Защо да е глупаво? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо да е глупаво?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2292 пъти
Трябва ли заради това, че е имало дадени проблеми в една връзка от сорта на обиди, груби действия, неуважение и флиртове с други жени, да означава, че трябва да се сложи край, когато двамата души всъщност се обичат безумно? !

Аз съм склонна да му простя и да се върна при него, но всички около мен са против и не ме подкрепят за това. Той всеячески се опитва да ми показва колко много съжалява, непрекъснато ми показва колко много ме обича, изброява ми случай, в които не е бил прав и анализира, казва че си е взел поука и т. н. Смисъл аз мога да му простя, защото го искам, липсва ми, а и вече наистина дълго време го държа в напрежение и той не се уморява и не се отказва (1 месец минава).

Притеснява ме фактът, че ако се върна при него всички ще ме осмиват, така и приятелките ми казват, че ще съм глупачка... Наистина ли е толкова глупаво да храня надежди, че нещата могат да бъдат наред, при положение, че и двамата го искаме и се обичаме... В любовта никога не съм се водела от гордостта, без значение за какво и защо, ако съм обичала и съм искала нещо съм го правела.. не е имало значение за мен как ще изглеждам в очите на хората. Сега разбраха обаче и родителите ми, и те не ме подкрепят..

А само ако някой го види как му се просълзяват очите, как ме чака след работа с цветя, как ме защитава пред неговите близки, понеже и те сигурно са против мен, както моите против него. Само че за него това няма значение... Не мога да спя, пуша като комин... липсва ми :( На 24 съм иначе

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: da7e2d536f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами разбира се, че ще ти казва, че съжалява, но това не означава, че наистина съжалява. Лично аз не мисля, че ще се върна при някой, който ме е унижавал хиляди пъти.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: edc61ad097
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зависи кой поред шанс му даваш! Ако и преди със сълзи и цветя е успявал да те върне не си заслужава.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e065dcec8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами аз по принцип съм ЗА вторите шансове. Но това за мен зависи от допуснатата грешка... Има неща, които не мога да простя- изневяра, посягане... Хората са различни, но аз смятам че в 90% от случаите не е виновен този който яде баницата, а този който му я дава. Имам приятел от 4 години, който никога, по никакъв повод не си е позволявал да ме пренебрегне, унижи, обиди... И много добре е наясно, че когато това се случи, дори всичките цветя на света не могат да ме върнат! Естествено, че се караме като всяка двойка, имаме си своите различия. Но дори и в най-бурният скандал не мога да допусна да чуя или изрека обидни думи, просто защото се уважаваме. За мен е безсмислено да се продължава връзка, в която липсва уважение. Мисля, че това за което ти говориш е по-скоро страст, привличане, любов... но в никакъв случай обич. Не е възможно да обичаш някой с цялото си сърце и в същият момент съзнателно да го нараняваш. В този ред на мисли... в твоята ситуация, аз няма да простя. Ти си решаваш дали да се връщаш назад и да започваш старата песен на нов глас. Хората трудно се променят!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: bde57f4c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разкажи какви са тези ситуации?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 405c026660
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не може така обобщено да се отговори. Нo съм твърдо на мнение, че не трябва винаги да се вслушваме в мнението на хората около нас, защото отстрани нещата изглеждат по-различно. В крайна сметка живота си е твой и решения в него също трябва да са твои. Може би близките ти не искат да бъдеш наранена, може би са ставали свидетели на неуважително отношение от страна на приятелят ти към теб. Бих те посъветвала да дадеш шанс на любовта ви- човек се променя, съзрява, осъзнава грешките си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1afa63166e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не е добра идея да се връщаш при него. След толкова много неща, които той ти е причинил, би трябвало да помислиш за себе си. Имай достойнство, и покажи че си силна. Аз не бих простила грубиянствата, и най-вече флиртовете с други жени. Ако той ти причинява това, значи нещо липсва в тази връзка или просто не сте един за друг. Не се измъчвай-ти не си виновна, че все още не си намерила правилния човек. Продължи напред и не се връщай назад!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5bf84702b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "дадени проблеми в една връзка от сорта на обиди, груби действия, неуважение и флиртове с други жени" - дай малко повече яснота.

А иначе дали трябва.. не, в този живот нищо не трябва. Необходимо е да се научим да постъпваме така, както ни подсказва вътрешния глас. Но не очаквай, че като се съберете няма да има разочарования и проблеми.
Виж... когато човек обича друг той не го наранява умишлено. Може да го нарани без това да е било намерението и това заслужава да не ни обижда толкова, но ако действията му са насочени умишлено срещу твоите чувства - замисли се дали ще можеш и колко ще можеш да изкараш с него така.
Понякога има хора, с които не сме един за друг и срещата ни е била с цел трупане на опит... но ако усещаш, че именно този човек е за теб, но го усещаш с цялото си сърце, ако те радва мисълта, че просто съществува, че го има и те кара да се усмихваш - бягай в прегръдките му без да те интересува лош ли е или не. Обичай слабостите му, така с течение на времето и с търпение двамата ще изградите хармония помежду си и ще се настроите на една вълна... тогава се случват приказни неща.

Послушай себе си и онова, което наистина подсказва сърцето ти, обичаш ли, би следвало да обичаш не защото те чака цветя, а "въпреки"... Понякога е трудно да обичаме, има трудни за обичане хора, но когато ги изоставим разбираме, че именно най-ужасните, страхливи, слаби и глупави егоисти имат най-голяма нужда от обич. Понякога им я даваме... тогава Господ се усмихва.

Успех и прегръдки!
Плам

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3a07efc8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Втори шанс му дай, ама да не е 5-ти или 6-ти, че тогава ще му стане навик да греши... най- лесно е да знае, че ще му простиш. В случая послушай сърцето си, не слушай кой какво ти казва, а осмисли как се чувстваш и кое е най- доброто решение според теб. В крайна сметка всеки сам за себе си носи отговорност и сам ще си носи последствията от взетите решения. Всичко е в твоите ръце.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 130825fd94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За мен една себеуважаваща се жена трябва да е наясно, че истинският мъж никога, никога няма да тръгне да флиртува по какъвто и да е начин, ако обича жената до себе си. Той просто не би си позволил това!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker