Отмъщават ли си мъжете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отмъщават ли си мъжете?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 8185 пъти
Как се държат мъжете след като са пренебрегнати от жена. Отмъщават ли си по някакъв начин, страдат ли или въобще не им пука?

Имам един познат, който тайно флиртуваше с мен тъй като е женен и аз разбира се не му отговарях на флиртувете, но отношението му коренно се промени. Започна да се държи грубо, високомерно, да се прави че не ме познава, когато се видим на улицата.

Възможно ли е да се държи така заради това, че не обръщах внимание на свалките му, а възможно ли е да е изпитвал някакви чувства към мен. Защо му е да се прави на сърдит ако е било само флирт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 5fcfa13588
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си му пуснала и това го кара да се държи така. Искал е само да те "бодне" така гадно да се изразя. А ако имаш връзка или даже си женена се превръщаш в приоритетна цел!

М21

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4b3a3e469b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хммм, ... ех.. :D A как се държат жените, когато са пренебрегнати от един мъж? Иии.. дали има голяма разлика, между държанието на мъж или жена, щом е до внимание, и чувства? А? Така де, ... защо си мислите че което би изпитал един мъж, е "страшно" различно от което би изпитала една жена, или направила? ! :) И трите неща са напълно възможни :) Пример, както една жена, ако бъде отхвърлена, отблъсната от мъжа по който има чувства, ще страда, същото е и с мъжа :) Ама то е само ако е влюбен :) А ако жена разиграва някой мъж и той е силно отчаян, ще пожелае и да си отмъсти (което е глупави, ама и такива работи стават)!!! И ако е страдал дълго по жена, или има много други опций, а не се влюбва, и не му се губи време, тогава не му пука, или спира да му пука. То това и при вас жените го има :)) Не забравяйте мъжът не идва от друга планета! ... :D

Ем... При теб обаче, е по-различно! ... Ха, той не е сам, женен е и което прави, е само с някакви намерения за допълнителни удоволствия! ... Май си търси любовница (развлечение :)) така ми се струва! Правил ти е намеци, флиртувал е, с цел да склониш и да стигнете до кревата, .. и креватната гимнастика :D Какво друго може да бъде с женен мъж и свободна жена? Освен неангажиращ секс!!! Запитай се, дали пък не изпитваш нещо към него? От написаното, звучиш доста загрижена за настроението му! ... Еее.. ако му беше обърнала внимание, нямаше да ти се сърди, тъй като щяхте да сте спали :)) Живота си е твой! ... Само едно съветче, ако ти е до нещо истинско, което да изживееш, изтърпи, да срещнеш любовта, ама да е със свободен човек като теб! ... Иначе, ще бъде една любовна афера, която едва ли ще има бъдеще. Сама си решаваш :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: e70a45e81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До авторката:
А дали онези хора, които често си сменят телефоните например и търсят все по-нов и добър модел изпитват чувства към тях? И, ако не изпитват, тогава защо се цупят, ако новият модел е прекалено скъп и в момента имат други харчове и не могат да си го позволят?
Не можем да смятаме, че всеки интерес към нас от някого непременно е любовен. Случва се някой да иска да е с нас, за да си повиши самочувствието, от скука, защото трупа бройки, трупа опит, иска да си отмъсти и за целта използва нас, доказва се пред приятели и още много други такива несантиментални причини.
Ти се чудиш въпросният мъж дали е имал чувства към теб. Не е получил играчката и сега се самоубеждава, че играчката не е била толкова интересна и забавна. Там, където нещата започват бързо и свършват бързо не мисля, че може принципно да се говори за дълбочина. Разбира се, че има изключения, но той едва ли попада в тях. Държи се така, защото вероятно е свикнал лесно да получава, а като не получи се прави на сърдито дете.
Всъщност той е женен, а ти не му отговаряш на флирта. Тогава защо питаш? :)

Soul

 
  ... горе^
преди: 12 години, 29 дни
hash: 00d0c9384e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В това отношение жените сте по зле! Няма да забравя една искаше връзка с мен, но я отрязах от всякъде и помня как настрои сумата и му хора срещу мен! Жалка картинка.

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: 8f071b72ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Да, за съжаление доста от тях (не всички) си отмъщават по доста груб и безпардонен начин. Не го правят от любов, а от наранено честолюбие.
Ако мъжът е фин, ако си го впечатлила и спечелила като човек - не би тръгнал да се занимава с подобни глупости.
Ако позволи на егото си да го погълне и контролира, обаче, се превръща в жалка и зла картинка.
Мъжът, на когото не си пуснала, се държи с теб така, за да те "накаже" :). Тъпо е и не трябва да му се връзваш. Подминавай го с леден поглед и да не ти пука :).

 
  ...


...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 51bfd79ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Трябва човек да си яде попарата където е надробил според мен. Прочетох коментарите и нещо не ми харесват. Искал е само да те бодне.. Аз мъж и ще кажа, че коя не ми пусне си търся от друга... Просто е имал и все още има чувства към теб, но ти си излезнала подло създание.... А да ли ще ти отмъсти е дотолко колко мръсно си му сторил и колко му е багажа в главата. Теб те е страх да не ти отмъсти, защото съдиш по себе си, че си зла, но ако човека има багаж в главата едва ли ще направи такова нещо колкото и да го боли с това какво си му сторил. Та си опичай акъла къде го нямаш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 26 дни
hash: 37f6a6f30d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   авторката:искам да чуя и повече мъжки мнения по въпроса

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 51bfd79ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Какво има да чуеш 6 го е написал точно и ясно. Според мен си жена която незнае какво иска, комплексарка си, играеш си с чувствата на мъжете...

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 37f6a6f30d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не си играя с чувствата на мъжете просто се държах резервирано заради това, че и двамата сме семейни. Не искам да си имам проблеми заради някакъв флирт. От приятели разбрах че господинът започнал много често да се налива по баровете и май проблемите в семейството са му дошли множко. Aко бях се поддала може би щях да бъда утешителна награда.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: 194c9c20ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8, каза го много ясно... именно не знае какво иска, а да играеш игри не е хубаво

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 51bfd79ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момиченце на 18 ли си или само акъла ти е на толкова?
Определено си флиртувала с него и сега се правиш на светица. Вземи си седни на задника и мирувай, какво искаш да чуеш още?
Комплексарка ли си или какво...?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker