Алтернативна любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Алтернативна любовница
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2585 пъти
Здравейте,
Искам да споделя с вас моята история, не защото се нуждая от съвет, а защото е възможно да бъде полезна на някого. Изчетох доста неща по темата "аз съм перфектна съпруга - на работа ходя, пера, готвя, гладя, чистя и децата гледам, а той да вземе да си намери любовница".

Когато се събрах с втория ми мъж, и аз се хвърлих да ги правя всичките тия неща. Всяка събота ставам, правя закуска и се хвърлям да гладя, за да имам време до края на уикенда да изгладя поне още една пералня. А той си лежи на дивана, гледа телевизия и вечно ме врънка да си легна до него да гледаме заедно. Аз обаче не мога, защото ме чака огромно количество работа вкъщи и няма кога да я свърша. И той все няма жена до себе си, на която да се радва, а една домашна помощница, която вечно е на мивката или с ютията в ръка.

Естествено в такава ситуация е нормално след време мъжът да потърси внимание навън. Моят мъж обаче реши проблема алтернативно - взе за вкъщи домашна помощница. Така вместо жена му да се скапва от работа вкъщи, а той да гушка друга, чужда жена поддържа къщата, а той получава цялото внимание от собствената си жена.

Откак помощницата идва да чисти вкъщи, не съм изнервена, че няма да насмогна с домакинската работа, с удоволствие му правя закуска само по престилка, излизаме навън през почивните дни, ходим на кино, на театри, на кафе, правим страхотен секс... Въобще всички неща, които би правил с една любовница, само че съвсем спокойно и без да се налага да се крие, да излиза от работа и да лъже. И така аз станах нещо като любовница на мъжа ми, а друга жена изпълнява вкъщи ролята на "перфектната съпруга".

За тези, които ще кажат, че помощницата е скъпо удоволствие - да, не е решение за всеки. Но е инвестиция в брака, при това не непосилна. Жената, която поддържа нашия дом, взима по 30 лева на идване.
Не е евтино, обаче ако се замислите, една любовница също не излиза без пари. Сигурно по-скъпо ще му излезе да я ухажва, да я води по заведения, след това да наеме стая в хотел...

Това не е универсално решение. Има мъже, за които изневярата е спорт, и там няма спасение. Но тези, които могат да си позволят около 250 лв. на месец (за две посещения седмично на помощница) и имат желание да получават повече внимание от половинката си, системата, поне засега, работи доста добре. А доста от историите по темата тук включват елемента "имаме бизнес", "печелим добре", споменаваха се екскурзии в чужбина и т. н., което ме кара да мисля, че поне част от тези семейства могат да си го позволят.

Успех на тези, които ще предпочетат да инвестират в семейството си, а не навън!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: de7dc4409f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо - браво на хора като вас, които намират проблемите и не се скатават, а ги решават. Действително решението на вашия проблем е било лесно, но за съжаление не във всички бракове това е проблемът.

Колкото и да ти е странно, има семейства, в които отдавна не се говори, всеки живее до другия и това няма нищо общо с домакинската работа.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8f4a126d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ж30: И аз съм в същата ситуация като № 1. Напълно подкрепям мнението.
ОБИЧАЙТЕ СЕ!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ee85799f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Благодаря за съвета №1. Ами как ти се струва - аз с деца на 17 и 15, уроци, езици, пред кандидатстване, заплата /чиста/ 500 лв. Евентуална издръжка - около 150 лв. Като се прибавят сметки и транспорт, защото сме в София нали не си представяш да взема да се разведа. На теория - допълнителна работа, децата сами да се оправят с обучението си, да работят лятото ипр. Но я пробвайте на практика и то в настоящия момент. Така, че чудесно е - помощница, обич и разбирателство, щом няма любов - раздяла и приятелство. Чудесно звучи, но уви не е за всеки.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: de7dc4409f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За номер 3 от номер 1

Е, жалко, че така се е стекъл животът ти, но да не вярваш в любовта, в обичта, това е много-много жалко.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2b72773c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мисля, че бих могъл да събера тези пари на месец, но все пак предпочитам любовница!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 98caa62ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не става въпрос въобще за едно и също нещо... Тук пишеш за мъжа ти, който те обича и няма нужда да дири чуждо, а при тези, с любовниците... там тръпката им е друга!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7f244873a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
Много благодаря на номер 1 и 2 за смислените и интелигентни коментари и за пожеланията. Пожелавам и вашата приказка да продължи много дълго и да й се радвате в добро здраве :). Наясно съм, че тези неща са възможни, ако хората се обичат и имат желание да решават проблемите си. И мисля, че ако тези проблеми не се решават достатъчно рано, идва момент, в който нещата се разпадат необратимо.

Парите са само средство за решаване на проблема, но и всичките пари на света не могат да помогнат, ако двете страни нямат желание и не наблюдават симптомите кога една връзка се разболява. А средства има много. Ето, номер 1 и мъжът й правят друго - грижат се заедно за дома си. Важното е, че са намерили начин са се забавляват и да се чувстват добре заедно.

В тази връзка, номер 6, предполагам, че повечето мъже са обичали жените си, когато са се събирали с тях, и не са имали нужда от "чуждо". Не разбирам как е възможно да се чувстваш добре и щастлив вкъщи и да имаш нужда от нещо навън. Ако жена ти те посреща с думите "сигурно си уморен, ще ти сипя едно и ще те галя по косата, докато си лежиш на дивана" (моят мъж обича така, всяка жена знае какво обича нейният мъж), няма ли да бързаш да се прибереш при нея? Аз обичам през уикенда да му правя масажи с щастлив край и тук ми е много полезна жената, която поддържа дома, защото тя е свършила домакинската работа. Не мисля, че като го отметна набързо, ще трябва да пусна прахосмукачката и да изгладя. Мисля как да си прекарам добре с него.
Ще кажеш - разнообразие, обаче при тези с любовниците това не е разнообразие, а две връзки с две жени, понякога направо два паралелни брака. Хроничните изневеряващи със случайни (не)познати отново не ги включвам, там наистина случаят е различен. Просто ми се струва, че тези, които търсят ЛЮБОВ навън, не са лоши хора, а хора, на които нещо им липсва. И понеже рано или къно на всеки, който живее в неудовлетворителна връзка, ще му залипсва любов и внимание, като усети първите симптоми, може да опита да реши проблема с половинката.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker