Обичам мъж които не ме обича вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам мъж които не ме обича вече
преди: 12 години, 28 дни, прочетена 7571 пъти
Здравейте.
Аз съм жена на 24 години имам приятел от 8 години който много обичам. Всичко беше перфектно, но първите 3-4 години той много много държеше на мен и ме обичаше, но така стана ежедневието ли какво незнам нещата се обърнаха по някъкъв начин аз се забих като'кърлеж' в него и не го оставям да диша. Осещам че вече не ме обича, а пък аз го обичам до полуда искам да го пусна да изживее живота си, но не мога явно навика ми е много голям. Как да се откажа от него някой да ме посъветва

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 27 дни
hash: efb60ec77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Не се отказвай от него бори се за любовта си!

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 9f320c356e
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

2.   Любовта освен всичко друго е и свобода. Затова не продължавай да се "впиваш" в него по този начин, ще го отблъснеш. Приятелки нямаш ли? Излизай с тях, прекарвай време и сама, не само с него. Остави го и той да прави същото. Никой на никого не е собственост, затова свободата задължително трябва да я има.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: a2a5ae29a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Де да имах късмета единственото момиче, което съм обичал да ме обича както ти твоя човек.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0f15db1037
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   1. Пише се "усещам", идва от усет.

2. Донякъде те разбирам. И аз като теб, когато се влюбя, искам въпросния човек само за себе си и силно се привързвам. Просто го остави малко на свобода, дано да я оцени, но не и не му давай прекалено много. Намери баланса! Хайде, успех и дано нещата да потръгнат! ..

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ef13ee9203
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   И аз съм в тази ситуация в момента... С приятелят ми живеем заедно от година и половина, преместихме се заедно в друг град, но и аз като авторката в един момент се превърнах в кърлеж и преди 1 месец ми каза, че иска да се разделим. Сега още живеем заедно, но ми съобщи, че на 15 юли се изнася. Държи се много странно и двузначно, дори забравя, че сме в такова положение. От 1 месец се опитвам да го убедя да ме изслуша и да размисли, но той е непоколебим. Дори ми каза, че дори и да се съгласи с нещата, които му казвам, пак ще държи на своето. Голям инат е. Знам, че направих много грешки, но искам да изкупя всяка една, защото в началото той ме носеше на ръце. Твърди, че вследствие на държанието ми, той не ме обича вече, убила съм всичко в него, но аз не вярвам, защото ние имаме много силна любов и застанахме сещу всички, за да дойдем двамата в София. Дайте съвет как да му обясня, че ще сгреши, как да го убедя да ми даде пореден, но последен шанс.... :(

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ef13ee9203
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   И аз съм в тази ситуация в момента... С приятелят ми живеем заедно от година и половина, преместихме се заедно в друг град, но и аз като авторката в един момент се превърнах в кърлеж и преди 1 месец ми каза, че иска да се разделим. Сега още живеем заедно, но ми съобщи, че на 15 юли се изнася. Държи се много странно и двузначно, дори забравя, че сме в такова положение. От 1 месец се опитвам да го убедя да ме изслуша и да размисли, но той е непоколебим. Дори ми каза, че дори и да се съгласи с нещата, които му казвам, пак ще държи на своето. Голям инат е. Знам, че направих много грешки, но искам да изкупя всяка една, защото в началото той ме носеше на ръце. Твърди, че вследствие на държанието ми, той не ме обича вече, убила съм всичко в него, но аз не вярвам, защото ние имаме много силна любов и застанахме сещу всички, за да дойдем двамата в София. Дайте съвет как да му обясня, че ще сгреши, как да го убедя да ми даде пореден, но последен шанс.... :(

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c6393377a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Понякога, времето, навика и рутината в ежедневието ни- убиват любовта. Да, тежко е и трудно, но това е положението. Все по-трудно се става да спасиш любовта... Заедно, сте били 8 години, та това е един брак. Моя съвет е запази хубавите моменти, като спомен и продължи напред. Когато любовта си е отишла- няма връщане. Тези безмислени клишета " Бори се за любовта.. " Няма как да стане просто. Не ми се сърди, просто аз така виждам нещата, а ти искаш съвет- естестествено не си длъжна да се съобразиш с него. Успех!
Али Макбил

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3a0dcb401a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ами то май като за всяко нещо, така и за любовта трябва да се насилваме понякога, както за да станеш сутрин за работа, така да се насилиш да не се впиваш в някого, ако искаш нормални отношения с този човек.... то затова приятелствата ни са по-трайни от връзките, защото не се впиваме и не изискваме толкова много от приятелите, а сме там до тях, за да си прекарваме добре и да се подкрепяме. И върху любовта се работи, и там трябва разум и мисъл, и стратегии дори как да се запази, такова щастие, неподдържано и за което не се работи, е мимолетно.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 744c67cc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Още като ученичка бях чела следното : Запомни, че любовта на жената преобладава над тази на мъжа, но никога не му давай да разбере това".
Но в реалния живот е много трудно да се спазва, защото мъжете често в един момент спират да правят каквото и да било за връзката. Всичко остава в ръцете на жената и тя като по-съзнателна опитва да раздвижи нещата, но не се получава. "Не можеш да ръкопляскаш с една ръка. "
В тези моменти жената трябва да има чувство за достойнство и сама да си тръгне.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 690d37a121
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момичета, запомнете от мен едно златно правило-НАКАРАЙТЕ ГИ ДА РЕВНУВАТ!! Това е единственият начин един мъж да се осъзнае и да разбере, че ти за него си голямата любов. Ако те обича това е единственият начин да го разберете и двамата- РЕВНОСТТА. Бъдете умни и намерете начин да разпалите това чувство в тях и ще видите после как се връща и страстта и интереса. А ако нищо такова не се случи- всеки по пътя си.
Ж43

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9829362f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Жалко е, че възрастни жени като н. 10 бъркат ревността (вид невроза) с любовта. Ревност иначе изпитваме и към собствеността си - тя няма общо с любовта. Не си въобразявайте, че който ви ревнува ви обича - той просто може да е нервно болен, а пък нарочно да предизвиквате ревността на мъж, когото обичате е признак, че вие сте болната. Никой нормален човек не мъчи половинката си нарочно.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b90adca7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, много бъркаш чувството за собственост, егото и комплексите с любовта.
авторке, не мъчи и човека, и себе си. щом не те обича, просто приеми края на връзката ви. само на 24 си, ще срещнеш друг.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8d1da10491
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

13.   10 ти с всичкият ли си?
Навремето изхвърлих една, която беше с твоите разсъждения. Изкарахме 6 месеца, в които се наслаждавах на перфектната и глазура (разбирай външност), но с времето разбрах че зад тази красива обвивка стои просто въздух, без много мозък, само с дребни капризи и виждания.
Съответно започнах да се отегчавам, но тя горката се държеше толкова здраво за мен, че ми беше съвестно да и кажа чао за винаги. Тогава точно като на теб и дойде гениалният план да провокира ревност. Познай какво стана? На другия ден куфара с парцалките и ужас с край.

До авторката: Нещата са сложни и не винаги обясними. Аз си обяснявам нещата с някакво равностойно интелектуално ниво, със някакви общи хобита и интереси, което идва пак от това кой колко с е развил умствено.
Имах такава дълга връзка, в която нещата бяха сложни и комплицирани. Тя също ме обвиняваше че вече не я обичам, че не се държа пристойно с нея, без да съм направил абсолютно нищо против нея. Разбира се поради тези причини, точно като теб беше ме нагласила къде ли не, говореше лоши неща за мен пред всички, с което разбира се промени цялостно отношенията ни.
Истината беше че я обичах, с нея бяхме изкарали повече от средностатистическите бракове в днешно време, точно колкото ти с твоя. Само че имахме разминаване във вижданията как трябва да се живее. Тя искаше постоянно да сме навън, всички приходи да се влагат в екскурзии, разходки, само че това не ми беше по силите. Разбира се първите 2-3 години това не се виждаше, всичко беше идеализиано, но накрая всичко беше мъка. Тя не можеше да седи сама със себе си, не можеше да прочете една книга, не можеше да води нормален разговор, единственото което правеше без проблем беше, да гледа телевизия, при това като повечето жени предимно някакви сърцераздирателни филми или предавания Искрено и лично, на които или излизах от кожата си, или заспивах на първата минута.
Също така както вече казах, имахме различия относно разходите и приходите си, които не бяха особено големи, както на повечето хора в България. И така докато аз предпочитах ако след плащане на сметки ми остане някой лев да го скатая за черни дни, то тя обичаше нейните да ги дава за дрехи и какви ли не други глезотии. Просто със заплата от 600 лева, няма как да си купиш чанта за 400 и да разчиташ после някой друг да ти осигури финансово месеца. То всеки обича да харчи, но някои са стъпили на земята, други увисват на вратовете на близки и роднини.
И така нещата за мен поне бяха стигнали на ниво автопилот, в който дори не разговаряхме, почти не правехме секс, даже не съм сигурен какво точно бяхме, но истината е че дори тогава я обичах и не исках да се разделяме. Знам че звучи странно, но това е истината. Тя от своя страна само дебнеше точно като теб какъв непокист съм, ако случайно кажа нещо правеше скандали, гледаше ме все на криво и само тичаше тук там да се оплаква от мен. Може би точно този период описваш ти сега, в който ти гледаш да си активна, но самата ти не можеш да дадеш предложение, което да весели и двама ви.
Един ден събра смелост и просто каза до тук бяхме. Не съм сигурен какво изпитвах тогава. Помня че бях много объркан. От една страна се радвах че тези кошмарни отношения приключват, от друга страдах, защото явно я обичах и ми липсваше много. Знаех, че не си е тръгнала просто така, вероятно е срещнала някой, който моментно е успял да и вкара малко настроение и ведрост.
Мина време намерихме своите партньори поотделно и стигнах до изводи, които може би ще са ти от полза. Жена ми е човек, който не е от най-дейните, но знае как да си запъва времето, знае кога какво да каже, знае какво бихме могли да правим заедно, което да ни доставя взаимно удоволствие и просто нещата се получиха от раз, дори да сме поотделно, всеки си има своите хобита и се занимава без да се втренчва постоянно в другия чакайки го да му оправи настроението и повярвай ми това е рецептата за щастие. Моята бивша половинка се лута все още, чакайки някой да я спаси от собствените и скучни моменти. Не ме разбирай погрешно, има човек до себе си, но сама ми споделя че е много самотна и той точно както аз бях навремето, не прави нещо като хората, не може да и помогне в нейните странни настроения и състояния. Отдавна сме просто приятели, намеквал съм и хиляди пъти, че би било добре да си намира хобита, да намери начин да се разтоварва, а не отчаяно да търси внимание от всички покрай нея, но уви, въпрос на характер и не само.
Надявам се да съм ти бил полезен и дано всичко между вас се подреди, Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 979bc54da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

14.   Момичета, пак ви казвам, да накараш мъж да те ревнува е като да сложиш сол в манджата. Послушайте ме и няма да сгрешите. Не слушайте дългите и сложни лични истории на този и онзи. Пробвайте съвета ми и ще видите реален резултат.
Поздрави

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker