Платонича любов към непознат визуален идеал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Платонича любов към непознат визуален идеал
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2445 пъти
Здравейте :)... Ще гледам да съм максимално кратка... Нека не изпадаме в банални излияния и затова ще Ви питам направо... Случвало ли ви се е да сте истински влюбени в човек, който не познавате? Той да олицетворява идеалът ви за мъж? .. Да сте се засичали някъде, но без комуникационен контакт? Не съм на 14-18 години.. Мога да преценя дали е истинско или не... Постоянно мисля за него... За ръцете му.. Как ме докосва.. Как ме целува.. Самата мисъл за него ме кара да се усмихвам и да очаквам нашето мечтано виждане.... Или как просто пием кафе някъде и разговаряме за себе си... Как седи до мен.. Как ми се усмихва....

Разбрахме се да се видим, но той така и не дойде.. Никога досега не съм се чувствала толкова зле... А кандидати винаги има.. но.. аз искам само и единствено него.. Проблемът е, че ми даде надежди.. От момиче с високо самочувствие за себе си сега се чувствам като едно незначително дребно човече.... Моля ви, кажете ми как да постъпя? Не мога просто да го забравя :(.. но от друга страна и не искам и да му пиша... Просто не знам... Не се чувствам добре... Искам просто да е с мен :(... Искам на живо да му покажа цялата си същност... без маски и фалшове.. такава, каквато съм... :( Благодаря ви, че прочетохте историята ми :(!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: b4e91fc7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ти какво очакваш, няма как да разбере за теб и чуствата ти ако нему ги покажеш.
Сама казваш без маски-сваляш маската и показваш това което в теб.
Според мен няма какво да губиш, повече от това-трябва да деистваш.
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6f19742906
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, аз съм момче и съм лудо влюбен по този начин в едно момиче вече 2 години. Виждали сме се само за кратко, няколко пъти, но това което видях в нея, още първия път, ми беше достатъчно да знам, че винаги нея съм търсил.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c0551bc381
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, а показа ли й го по някакъв начин, няма ли надежда да сте заедно? Стана ми любопитно.... или просто тайничко си въздишаш по нея?

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7ae27bbd1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До авторката:
Понякога живеем с идеята за някого, а не със самия него. Затова в началото повечето връзки са прекрасни - така сме заблудени от този образ, че реалният такъв не може да достигне до нас. Но благодарение на някои по-хард постъпки ние започваме да разбираме какъв човек стои срещу нас. Много хора се питат: 'Ама какво стана, той не беше такъв? '. Не, той винаги е бил такъв, но любовта е сляпа.
Ти няма как да знаеш докосването на този човек как точно ще те накара да се чувстваш. Не знаеш дори дали гласът му ще ти допадне, ако не сте се чували, стайлингът му, ако щеш. Интернет връзките са много изкусителни за по-романтично настроените. Не казвам, че това е лошо, защото също е опит.
За да не е дошъл този човек е имал причина. Ти попита ли го? Ако няма взаимност в любовта за какво ти е? Нали всичко е доброволно, не можеш насила да обичаш и да те обичат.
Какво да правиш? Защо не искаш да му пишеш? Наранена е гордостта ти? Помисли какво точно те спира, а също и какви са реалните факти?

Soul

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a87660b8dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Той не е дошъл, значи се стрхува от нещо, страхува се да не те разочарова с нещо. Ако след това не ти е писал нищо, значи не изпитва към теб това, което ти към него. Да разбирам ли, че това е запознанство, което умишлено си търсила в някой сайт, или просто случайно се е случило? Напиши му да не търси повече, да видим какво ще отговори.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2875dba02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ей аз обещах на едно момиче преди 2 години, че ще отида в нейния град, и ето ме сега, тук съм и уча-студент първа година. Любовта ни беше истинска, макар и само по интернет, но само за близо година (няма и толкова, по-скоро половин година) и тогава съдбата ни раздели отвсякъде. Сега съм тук, в нейния град, но няма как да я потърся, единствено съм я добавил в скайп, но тя като й се строши лаптопа преди 2 години, и до сега сигурно не си е купувала. С 3 години по-голяма от мен, но надявам се да се срещнем някой ден. Да влезне в скайп (мнооого рядко става това, влизала е за последно може би преди близо година) и така да ме добави и да й припомня за мен и да се срещнем :)
Тъй че, да не казвам, че си помислих, че може би това си ти :) но мисля, че трябва да му пишеш, щом го искаш, не трябва да се отказваш. Може да го е срам, казвам го защото аз самия съм срамежлив и то много. Може да си мисли, че ти никак не го харесваш, може да не е имал кураж да те покани на кафе, да се е отказал да се срещнете и т. н.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 32c2854692
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Казваш, че няма комуникационен контакт и в същото време сте се разбрали да се видите, но той не е дошъл. Противоречиш си! Мога ли да попитам на колко години си ти и той на колко години е?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bb4c11009e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм изцяло за №8 противоречия... Май в теб живеят повече от двама човека. Думите и делата ти са също в противоречия.
Говориш да свалиш маските, значи до сега си била с маски... Ти не си искрен човек за мен. В теб съществуват, лъжа, лицемерие, двуличност... Незная на клко си, но по разсъдак си на не повече от 18 год. Просто личноста за която говориш те е разбрал колко струваш по някакъв начин и се е отдръпнал, това и всичко. По добре си обърни внимание на себе си, а после каквото дойде ;-)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bb4c11009e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Обади му се и говорете и се разберете ако не си направила някоя каша, че като чета нещо е написано несмислено.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 84bea75281
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   аз съм също така, пиша си с едно момиче в скайп от известно време, разбрали сме се, че ще се видим и като гледам и двамата много искаме да се видим, но аз се притеснявам, че като ме види какъв съм безработен и безпаричен и ще ме отбегне. Тя не е материалистка, но все пак винаги има малко или много значение парите когато нямаш и една стотинка и си с твойте си депресии те пречат на хората аз поне така мисля. Желая ти успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker