Влюбена в престъпник.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в престъпник..
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2708 пъти
Миналата година се запознах с един човек. Още от началото много го харесах.. Но после започнах да чувам всякакви лоши неща за него: бил сводник, занимавал се с наркотици, работел за един кой си... и тн. Той още отначалото беше ме предупредил, че ще чувам доста такива неща за него.. Но не смятах, че ще е толкова зле.. Беше ме страх думите на хората да не се окажат верни, макар, че беше ми споменал, че се занимава с някои от тези неща, исках да спра да се виждам с него, но не можах.. Бях твърде влюбена, а бях го виждала едва пъти- три пъти.. За близо месец спрях да му звъня.. но после пак се видяхме.. А като се разделихме, ми стана гадно, исках постоянно да съм с него.. Да знаех, че няма как да стане но все пак.. Няколко пъти спирах и пак почвах да се виждам с него.. Да знам, че е престъпник и така нататък, но се държи добре с мен и винаги мога да се обърна към него ако имам някакви проблеми.. Лошото е, че лъже постоянно, и вече му нямам почти никакво доверие.. Всъщност дори не знам точно в какви отношения сме..

Виждаме се, спя при него и тн. Но, знам, че се вижда и с други, може би са само приятели.. Не, че го ревнувам, просто няма смисъл.. Но той ме ревнува, а аз даже не съм сигурна, че сме заедно.. Много по голям е от мен, и знам, че едва ли ще се получи, но не мога да се откажа от него.. А трябва, защото продължа ли да се виждам с него, ще си съсипя живота.. Обичам го, но знам, че нямам бъдеще с него.. Не знам какво да правя.. Ако продължа да се виждам с него, постоянно ще ме е страх да не му се случи нещо, но ако спра, знам, че няма да мога да се влюбя в друг..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: c977f51249
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Съветвам те да се отдръпнеш малко от него.... когато той те потърси и ти каже, че е почувствал, че се отдалечаваш от него... просто го попитай какви са отношенията помежду ви? Смята ли да бъде с теб или просто му се живее? Ако иска да остане с теб, постави му условие - да не се занимава повече с дрога и тем подобни, ако не го направи, отдръпни се, защото може да те замеси в нещо и тогава ще стане по-зле за теб.... а може и да се опита да те дрогира и манипулира за да постигне целите си. Така че... най-добре за сега е, ако се отдръпнеш от него. Не го търси, не му вдигай... не се виждай с него. Ако трябва изключи си телефона... ако е настоятелен кажи му, че се е развалил или нещо от сорта... замини някъде за известно време.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7afb5a8b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами аз всъщност отначалото се страхувах да не ме замеси в нещо, ноо не мисля, че ще го направи... А колкото до тва, че може да се опита да ме дрогира.. Съм сигурна, че няма да стане, защото не веднъж ми е казвал, че не иска да зимам такива неща.. От авторката

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 441eeba622
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те напълно аз съм в същото положение вече 8 години и хиляди пъти казвахме край и той и аз но отказване няма и за чужбина заминах и пак намери начин да се свърже с мен въпреки че след 10 месеца но ме намери... да се откажеш е трудно, ако го обичаш приемаш всичките му недостатъци колкото и да не ти харесват..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker