Не знам как да постъпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да постъпя
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2826 пъти
Историята е следната:
От известно време има едно момиче с което се сваляме в социалните мрежи и когато се видяхме нещата се засилиха и започнахме да се виждаме и да си пишем много по често и сериозно като и от двете страни личи че има чувства и на никого другия не му е безразличен.

До тук добре но от един два дена имах чувството че аз съм по заинтересован от нея отколкото тя от мен и снощи когато и се обадих тя ми каза че има момче което харесва повече от мен но в никакъв случай не желае да ме загуби мен.

Та аз се чудя дали не ме тества и иска да види дали съм готов да се боря за нея или ще я пусна да бъде щастлива и направо ще се побъркам как да постъпя дали да се боря и да се опитам да и докажа че наистина държа или просто да си затворя очите да забравя всички мигове и да опитам да продължа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: cf4cb29afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   В такава ситуация има два варианта. Или девойчето действително те харесва, но има друг и просто не знае какво и кого иска... или се е уплашила от нещо, вследствие на процеса ви на опознаване (нямам идея какво може да бъде) и въпреки, че те харесва, не е достатъчно уверена. Ако е първото, попитай я защо ти го казва едва сега, след като ти вече си хлътнал по нея, а и тя явно ти е показала, че не си и безразличен? ! Всъщност какъвто и да е отговора и, ако наистина държиш на нея поискай да реши с кого от двама ви да бъде. Което не е гаранция, че след време няма да попаднете в сходна ситуация. Ако пък е второто, просто и дай да разбере, че няма от какво да се притеснява с теб, докажи и, че ти е важна (ние жените искаме да го знаем, да виждаме как едва ли не ни боготворят, за да добием смелост да покажем чувствата си, колкото и тъпо да звучи).
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 45b0d915d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Според мен, нищо не мисли :) Но ако си постоянен и търсиш(кафета разходки и тн) близост без да я притискаш - ще пожънеш успех. Стискам палци

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 020b330be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Казала ти е, че не иска да те загуби, защото вероятно си и много добър приятел, но според мен, след като тя си харесва друго момче е по - добре да се отдръпнеш, защото само ще си даваш напразни надежди.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8fb7e5380f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така, аз съм на 20 и никой не ме харесва и съм девствен. Ти си преценявай дали да ме послушаш. Аз тъй като съм експерт в това да бъда отрязван от всички момичета, ще ти кажа, че аз нямаше да й звъня поне 3 дни. Не защото ми е писнало все аз да звъня или нещо такова. Просто МОМИЧЕТАТА НЕ ОБИЧАТ ДА ИМ СЕ ЗВЪНИ!
Да, разбира се тя иска да й звъниш ти, за да не зяъни тя. Същевременно обаче тя на теб няма да звънне (не защото не те харесва), а защото просто те не звънят заради егото си.
И така представи си, че не сте се чували 2 дена и тя 100% ще се сети за теб и ще се чуди къде си и защо не я търсиш. В момента, в който я потърсиш, тя само да ти види името изписано на телефона й (като звъниш), ще си каже "а не ме е забравил.. отлично, щом той поема вече 2-3 пъти инициятивата, аз няма какво да се тормозя, в кърпа ми е вързан". Точно като някви зли гении са те братко. Повярвай ми пич най-тъпото нещо което можеш да направиш е да и звъниш често. (през ден пак се счита за често при тях). А в момента в който звъннеш често, започват приятелю мой ку*венските комера от типа "Ми сега съм малко заета тая седмица пробвай другата" или "Ще ти звънна като съм свободна". Тва ако някое момиче ти каже че ТЯ ще ти звънне, означава че: може да ти звънне ако няма интернет, няма кабелна, всичките и приятели са заети и са я заебали за тоя ден, няма да учи и няма нищо какво да прави. Тогава евентуално ще ти се обади.
От друга страна ако както ви викаш това е някав "тест" и тя иска да и звъниш често, за да се подсигори че няма да я прецакаш накрая пак е вариянт и пак може да изгориш накрая. Но в крайна сметка мисля че трябва да покажеш че с теб ташак не бива. Кви са тия тестове бе братче? Като звъниш само ТИ а не ТЯ, то тва си е достатъчно доказателство че я харесваш, независимо колко често или рядко я търсиш.
Повтарям ти си избираш дали да ме слушаш, но аз бих се държал малко стъдено с нея защото тя попочва да те мотае "имало друг ама ти си там и не знаела какво да направи... " Това е от мен :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d5176bf075
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Бори се за нея. ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 80ce464580
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Донякъде... да, .. защото ще разбере какво си готов да направиш! :) Как ще реагираш! А ти, .. не би ли искал също да провериш до колко държи на теб? Е, горе-долу същото прави и тя! Ама само не се пренавивай, рядко се случва момиче да сподели подобно! ... Тя желае да бъде искрена с теб! Ха, като спрямо държанието ти, ще осъзнае и кое е по-добре за нея :) Та... как да постъпиш, първо не свеждай нос :)) Нищо не е приключило! Казала ти е, че не иска да те изгуби, .. явно сте много близки!

Хмм... има смущение, и хоооп... озоваваме се на канал какво научихме до сега! ... ;) Забавното е, че много момичета се влюбват в приятелите си ( в момчетата с които прекарват най-много и с които разговарят най-продължително :)) Това си е като хит, като блокбъстър, буквално, защото е най-често срещаното "явление"! Боже, .. живота е повторения!!! :D Защо се влюбват ли? Защото им имат доверие, свикнали са с тяхното излъчване и присъствие! А момичето/жената се доверяват трудно, за сметка на това, ако веднъж се доверят, се привързват към човека който ги разбира и споделя времето си с тяхното! Ееее да, ама и проблема винаги е един и също!!! Тя харесва което имате, голямо приятелство, харесва и общуването с теб, и си представя, че ако покаже чувства, ако се сближите още повече, и да кажем.. стигнете и до целувка! ... ;) Може да изгубите прекрасните си взаимоотношения! Ех... все още на хората им е трудно да разберат, че любовта и приятелството могат да вървят ръка за ръка :) За какво ви е да имате до себе си човек, ако няма да го познавате, да се обичате, но и да бъдете като приятели? Колко от вас са помислили по-този въпрос? ... В чувствата, в любовта истинско няма как да има, ако няма онази душевна свързаност, присъща и на самото приятелство! ... А какво става иначе, биваме привлечени от страстите, от външността, нищо че човека може и грам да не ни разбира! Което води до непълноценна връзка! ... Кой каквото иска :))

Към автора - продължи си общуването с нея! ... Тя ако харесва друг, няма гаранция че другия ще иска да бъде с нея! И... може да се реши да опита и с теб ;) Междувременно, не се зареждай с големи очаквания :) Тя още се колебае, но се вижда, че ако се отдалечиш от нея, ще съжалява! ... Излез с нея, покажи и че няма от какво да се плаши, че което имате, няма да изчезне с близостта ви ;)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c4e4d7ce8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моя съвет е леееко да се отдръпнеш, за да я накараш да разбере, че не си й "в кърпа вързан". Така ще й станеш по-интересен. Иначе сега сигурно си мисли- с другия ако не стане си имам един сигурен в резерва. Покажи й, че ни сигурен и не може да те разиграва. Успех! ;)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8768107ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Подкрепям 7. Недей да правиш разни циркове и да се прайш на обиден и нацупен, но и недей да се юрваш да "даваш всичко от себе си". Прави си паса известно време, ако изобщо й пука за тебе рано или късно ще те потърси по някакъв начин, и ако те пита защо те е нямало, ще кажеш "Ами реших да ти оставя свободата да си с другия, нали това ме помоли".

Тая версия с теста е малко в категорията wishful thinking, иска ти се да е така, ама ме съмнява... Дори да е така, и дори да не се вържеш на теста, тя ако държи на тебе рано или късно пак ще изникне по някакъв начин и ще ти каже "Ама тва беше само тест... " Ако иска да е с тебе, това че не си схванал един такъв според мен леко глупав тест, няма да я спре по никакъв начин...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9358efe0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Колкото и да се надяваш - едва ли те тества. Когато харесваме някой, търсим изглед за хепи енд и оправдание за всеки признак на липса на сериозен интерес към нас.

Много момчета, и момичета се заиграват и си пишат по този начин с доста хора едновременно. Някои не знаят какво искат и ги харесват всичките, други убиват време на работа, трети са приятелски настроени и просто си "плямпат" с теб. Може би всичко е такова само в твоите очи. Не иксам да те разочаровам, но е по-добре да не влагаш много емоции в тази история... Успех все пак

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker