Пътят към изневярата.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пътят към изневярата....
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2955 пъти
Здравейте, на всички от ''Сподели''!!!! Искам само малко да ми улекне тази тежест в гърдите... Да споделя за онова, което ме обърква и кара да страдам... странно е. Извинявате за правописните грешки ако има такива просто момента ми е такъв.

Омъжена съм от 8год. Имам две прекрасни дечица... Не работя.. Моя мъж не ми дава.. Аз съм само за вкъщи хахха ако е смешно това.... Той изкарва добри пари и за двамата.. Аз си гледам домакинството, децата... и само това. Липсват ми приятели... той ме дистанцира от тях.

Държи ме на дистанция дори от роднините ми... Дори по тел. не ми дава мн да говоря.. Чуствам се като в капан в този брак.. Като птица в клетка, която иска да литне... И всеки път, когато пойскам да поговорим тои избягва темата и просто не ме изслушва... Уморих се от този живот.. от самотата... Той отсъстава с седмици от къщи... по работа... Постоянно патува. Искам да говоря с някого да споделя.. но няма с кого..

От извесно време си пиша в скайп с един мн. интересен мъж, който странно ме накара да прогледна живота, който живея... Това е... Ъпсурда на моя скапан живот... С моя мъж мн. се отчуждихме... Знам, че има друга... от може би 3 год. Станното е, че изопщо не го виня и не го диря за това... Аз отдавна не го понасям.. не го обичам..

Тук съм още заради нашите дечица.. Знам, че и той е тук заради тях. С този интересен мъж, който си пиша вече 6 месеца.... се чуствам сранно.. особено, вълнуващо. От скоро се чуваме по тел. Харесвам... го мн. Дали е грешка не знам. Дали е нормално... пак не знам???

Знам само, че от всичко децата ще страдат най-много. Този мъж иска да се видим.. МН. е мил... знам, че иска секс от мен.. но и аз искам това.. имам ли вина, че имам нужда от внимание.. малко нежност.. за да се почуствам отново жена... да се усмихвам... Та аз по цели дни съм сама.. а той го няма.. Дори когато е тук е уморен и не ми обръща никакво внимание.. (изпитвам една особена вина.. незнам защо... може би за това, че зажадувах за др. мъж... )Няма да преувелича.. но съм доста секси.. Мъжете винаги са ме харесвали.. Заглеждат ме... , но никога не съм била с др. мъж освен с моя... И тук ще кажа, че се омъжих детсвенна. Та исках само да споделя.. това, което ме мъчи.. (даже май ми улекна). На път съм да изневеря.. а бях твърдо против това... (Е, да той ми изневерява.. но аз не исках)... Охх, ще се случи това е факт. За това ми е особенно сега. Много ми е объркано. Благодаря на ония, който го прчетат това и не ме съдете моля ви... Достатъчно ми объркано...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: ea413535ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В тая история виждам бъдещето си....

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b0901f3a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз няма да те съдя. Едното води до другото. Но това с правописа ти... Недопустимо е! Млад човек си. Живееш в ерата на толкова възможности... Адски грозно е да си неграмотен. Прави много лошо впечатление.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 35242c6aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Повечето жени искат нежност и внимание и обикновенно не могат да получат това от съпруга си, те ни приемат за даденост и осъзнават какво са имали чак след като ни загубят. Ти си късметлиика да срещнеш такъв мъж и няма нищо грешно в това да го желаеш, нормално е да си объркана, но това е шанса ти за мъничко щастие и дали ще го пропуснеш или не е твой избор. Аз само си пиша с един такъв мъж, той е много далеч но ако си дойде няма да се замисля нито за миг. Не познавам друг такъв мъж, който да може да говори за чувства без да се притеснява и да бъде мил, забавен и искрен едновременно и да има нужда от вниманието ми. Затова действай и не се чуди!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 524ee70b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ... започва с това да се омъжиш девствена и да не си имала други мъже в живота си освен съпруга си.

Така бих продължил аз заглавието.

Кубрат

П. П. За правописа съм съгласен поработи над него. Не се казва деТствена, а деВствена, и не идва от "дете"! А иначе мъжа ти чисто и просто те държи в зависимост, за да не можеш да му бягаш, това е всичко.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7e1bb9ff7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Освен глупости в този живот направила ли си нещо разумно? Имаш ли положителни качества, че аз не ги видях?

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: af092743e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти самата, като се замислиш виждаш ли бъдеще с бащата на децата си? Защото аз лично не. Би трябвало да промениш някои неща, защото не мисля, че ти е много приятно да бъдеш отчуждена от своите близки и познати. Ти сама каза, че знаеш, че има друга.. тогава защо си с него? Ти харесваш друг човек.. той си има друга, а вас ви обединяват единственно децата, но помисли и за себе си. Намери мъжа, който ще ти даде свободата, от която се нуждаеш, ако все още не си го намерила.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2d08835faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   2 За правописа не съм убеден, по скоро е нарочно. Виж запетайките, авторката не е неграмотна. Иначе на нея бих казал, че дори и да не е този мъж, то след време ще е някой друг. От това, което си написала стигам до извода, че рано, или късно ще изневериш. М33

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7c19ed5b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мила никой няма право да те съди! Най-голямото наказание е да живееш в самота! В такава ситуация се намирам и аз, но нямаме деца! Тъжно е... Децата ще са по-добре ако и ти си добре, накарай го да се замисли...! Живей заради себе си и всичко ще се нареди! Желая ти много щастие...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bec3282e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Обикновенно си затварям очите за правописни грешки, защото е човешко, но при теб просто става дума за неграмотност. Вземи да четеш книги и да се образоваш, защото не знам, как ще си изкарваш сама хляба, след като си намериш любовник и мъжът ти реши да се разведе.

Не искам да съм лошата, но си доста найвна. Кой интернет-познайник иска повече от секс от една омъжена жена с деца, безработна при това?

Ще си разбиеш семейството, ще останеш без средства.

Съвет - първо си стъпи на краката, извоювай си финансовата независимост, запознай се с хора, поотгледай си децата. Когато те минат един-двама скайп-любовници, какво ще промени това в живота ти?

Кой ще поеме отговорност за теб и децата ти?

Много е важно да почнеш работа, защото мъжът ти рано или късно (най-късно като порастнат децата) ще се разведе с теб. Щом си има от 3 г. друга, значи е нещо сериозно, но не иска да се лиши от възможността да си изгледа децата. Изиграй си добре картите и бъди търпелива. Първо си стъпи на краката, поеми отговорност за живота си, после търси права, забавления.

Лаура

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f82397254e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не те виня. Съпругът ти вече явно гледа с други очи на теб, не те цени, приемате просто за даденост. Успех ти пожелавам и бъди щастлива! :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c2b355fd95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Лаура, винаги съм ти харесвала коментарите и не можах да повярвам като видях подписа ти в коментар, където правиш забележка за правописа, а всъщност ти самата имаш доста грешки.. пише се обикновено, с едно Н, наивна с И, пораснат, без Т.. интернет познайник се пише отделно, защото интернет е чуждица, както и скайп любовници.. нищо, че втората дума се слага в множествено число.. предполагам заради това си ги писала полуслято.. Дано и аз не бъркам де :) Иначе по темата.. и аз съм като номер 1. Към авторката съвета ми е да взима каквото може, веднъж се живее! :)
Ив!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 174b205974
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Божеее как така съпруга ти да не ти позволи да говориш по телефона.


Моя съвет вземи дечицата си и бягай и отиди при човека, с когото си пишеш и се опознайте

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e633cc966c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Директно се изнасяй от там и започни да живееш... защото твоето определено не е живот!

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 12b32e56e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Винаги ми е било странно как така решавате, че интернет свалките са сериозни? Абе авторке, според мен този скайп любовник не иска нищо повече от единия секс.
А, че това твоето не е живот изобщо не подлежи на коментар. Аз такъв като твоя мъж не бих го търпяла 8 мин., не 8г. Намери си работа, взимай си децата и се изнасяй докато е време.
Маги

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker