Моята голяма и любов и сестра ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята голяма и любов и сестра ми
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3748 пъти
Здравейте преди повече от 6 месеца на работа се запознах с едно момче. Отначало не ми правеше впечатление но кратко време ми трябваше за да започна да го харесвам. И така излизахме по барчета ходих му на гости свикнахме един с друг. Мислех че той има някакви симпатии към мен защото бяхме като най добри приятели. По телефона много сме говорели. Сестра ми обаче не го харесваше защото той си има проблеми и на работа често лигави за да ги забрави а не го е опознала извън работа за да разбере че той има голямо сърце.

Случи се така че той ме целуна няколко пъти всичко беше хубаво докато не осъзнах че го обичам- да колкото и невероятно да звучи всичко бих направила за него. Стана така че почнахме да излизаме със сестра ми 3мата. Той започна да я харесва(той ми каза а пък и си личеше). Аз почнах да ревнувам(почти не говорех когато сме заедно малко се дразних когато и звъни да я чуе а не на мен-не толкова често не ме разбирайте погрешно и на мен ми звъни по принцип) а нямах това право бях му се разсърдила не си говорехме почти 2дена-това ми беше голяма грешка. И за тези 2 дена стана нещастието майка му почина и в този труден момент за него сестра ми беше до него и станаха близки.

След време той ми сподели че много я обича(вече се оправихме) и че иска да е с нея... сподели ми го защото съм му казвала че съм му приятелка и ако има нужда да сподели с мен нещо аз винаги ще съм на насреща му. Сестра ми също е почнала да го харесва а не ми казваше то си личеше докато вчера не настоях да си признае така и стана. Каза ми че е много добър което си е така мил е не е лош обаче каза че не го обича така както аз него.. Вчера отидохме на барчето където разботеше и като свърши и се прибираме аз си сложих слушалки да слушам музика за да не ги чувам бях казала на сестра ми да му признае и да не го изпуска-да казах и го колкото и да ми се къса сърцето.

Тя казваше няма да стане защото ме е виждала че когато бяхме скарани аз все плачех и вчера много плаках докато тя ми признаваше и си казвах повече няма да изпитам онази тръпка когато ме целува и бях сигурна че щях да бъда щастлива с него но уви. Друга причина заради която сестра ми не искаше да е с него заради майка ми защото знае че го обичам пък тя тръгне с него и аз ще страдам много. Аз и обясних че ще се справя все някак(макар да си казвах че незнам как ще го сторя), че ще си намеря друг и ще преживея. Това им го казах и на двамата не искам да съм пречка за тяхното щастие. това момче ми каза че няма да ме пренебрегват и че аз ако имам нужда да споделя нещо с него той винаги ще се отзове имам подкрепата му. казах му за мен ще ми останат само хубавите спомени с него целувките ни и начина по който ме е карал да се чувствам.

Мисля че направих правилния избор защото го обичам и ми е приятел не исках да ставам егоистка-аз не мога да съм с него и ти няма. Нужни ми бяха доста усилия да се откажа от него защото както казах преди си бяхме двамата и целвката и аз малко или много си таях малка надежда нужни ми бяха усилия и така да им кажа бъдете щастливи и т. н като си представя че сега ще целува, прегръща и да не говорим за другото и ми се плаче.. даже в момента плача трябват ми много сили защото в момента като се сетя за него и си казвам искам само него той е единствения до такава степен го обичам но не ми остава друго освен да се примиря само с това че сме приятели-на което съм доволна. много го обичам незнам как ще оцелея с мисълта че е със сетра много се мъча, тъжна съм без надежди винаги в една връзка като си имаш гадже и трябва разбиране, и да сте като най добри приятели-ние имахме тези качества но.

Лошото е че и преди съм била в това положение разликата беше че харесвам едно момче(съученик ми беше) а той тръгва сас сестра ми но аз просто го харесвах и ми беше по леко и по малко време ми трябваше да го забравя да не го харесвам вече нали и да се примиря че е със сестра ми- но сега говорим за любов което е най трудно и тъжно имайки впредвид това което се очертава да изживея следващите ми дни, години или и аз незнам кога ще спра да го обичам-по този начин казвам това защото винаги ще си го обичам и подкрепям като приятел както и той мен което много ме крепи, едно съм сигурна той винаги ще остане в сърцето ми. Това е моята история благодаря за търпението да я прочетете цялата имам силна нужда от вас да чуя така ли трябаше да постъпя(според мен да без съмнение мисля че така трябва да постъпя защото ми е сестра а него го обичам ), някоя добра дума от вас също би ми помогнала и зарадвала ако някой не мисли така приемам и критики ще ви разбера просто искам мнение и стимул да преживея това. Успех в в живота на Всички желая от сърце :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: ec260811cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ама че работа... Защо ви е трябвало да излизате тримата?
Що за странни отношения.
Не знам колко е добро това момче, но щом казваш.
Обаче със сигурност му хлопа дъската. Целува една, обяснява се на друга. Не много ориентиран, слаб му е ангела.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c623deddc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кофти положение наистина, но понякога живота е такъв и ни поставя в такива абсурдни за нас ситуации. Но всичко зависи от това от какъв ъгъл ще погледнеш нещата. Отначало ще ти е трудно, но когато срещнеш мъж, който ще те обича, всичко това ще мине. Според мен постъпваш по възможно най- правилния начин. Наясно си, че насила не става и се примиряваш- ето това е силен човек. И не спирай да се оглеждаш за друг, който ще те кара да се чувстваш специална, заслужаваш го!

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 66ce2c2e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако желаеш би ли споделила ти, той и сестра ти на по колко години сте. От всичко разбирам, че с когото и да си тръгнала, после все към сестра ти налита. Би ли обяснила каква е разликата между вас. Тя по хубава ли е?
По темата. Може да го обичаш, но за да избере сестра ти не си струва. Как би се чувствала да беше се оженил за теб, да имахте бебче, а пък да наблюдаваш как лигите му текат по сестра ти.. Тогава повече боли да знаеш. Ще го преживееш , не е болка за умиране. От една страна сестра ти има странния навик да взима нещо твое. Да не е по малка от теб? Обикновено малките винаги искат нещата на по - големите си каки. Това, че тя ти е сестра не означава да й отстъпваш ама вече той като я харесва.. Нищо не можеш да направиш. Горе главата.. Ще срещнеш някой свестен и гледай пак да не ти го открадне.

= deiz =

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 88274594ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми... правилен или грешен избор, просто така е станало! ... Неприятно за сърцето ти. Ама ще видиш, ще се излекуаш, чрез нова любов ;) Ще се появи някой който няма да те остави или пренебрегне. А той, явно не е бил за теб. Питам се, дали това с теб е "случайност"? ! И до към края на историята си мислех че е, ама като каза че и преди така е ставало. Изглежда сестра ти има навика да ти отмъква момчетата, ти за нея си нещо като буфер, чрез който намира подходяшите! ... Е, ... не казвам че има нещо нарочно :)) Но за да се случи за пореден път!!! Може би е време да се вгледаш в себе си, и да помислиш, какво другите харесват повече в сестра ти, от теб? :) Дали е нещо във външността! Не! Със сигурност не! Защото първо са били привлечени от теб, от твойта външност. Според мен е от характера, от което им даваш! Тъй като си по-влюбчива, като натура, и откровена, на него (тях) и се струваш по-лесна. А сестра ти, тя нали се държи резервирано и безразлично и те искат да се борят за нея :)) Абе смешно е!!! Защо винаги, хората се хвърлят исат да се борят, дори и когато не е нужно. Ето можел е да бъде с теб, обичаш го силно, а той какво? Да бъде със сестра ти. Не знам, ама е глупаво! ... А сестра ти, колкото и да е ти е сестра, си се повъзползвала от моментите! ... :D Ако тя искаше всичко да ви е наред, щеше да избере вариант три, щом го обичаш, тя да се отдалечи от него :) Така, щеше да е по-правилно!

Виж, ... много жени правят като теб, в почти същите случай, се дистанцират и си казват, ще го оставя да бъде щастлив? ! А ти? :) Грешката е била, че си намесила и сестра си! Без нейното присъствие, днес щеше да си с него. Но дали щеше да те обича, както ти него, ... кой знае, щом е имал очи за друга, може би не! .... Та... не се измъчвай, запази сълзите си, за нещо истинско :) А сега, бъди ведра и жизнена, лепни си една усмивка и давай напред :) Който те обича, ще има очи само за теб, по това и ще го разпознаеш :) Иии... бъди по-силна, не се отказвай лесно, като се появи нов избранник на сърцето ти


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 74c9d956e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   номер 1 ами защо така се случи станахме си компания той отдавна ме е целувал по него време той ме харесваше но за съжаление когато майка му почина аз не бях до него бяхме скарани а тя беше неговата упора а и ми е разказвал че тя му напомня за голямата му любов е това не означава че заради това иска да е с нея за жалост трябва да понеса връзката им за тяхно добро и щастие го правя нямам право да им казвам да не са заедно защото и да бях това не означава че той ще е с мен и също така колкото повече е забранено едно нещо толкова повече се стремиш към него. по добре да страдам аз отколкото те двамата

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 74c9d956e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   номер 3 аз съм на 20 сестра ми е 22 а той на 24. незнам коя е по хубава ама знам че плюс е това че тя е по слабичка. проблема ми е че много се привързвам така и стана с него допуснах да се влюбя ама ще ми остане единственото това че сме приятели. трябваше да отстъпя защото ги обичам а дори и да не бях отстъпила няма смисал това не означава че ще е с мен а означава че те двамата ще страдат по добре само аз да страдам ;(;(;(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 74c9d956e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   номер 4 благодаря по принцип като ни видят двете в нея виждат доброто милото нежното момиче а аз не се правя на важна просто съм по приказлива и мен ме имат за надуата а в интерес на истината не говоря такива неща че да правя такова впечатление ама незнам целия ми живот е...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker