опит в началото!!! Чувала е, че има момчета който ще я искат само за секса, но не знае как да ги разпознае. И така избягва доста стойностни, като решава да го направи с някой струващ и се открит и ценящ я, ха, което често се оказва точно обратното! ... :)) Та... нейното детство, нейто израстване, минава и е доста зависимо от пола й, това е част от природната причина, защо жената е каквато е! :)

Хммм... С израстването си, много момчета/мъже и правят комплименти, забелязват я, търсят я, и тя започва да цени красотата си, защото това и отваря много врати, дава и много възможности! ... А може ли да бъде по-различно? Според мен, е трудно да е различно! Защото макар да се казва, че сме за равенството, .. че няма еманципация, действителността не е чак така толерантна спрямо половете :D Света все още си е мъжко място, а жената просто се опитва да намери своето място, можем ли да я съдим за това, не мисля! ... Опитва се да се интегрира, да се докаже, и така да отстой правата както на себе си, така и на жените като цялост. Миналото не е било много солидарно с жената, и сега тя има повече възможности. Ако бъда откровен, женската красота е превърната в тотален култ :)) Е, "света е мъжки, защото мъжете първи са взели привес в управлението му", но кой има по-голямо влиание в света - жената. Съмнявате ли се? Моля, моля, огледайте се, жената е навсякъде, по-кориците на списанията, по-рекламите, по-обложките на филмите, в самите филми, в музиката, в изкуството, по биобордовете, по кориците на книгите, по телевизията, че даже и по-картите за игра (има и такива карти)!!! :D Жената е навсякъде, като лице на света. Само дето по-често е представена не само с лицето си :)) А се обръща специлано внимание на тялото й, всичко което е с облика на жената е с някакъв сексуален подтик. Което доказва, че света е мъжки, и че чрез намеците за секс, се продава всичко! ... Та... по това отношение, жената е придобила голямо самочувствие, защото това което се харесва, тя не го e придобива, тя го има, то е нейно притежание, красотата й. Та в израстването си, тя, полага много грижи за външния си вид, всеки ден. Сега може би ще разбирате, и защо много жени са с големи очаквания, не допускат лесно до себе си. Но жената не е само тяло, тя е и интелект и душа. И една осъзната жена, едно от нещата който иска, е да бъде така оценена и обичана, а не само заради тялото си.

Просто жената си знае, че е харесвана, и не е готова да се даде на всеки. Още по-малко ако не го познава! Какво да си говорим, те са нежни същества, които живота обиграва до положението да бъдат по-директни, малко по-сурови и груби, и защо? Защото докато придобиват опит, случват повече на глупаци, идиоти и използвачи!!! :)) Кое привличa такива индивиди към нея, нейната красота, красивите неща винаги изглеждат лесни, за тези на които не им пука много, защото си мислят, ооо тя е красива, сигурно не е много умна! ... А стойностните хора, тях голямата красота обикновенни ги кара да губят ума и дума, но пък те търсят и душевната такава :)

Ех... наистина е дразнещо, че когато мъж потърси жена, тя си мисли, че я търси за секс!!! Дразнещо ли? Да! ... Защото това клеймо е насадено от онези плейбой, дето си разяват оная работа, като байрак, насам-натам!!! :)) Заради тях, излиза лошо има на всички мъже! ... Даже и на тия дето им е все тая дали ще има ли няма да има секс! ... За дамите ще кажа, че не всички мъже търсят жена, за секса. Да, случва мъж да намира една жена за приятна, да иска да я опознае, да я харесва каквато е, да я обича :) Запомнете го, иска ли един мъж от вас секс, или прави ли така, че бързо да стигнете до секса - този мъж не ви обича, той просто се задоволява, чрез вас. Не бъдете играчки, бъдете жени с воля и следвайте сърцето си, но давайте възможност и на чуждите сърца ;)

Всеки е специалeн, жена, мъж, хора сме! ... Мисля, трудностите при запознаванията, не е гордост което виждаме (и мъжете правят също), а една студена резервираност, вътрешен страх, че непознат иска да ни стане познат :) Срах до какво ще доведе това. И които/която е бил/а нараняван/а, си представа, че новото познанство, ще доведе до същото. На страха очите са големи :)) Докато не опитате, няма как знаете, има и много добри хора :) А дори познатия някога е бил непознат, на който е било дадено шанс, помислете за това :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 580f76ddb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Оффф айде моля ти се. Като започнат така мъже да се оплакват ми става смешно. Знаеш ли защо жените изграждат стени? Ще ти отговоря- защото им е писнало от неориентирани мъже, дето само гледат да ги използват и не са сигурни какво искат. Не казвам, че ти си такъв, но има доста такива индивиди. Аз никога не съм се правила на тежка и недостъпна, дори напротив, държала съм се дружелюбно и приятелски. И знаеш ли какво - хората си мислят, че като се държиш добре с тях и могат да ти се качват на главата. Особено мъжете. Е, спрях. Вече и аз си преценявам с кой как да се държа, и вече съм както ти би го казал - недостъпна. Но тази недостъпност не е от надувки, а от разочарования. Така, че в случая за да са жените такива, мъжете също имат вина в това. Може и да си един от малкото индивиди, който е свестен, но нали знаеш накрая и ти го обираш. А особено като си се опарил няколко пъти след това е трудно отново да се довериш. Не знам но по-добре ми е да съм недостъпна, по-сигурна се чувствам, отколкото всеки да ми се качва на главата и да си мисли, че щом му давам шанс да се опознаем, може всичко да си позволи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d180b316dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   стойте си недостъпни и самотни

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 55ffdf5b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Възможно ли е да се пребориш с пълно безразличе на едно момиче към теб, и ако е така, моля за съвети, благодаря!

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a71a8001eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами честито, батка. След като прочетохме № 3 не ни остава друго, освен да дигнем ръце.
Цитат 1: "Може и да си един от малкото индивиди, който е свестен, но нали знаеш накрая и ти го обираш. "
Цитат 2: "Не казвам, че ти си такъв, но има доста такива индивиди. "
Цитат 3: "Знаеш ли защо жените изграждат стени? Ще ти отговоря- защото им е писнало от неориентирани мъже, дето само гледат да ги използват и не са сигурни какво искат"
Цитат 4: "Като започнат така мъже да се оплакват ми става смешно. "
-------------------
Е, ако приемем че аз имам претенции (а може би и авторът също) да съм доста ориентиран, знаещ и можещ мъжки "индивид", по женската логика не мога и не бива да се оплаквам, задето те ме поставят в една категория с "неандерталците". И издигат пред мен същите стени и ледени бариери, както пред тях. Е, мамка му, трябва да знаете, че думичката гордост наистина значи много за един истински мъж. Може и да е Ахилесовата му пета, но загуби ли я, мъжът престава да бъде мъж.
Та затова тези, които имаме поне мъничко самооценка и гордост няма да тръгнем да се мъчим с вашите "бариери", да нахалстваме или да ви се натрапваме. Ние разбираме женската студенина като "благодаря, не ми е нужно вниманието ти" и оттам насетне кавалерският кодекс изисква просто да изчезнеш от света на дамата и да не я безпокоиш повече... И така стават много разминавания в живота. Отказвам да приема, че само мъжете сме виновни за тях.
Та за когото ползите, за него и тежестите... Казвам го само като завоалиран намек, но тези, които искат и могат да мислят ще го разберат много добре. Според мен дамите би трябвало да се доверяват и да използват повечко прословутата си интуиция. Която би им подсказала кога "стената" трябва да е от желязо и кога - само от картон.
Едва ли всички мъже сме еднакви. Следователно едва ли и критерият ви трябва да е един и същ.
Но това са само бръщолевения на един мъж около 30... кой съм аз, че да поучавам жени по женски въпроси?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9fa8e1ae3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да разбера какво толкова те учудва за гордостта, като ти сам тръгваш с нагласата от много да избереш една, която да обикнеш. Твоето какво е, освен че прилагаш метода на Дарвин за естествения подбор :)
Ако я нямаше гордостта и уважението щеше да напишеш, че всички са леки като вятъра...
Май златната среда липсва :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1fb55f75eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ами защото вие мъжете не си знаете таргета. Обикновено се целите нависоко, а не оценявате обективно себе си. Аз съм жена и ще ти дам няколко примера: пиша си с един по скайп, разговорът върви чудесно, общи теми и прочее, на приблизително еднаква възраст сме - малко над 30 г.. До момнета когато си разменяме снимки. Той - леко затлъстял, отпуснато тяло без релеф, забележима начална фаза на оплешивяване, тлъстички бузи, дребен бизнес ЕТ някакво, нито е вишист, нито е богат. На мен това не ми прави впечатление - и аз не съм красавица нито милионерка. В тялото съм много добре, но в лицето хич ме няма, грим не ползвам, сложни фризури не правя. Допада ми, защото е горе-долу в моята категория и не задирям за външен вид - тоест реално си преценявам класата. Той обаче с претенции - ама била съм изглеждала обикновена, пък той би тръгнал само с чалга-фолк-манекенка, със силиконови цици, екстеншъни и тон и половина грим, и 20-см. токове. Айде - бегай! Тоя тип жени никога няма да си спрат погледа на такъв като него - те просто си знаят класата и имат друг таргет за мъже.
Малко слезте на земята когато пишете списъка с претенции, първо си преценете себе си, в кой "клас" попадате и се ориентирайте към жени от същия тип. Дорде търсите силиконови гърли - все жените ще са ви виновни, недостъпни и прочее.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0bc53e5736
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8, малко над 30? Звучиш направо инфантилно.
Хората не се взимат по ум, красота, доброта и дори по финансови възможности.
Кой на кого и какво предлага.. хора всякакви, стига сте категоризирали. Наистина е важно от някаква престореност и криво разбрана гордост да не пропуснеш човека за теб - другото е Божа работа!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker