Истинската Любов Съществува! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истинската Любов Съществува!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3226 пъти
Искам да те гушна, и да те предпазя от този свят студен.
Да те стопля в прегръдките си. Не искам да ставаш жертва на алчността, на материалните "ценности", защото, те погубват човека.
Искам да ти покажа какво е според мен любовта.
Вярвам в нея, в истинската любов. И искам да ти покажа какво представлява тя, искам да ти покажа, че тя съществува. Остави ги другите, те просто гледат от погрешния ъгъл, и затова твърдят, че тя, истинската любов не съществува.

В живота на човек има трудни моменти, изпитания, които той няма как да предотврати. Съдба е, писано му е да се случи. Той трябва да мине през тези трудности. За добро е, ще го направят по-силен, ще научи някакъв урок.
А любовта?? Та тя е част от живота, тя е една трудност, с която ние се сблъскваме и много от нас страдат, но е за добро. Учим се. Учим се как да обичаме, виждаме какво е любовта. Но тъй като в любовта има много уроци, които трябва да се научат, може би затова хората минават през много неуспешни връзки, но поне са научили по нещо ново и постепенно виждат какво наистина е ценно в любовта, какво наистина е тя.

Нормално е, както когато сме се учили да ходим, сме падали много пъти. Падаме, ставаме и отново се опитваме и се стараеме да направим поне 3 крачки без да паднем, но на втората, отново падаме, но не се спираме, не се отказваме и отново ставаме и продължаваме да се борим.
Братята Райт. Много опити са правили, за да полетят, но всеки път нещо не се е получавало, и отново и отново са усъвършенствали плановете си и са пробвали наново и наново, докато са стигнали до успех.
Както се казва: Ако искаш да полетиш, Приготви се да падаш.

Тъй че, истинската любов съществува. Всяка любов е истинска. От всяка връзка извличаш поука, всяка връзка ти е полезна с нещо. Истинската и вечна любов, не е само цветя и прегръдки, тя е пълна с изпитания, всяка любов си има изпитания, не знам защо тогава момичетата търсят нарочно тръпка някаква, като всяко нещо си има изпитания. Всяка любов има трудни моменти, но точно тези трудности я правят по-силна и на края, след всички тези трудности, ако любовта е оцеляла, а не некой страхливец да е избягал от нея, понеже не било любов (понеже под любов разбира само слънчице да ги огрява и да се целуват), то ако е оцеляла след всички трудности, значи тя е истинска и вечна любов.
Истинската любов съществува. Съществува и Истинската, Вечна любов.

Тъй че, ела да те прегърна, бъди с мен, макар че наистина, не знаем дали любовта ни ще е вечна. Кой знае, може да е кратка, много кратка, но със сигурност истинска. Аз ще преоткрия нещо в себе си, благодарение на теб, и ти ще преоткриеш нещо в себе си, благодарение на мен. Ще споделим житейския си опит, ще научим по нещо ценно, ще научим нещо ново за любовта, нещо което ще ни е важно за напред в живота.

Харесвам си те, но за теб съм просто приятел. Боли ме, защото виждам, че клониш към грешния път, но дано да се лъжа. Дано останеш вярна на себе си, дано да не допуснеш грешка, от която да съжаляваш и страдаш много. Но не се знае, всеки си има уроци в живота, които трябва да научи.
Но копнея да се срещнем, в града в който сега уча и да прекараме един-два дена заедно и да си поприказваме сладко, да се разхождаме и накрая, да ти споделя... че си те харесвам, просто да ти споделя, за да знаеш. Знам, че не можем да бъдем заедно, не искаш, защото ти искаш някой с кола ;( но това не е любовта. Искам да ти го кажа, да те предпазя, да ти споделя какво е важно в любовта, да ти отворя очите, да не се заблуждаваш с тези материални неща. Уважавам си те, харесвам си те, пази се, внимавай, някои грешки много трудно се поправят, и оставят белег за цял живот.
Дано да се срещнем, както ти ми обеща, да ми дойдеш на гости в града в който уча и да ти споделя тези неща с теб.

До една моя съученичка, която си харесвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 026f8a6dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много истинско!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a65547057a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ей... съществува... да, и ти пожелавам да я постигнеш ;) Много сладко и красиво е което си написал! ... И е така, в живота наистина има трудни събития които не могат да се избeгнат! ... Но винаги могат да се направят по-лесно поносими!!! ;D Знаеш ли, .. казват, че живота ни дава това което е нужно да преминем, за да ни направи което трябва да бъдем! ... ;) Аз съм на мнение, че не съществуват грешки, че няма случайности :) Че ако живота те срещне с някой, то... не е било случайно! ... Всички сме в търсене на другата половина от душата си :) Има един мит, древногръцки.. когато Зевс създал хората, те били безполови, били едни сфери, носещи се по небето. Нещо като ангели, но тъй като се обединили и решили да достигнат по-големи висини. Зевс ги разделил, правейки от всяка сфера, две половини. Които разхвърлял по-света. Може би в това е част от идеята, за любовта и сродните души ;) Та... според мита, всяка душа е вечно в търсенeна своята половина с която да се събере отново в една цялост! ... :)

Ама... не е въпроса в поуката, а да не изпитваш нужда да бъдеш с друг/а, освен с който обичаш, нали? Тогава любовта е любов, а ако и тя, изпитва същото като теб, любовта ще истинска! ... :) Защото любовта, е зависима от двама, и споделеността е което прави обикновенната любов, в истинска. То е преди всичко, една душевна връзка, нещо силно, и неизразимо с думи! :) Просто се усеща, като гръм от ясно небе :D Като импулс минаващ по-теб, една силна, но неотмираща тръпка ;) Кажи и, нека тя разбере какво чувстваш! ... ;)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 60854202a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твоето момиче е невероятна късметлийка! Всичко давам някой да ме обичаше по този начин. Дано бъдете заедно и много, много щастливи! Никога не се отказвай от тази любов, заслужава си да я изживееш изцяло.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker