Момичетата не се интересуват от мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момичетата не се интересуват от мен!
преди: 12 години, 25 дни, прочетена 2788 пъти
На 22 години съм, добре изглеждащ висок строен младеж. Обичам да спортувам и много други работи. Не ми върви в любовта. Момичетата имам чувството че не се интересуват от мен. С последната ми приятелка се разделихме преди около година и от тогава насам, почти нищо интересно. Само на несериозни момичета попадам. Явно се държа прекалено добре. Може би трябва да стана тип глупак да се гавря с тях и да ги лъжа. Но знае ли човек. Знам че никой няма какво да ме посъветва. Просто исках да споделя с някой дали не е изпадал от същата ситуация. Чувствам се като парцал. Много хора ми казват че съм супер точен и съм много голям пич, ама уви :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 24 дни
hash: 8c775397b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ма ние точните пичове винаги сме сами бе пич не си ли го осъзнал това? Аз съм на 20 и момичета са ми казвали, че имам незаменими качества. Сериозен, не съм тъп, не съм грозен, уча висше, взимам стипендия, умен съм, чувство за хумор имам и то голямо (не се хваля) просто съм забавен, и аз имам стегнати гърди от по 300 лицеви упори на ден, ходя на лостове вече 1 година и съм направил гръб, рамена и въобще съм си здрав и релефен. Но не.. сам съм и тва е. И не си мисли че не съм се опитвал да си хвана гадже, защото съм се опитвал много пъти и ВИНАГИ някъде нишката се губи и момичетата безпричина ме заебват. Един път аз счупих от смях едно моми4е на среща. Не знам какво стана, но някак казваш точните думи, в точния момент, с точната интонация и тя толко ми се кефеше че направо да не повярваш. На следващия ден ме потърси да ме пита как съм (по скайп), лафихме си 10тина мин и тва беше. Повече не я видях :) като й звънях все заета, като повдигна въпроса че искам да я видя сменяше темата и така тактично ме заеба. Тази е една от многото, който са ме зарязвали от нищото, защото аз НИКОГА не съм получавал адекватна причина поради която се държат така с мен. Е какво да се опитвам повече?
Споделям ти го това за да знаеш че не си сам в целия тоя цирк с любовта.

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: b13744f88c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До 1 умен и релефен и мускулест са несъвместими неща. Един мъж колкото повече блъска във фитнеса, толкова по-глупав става!

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 87d734e47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Е аз пък съм момиче, но също имам такъв проблем. Понякога си мисля, че аз греша и нещо не е както трябва, но какво ли е при условие, че съм симпатяга, също спортувам... В днешно време момичетата сме станали по-лесни, по-искащи, а не даващи нищо в замяна и някак си вие мъжете започавате да се променяте, за да не бъдете наранени или за да бъдете забелязвани, защото знаем, че жените харесваме силните, онези нахаканите мъже, а не тези, които биха дали всичко за нас. Не го разбирам, но е факт. Знаеш ли какво не се променяй, не ставай един от многото, защото ще убиеш надеждата на хора като мен, които търсят нещо истинско. Жена съм, но и мен мъже са ме отхвърляли или пренебрегвали по нелеп начин, без да кажат дума, а напоследък просто е често срещано явление, явно всеки сам да си гадае. Млад си, живота е пред теб, много хора ще срещнеш, ще обикнеш... Промяната към по-лошо не е начина, пробвала съм, е да ставам търсена, но какво печеля... Фалшиво внимание. Бъди добър, бъди МЪЖ и един ден, когато неочкваш ТЯ ще дойде... Правилната.


Нани

 
  ... горе^
преди: 12 години, 23 дни
hash: 8b06126b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз не мисля да се променям. Знам че съм точен и съм такъв какъвто трябва да съм. Просто се чудех къде се крие причината. Материално съм добре, студент съм, сега завършвам имам готина кола и тем подобни работи който не са за хвалене. Просто от време на време ми става супер тъпото, че нямам момиче до себе си. Ама да се надяваме че ще се появи евентуално :)

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 11dfe2ffb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   е, закъде си се разбързал толкова - на 22 си; не е важно другите какво мислят за теб, а ти какво мислиш за себе си. промени себе си най-напред и тогава искай момиче

от опит

 
  ...


...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 8b06126b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не съм се разбързал, просто не тази години ако няма гаджета, кога да има. Бях се оставил по течението, и ето че никъде не ме докара това течение. Става все по зле и по зле. Направо имам чувството че просто съм противен на момичетата. В училището което учих, нямаше много момичета заради специалноста която учих. В университета е още по трагично. Няма момичета и това си е. И като цяло съм много объркан и не знам какво да правя
от автора

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: ce2ff1771e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На всичките "пичове" (а и "пи. ки") дето се чудите защо момичетаТА/момчетаТА не ви обръщат внимание ще ви кажа, че отговора е много по-прост от колкото си мислите! Аз вече съм го намекнала уголемявайки елемнтите от думите, които са индикациа за МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО! Докато нагласата ви е: ще прбвам с МНОГО, дано все ЕДНА да върже- е, НЯМА да ви "върже"!!! Трябва да се влюбите в ЕДНА/ЕДИН, и цялото ви поведение ще е коренно различно (колкото и да не го осъзнавате сега) и тогава шансовете са тази/този ЕДНА/ЕДИН да ви отвърне са многократно по-големи!!! Така, че вината си е във вас! Променете си подхода, иначе все това ви чака... Колкото и да сте "пичове/ки"!

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 65c1c1a499
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   сигурно е и така имай търпение но когато срещнеш момиче просто и признай какво чувстваш

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 8b06126b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 7. Да прав си, но при положение че интереса е от една страна, не е особено яко чувството :) каквото стане :)
от автора

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: 96f04469e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7 ако беше толкова просто нито това момче щеше да пита, нито "пичка" като мен щеше да казва, че има подобен проблем :D... Лично аз съм обичала един, не ми трябват хиляди, но какво ако този човек, не изпитва същото, цял живот ли да го чакаш, молитви ли да отправям, какво хаха... Подхода може и да ни е грешен, но и на другите е. Хората си изграждат грешни представи, повечето търсят само секс, пари, колкото и жалко да звучи, свестните са на изчезване, но не е болка за умиране, някъде има и личности готови да ни обичат.


Нани

 
  ...

...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 8b06126b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Продължаваме да се носим по течението, пък ще видим какво ще стане. Най-много да видите някой нов пост след няколко месеца или повече, когато пак съм се отчаял от рода:Здравейте писах преди известно време тук. Нищо не се получава и така нататък. Благодаря за съветите нищо ново не научих, но поне споделих :)

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 2c0ec85aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък не съм попадал на никакви.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 19 дни
hash: ac4e960121
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   А случайно да ви е хрумвало, че избирате грешните момичета. Повечето момчета, които познавам гледат да е яка и навред известна без да си дават сметка, че въпросното парче е яко тъпо и едва ли ще се задоволи да си седне на гъза и да е само с един. Факт. А повечето момичета, които си заслужават биват подминавани. Това е едното.
Другото е, че с тая нагласа-аз съм красив, умен, забавен, възпитан и перфектен и мечтата на всички, действате отблъскващо.

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 25ed74bca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не ги слушай. Не си "точен и много голям пич", иначе нямаше да си такъв неудачник. Били ти го казали... Кой? Приятели? И ти повярва? Защото си нямаш мнение, вероятно. Красив и точен пич без гадже няма. Това е като умен, ама без пари. Взаимно се изключват. Останалото са оправдания.

Ти си пича мечта, обаче никой не го знае. Ами каква мечта си тогава?? Ако не ти върви, проблема е в теб. Не почвай да лъжеш, а почвай да ставаш по-свестен. Винаги може и повече, не се задоволявай с това което си. В мига в който си въобразиш, че си точен и пич, се отпускаш и вече не си такъв. А при теб тоя миг май вече е в миналото...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker