Не знам как да го напусна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да го напусна
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2540 пъти
От близо 4 години сме заедно и това беше връзката и човекът на живота ми още в първият момент осъзнах че това е мъжът на живота ми, най-голямата любов. Най-страхотният човек. Той беше грижовен, внимателен, влюбен до полуда, аз също. И така тази приказка продължи известно време и вече стана пълен ад за мен. Не излизахме много често, но срещахме постоянно с приятели, прекарвахме повече време заедно и всичко беше повече от прекрасно. Аз започнах да се дистанцирам от всички, от приятели, познати, започнах да отделям време само за него, исках да бъда само с него, нямах нужда от приятели той ми беше достатъчен за всичко. Но в един момент се оказа че съм сама и нямам никого до себе си. Няма на кого да се обадя, няма с кого да изляза, а той естествено има сумати "приятели", на които когато и да се обади са винаги готови. Така и се стекоха нещата.

Неговата работа е свързана с това постоянно да има хора около него. Има автосервиз и е претъпкано постоянно с хора. Не ми е било приятно честно казано от всички тези хора, които са около него, но няма как това е работата му. Но се започна едно постоянно ходене и висене от сутрин до вечер при него на работното му място от неговите "приятели". И по конкретно от един конкретен човек, който си има връзка, но тази връзка е на свободен принцип от 6 години е с приятелката си, но той прави каквото си иска, а тя е длъжна да преглъща всичко и да се примирява с всичко, което той направи. Той не работи, мързелив е и гледа само как да си запълва свободното време. Но реши да го запълва с моят приятел.

Приятелят ми започна малко по-малко да става като него, да го слуша, да му се връзва на лапешкият акъл, който е на 28 год. Започна да ходи с него където го извика, без да ми казва, спря да споделя с мен, започна да ме лъже да се държи брутално, вулгарно просто нямам подходящи думи да опиша какъв ад стана за мен всичко.

Много го обичам и не мога без него, няма да издържа, а сме на косъм от раздяла. Той има с кого и какво да прави, а аз нямам приятели, нямам как да се отделя, нямам с кого да изляза. Какво да направя той е като обсебен от него всичко е свързано с неговият много добър приятел. Аз съм едно нищо. Искам си го, искам всичко да се оправи но не мога да се боря с него, той ме победи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: c59e6e3a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В такъв случай си тръгваш и оставяш със следващия докато се случи нещо подобно. Всичко си е временно. Приятелят ти можеш да го стрестнеш и да се оправи за малко, но за малко.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 95911685bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това усещане ми е толкова познато... И много добре разбирам как се чувстваш.
Но ще ти кажа само едно нещо, което звъчи прекалено банално, но и е адски вярно-Не можеш да задържиш някой на сила...
Щом е решил, че има нещо по-важно за него от теб, това е достатъчно основание да го напуснеш първа. Това аз си го повтарям всеки ден.... и до сега така и не успявам, дано поне при теб се получи.
Понякога колкото и усилия да полагаш да задържиш някого, колкото и да го искаш.... той просто си тръгва.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 459dd70572
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти ми се струва, че си някак обсебена от него, целия ти социален живот е той. Там е голямата ти грешка, която си допуснала. Нормално е в началото, когато човек е силно влюбен да иска всяка минута, всеки миг да е заедно с обекта на чувствата си. Обаче при една по-дълга връзка идва време, когато само двамата не сте си достатъчни и е страшно полезно за връзката всеки да си има странични социални контакти. Това не означава, че вече не се обичате или не ви е приятно заедно. Твоя човек е намерил приятелче, с което му е забавно, излизат, разпускат... Ти сигурно си му мрънкала, била ви вечно сърдита... Може би не си намерила правилния начин да поговориш с него и да му обясниш защо приятелството му с този човек те притеснява. Ревнувала си го, това сигурно го е отблъснало. А и това, че не си заета с нищо друго освен с него, го е накарало малко или много да те приеме за даденост... и постепенно се е отегчил от връзката и присъствието ти. Знам, че звучи болезнено... но постави се от другата страна, щеше ли той да ти е толкова интересен ако беше залепен нон стоп до теб? ! Поддържането на сериозна връзка си е като работа на пълен работен ден. Много двойки не го осъзнават и спират да полагат усилия и да се променят и нагаждат, а тогава идва и неизменната негативна развръзка.
Има и нещо друго, помисли дали просто не изпитваш ревност заради това, че приятелят ти има и друг близък човек в живота си, дали просто това че понякога се съобразява и с друг освен теб не те дразни. Не ти споделя къде отива, защото знае, че няма да го разбереш и ще има скандал. А никой не иска да се чувства задушен и завързан. Мрънкането ти го е отблъснало и от там е дошло и "вулгарното" му поведение.
Ако държиш на връзката ви, не го притискай, промени се и ти. Намери си приятели. Сигурна съм, че има как. Все ще има на кой да звъннеш да пиете по кафе. Явно не работиш... ако е така намери си някаква работа или се занимавай с нещо- спорт или нещо друго, което ти е интересно. Помисли си добре къде бъркаш ти за да може да поправиш тези грешки и да може връзката ви да тръгне по нов път преди да е станало твърде късно... Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 59cb4ef64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен трябва да прецениш дали наистина обичаш този човек или до болка си свикнала с него и по тази причина ти е трудно да мислиш за раздяла - ти сама казваш, че с течение на времето си се дистанцирала от близките и приятелите ти заради него. Може би наистина отношението ти към него е просто привързаност. от друга страна казваш, че се страхуваш да не останеш съвсем сама - без приятели и същевременно без него. Но пък ако не го обичаш истински, не трябва да стои пред теб въпроса с него или без никой - приятели все ще се намерят - и нови, и стари, но да влагаш нерви, чувства и емоции за човек, връзката ти с когото е обречена, е на халос, според мен.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 04196e5f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мен просто приятелят ти е бил такъв характер винаги, само че първоначално се е стараел да се докара пред теб и чак сега виждаш истинския му облик.
Иначе, това че се държи така безцеремонно е сигурен знак, че нехае дали ще те изгуби, дори нещо повече - ако ти се струва ПРЕКАЛЕНО брутален, значи го прави умишлено, за да те подсети сама да си отидеш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 28 дни
hash: 2583ae1623
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не мисля че грешката е само в мен. Ако този човек или тези хора които са около него бяха добри и не го използваха, нямаше да се чувствам толкова кофти, щеше да ми е спокойно и приятно да излизаме или да излиза той с тях. Но така когато аз се опитвам да му обясня да му кажа по някакъв начин че си запълват свободното време с него и го използват за какво ли не и той не иска и да чуе и да разбере не се чувствам добре. Той ги поставя на първо място като че ли въобще не го интересува как съм аз и как се чувствам, а когато го попитам как си е изкарал тази вечер, онази вечер той ми казва - ами тъпо. Какво да направя обичам си го толкова много как да сторя. Хората казват всяко чудо за три дни, но май не е така, казвате че не трябва да го задушаваш или там каквото и да е, но когато го оставиш нацяло той не се връща, той си ляга без теб вече, свиква без теб вече, оставяш го в ръцете на приятелите му и го загубваш защото те не се интересуват дали ще е с теб, как си ти, те се интересуват само на тях да им е добре, те да имат с кого да излязат и да си запълнят празното и безсмислено време.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker