Не му е в стила да ме обича ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не му е в стила да ме обича ли?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2735 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17 години. Имам приятел, който е на 20. Нашата връзка е сериозна и за двама ни. Преди да разкажа за проблема ще спомена за неговата бивша приятелка. Тя е била първата му любов, ходили за 2 години без да са имали полов контакт, той много я е обичал, но тя се е натискала с друг и той я е зарязал. След 2 години самота той тръгва с мен, търсейки нещо наистина сериозно, и го намери.

Дотук добре, (ние с него скоро ще направим 10 месеца) обаче започнах да усещам, че той не ме обича, а още изпитва нещо към бившата си. Бяхме на едно събиране-аз бях в съседна стая с моя приятелка, когато той бил в другата стая и казал пред 4-ма човека, че още обича бившата си. Аз вярвам на тези 4-ма човека и изключвам това те да ме лъжат, че са го чули. След дни, когато го попитах да ми обясни думите си, (мислех че той ще каже, че не помни или ще отрече) той каза следното : „Не знам защо съм го казал”. Той не отрече! С това се приключи темата за бившата му.

По-нататък си говорихме по телефона и той ми заяви, че не му е в стила да ми казва лиготии от сорта на „Обичам те” , „Не мога без теб”. А впрочем само когато е пил ми ги казва. Когато го попитам защо е така и че искам да ги чувам докато е трезвен, той казва че чашката му дава смелост. …

От една страна го разбирам- 1-вата му любов го е наранила, той наистина я е обичал, а сега когато е с мен дори и да иска да ме обича не може да се пребори със спомена за бившата си. Не може да изпита за 2-ри път същите чувства… или ако ги изпитва толкова ли му е трудно да ми го каже, че отбягва темата за любовта.(Според него любов не съществувала, а само чувствата като привързаност, загриженост… и т.н. ) Аз наистина го обичам, а той бившата си…. за мен това е много болезнено… опитвам се да мисля за други неща, но като се сетя един път за него и не спирам да мисля за това… Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 9e1ae1ba24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен колкото и да ти е тежко го остави този човек. Няма смисъл да си с него като той не те обича. И това да ти каже "Обичам те" не е до смелост , а до чувства. Много е трудно да кажеш на един човек "Обичам те" при положение , че не го изпитваш. Като е пиян нещата са други. Тогава мозъка не действа трезво и на него му е много лесно да изрече подобна лъжа. Аз съм момче и идеално разбирам и двама ви. На мен първата ми връзка , ако може така да се нарече (без полов контакт) беше 1 месец. Може да е само 1 месец , но го помня сякаш беше цяла вечност.Тогава за мен това бе РАЯ. В момента имам връзка с едно момиче вече 2 години и грам няма никакво привличане , и ако си намеря сродна душа на секундата , ще я оставя.Може да прозвучи егоистично , но човек трябва да гледа на първо място себе си , тогава останалите. В противен случай ти , ще си подметка. Аз до това заключение съм стигнал.Имаш глава на раменете ти. Съветвай се с някоя твоя истинска приятелка и действай. Според мен вашата кауза е обречена на неуспех. Той мисли за друга и е ясно , че не те обича. Ти в момента се явяваш на втори план :( Успех и на тебе , дано се оправиш. И още един съвет , който аз съм си го поставил и на себе си. Следващия път като си намериш някой и решите , че може да се получи нещо между вас , не хлътвай толкова бързо както и преди. Винаги си имай 1 на ум и дай на човека до себе си пълна свобода. Един човек , ако си пасва с друг , то веднага , ще се усети.И да знаеш , че ако един мъж ти подари цвете това значи , че ти означаваш много за него ! Повечето жени си мислят , че това евтин трик , но грешат. В днешно време само истинските джентълмени подаряват цветя и за повечето жени това е доста рядко срещано явление.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c3dc563506
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, какво да направиш... на сила хубост не става. Разбирам приятеля ти, много е трудно да повярваш отново в нещо след което са те наранили. Нали знаеш че пияните казват истината, колкото и банално да звучи.... нужно ли е да ти казва постоянно че те обича? Да хубаво е да го чуваш от време на време, но така се изхабяват думите, той те обича, просто не го казва... а замисли се дали не го доказва :) не са важни думите на човека, а делата му... думите лъжат.... така че радвай се на връзката ви и остави момчето да се убеди, че няма да го нараниш когато осъзнае сам, ще ти го казва по - често :) той е с теб, а не с нея, нали? ! ТОЙ я е зарязал, не иска да е с нея а с теб... ако искаше да е с бившата си щеше да и даде втори шанс, остави всичко в миналото живейте, обичайте се и се наслаждавайте на времто ви заедно - това е най - важното, а не колко пъти ти е казвал обичам те! Знаеш ли че аз никога не съм казвала обичам те често, само на първия ми сериозен приятел и след него и аз сякаш предпочитах да доказвам отколкото да казвам тази думичка :) важното е че го чувства, а не че не го казва... така че споко, ще започне лека полека, не го насилвай за да не се получи обратният ефект :) успех

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9ea9fee1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами това за пореден път ме убеждава, че недоизживяните неща са най-болезнени и не се забравят лесно. Явно и с приятеля ти е така... просто не й се е наситил и съответно не може да я забрави така лесно. Но с времето може би ще се примири, знам ли. Изчакай времето да покаже какво ще става, но бъди подготвена и за възможно най- лошия сценарий във връзката ви. Никога не се знае какво ще ни поднесе живота, важното е да го приемем спокойно.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: d5d3f53d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз мисля като номер 1... Щом не те обича и още мисли за бившата си остави го.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 678c6ce00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Лошата новина е че приятеля ти не е много заинтересуван от тебе и няма тенденция да те заобичва повече с времето.

Добрата новина е, че и ти не го обичаш кой знае колко. Откъде знам ли? Ето от тук : ".... След дни, когато го попитах да ми обясни думите си.... "
Ако го обичаше, дочутото щеше така да те извади от строя, че нямаше да чакаш тактично няколко дни.
Всеки, който знае какво е любов, ще го потвърди.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9db37879b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От Авторката: към номер 5
Попитах го след дни, защото при нас е така че се виждаме 1 път на седмица заради неговата работа и моето у-ще просто няма друг вариант. През останалото време си говорим по телефона- не исках да говорим за това по телефона.. нали. За разваляне на взаимоотношенията ни вообще не съм си и помисляла. Искам да оправя проблема без да се стига до това. Само ако той сгафи ще се случи да скъсаме. Но е и глупаво да го оставям, защото мисли за бившата си. Това са 10 месеца-по държанието му си личи, че държи на мен.. Номер 2 е права в това отношение :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9f36505719
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз си мисля, че се заблуждаваш, че обича все още бившата си. Запитай се защо тогава е още с теб, защото те търси, аз не мисля, че да му минава времето или да не е самотен. А колкото до "лигавщините"-има и такива хора, които се държат като приятели с половинките си без нежни и умалителни имена и без всеки ден да им повтарят колко ги обичат, но ги обичат. Предпочитат да изразят чувствата си отколкото да ги изкажат, изразява се в жест, постъпка.. вече от нас зависи дали ще го оценим и сметнем като признак на любов към нас. Страданието ти идва от това, че заради неговата студенина ти се чувстваш необичана, неоценена, едва ли не като някакво нищожество в очите му. Другото, което е, споменаваш, че го разбираш колко бил наранен от измяната на първата му приятелка, нахвърляш си разни хипотези в главата, навиваш си на пръста, че на нея и е давал тази топлина, която на теб ти липсва в отношенията ви без да знаеш истината. Защо не поговорите по-обстойно на тази тема за бившата му приятелката, как се е държал с нея и т. н. поне ще си изясниш доста неща и ще вземеш решение дали да останеш с него или да се разделите

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: eec4742fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Нито те обича, нито те уважава... Как може да изтърси подобно нещо на всеослушание? ! Чест му прави, че поне не е отрекъл след това.
Както и да е, търси си щастието другаде. Това е моето мнение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker