Нямам никакво право да продължа живота си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам никакво право да продължа живота си
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2308 пъти
Виждам как хората сменят партньор след партньор в търсене на " точния човек ". Аз обаче не мога. Имам много тежко минало- бях влюбен/а дълго време в човек, с когото почти всичко ни разделяше- разстояние, възраст, дори пол. Но въпреки това сърцето ми си избра този човек / ще го наричам човека Х /. Да ми обърне внимание, както написах, беше невъзможно и затова се престорих за друг/а- използвах чужда самоличност.

Имаше чувства и какво ли още не между нас, но след време нещата се разкриха/ естествено / и Х. ме намрази. Аз се затворих в себе си и вече няколко години не мога да изляза от тежката депресия, в която изпаднах. Осъзнавайки колко гнусно и подло съм постъпил/а се отвратих от себе си. Пътищата ни отдавна се разделиха и най-интересното е, че в момента е с човек, за какъвто аз се представях, но за жалост Х. така и не ми прости и това ме съсипва още повече.

Намрази ме и изрече какви ли не обидни думи по мой адрес - всички до една се забиха право в сърцето ми. Оттогава то не спира да кърви. Освен, че имам непростим грях, който адски много ми тежи, не мога да продължа живота си и да започна нова връзка. Срам ме е. Винаги на въпросите за миналите ми връзки се червя и чудя какво да отговарям. Х. беше единственият/ата, който/ято някога съм обичал/а. Има моменти, в които завиждам на двойките и искам и аз да си имам другар в живота- човек, с когото да създам семейство и дори да си имаме свое дете, но... как ще му/й кажа, че в тийнейджърските си години съм имал/а обратни наклонности и дори съм бил/а влюбен/а в човек от моя пол? Как ще разкажа за грозните методи, с които си послужих, за да стигна до Х. и да бъда част от живота му/й?

Вие как бихте реагирали, ако човекът до вас ви сервира някаква подобна новина? Не се определям като гей/ лезбийка, защото към друг/а от моя пол не съм изпитвал/а такива чувства, а и си имам нормални сексуални влечения към другия пол, но фактът, че имаше такива чувства, които дори прераснаха в любов, е притеснителен. Другото лошо е, че с близките му/й живеем на 2 крачки, а те знаят и ме гледат все едно съм най-големият изверг на света. Не ги виня- и аз да бях и аз така щях да гледам- с отвращение. Но на мен адски много ми тежи- не мога да вдигна глава. Просто не мисля, че имам право да го сторя. Всичките ми мечти и стремежи за миг се изпариха. А и не знам дали съм спрял/а да го/я обичам или просто съм поттиснал/а някъде дълбоко в душата си цялата любов и се опитвам да я задържа там. Лошото е, че е толкова много, че усещам как малко по малко разгражда душата ми. Искам да я подаря на някого, но не заслужавам да съм с никого, защото аз съм просто един/на идиот/ка, който/ято проклина часа, в който се е родил/а и е поел/а първата глътка въздух. За тези, които искат да знаят- септември месец правя 25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 2ccc0ff35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе, човек не се тревожи толкова. Първ трябва да намериш душевен покой. Как се почва наново ще ти кажа - ти можеш да се РОДИШ наново като приемеш Бог Исус Христос за твой Бог и това ще те избави от всички притеснения и ще започнеш един нов живот (все едно си бял лист хартия)
Второ - остави този човек в миналото. Има само едно важно нещо и то е ДНЕС! Не се тревожи за бъдещето, не гледай със тъга в бъдещето и не го проклинай.... защото има само едно ДНЕС в коеот трябва да живееш.. да си дадеш шанс. Ти ще бъдеш много полезен на този свят, ще бъдеш обичан и ще даваш обич, ще имаш деца на които да се радваш и ако е дал Господ и внуци и правнуци.
Разкай се, излей мъката си и забрави и прости и заживей един нов живот ДНЕС!
:)
Успех! Амин

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3529a3bfd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много по-добре си от тия, дето са обратни и се чудят как да си признаят, защото те винаги ще бъдат гонени. Явно ти си от мъжки пол, жените не се представят за други самоличности, не се крият по този начин. Щом си осъзнал грешката с хомосексуалното си минало това е едно хубаво начало.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bb4991c299
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Стига с това самоунищожително чувство за вина. Не е станало кой знае какво. Голяма работа, че някой те гледа накриво. Я се отпусни и си живей живота.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: bb4991c299
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На всеки се случва, не драматизирай

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fadc9df152
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Всеки прави грешки, не се самонаказвай по този начин. Винаги, ама винаги има начин да продължиш напред! Не пропилявай най-хубавите си години в терзания! Желая ти щастие :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker