Иска време, а аз не знам как да му го дам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска време, а аз не знам как да му го дам
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 7286 пъти
Здравейте :) Излизам със сегашния си приятел от доста време и никога не съм имала такива чувства към друг. Връзката ни обаче е доста странна - когато сме заедно просто няма такава обич, такава страст, такава химия като нашата, но... виждаме се рядко (веднъж на 2 или 4 седмици), защото той няма време и естествено това е и причината да се караме доста.

Онзи ден ми каза, че много съм му нахалствала да се виждаме (не е ли нормално да искам повече близост? ! ) и се скарахме за пореден път. Стана ми гадно и му наговорих куп глупости - да не ми пише повече, да не ми се обажда, да не ме търси и т. н. На следващия ден му се извиних, но отговорът му беше : "трябва ми време". Сега е в процес на обмисляне дали връзката ни си струва или не. Не искам да късаме, изплаках си очите по скайп, обяснявах мъ десетки пъти, че искам да бъда с него, че не мога просто така да да го загубя, а той е студен като камък. Предложих му да се видим на 4 очи и да поговорим и ме отряза. Наранен е, виждам го, но не знам дали ме мъчи нарочно, за да ми даде урок или наистина иска да скъсаме.

Сега не знам дали да го търся или не, не искам да му нахалствам, но и не искам да си мисли, че случващото се не ме интересува. Направо вече ще се побъркам, от тогава не съм спала. Знам, че ще ми кажете "сама си си виновна", но просто няма смисъл, съзнавам грешката си. Не искам да го изгубя, защото го обичам и държа на него. Наистина имам нужда от съвет как да действам. Пък и обща компания нямаме, няма кой да ми помогне :( Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 1ebfa5615a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако го обичаш толкова колкото казваш, дай му малко време но като ти казвам дай му време не означава.. да спреш всякакви връзки но го карай по небрежно, не така настоятелно. Бъди силна аз мисля, че ще му мине, и аз съм така доста към момичетата... Не го съди, остави го да си поеме дъх, но както казах но пък и не го оставяй съвсем.. не знам дали ти помогнах дадох ти малко объркваща информация.

vsp ^^

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f76018915a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Виж сега, мъжете, за разлика от жените говорим това, което мислим. Когато е казал "трябва ми време" - значи МУ ТРЯБВА ВРЕМЕ. Тоест, остави го да си мисли и да си преценява. От там нататък - то ще си покаже.

bile

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9403a7cc0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрааавей... отново :) Ей, ... винаги има смисъл и се радвам да прочета че си опитала, добре е ;) Е, наранен е, но щом иска време, и си му показала че ти липсва - чувствата си, сега е време за втори етап ;)) "Битката" не е приключила, само правилата се променят! ... :D Иска време значи, ами дай му го! Нали не мислиш че ще те забрави лесно? Никой не може да бъде наранен от друг, ако другия не е човек близък до сърцето му ;) Та... той те обича, а любовта ако силна е била, бързо не отшумява. Дай му време, ама и с времето му дай да разбере какво е да те няма. Нека усети липсата ти. Разбираш нали? Докато ти го търсиш постоянно, той си стой и може да решава какво да прави, защото те има за даденост! ... За нещо което му е гарантирано. А така, не чувства да има какво да прави :) Стой си той, и те наказва с отрицанието си! Хах, .. докажи му, че можеш да бъдеш и без него :)) Не го търси, не му се обаждай, не му пиши. Ииии... да видим колко ще издържи без твойто внимание? ! ;) Уверен съм не много дълго! ... Защо ли? Защото докато го търсиш, си мисли, че винаги ще те има, че може да ти се сърди, а по късно да се сдобрите. Ееее... като му дадеш малко да вкуси, от което и той ти дава, ще разбере грешката си, и ще смекчи нрава си!!! :)

Хммм... Самото нещо, .. да ти се ядосва така крайно е глупаво! ... Всеки може в изнервено състояние да каже неща които никога не е мислел, или мисли, .. случва се :) Ииии... държанието му е малко приличано на сърдито дете :D Ама и на децата им минава ;) Все пак, кое е по важно? Да се сърдим за глупости, или да бъдеш с който обичаме? Според мен, чувствата му ще надделеят, ако успее да преглътне гордостта си! ... Боже... тази гордост :)) често точно заради нея, сами си пречим да бъдем щастливи и се захващаме за някакви незначителни неща, като оставяме да провалят хубавите ни моменти! ... Дава ти урок, но твърде суров! ... Малко мълчание от твоя страна, ще наруши безразличието му ;)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 66288ebb00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От авторката : мисля да му дам въпросното време до вторник-сряда, след това ще му пиша или ще му се обадя, ще му предложа да се видим и такам. Ако ме отреже пак няма да го търся няколко дни и след това отново ще му се обадя. Също така мисля да спра да си изливам мъката чрез нелепи статуси във фейсбук, за да не му показвам колко ми е гадно. А може би трябва да знае, че ми е гадно, за да види, че наистина ме интересува? ! Тотално объркана съм, но няма да се откажа от връзката ни. Не знам дали е от значение, може и да е съвпадение, но по принцип той не е от активните във Фейсбук. Днес обаче цял ден си държах Фейса отворен и той нон-стоп си постваше разни песни по стената. Дали го прави, за да ми "каже" един вид 'тук съм, но няма да ти пиша'? ! Също така 300 пъти мина на линия-извън линия-на линия-извън линия в скайп, а до колкото знам си го държи отворен дори когато не си е вкъщи. И все пак онези шибани въпроси, изплуващи в главата ми ме мъчат. Дали е по-щастлив без мен, дали вече е решил какво да прави, дали все още му пука за мен, дали нарочно ме мъчи... Благодаря ви за съветите от все сърце :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 74b78bb5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мен виждане на 2-4 седмици, думи от сорта, че нахалстваш не ми се връзват със сериозна връзка.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b14cccbbaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От авторката: и за мен виждане на 2-4 седмици е нелепо :х бтв писах му преди малко и ми каза да спра да го търся окончателно, защото той сам щял да си реши какво да прави и кога да се видим. Също така ми каза, че му трябвало време да НЕ мисли за мен и да види дали има същите чувства като мен :( дори ми се изсмя когато му казах, че го обичам.. :хх Очевидно го изгубих с глупостта си

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a2f7fa2c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ужас :( Дай му време, нека сам да помисли и недей да се самоизмъчваш и самонаказваш докато чакаш. Прочетох и отговорите, в които описваш какво е станало след като си написала историята и съм на мнение, че този човек не те заслужава

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 95e216ed86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво време бе? АЗ исках от бившата ми да ми даде време, но това не означаваше, че не искам да я виждам често. Никога не съм и отказал да се видим! Рядко виждане за мен е 2 пъти в седмицата, но разговори и смс-и всеки ден. Той два пъти в месеца имал време за теб... смешник. Май те ползва само за секс. Едно е да не иска да се обвързва сериозно, да не ти казва, че те обича и да иска време да те приеме като част от живота си друго е да не иска да те вижда. Абе к'ъв е тоя? Ти плачеш а на него не му пука. Не те обича ако е така както казваш. Зарежи го!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ff9c5132b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   И аз съм на мнение, че трябва да го зарежеш... един човек ако иска да те вижда, ще намери време за теб, начини винаги има. И няма да е нужно ти сама да си просиш вниманието му. Щом толкова не може да ти отдели поне половин час ей така да те види, тогава за какво говорим. Не е казано, че трябва да сте нон- стоп заедно, но неговото е прекалено. Подкрепям winterfire и също те съветвам да не го търсиш. Нека прецени дали му липсваш... ако няма промяна, значи не си за него и не иска да те вижда. Страстта и химията както наричаш моментите ви заедно са едно, връзката която очевидно ти искаш, е нещо съвсем друго. Откъсни се докато е още рано, защото след време ще страдаш повече.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 51b5221d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз като другите мисля, че вкарваш излишни емоции в ситуацията. Дай ми време, не ме търси аз ще ти се обадя - това начини някой лееекичко да те разкара, ама не щото те щади, а щото няма кураж и е дрисльо. А пък ти не искаш тази връзка да прекратиш, е, ще подскачаш, подскачаш пък ще ти мине - обикновено тези бурни страсти и емоции не са подплатени с нищо

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4a1b3a60d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Миличка, ако с този мъж живеете в един град, то това вашето не е връзка. Връзката е само в твоята глава. От теб той не иска повече от секс от време на време, нищо повече. Ако искаше нещо по-сериозно щеше да намира време да се виждате по-често. Моя съвет е не го търси повече.
трии1/2

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f811c059b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ако не искаш да те зареже просто му дай време. Не му звъни не му пиши остави го да диша. Просто му напиши- добре давам ти време колкото искаш когато си готов просто пиши или се обади няма да те задушавам. Остави го да диша малко понякога и момчетата имат нужда да подишат. Пиши после ко е станало. Това че е казал че има нужда от време не значи че къса с теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker