Връзка с женена жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с женена жена
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 9764 пъти
Здравейте. Работя в една частна фирма от 10 години. Преди 5 години започна въпросната жена работа при нас и по-точно в моята смяна. Веднага ми грабна окото понеже е много красива. След няколко дни в разпитване "отгоре отгоре разбрах, че е женена и има едно дете. Син. Нещата станаха като на шега, от майтап на майтап(искаш ли да ти дойда на гости, хайде ела ми на гости и тем подобни).
Една малка вметка преди да ви въведа в същината на историята:имах сериозна приятелка с която бях от 3 години, но разбрах, че употребява наркотици без мое знание. Някак си търсих оправдание да я зарежа но същевременно и държах на нея и може би тази моя колежка се оказа това оправдание.

А ето и историята:
прибрах се от работа и тя ми звънна-Хайде нали щеше да идваш на гости стоя и те чакам вече 30 минути. Без да се замисля запалих колата и отидох в тях. И така започна всичко. Вече 4 години. Луд съм по нея а и тя по мен. Хубаво ни е като сме двамата. Не ми е нужно да ми го казва, аз го виждам а тя го вижда. Винаги слагам нея преди мен. Мисля първо за нея после за мен.

Проблемите идват от това, че аз искам да живея с нея и с малкия но тя се страхува за детето. И с право разбира се. Детето е преди нас 2та. Аз съм готов да ги гледам и 2та. Ще започна втора, трета работа ако трябва за да не са лишени от нищо. Въпроса е там, че нямам собствено жилище и единствения вариант е квартира. Знам, че не е правилно и не е добре и за тримата но не мислите ли, че ако тя толкова много иска да е с мен ще е готова на тази стъпка.

Караници има разбира се. Връзка без караници няма. Както аз съм я обиждал и тя също но и 2та знаем, че това е било в изблик на гняв. После се помиряваме и пак си става розово. Просто при мисълта, че ляга до него и ПОЛУДЯВАМ. Казва, че прави с.. с с него един път на 3 месеца и то е с големи молби и уговорки от негова страна. Казва, че като е с него в редките случаи има чувството, че я изнасилват т. е. не и е приятно. Единствената причина поради която го правила е, че я е страх той да не я изгони а нямала къде да отиде. Как да няма при мен, дори и да е на квартира. Готов съм да се грижа за тях каквото и да ми коства. Няма да лиша нито нея нито детето от нищо. А то горкото е страшен сладур.
И така драги ми читатели, дайте ми някакъв съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: f984d6192a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разваляй семейството!
Детото преди всичко!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 324fbc27c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А не мислиш ли, че това семейство вече е развалено?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 818403715c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   До автора:
Не съм сигурна, че тази жена има сериозни намерения към теб. Ако обичаш някого истински всички останали обстоятелства ще са на второ място. Мисля си, че тя не иска да е разведена в очите на обществото, на роднините си, на колегите, приятелите. Знаеш ли, че за нея това е много удобно - има си съпруг, който се грижи за нея и детето, омъжена е, а отделно има любовник, който я обожава. От своя страна ти нямаш семейство, нямаш дете, сам си. А това, че нямаш жилище го считам за плюс в твоята ситуация, защото, ако имаше тя евентуално щеше да дойде при теб заради жилището и да си намери друга тръпка. Тази жена е доста хитра и колкото и да ти е неприятно помисли върху нещата, които стават очевидни отстрани. Ти си и разнообразието, това е. Ако не си ти ще е някой друг. И ти не разваляш семейства. Семейството се разваля единствено и само от участниците в него. Участниците пожелават да са с някой друг отстрани. Никой не може да бъде изкушен, ако не е склонен към изкушения, никой.
Не може да има оправдания от рода на: 'ама къде ще отида, той ще ме изгони'. Това са пълни глупости. Също и за секса с него е пълна глупост. Ако една жена е отвратена от някого, но прави секс с него заради еди какво си, това се нарича проституция. И това е манталитет, начин на живот, стил на поведение и не се отнася само до секса, а до цялостната личност на една такава жена, както и на един мъж всъщност. Това си е продажност и използвачество.
Изказах лично мнение, така виждам аз нещата и не претендирам за точност. Животът си е твой, ти решаваш.
Бъди щастлив!
Soul

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 47ba9b98d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Здравей, аз съм жена и съм била на мястото на твойта дама. Нещата не се развиха, както ти очакваш да бъде. Не защото не съм го обичала, а защото материалната сигорност найстина е важна и не на последно място детето, заради което съм се целяла към материалното, а не за собствена облага. Сам човек винаги може да се оправи, но с дете е различно. Не съм престанала да го обичам, но свикнах с мисълта. И не всичко се свежда до тези две причини, започват се куп въпроси (ако той ме обича само защото ме няма изцяло и докога, ще ме обича, ами детето ако се измачва заради баща си, ако той обиди детето ми как бих реагирала и на чия страна, ще застана и т. н. т. н. ). Единствения отговор на всичките ми въпроси е бил един и същ: Не си заслужа да разваля семейството си само за да опитам с него.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9836e8a454
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Абсолютно подкрепям мнението на Soul! Не те обича! Три години поддържах пародия на връзка със свободен мъж в другия край на България. Виждали сме се по два пъти в годината реално, другите ни контакти бяха единствено и само в скайп. Всеки ден и всяка вечер докато осъмнем. Знаеше че не спя при мъжа си, то и нямаше как да не го разбере, аз бях почти постоянно с него. Само че за него беше по-изгодно да съм омъжена, дори не го интересуваше, че чакам месеци за да бъда само с него. И колкото и парадоксално да звучи, аз бях обвързаната, но си държах краката затворени за този с когото живеех, докато той скачаше на всичко, което носеше пола и имаше наглостта да парадира пред мен с това. И въпреки това, ако този мъж дори и един единствен път ми беше подал ръка, само веднъж да ми беше намекнал, че иска да бъда с него, никога нямаше да остана при мъжа си.

Само че за него вариант обвързан не съществува, а аз не желая да споделя последните си години с бройкаджия. Знам, че не съм му безразлична, но и знам че предпочита да го прави с която и да е, стига да не носи отговорност за нея. Вече почти от половин година аз му пиша през месец два, колкото да разбера че нищо не се е променило и да се скараме отново. Но обичах този мъж и независимо от това, че сме разделени, все още не съм скочила обратно в леглото на съпруга си. Не, не съм вярна на любовника си, вярна съм на себе си. Всеки има избор дали да направи нещо или не. Твоята семейна жена също има избор. Ти си й подал ръка, предложил си й да живее с теб, приел си дори и детето й. Какво повече да направиш? Ако тя те обичаше и искаше да е с теб, повярвай ми, щеше да го направи. Аз бих отишла и на палатка с човека когото обичам. Но нямах този избор. Само че имах друг - да запазя уважението към себе си като остана сама. В това се състои разликата от временното увлечение и истинските чувства :)

Понеже съм сигурна, че ще завалят коментари от сорта на - ти лишаваш мъжа си от свобода като стоиш при него, а не му даваш това, което по право му се полага - нека да добавя, че за да потърся връзка извън семейството си мъжът ми направи първата стъпка. Когато обаче той се осъзна, аз вече бях с другият. Дадох му да разбере, че има друг мъж в живота ми, дадох му и картбланш да прави каквото пожелае. Ако той беше пожелал да го напусна, аз щях да го напусна. Явно обаче и него го устройва повече жена, която няма право на претенции. Това виждам и в лицето на повечето хора днес - всички търсят лесни необвързващи отношения. Отношения, които не изискват да се споделят отговорности, а само удоволствия.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b6e0144a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Наеми апартамент. Така хем ще й покажеш, че си готов да се грижиш за тях, хем ще разбереш дали е готова наистина да напусне съпруга си.

Ако искаш маркирай си няколко места, предложи й заедно да ги огледате, заедно да изберете жилище. По реакцията й ще познаеш какво смята да прави и дали е сериозна в намеренията си.

На думи е лесно-нямало къде да отиде, затова стояла при него. Ами намери къде да отиде, пък да видим дали ще дойде.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 324fbc27c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на квартира от година и половина. Тя идва при мен, но само да се видим за няколко часа и пак се прибира. Не знам не съм спрял да пия. Главата започва да ме боли като започна да си мисля за това. Благодаря ви на всички за мнението било то добро или лошо.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fd6b2cc144
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 5, и точно какво е общото на твоя случай с историята на автора? Те са абсолютно противоположни...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 33c4ebde2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не мисля, че ще излезне нещо от това.
Забрави я тази жена, намери си друга необвързана и започни да градиш живота си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2d6d43a90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №5 съм, Кубрат.
И кое по-точно е различното? Тя е семейна с малък син, аз също. Той е свободен мъж, моят също беше. Това, че не сме се виждали реално всеки ден, не означава че не сме общували всеки ден. Не означава също, че никога не сме водили разговори за съвместен живот. Напротив, водили сме. Само че ако аз му намеквах, че искам да бъда с него, той ми отвръщаше, че е прекалено несериозен, че не може да се грижи за себе си, не ли за жена и дете. И ако той ми беше предложил да заживея с него, аз щях да отида и на другия край на света, ако само там можех да бъда заедно с този мъж. В това е разликата. Ако аз имах избора, който тя има, никога нямаше да го пропилея. За това казах, че според мен тя не го обича истински. Може да е влюбена в него, може да й харесва като мъж или като любовник, но тя не го обича. Влюбването и искрената обич са две много различни понятия. Ако обичаш някой силно, няма сила, която да ти попречи да бъдеш с този човек! Освен самият той, разбира се :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2d6d43a90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И пак да се допълня, Кубрат, че може би пак ще остана неразбрана. Просто исках да кажа на автора, че той е дал шанса на тази жена да избира. И ако тя го обича, щеше да отиде при него. По-скоро правя сравнение с мъжа, с когото аз бях тези 3 години. Ако той ме е обичал и е имал искрени чувства, нямаше ли да намери начин поне да опита да живее с мен? Но има хора за които е достатъчно да разнообразяват живота си с някой, без задължително да влагат във връзката си чувства. Ако моят мъж ме задължаваше или насилваше по някакъв начин да спя с него, честно си казвам, че нямаше да имам очи да легна при другият после. Винаги съм се чудила и на жените и на мъжете, които през деня го правят с един, а вечерта се прибират и лягат при другият все едно никога нищо не се е случило. Не мога и не искам да го приема.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 818403715c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 5/10/11, съвсем правилно си уловила нещата и се радвам, че разсъждаваш трезво за ситуацията, в която си попаднала. Не бива да губиш време в съжаление за случилото се, а да си направиш необходимите изводи и да вървиш напред. Струва ми се, че голяма част от тях вече са направени :).
Ние хората влизаме във взаимоотношения помежду си, за да се учим на различни неща - като да обичаме и уважаваме, но не само другите, а и себе си, да се учим на отговорност, честност, лоялност. Тази приказка - те се оженили, после яли три дни, пили и се веселили е само приказка. Изграждаме себе си като мислещи и творчески същества, разширяваме мирогледа си и показваме, че наистина в нас има Бог. Няма такава приказка като уреждане на живота - нищо не е статично, животът е процес, в който някои неща се раждат, други умират, някои пък вземат странни посоки. Всяко взаимоотношение трябва да се поддържа като нещо наистина живо, но не чрез ягоди, сметана, силикон и прашки, а чрез личното развитие на всеки участник в него. Иначе, ако го няма това, се случват всички тези драми, колапси, сривове, разводи и всяка радост е наистина временна - един миг и после всичко се срутва.
Искаш ли да прочетеш една книжка :)? 'Параноя на страстта' от Робин Норууд, има я в Спиралата.

Поздрави,
Soul

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: 851cdafc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Човече, не се измъчвай с тази жена, няма смисъл. Преди време бях в подобна ситуация, имах връзка с омъжена жена. Отначало и аз като теб си играех на любов и си мислех, че и тя ме обича, че може да имаме нещо повече от тайна връзка и т.н.

Е, нищо подобно не се случи, аз изобщо не бях дори единствения. Тормозех се, не можех да ям, не можех да спя. Тя естествено отричаше, казваше че нямало такова нещо, но все пак фактите говореха друго. Накрая си казах, че няма смисъл да си вгорчавам живота заради човек, за който съм просто забавление. Продължих връзката, правейки се на приятно разсеян, запълвах си времето с нея, както тя го правеше с мен. Повярвай ми, подобни жени никога няма да се разведат, освен ако не бъдат изхвърлени. На тях им е удобно да си имат мъж, който да ги поддържа, да се преструват на любящи съпруги и в същото време да се забавляват с любовниците си. Нито си първия там, нито ще бъдеш последния.

Между другото от такива жени най-добре можеш да се научиш как да си гледаш интереса, нямам предвид да използваш хората, а просто да преценяваш фактите, правейки правилният избор. Разбира се лъжите, лицемерието и наглостта при тях също са на професионално ниво, но това не са неща, над които нормален човек би искал да се упражнява.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3e24504797
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Е, номер 13, ти все едно ми описа битието в близките 2г. И аз така не искам да прогледна, всеки ми казва, грешиш, аз не вярвам, но си е точно както го пишеш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 812a4a2c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Аз пък съм омъжената жена в случая. И казвам, че обичам моя любовник. Уредих му едно интервю за работа, но не успя да го мине. Ако беше успял, или ако намери друга работа в града, защото той не е от тук и не работи нищо засега, макар да има потенциал, ще дойде да живее тук на квартира. Измислихме нещо което можем да правим заедно, един вид part-time частен бизнес, значи ще можем и да се виждаме. Ако му потръгнат нещата, и се установи за постоянно в града, детето ще свикне с него и в един момент ще се изнесем при него, но има много несигурни работи... И разходи за него, както виждате. А има и риск изобщо да не може да свикне тук или да не си намери никаква работа. Ето това ме притеснява и не съм никаква използвачка, смея да твърдя, просто разумна предпазливост, може би ми е малко в повече, не смея да поемам риск. Ако бях без дете щях да го поема, живяла съм сама на квартира, и съм се оправяла финансово, но сега не мога.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f277fe37de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторе, голям си... глупчо. Красавицата сама те е свалила, забавлява се, мотае те за да си получава каквото иска. Има си семейство, дом, дете, съпруг, който да я издържа и любовник, който да и дава внимание и страхотен секс. Това дали се обичат със съпруга си, колко секс правят, гълта ли му, пуска ли му анален и т. н. въобще не е твоя работа, докато не станеш титуляр и започнеш да носиш отговорност. Титуляр няма да станеш, защото дамата я устройват нещата така, както са. От тук нататък предстои само мъжа на красавицата да разбере за вас (рано или късно), да си изядеш пердаха, както си му е реда, да се разделите с дамата, а тя да си хване друго момче за играчка.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2a889e7b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Значи историите за жените дето си следват сърцето са само в приказките. Жените си гонят интереса и този на децата си. Те просто искат някой да ги ебе извън къщи, за да задоволяват егото си. Знам какво говоря. Една жена, ако е недоволна или страда от мъжа си тя ще се разведе директно и ще тръгне да следва сърцето си. Повечето обаче въоцще не са чак толкова недоволни от съпрузите си и стоят при тях, даже умело ги коткат. Една такава ми разби сърцето и повече в такива филми не влизам, ако щат цял полк голи омъжени жени да ме предледват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker