В памет на моята вечна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В памет на моята вечна любов
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 6961 пъти
Често живота е непредсказуем и ни поставя пред трудни избори и изпитания, които не сме и предполагали, че трябва да направим.
Толкова смазана се чувствам. Живота за мен свърши. .....................
Преди години се омъжих, родих. Мъжът ми изобщо ме забрави още на първата година, не ни обръщаше внимание нито на мен, нито на детето. Спря да се грижи за нас. Излезе пълен егоист. Аз трябваше да се справям с със всичко сама и с помоща на моите родители.

Тежко приех всичко, нито съм искала, нито очаквала че ще стане така. Исках семейство, не се получи.
За няколко години смених доста мъже, имаше сериозни и безотговорни, но никой не ми влезе в сърцето.
Вече започвах да се питам има ли любов изобщо, докато един ден, случайно се запознах с един мъж...

От този момент нататък животът ми се промени... Боже този мъж бях чакала досега в живота си....Толкова мн неща преживяхме заедно. Мн хора искаха да ни разделят, пречеха ни, стигахме не е дин път и до полиция по какви ли не причини. Опiтваха се да го изкарат най долния, а мен изкараха и нарекоха каква ли не. Бях до него във всичко. Толкова много се обичахме че не можехме да дишаме един без друг. Такава силна и чиста любов също като на филм изживяхме. Имахме мн мечти, планове, надежди за бъдещето, толкова красиви, истински и желани...Не ходех, направо летях. Обичаше детето ми като свое и както ме наричаше мен , така галено наричаше и се грижеше за нея. Тя също мн се привърза към него и плачеше когато не са заедно. Мечтаехме за дом, още деца... Той и детето ми бяха моят въздух.

Милия все повтаряше, че иска да ни направи мн щастливи, а аз му казвах че вече с него и детето съм най щастливата жена и др не ми трябва...

Това щастие продължи три години. Наложи се обаче той да замине за известно време в др държава, звъняхме си всеки ден и правехме планове...

И един ден докато го чаках да ми звънне, той така и не се обади. Звънях му, без отговор. На следващия ден разбрах от брат му, че е починал. Не мога да опиша реакцията ми като научих, не можех и не исках да повярвам. МОЯТА ЛЮБОВ ВЕЧЕ Я НЯМА. СЯКАШ СВЕТЪТ СЕ СРИНА В КРАКАТА МИ.

Горкичкият ми, казваше че вторник е черния му ден от седмицата- почина във вторник.
Мъката толкова ме погълна, изнервих се, вървя а не знам къде отивам, гледам, а не виждам. По лошото е че се чувствам така сякаш той е взел сърцето ми със себе си като си отиде и все едно ме вика. Странно е, но така го усещам и това ме плаши. Сякаш нещо ме дърпа към него, погребаха моето сърце със неговото, как тогава да живея?
Накрая ще цитирам думите от моя любим филм- "Писмо в бутилка":

Докато живота на някои е с правилен и има формата на окръжност, то моят е с неправилна и непредвидима форма. Моля те боже, дано повече хора изживеят любовта, която аз имах.

Почивай в мир моя вечна обич... и ме чакай....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: b8e7ef9f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моите искрени съболезнования, но не забравяй, че живота продължава и в името на децата и нас самите трябва да го живеем, лош или хубав - така както ни е писано. Не забравяй също, че след всяко лошо нещо, следва хубаво и обратно - просто живота за всички е такъв.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: c9771a7ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   За любовта няма измеримо време.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 6b740e8da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Моите искрени съболезнования. Наистина ме трогна твоята история. Дано намериш човека, който да изпълни живота ти. Едно те моля - никога не пожелавай мъжа на чужда жена и бащата на чуждо дете. Една вдовица се вкопчи в мъжа ми и разби семейството ми. Наистина той е милозлив и добър, но така хлътна, че забрави за дома, семейството си и най-вече за детето си. Заклевам те - не търси женени! Всички ще страдат, най-вече децата. Бъди щастлива!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: bd8c8b4779
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мн ви благодаря на всички за отговорите,пак си поплаках...
А на номер 3, също искам да и кажа че съжалявам за това което е направил мъжа и, вярвам че си страхотна жена и него заслужаваш, дано се оправят нещата, мн добре разбирам положението ти.

Едва ли за мен друг човек ще може да изпълни живота ми отново сърцето ми го няма, както вече писах, а нали казват: ДОМЪТ Е ТАМ КЪДЕТО Е СЪРЦЕТО дано не прозвучи мн лошо.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 2bd6e32d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Мн съжалявам мн тъжна история стана ми гадно докато четях - бъди силна и ти пожелавам мн късмет занапред.

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: abc80aaac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Аз съм автора на НЕГО ВЕЧЕ ГО НЯМА. Много съжалявам за загубата, толкова добре ви разбирам че все едно чета за себе си и знам че истенската любов не се забравя тя се помни вечно, и истински щастлив е човек, който е срещал за жалост има и несправедлив край ['понякога'].

Който иска да ме обвинява, а можеше и изобщо да не я изживея и да не я срещна тази ЛЮБОВ истинската. Няма да ти казвам че ще ти мине или ще забравиш. Няма да ти казвам че ще спреш да го сънуваш и да го търсиш навсякъде около теб но знам само че трябва да продължиш напред знам че е много трудно. ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: b667c1ade4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз съм авторката на "Трябва ли да се върна при такъв човек". Преди да прочета твоята история мислех,че аз съм преживяла много и на мен ми е трудно и гадно, но твоята история ме потресе. Много се радвам, че след всичко, което си преживяла си намерила любовта си и много ама много съжалявам, че си я изгубила, но въпреки това ти желая отново да я намериш и да бъдеш много щастлива, успех във всяко твое начинание и много благодаря за съвета аз не се върнах.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: e14b7b5431
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   знаеш ли докато четях историята ти плачех наистина много гадно се е получило но живота продължава имаш си детенце живей заради него :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3b2588d3a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Благодаря Ви!!!! Вече минаха две години и един месец, но болката не намалява,толкова ми липсва....
Останаха спомените, неизпълнените мечти и какво ли не.....но живота е такъв!!!!!!!!!!!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ede8996959
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Боже, наистина това е най-ужасното и най-тъжно нещо на света. Няма по-голяма болка.Няма думи, които биха били уместни в такива случаи. Страшно е. Кураж приятелко! Наричам те така, защото някак си те чувствам близка. Не ти се вярва, но знай- времето наистина лекува. Няма да забравиш никога, но ще се съвземеш - просто ще става постепенно. Желая ти спокойствие.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ff23f6ee24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пожелавам ти всичко най - хубаво и дано с времето болката ти понамалее малко, знам добре какво ти е, защото моята първа истинска и вечна любов издъхна в ръцете ми.



Ара

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker