Как да се получи нещо повече от приятелство? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се получи нещо повече от приятелство?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2591 пъти
Как да го накарам да хлътне по мен? Виждали сме се само веднъж и за сега нищо повече.. До колкото знам ме харесва аз също него, готин е.. Но ме харесва като приятелка за сега.. Каза, че може да се получи нещо но може и да не се получи..
Преди беше друго, писахме си повечко. От нищото ставаха едни дълги писаници а сега нищо.. По малко пишем.. От два дена не ми е писал, защото аз нон стоп го питам какво ще стане изобщо има ли шанс.. Казва не знам не мога да ти обещая..
От различни градове сме и аз съм на 21 а той на 25.. Предстой му заминаване при роднини няма да го има 3 месеца. И не знам какво да си мисля..
Моля да ми помогнете кажете как да го спечеля, достатъчно му показвах, че го харесвам.. Тои на мен ми го казва но на практика нищо.. Никакви действия нито идва нищо

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 72829e7168
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не го притискай! Ако те харесва ще ти каже!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 144a0a73e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хаха опре ли до този разговор, смятай че нещата тръгват на зле. Така че наистина не го притискай, защото съвсем ще се откаже. Остави нещата така, ако реши че те харесва, ще направи нещо. Да ти дам пример... със себе си- доскоро бях в същото положение с един мъж, лутах се между едни весели и тъжни състояния заради неговата несигурност... ту прави нещо, ту спира и нищо. Накрая не издържах и поставих въпроса, което беше ГОЛЯМА грешка, притиснах го. Каза, че в момента не можел нищо да ми даде и така... отказах се. Сега се появи друг, който ми доказва с действията си, че иска да присъствам в живота му и то на всяка цена. Предишния естествено съжалява, но вече е късно. Ето ти доказателство, че когато се почувстват притиснати, бягат. Затова смени подхода и успех! Дано се усети навреме, ако не нали знаеш... той губи ;)

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fd164698f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз мисля като №2. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: cbae578e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:Благодаря ви много.. Ами има развитие писахме си но на бързичко, че трябваше да ставам. Да определено някой мъже са страхливци. Харесва ме писал ми го е много пъти. Като се видяхме по действията разбрах, че не съм му безразлична, целуна ме, хвана ме за ръката до като бяхме седнали в едно кафе и после като станахме ме хвана за ръката и така вървяхме... Но на мен ми е гадно, че като замине ще си намери друга..
Иначе за сега не му досаждам.. той все ми пише пръв. Но като чели нямаме теми на разговор или на него не му се пиша. Пишем си общи неща...
Освен да се правя на недостъпна какво друго да правя, че да го спечеля?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0a542d3752
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хайде де наистина се нуждая от помощ. Моля ви посъветвайте ме какво да правя а и може би и някоя от вас или някое момче е било в моята ситуация.
Какво да направим, че някой да хлътне по нас?

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 40411fbefc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз бях в подобна ситуация. Харесвах много едно момче, но той не се впечатляваше нито от мен, нито от другите, които го харесваха. Направих си профил във фейсбук. Преди това бях проучила от неговия профил там какво харесва и се оказа, че имаме еднакъв вкус. Затова сложих на профила ми картинка на татуирано момиче. Поисках му приятелство. Той веднага даде и веднага като бях на линия, започна да ми пише и да ме разпитва. Обясних му, че съм аз. Сложих и мои снимки, разбира се. Но той самият искаше да ми пише. Искам да ти кажа, че той самият трябва да иска да те търси, да е с теб. Трябва да го заинтересоваш. В моя случай си беше цяло постижение, че ми е писал, понеже той пише първи в извънредно редки случаи дори и на прятелите си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9011698a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мили ми момиченца! Стига с тия тъпи въпроси - Как да хлътне по мене? Любовта е химия! Понякога се забиваме като търни един в друг. Това обаче идва само по себе си нещата не бива да се насилват!
Трябва обаче да вярваме и да провокираме хубавият случай.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7769d8d0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами когато си чатим той ми пише пръв, всичките пъти до сега когато сме си писали.. все той пишеше пръв.. Преди няколко дни ми се обади да ми честити празника.. Много се зарадвах но после пък си казах, може само от уважение.. И започнах да си мисля можеше по късно да ми го честити по скаип, защо трябваше да ми се обажда.. Стана ми гадно, че се надявам напразно. През другото време не ми звъни. Решила съм да не му пиша за нас двамата, защото да не го откажа от сега.. Тайничко се надявам да се получи нещо повече от харесване... Но какво още да направя. че да го накарам да хлътне по мен

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker