За чернокожите мъже и белите жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За чернокожите мъже и белите жени
преди: 12 години, 25 дни, прочетена 10598 пъти
Отношението към чернокожите е много противоположно. Някои ги възхваляват други ги мразят. Аз имам около три годишен опит в отношенията си с тях. Всъшност две връзки. Схемата по същество се оказа една и съща въпреки че в отначало изглеждаше различно.
И двамата ме гледаха огромни тъжни очи, които сякаш казват вземи ме ще ти бъда верен во веки, и двамата обещаваха че ще бъда единствената жена в живота им, как им е омръзнало да ги използват за секс без чувства, колко са самотни и неразбрани.
Хубавата страна е че наистина са добри в секса... невероятно нежни, страстни, издържливи. Между другото обичат чистотата това, че не се къпят е мит. До тук обаче са хубавите неща. В момента в който разбраха, че захапвам въдицата поискаха едни и същи неща. Да устроя живота им, да си уредя договор в чужбина и да заминем заедно за моя сметка. Ако не е това просто да ги прибера у нас и да ги изхранвам.
Има една единствена истина за африканците в България:Жената трябват за да им устрои живота, когато разбраха, че нямам финансовата възмижност за това-просто изчезнаха от живота ми и винаги става така, че разбирам, че не съм единствена...
Жените сме много глупави понякога... вярваме на думи и целувки. чиста любов особено между две раси... Вярвайте ми това са илюзии

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 24 дни
hash: 2a675c4281
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

1.   ти за мен както и за много други си жена втора ръка... неставаш след като си била с такова жалко подобие на човек.

 
  ...
преди: 12 години, 24 дни
hash: 096b06a4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

2.   Ами... незнам какъв човек трябва да си, що за жена, що за неуважение към теб самата трябва да имаш, за да се хванеш с негър. Тогава няма да мрънкате. Те са с различна култура от нашата, не са като нас.

 
  ...
преди: 12 години, 24 дни
hash: 8cb7d79868
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

3.   Нека ви, заслужавате си, даже ви е малко... Бели момичета да имат вземане-даване с негри/араби/турци и всякаква подобна измет е не срамно, ами не знам какво. Жена съм и това ме отвращава. Дано историята ти послужи за урок на другите празноглавки, защото доста често тук се срещат теми от пострадали жени.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 23 дни
hash: 0a64bd941b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   И децата знаят, че външният вид няма общо с душевността, волята и силният характер. Кога оглупяхме и започнахме да съдим човека по цвета на кожата, марката на кредитната карта, формата на ушите. Никога не ме е привличал сексуално мъж от друга раса, но това са си нормални хора като вас, по дяволите. не забравяйте, че надутите европейци говорят за българина като за скот и животно...

Да, чуждестранните студенти от бедни държави - особено от Молдова и Албания, търсят лек път към устройване на живота, също както българките в Италия и Германия... Но винаги може да намериш твоето изключение.

Предпочитам да съдя за хората по самите хора!

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: dc9ae8d675
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Това че си попаднала два пъти в една и съща ситуация няма нищо общо с цвета на кожата, това можеше да ти се случи и с българин. Такива станаха времената, че много хора гледат да си уредят живота с някой, който да ги издържа финансово, а какъв човек е изобщо няма значение. Не слагай всички чернокожи под общ знаменател, все пак въпросните господа са в чужда страна и е нормално да търсят начин да си уредят живота, все едно че ние българите не бихме го сторили, ако бяхме в чужда страна. Просто ти си търсила и очаквала някакви чувства, дори любов, а те са търсили и очаквали пари, затова и нещата между вас не са се получили.

 
  ...


...
преди: 12 години, 22 дни
hash: e159efd0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Може би ти № 4 си намерила своето изключение? Вероятно имаш повече пари за харче по тях от мен. Само не ми казвай, че това е любов.
Подадох ръка за приятелство и тя беше отхвърлена... защото не бях достатъчно богата, защото тяхната полигамия и безочливо флиртуване с всики е нещо, което не мога да изтърпя и това няма нищо общо с цвета на кожата!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: 7f1269da0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отново говорим за пари и цвят на кожата... Казах вече -
Нещата са прости - един мъж или иска да е с теб или не, или те използва или не. Знаеш какво да направиш с него ако се държи тъпо. Това е всичко, цветът и космите в носа са леко встрани от важното по темата. Ако ти държиш на определена раса обаче е съмнително доколко и ти отчиташ човека, или го юолзваш за задоволяване на нужди.

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: c0779d7bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ти нали по същия начин би постъпила с някой мъж-чужденец? Нали би искала същите неща? Тогава къде е разликата и защо се оплакващ, след като си почти същата?

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: af4f7fea4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   4 Има значение за болните мозъци само

 
  ... горе^
преди: 12 години, 17 дни
hash: e159efd0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Ще трябва да забравя и... да ги оставя на вас, богатите жени. Живота е несправедлив!

 
  ...

...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 5d473ae426
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Мисля че авторката трябва по-често да ходи в зоологическата !
------------------------------------------------
Там тя ще има огромна и обстойна база за сравнение и размисъл!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a590b7c35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

12.   Мила, просто ти си попаднала на такива хора. Аз нямам толкова пари, но това не е изобщо проблем за моите чернокожи гаджета. Те са тези, които черпят и които делят всучко което имат с мен. Канят ме на гости у тях, готвят ми, внимателни и нежни са. Някои от тях се върнаха по родните си места, не смятат да се връщат, но и до ден днелен му звънят и ме търсят, без да искат нищо в замяна. Моята голяма любов, е в Германия, чака ме да завърша и да отида пру него, за по-добро бъдеще както за мен, так и за бъдещето ни семейство. И тези, които веднага ще скочат"Ама той иска просто геажданство". Той иска да е с мен заради самата мен, семейсрвото му, близките му знаят за мен. Дори да не получи документи, ние пак ще бъдем заедно, в която и да е държава. Та истинската любов няма граници, тя няма цвят. Жал ми е за ограничените хора, които не виждат по-далече ит носа си. Всички сме заедно на тази Земя, няма изключения. Лично мен винаги са ме влечали тъмнокожите момчета, а пък имам и личен опит с българските момчета и смятам, че достатъчно съм видяла, за да преценя кое е най-добре за мен. На всички расисти ще кажа-много ви здраве, ако нямате съдник тук на Земята, ще го намерите все някога, повярвайте ми. Мога да говоря още много за Африка, но няма смисъл особено пред празноглавци. На момичетата като мен правя евала, съвета ми е много прост-бъдете с човек, който си заслужава и изживейте вашата Африканска приказка!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 05ccad4085
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

13.   Аз до сега не съм чул за стабилно семейство между бяла жена и негър. Имах кратка връзка с афроамериканка. Не беше лоша като човек, но мързелива, чакаща на готово, нахална и т. н. Покрай нея опознах и други от тази раса и ще кажа, че впечатленията ми останаха крайно негативни. Имат някакъв комплекс, че не са богати като белите, завиждат и непрекъснато се оплакват, вечно нещо им е криво. Е, като имат топла вода и сапуни е нормално да се къпят. Ако обърнете внимание една значителна част и от нашите млади цигани са изкъпани, с прически, с чисти дрехи. Та, като няма негри в България, спокойно можете да се хващате с цигани. Дори вече наблюдавам тенденция в малките градове масово български момичета да ходят с цигани. Но после не плачете по форуми, че сте били излъгани, използвани, разорени, че сте самотни майки и че нямало мъже. Е, до някъде сте прави, наистина сме малко мъжете.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1714f6e1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

15.   До 12 - нали точно затова става дума, авторката си е изживяла нейната "африканска приказка" и споделя. Лошата новина е, че няма за какво да ви се прави евалла...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a5ecfed541
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   А за мен е крайно тъпо и малоумно да слагаш цигани, турци и негри на един тезгях и под общ знаменател. И трите категории са различни посвоему и няма място за сравнение.
И да съдиш за някого по цвета на кожата и етническата му принадлежност, е повече от незряло, невъзпитано и лишено от всякаква здрава мисъл.
И не, не съм нито циганка, нито туркиня, нито негърка. Просто РАЗСЪЖДАВАМ!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 69f15239e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Никога не съм правил секс с такава жена и не знам какви са в леглото. Но мога да потвърдя, че жълтите момичета са страхотни! Често виждам момичета с негри и са ми доста симпатични. Познавам такова момиче, което имаше приятел негър няколко месеца. Разделиха се, понеже тя беше силно разочарована от неговото поведение. И наистина страдаше, защото го харесваше. Мисля си, че белите жени се привличат силно от черната раса, но не могат да се създадат пълноценни връзки предвид различията в културата и качествата. Нека, която иска да опита и любов и секс, но въпреки че не ги познавам лично, знам че има много самотни майки с мулатчета, както и не съм чувал за любов между българка и негър повече от няколко години. Моля, не ме третирайте като расист, а като човек с мнение на наблюдател.

 
  ...
преди: 11 месеца, 14 дни
hash: 29b8e74f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Чернокожите искат да си намерят богата бяла жена с главната цел да ги издържа, докато те й изневеряват, същия принцип важи и за чернокожите жени, които търсят бели мъже със същата цел. По разбираеми причини, животът в Африка е изключително тежък и брутален и хората там търсят спасение в Европа и Америка, както и ние между впрочем. Вероятно затова причините чернокожите да търсят бели жени/мъже се корени във финансите и охолния живот.

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 525373568e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Ще подмина без коментар всички мнения каква измет са хора от друга вяра и цвят, защото живеем отдавна в 21 век и не можем да останем с мисли от средновековието.
Авторката, казваш, че са меркантилни, че интересът мотива им. Това са нации с векове подтискани и използвани, все още живеят в мизерия, в която много от вас даже не могат да си представят, там където човешкият живот не струва пукната пара. Е, как според вас трябва да оцеляват тези същества, адаптират се и с това, за което мъжките им индивиди са ценени, гледат да се продадат. Техните ценности са далеч различни от нашите, поради горните причини. Образовани са малцина, каква работа биха намерили. Трудна им е реализацията в цивилизования свят. За това разчита единствено на мъжкото си достойнство.
Това, разбира се, не ги оправдава. Има и българи, които живеят така. Но като се захващаш с такъв, трябва да го имаш в предвид, че една нормална връзка ще е много трудна. А ако си решила да се възползваш само от физическите му качества и той има право да поиска нещо ценно за него в замяна. А как не ни бива жените във връзките само за секс..

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 5479fd7e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Това изживяване и емоции, които авторката била изпитала, щяха да са само гнусни, но те са на много по-високо ниво, -те са отвратителни и противоестествени. Когато четях интродукцията щях да повърна. Лично аз, ако знам за изтъпленията на такава жена, не бих я доближил на по-малко от 100метра, та ако ще аз и тя да сме последните двама останали на Земята. ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 201a05731a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   19 стига сте се правили на разбирачки по робство, след като нищо не разбирате!
Тези тн. хора ако не се бяха сблъскали с бялата раса, сега още щяха да живеят като примати и да печат на жар новоизлюпени пилета и насекоми.
Нямаше да има дори негри шофьори, камо ли медицински служители или доктори.
Не ги оправдавайте, като не разбирате.
Вождовете и много от мъжете им сами доброволно са продавали жените си в замяна на блага измислени от белите хора ощемпри първият им контакт!
Същото важи и за индианците.
Вождовете там сами са продавали дъщерите си в замяна на Огнена Вода (бренди, уиски, ром коняк и тн. )
Никой не им е длъжен да ги съжалява, заради една шепа завоеватели, вършали и ограбвали в земите им преди 200г.
Камо ли пък, заради мързела им. Така са свикнали. Какво очакваш да прави човек в постоянен климат от 30-45градуса.
Мързи ги да си оберат дори бананите.
Да не би на нас да ни е много лесно или сме си насмогнали на масрафа, че да мислим и тях. Прекрасно е да се помага, но не по този начин!
Сега се води война война срещу бялта раса от същата шепа завоеватели или по-точно техните наследници.
Всичко е проучено и планирано добре.
Недоебани бели и развратени прости жени от път и над път! Целта е да бъдат омешени с негрите за да може бъдещото поколение да бъде превърнато в една паплач и нивото да стане равно на това в Африка.
Безродствени марионетки запълващи определен хабитат.
Любителките на черният кур не са никак малко, както се вижда а последствията ще са обществено катастрофални.
Ако тези долни жени не бяха такива нямаше да има такъв наплив на негри за Европа.
Защото не изпращат помощи за подпомагане на Африка а ги мъкнат тук скораби и самолети и да се подмятат безцелно по общежития и по пътищата. За екзотичните зарази дето мъкнат да не говорим.
То заради тези миграции вече не остана един здрав човек и ние го наблюдаваме ежедневно.
Докато един бял мъж се спуква да учи и работи и се чуди как да се реалезира и да си плаща сметките или да не говорим ако иска да стане гражданин в държава дори в собствената тн. Еврозона, трябва да похарчи поне една трета от живота си.
То един негър мигрант получава всичко наготово и то без да се изисква нищо от него насреща- Документ, подслон, помощи, материални и парични придобивки, супер-толерантност и тн.
Какво му остава освен да се весели по цял ден на гърба на средният Евро-балък а вечерта да отиде да се позабавляваме и да потанцува в дискотека и да си хване да ебе бяла курва!
Днес една, утре друга в други ден току виж на някоя напълнил кошарата и си го приютила за да си го отглежда вкъщи, като домашен любимец, изпълняващ ролята на био-вибратор.
Такива жени не заслужават грам уважение и никой нормален мъж да ги поглежда повече!
Айде някой да ме обори и да каже, че не е вярно!!!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 86ba454560
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Вярвала на думи и целувки... вярваш в ЧЛЕНА. Жените веднъж да ви изчукат здраво и си губите мозъка, морала, претенциите и всичко.

Пак, като не са ти надули корема. После има да обикаляш и да се жалваш, че мъжете са лоши, понеже не искат да ти гледат кафявото копеле, и да се обясняват на всички, че някакъв негър ти го е направил и те е заебал, ама видиш ли, той щот е голям герой, те е взел с лапето....

Аз нямам нищо конкретно против междурасовите отношения, но винаги когато видя бяла жена с негър, се питам "добре де, да кажем, че го харесва като човек, ама за толкова години, толкова ли пък не можа да намери бял, който да й допада? ". Още повече, че хората сме два типа - или ни привлича по-силно това, което е по-близко до нас, или ни привлича противоположното. Второто винаги е знак за психологически проблем. Да си заобградена от бели и да се хванеш с черен е доста краен избор. Все пак, негрите нямат монопол над добрия секс и това да са пичове. Можеш да намериш и бял, ай ся. :)

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 7371158785
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Скъпа, на мен и милиони да ми платят, няма да си легна с негър.
Противни са ми, а потта им мирише на мокър уличен помияр.
След тези връзки наорави ли си тест за HIV и хепатити? В Африка има епидемия от тях.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 77dd7ea958
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   19 негрите били потискани и тормозени векове наред? А българите не са ли били 500 години под робство?

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: aaf695e871
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ми те негрите приличат на жените. Гледат да си уредят живота с половия орган. Добре че им е голям та да баламосат някоя глупачка.
Но това са мъжки путки. Истинския мъж сам си пробива път в живота. Разчита само на себе си- на труда и интелекта си.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 0394e3952f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Мнооого завист чета тук от мъжките постове. Ами както викаше една моя позната, големия член не е гаранция за добър секс, но поне можеш да се обслужиш добре и сама с него. Сега какво са виновни, че такава им е расата и им са големи пушките. За това пък са в неволя столетия наред тия племена. И не ми говорете как бялата раса ги е цивилизовала. Първо е била в интерес да ги направи "цивилизовани", второ не се знае дали тяхната цивилизация макар да не е имала шофьори и медицински сестри, не е била по-напреднала от тази на бялата. Нали знаете къде са пирамидите дето още не се знае от де са дошли. В Европа няма такива.
Не злословете по големите им пишки, Ами бъдете по-старателни в кревата.
Номер 19

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 8ae387692e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Трябва да им признаем, че имат големи пениси. Моята приятелка също ми изневери с чернокож, призна ми, че е било само за секса искала е да разбере дали е истина това с размера и каза, че е бил доста надарен! Простих и все пак накрая използвали са презерватив уж но и свирки му е правила! Лесно получават секс тук явно!

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 373656170c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Интересно защо мислите, че негрите имат големи пишки? Това само белите хора си го мислят. С линийка ли ги измерихте?

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 036375b886
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Мъж на 50г.

Нямам нищо против негрите, но винаги като видя бяла жена с негър, ми става неприятно.

За себе си - никога не съм и не бих започнал връзка с негърка, и въобще с жена от друга раса!

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 881cffc964
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   26, прекалено големи изисквания имаш към родните мъже. И с големи достойнства пак не могат да задоволят жена. Просто са некадърници.


Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker