Искам съвет, не упреци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам съвет, не упреци
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3808 пъти
Аз съм на 20 ще кажете че съм малка още но нека ви кажа преживяла съм мн и сам видяла повече от моите врастници.

От 7 години живея с мъж мъж с главно м всичко беше ок но от две години не вървят нещата запознах се с едно момче от гърция точно тогава преди две год влюбих се страшно силно обичаме се много. Мислим как ще сме заедно и ще сме щастливи. Постоянно си пишем но същвременно знам че наранявам Н. обичам го но не е както преди просто свикнах с него обичам го като приятел неискам да го оставя но и да го наранявам искам да сма щастлива с другия :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: ae6ed41e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се чувствайте виновна от това, че искате да бъдете щастлива. Мъжът с главно "М" явно е допуснал голяма празнота в отношенията си спрямо Вас. Защото, ако от него получавахте всичко, буквално всичко - нямаше да погледнете встрани от него.

С две думи - това е търсене на човека, с когото бихте чела вестника, бихте гледала филма, бихте се разхождала в парка и бихте обичала с цялото си сърце, защото той ще ви кара да се чувствате щастлива. Търсенето на вътрешния мир и щастие не са изневяра. Човек може да живее добре и спокойно с някого, но да е самотен и нещастен, да има нужда само от няколко мили думи, от усмивка, четяща се в погледа отсреща... Но това няма ли го - нищо не е от значение. Така, че просто БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВА! Не е необходимо да се борите за щастието си или да наранявате някого. Отдрепвайте се леко по-лека. Разбира се не знам как ще промените битовизмите - къде ще заживеете, т.е. има ли къде. Защото това е от голямо значение. А ако Аполон Ви очаква в Гърция или където и да е - съберете багажа си, изнесете го, напишете една бележка, в която да поканите човека с когото съжителствате - на вечеря и съответно му кажете, че сте обмислила и че това е краят на вашата връзка. Ако той приеме приятелството ви занапред - добре, ако ли не - ДОВИЖДАНЕ, беше ми приятно. Желая Ви успех - ПРЕБОРЕТЕ СЕ ЗА СПОКОЙСТВИЕТО, ЩАСТИЕТО И ЛЮБОВТА СИ! Анели

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: bfdc491e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз имам подобна дилема... Мисля, че всеки има право на щастие. Ако си сигурна в гръцкото момче и мислиш, че имате бъдеще тръгвай с него... Бъди щастлива :)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: cf12099146
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като гледам какви елементарни правописни грешки правиш май май само си мислиш че си много пораснала... И нали и мъЖ с главно М, защо тогава си погледнала друг... Пишеш че не искаш упреци, защото самата ти усещаш че не си права... Ти си го измамила и не само... НЕЗНАЕШ какво искаш... Той ти е дал всичко и ти искаш да се праскаш с друг.. ей тва става...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ede02f9ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хайде де, ние мажете да не сме по свестни... Омръзнал и е, нормално е да иска нова връзка. Само на 20 е. Един мъж в живота и да има само.. това да не е феодализма. От 2 години нещата не вървят пише. За което вина имат и двамата.

Авторката: Бъди честна с Мъж-а, с който си. Ако си решила, отивай при гърчето и се забавлявай с него. Колкото толкова.

Номер 3 прав си за праскането, така става ама Мъж-а сам си е виновен. Колкото повече угаждаш на една жена, толкова тя ти се качва на главата. И се стига до праскането настрани и гърчета :)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 268cdb184d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Към номер 1: Не зная на колко години си, но разсъждаваш като дърта к...а, която е готова да разруши и най-доброто семейство. Думите ти звучат като проповед на Сатаната. Внушаваш на момичето, да зареже дългогодишна връзка, без да е наясно какво я чака при "гърчето". Подобни акъли са предтъпление. На един толково млад човек не се говори така.

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 1492e5ef9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   20-7=13 Леле ти родители имаш ли?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 3acccd9dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не знам защо хората мислим винаги първо за себе си? Ти не искаш да го оставиш, защото Ти не си сигурна и не знаеш НА ТЕБ как ще ти е после.. А за него помисли ли? Щом се стигне до там само да си привързан към някой нямаш право да го задържаш. Ще му е трудно, ще страда, но има право да излезе от заблуждението, че човекът до него го обича, за да може да намери и той истинска обич. Защото сега е така, заради момчето от гърция, но после ще се появи някой друг и друг.. а съм сигурна, че човекът не може да чака цял живот да разбереш какво ти се прави и какви са ти чувствата.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: b07b75540b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имаш ли деца? Този Н българин ли е, не мисля че българин би заживял с 13 годишно дете.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 7de052b05c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе я стига сте дрънкали глупости всички. Номер едно е права. Вие да не сте много праведни бе?

Номер 8 - Ти да не би да мислиш за съседите първо? То бива бива лицемерие ама това вашето е прекалено.
Момичето е била малка, да вярно е, но тя го е обичала истински като дете и е му е дала всичко най-ценно и невинно. Вие какво искате от нея, защо да не се влюби в друг, защо да не обича друг. Цял живот да му се кланя ли като е била С НЕГО 7 ГОДИНИ. Я се осъзнйте.

Много знаете всички, а защо не я попитате Тоя Мъж с галавно М, какво и е дал. Кой го знае какви магарий прави.
До номер 5 - Незнам какво ти дава право да говориш така за жената, Някой да те е питал мнението ти за Номер 1.
И първо авторката не е създала семейство, и второ тя няма да извършва престъпление. Ти май изобщо не си наред с главния, или може би това е резултат от твоята дългогодишна връзка, която ти се е искало да разрушиш, но за да не извършиш САТАНИНСКО дело не си го направила.

До АВТОРКАТА:
Мило дете, не се мъчи повече така, ти си още на 20 години и живота е пред теб. Никого няма да нараниш, твоят Мъж му е ясно, че вече няма нищо между вас. Дали сте си всичко което можете един на друг и е дошло времето да се разделите.И това го усещате и двамата. Просто трябва да си поговорите и разберете един друг. Ако не стане сега, след време пак ще се почувстваш по този начин.
Успех и се пази от лоши и злонамерени хора.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: cbbcecc316
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Бе миличка, какво си се закъхарила толкова? Аз на твоите години въртях не по малко от 3-4 дърти пръча едновременно и на 27 г. си изкарах два лични апартамента, а на 28 г. много хубава и скъпа кола. Мисли - живота е пред теб.

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: b07b75540b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10 от малцинствата ли си? Понеже живеенето с дете на 13 на семейни начала е закононарушение и се наказва със затвор. А ти внимавай какво говориш за хората за да не изгърмиш. Или и ти от 12 годишна си се оженила за някой индианец? Ако този му се разкрие името и е някой дъртак, лично ще изпратя съобщение на приятелите ми в отдела за борба с насилието над деца за да го приберат, а теб да те приберат в лудницата.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 7715d1004e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Абе хора искам съвет а не да дрънкате глупости да на 13 бях и какво от това преборих се отдавна с упреците за разликите в годините не ми пука важното е че се обичахме. До номер 3 да ти кажа имам възможност да се "праскам" с които искам но не искам това искам да съм с човека които обичам и той ме обича ако бях за едното удоволствие нямаше да съм 7 години с един човек на останалите благодаря ви за съветите.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: fc7989d0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 11 ме разсмя.
Практично момичето....
Достойнства, чувства - захвърлила ги е.

До авторката - според мен ти винаги ще имаш проблеми с връзките си-дано ГРЕША- но не е никак НОРМАЛНО на 13 години да живееш с мъж.
Или си от малцинствата, или семейството ти за нищо не става (извинявай-но това е факт).

И занапред много неща ще ти липсват, защото не е имало кой да ти изгради някаква-макар и скромна-ценностна система.
След гърка ще дойде друг. След него-трети и т.н.
Дано греша - но така мисля. Използвала си баткото да те отгледа и сега ще тръгнеш по белия свят.
А защо не му казваш - просто от страх от реакцията му - не е от чувства-не си въобразявай.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a9716c6a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здр слушай сърсето си но аз мисля че твойта ситоация е пат ( термин в шаха, или демек няма изход ) както се случва в такива ситоаций отиваш при другият а когато идеш и заживееш заедно виждаш че не е това което си очаквала казваш си направих грешка но вече е късно не можеш да се върнеш пак назад защото вече си наранила човека и той не може да ти вярва тай като преди няма да е същото и в един момент си оставаш сама и си казваш каква глупачка съм била имала съм любовта до себеси но не я видях не я оцених! Дано да се окажа лош пророк но едва ли!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 467e118656
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Изчакай. Може би това, което мислиш за луда любов към другия, е временно силно увлечение, тръпка по новото, непознатото. И е твърде вероятно да се разочароваш после. Не бързай да се хвърляш на врата на новия, изпитай го по някакъв начин. Не мисля, че мъж с главно М, какъвто казваш, че е приятелят ти в момента, заслужава да го зачеркнеш с лека ръка. Свестни мъже се намират много рядко, боклуците са навсякъде. Затова не прибързвай, а помисли добре - какво е причинило това залитане встрани, дали наистина е любов към другия или увлечение, дали човекът, с който си сега, се е изчерпал и няма какво да вив свързва повече... Ей такива неща. И мисли добре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker