Той е постоянно апатичен и изнервен и ме стресира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е постоянно апатичен и изнервен и ме стресира
преди: 12 години, 27 дни, прочетена 6006 пъти
Живея под постоянен стрес. Никой не ми прави нищо директно, но индиректно се стресирам от поведението на съпгура ми. Апатичен е, агресивен, постоянно кара като луд, някой все го ядосва...
Не се заяжда с мен, може би е дразнещо само понякога как ми задава един въпрос хиляда пъти докато не получи отговор, въпреки че отказвам да отговоря.
Усещам се как постоянно съм стресирана от държанието му. Уж е щастлив с мен, а все е ядосан. Хората били изруди, малоумници, к*рви и педе*аси и т. н. и като получи изблик на ярост да речем, ако някой му засече пътя с колата си той кара като луд и изпреварва всички.
Знам, че е натоварено движението, но не се усеща как ме стресира, а като му кажа точно след 2 мин. е забравил....
И аз какво да правя... да ми се свива корема постоянно... или да спре да ми пука. Но ако е второто - по - добре да не живея с него...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 27 дни
hash: 1dea52fdb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, направи си ти книжка, купи си сама кола (има и за 1000 лв. ) и си карай.

Второ - май на мъжът ти му липсва редовен секс. Прави секс/френска любов поне 3 пъти в седмицата с него, ще се успокои доста

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 4efd091ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Ако нямате деца - бягай от него. Няма да се промени, напротив може агресията му да се обърне към теб. Аз живея с такъв, обаче изход нямама - две големи деца, но не достатъчно и заплата, която и за сам човек не стига. Но може би ти си млада и все още можеш да избираш.

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 7af0b5bd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Направо се чудя на такива хора като номер 2 нито познаваш човека, нито знаеш каквото и да е и казваш бягай от него.
направо такива изказвания.... без коментар
Човек който не е шофьор все се намира да прави коментари,
ама че има градски транспорт за вас.
на него дали му е лесно?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 27 дни
hash: 7bd757b2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1- много повърхностен извод, ако някой получава изблици на ярост - липсва му секс... Тогава значи всички престъпници и хулигани със секс да ги лекуват? !
Авторке, севетвам те да се ориентираш към друг, ако с този не си щастлива, защото хората не се променят. Първо поговори с него и му кажи, че не се чувстваш добре и му кажи всичко прямо. Той сигурно ще се почувства, че ти искаш да му казваш какво да прави, какво всички малоумници с голмо его и ще започне да прави всичко наопаки. Сама си прецени устройва ли те компанията му и партньорството, поговорете и вземи решение.

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 1d57d1186c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   здр. И при мен е подобна историята.. Забелязвам, че той е някак си апатичен към мен. Пали от нищо и би се хвърлил на бой на всеки човек на улицата без да има адекватна причина.. Лошото е, че усещам тази агресия и върхо мен, когато хваща ръката ми я стиска много силно и му казвам, че боли а той реагира още по-агресивно, вместо да се осъзнае и да спре. Моя съвет е да говориш с него, не че ще има голям ефект, но опитай.
Ж23

 
  ...


...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 3281ae525c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Дами и при мен беше същото. От нищо се изнервя, луди изпреварвания на пътя, понякога и тройни. Да ти настръхне косата. Ситуации в които си казваш молитвата. И знаете ли какво се оказа? Любовна история-банално нали? Не е задължително положението на авторката да е същото. Но.... Нека се успокой и да се замисли. Да се огледа и ослуша. Там където може и директно да попита. Но да не пита съпруга си, ще получи лъжа естествено. Имат познати и приятели, съседи и колеги. Е винаги може да научи каква е причината. Само умната. На съпругата никой директно нищо няма да каже. После сама да прецени как да постъпи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 27 дни
hash: ea3cc38a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Винаги мъжете ви са виновни за всичко... ,
Отговаряла ли си сама, защо съпруга ти, приятеля... се държи така с теб?
Защото проблема е в теб. Няма нищо случайно в този живот.
Подкрепям №1 здрав секс по 3 пъти на ден и нещата ще са други и малко да си по топла и отзивчива към него. Сигурен съм, че и лчбовник си имаш и подсъзнателно го знае... и как да се държи завалията?

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 452f578096
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Още като четях изповедта и вече си мислех за "умникът" с някой мазен коментар от сорта на : липсва му секс... и БИНГО! Първи коментар право в десятката... ама на елементарността :)
Аз не можах да разбера от тази изповед, мъжът ти винаги ли си е бил избухлив или постепенно се е превърнал в такъв? Ако е второто от какво? Имаш ли си идея? Така или иначе една почивка в някой санаториум може да му подейства ободряващо и отпускащо...

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: c0a4a8b68e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Това си е характер. По-избухлив е. Аз те разбирам, защото първо самата аз бях такава. Още когато живеех с родителите ми, а след това с приятелка, усещах как само като се прибирам и настръхват и им е неприятно. Постоянно изпадах в грозни ситуации заради избухливия ми нрав, но се осъзнах и сега съм много по-спокойна. Сама си го наложих. Не че не са ми казвали. Но се погледах "отстрани" и се ужасих колко грозно е било цялото това излишно напрежение, което съм създавала.
Моя приятел е същия каквато бях и аз. Без причина избухва, нервничи за какво ли не. Кара агресивно. Говорила съм с него 100 пъти. Трудно беше, но сега започна и той да се осъзнава и виждам много голяма промяна в него. Може би се стресна след като на два пъти си събрах нещата и бях решила окончателно да се разделим.
Говори със съпруга ти. Няма да стане от веднъж, но ти си го познаваш най-добре и ще намериш правилния подход.. Не се отказвай, накарай го да разбере, че по-този начин не само излага себе си, но и държи всички около него в едно постоянно напрежение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: ea3cc38a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Каква съпруга си да не знаеш какво го стресира?
Поговорете, може да е страх, ненавис към някого, може някой да му прави въртели и да го боли и да не си споделя с теб, може да мрази нещо в теб или около теб хора... Взимаш мерки и ще стане друг на 100% съм сигурна. Моя беше такъв и сега не е... просто се разбрахме.

 
  ...

...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 6938c06c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Определено мъжът ти е много нещастен човек. Поговори с него и се опитайте заедно да решите проблема. Дай му шанс, помогни му, но всичко зависи най-вече от него. Ако той няма желание да реши проблема си, който със сигруност го има при такова изнервено поведение, ако смята, че проблемът е неразрешим или, че някой друг му е виновен, най-добре се раздели с него. На никого не му трябват нещастни и озлобени хора.

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: aa069e0a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И защо трябва да те пита хиляда пъти, докато му отговориш?
Защо си се събрала с него, щом няма да го уважаваш?
На тебе ясно ли ти е, че не само трябва да му отговаряш навреме, ясно и точно, ами и трябва да се интересуваш дали те е разбрал вярно, дали си се изразила правилно?
Танцуваш му по нервите с ината си, с неуважението си, а той кара колата и решава за части от секундата рискови ситуации!
А ако направи катастрофа с така изтерзаната си душа?
Може и ти да пострадаш, и то повече от него!
Като осакатееш, ще имаш време да си мислиш, дали си можела да се държиш по-мило с шофьора си!
Но е ясно и друго - той те обича, а ти него - не!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9ef72ef607
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   тои те обича, просто се опитва да те впечетли, повярваи ми аз съм мъж живея с жената на живота си и правя съштите неща, чак сега разбирам, че можеби и тя се чуства по същия начин но аз я обичам безумно и просто се опитвам да я впечетля но можеби правя фътална грешка. Извиняваи но ще си позволя да ти дам един съвет, не питаи никои ще чуеш само глупости, просто вечер седни и поговори с него и ще видиш че има ефект, просто споделяи с него, аз съм сигорен че тои те обича много. ( аз ще направя същото)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 197042ba0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Госпожо, моя съвет е първо да погледнете себе си, да разберете какво искате, да осъзнаете приоритетите си. Това първо. Второ, той апатичен ли е или е агресивен? Няма как да е и двете. Трето, няма как ние да ви помогнем да промените съпруга си. Не можете да го промените. Но себе си можете. Започнете от там.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b707dc9724
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз имам подобен проблем но и пастояно се караме обижда ме се дори понякога се и удря ме аз не си мълча когато ме дразни отговарям което можеби е грешка но вече е много трудно да не се караме говори ли сме или поне аз съм опитвала отговорът е или че аз съм виновна или да него занимавам Имаме дете на една година и малко той е по голям о мен азсъм на 23 а той 31 живеем с техни те не правем секс най мн два пъти месечно той не иска казва ми че ми е ядосан и не иска да го закачам. Ни ми помагас детето спи през цялото време когато нее на работа изобщо нещата не са розови от три години сме заедно понякога съм на ръба да си отида заеднос детето но не искам да расте без баща.... Мисля че въпреки всичко ме обича как да подобря отношенията ни знам че и аз съм виновна

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker