Любовно предателство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовно предателство
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2583 пъти
Здравейте,
Като много други хора тук, и аз имам огромната нужда да споделя нещата, които стават в живота ми напоследък.
Историята ми няма да е дълга, нито поучителна, просто ще отгърна чувствата си, а може би и притесненията си. Най-вероятно ще бъда критикувана, обиждана и какво ли още не... та историята ми е следната:

Имам прекрасно семейство, с красиво и здраво дете, и добър мъж. За съжаление мъжа ми ме разочарова, изключително много преди 4 години, защото проигра крупна сума пари, които даже и нямаше, и така с години се обатачихме. Слава бого се съвзе и успя да върне всички пари, да си намери хубава работа, да се зарадва на детето си и да продължи живота си с гордо вдигната глава, вече проумял малоумните си грешки, довели го почти до прага на смъртта.

Простих му, защото смятам че на хората трябва да се дава втори шанс. Най-лесно ми беше да до смачкам още повече, като си тръгна, но реших да вложа цялата си любов, за да променя самия него. за сега има успех, и той вече знае че живота му, зависи само и единствено от него и неговите изкушения. Обичах го, обичам го, но някак си осеян от успехите си, забрави че съществувам. Нон стоп работи, почти не правим любов, а да не говорим за внимание. Няма друга в живота си, защото почти нон стоп спи, играе си с дето и е на работа. Това е неговия режим. а мен.... мен ме няма. Изчезнах!

От една година усещам изключително голям интерес от бащата на едно наше приятелско семейство. Това ме поставя в много неловка ситуация, защото жена му и той са изключителни хора. Но явно и там нещата куцат, независимо че изглеждат щастливи. Някак си до сега туширах интереса му. Не му позволявах да флиртува с мен, но до преди една седмица. Не знам какво стана. Той взе да ми звъни по 3-4 пъти на ден, да се интересува как съм, как е детето ми. После взе да ми пише в скайп и на вън да ми обръща все повече и повече внимание. Една вечер го питах, какво става? Съответно той не скри, че проявява интерес към мен. Че ме харесвал от години и вече не желаел да подтиска чувствата си. Казах му да спре, защото е неловко и ако продължи нещата ще завършат тъпо, дори и да не разберат половинките ни. Аз искам да можем да се гледаме в очите, защото той е невероятен мъж!

Но.... изключително много съм привлечена от него. Не мога да спра да мисля, за него. Още повече сега, след като е показал чувствата си към мен. От няколко дни избягвам контакт, с надеждата да се отдръпне, но не. Той продължава да се интересува от мен. И не знам какво да правя... чувствам се като във филм. Любовен филм. Ако изневеря на мъжа си, ще стана поредната мръсница, ако подтисна чувствата си, ще го мисля цял живот, защото това е мъж който не се забравя лесно. Не искам да се женя за него, нито той за мен, ясно е какво искаме един от друг. Само секс, но след секс, познайте кой е наранен. Пак ние, жените. И така... сложно нещо е живота и изкушенията, които ни поднася. Веднъж на мъжа ми с хазарта, а сега на мен с този прекрасен мъж. Дали и аз ще се предам като мъжа ми? Дали и аз ще предам себе си? Не знам. Знам само едно, че човек трябва да живее умно, без да наранява хората около себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker