Хем тя ме хареса, хем я няма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хем тя ме хареса, хем я няма
преди: 12 години, 24 дни, прочетена 2334 пъти
Окей.. запознах се с едно момиче на улицата. Спрях я за има-няма 4-5 мин и всичко мина на 6. Даже на повече от 6 мина, след 2 изречения тя толко ми се накефи че съм я спрял да се запозная с нея, че сама почна да ме сваля. Имам предвид минали са 20-30 секунди и тя почна да флиртува с мен. Пита ме кой квартал съм, как се казвам (преди да се представя ме пита за името ми), и тем подобни нещица. И аз й исках телефона, тя ми каза че той й е спрян от не знам си колко време, и ми даде скайпа си за да ме имаме контакт. Което ме навежда на мисълта, че ако искаше да се отърве от мен нямаше да ми дава нищо за контакт нали? Тръгнахме си с усмивки на лицето и двамата, абе всичко мина ИДЕАЛНО. Каза ми че ще ме добави още същата вечер към 8-9 да я потърся. И аз ествествно точен в 8:20 и пратих пълномощно.
Е й... Вече 7-ми ден в скайп не ме е добавила. И какво сега? Да речем че на 10тия ден ме добави.. тя няма да ме помни кой съм. Или ако ме помни няма да иска да излезе с мен ами ще почне с тъпите игри "ох ми малко съм заета сега" и тем подобни, знаете за какво говоря.
Какво да правя? За първи път да събера смелост да заговоря момиче и...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 23 дни
hash: 1750051be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ама наистина би трябвало вече да влезе и да те добави. Може да е имала работа или нещо да е изникнало (друг вариант е да се е стреснала и да е искала на пръв поглед да се съгласи да поддържате връзка, за да може да я пуснеш по-скоро. Но това го забрави, само предположения ) Ти я чакай, бъди сигурен, че ще те помни. Запознанствата на улицата са вълнуващи, на мен никога не ми се е случвало, но мисля, че няма как да забравя човек, който ме е спрял и ми е допаднал. Много успех и направи всичко възможно да я впечатлиш и в скайп. Не я притискай за среща, нека първо се опознаете. И тя сама ще започне да ти намеква. Поздрав!

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: f6963e521d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не бъди сигурен, че щом ти е дала скайпа си непременно иска да си общувате. Просто някои момичета са такива.. когато някой им поиска номера/ скайпа те си го дават не защото човекът им е приятен, а просто защото нямат силата да кажат '' няма да ти го дам ''. Може нарочно да ти е дала скайпа си, а не номера си защото в скайп може и да те добави.. ама може и да Не те добави. А ако си беше дала номера нямаше как иначе да се отърве ако не си и приятен. Може би в момента, в който сте се запознали тя просто е решила да бъде мила. :)

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 6f1dd7303e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хей... Браво... :) Всичко си има и първи път! ... Но нима очакваш, че щом си събрал смелост и задължително, тя ще ти склони! ... :)) Не е въпроса само до заговарянето, а и какво впечатление си оставил у нея! ... Тъй като ти е бил първия път, може би си бил малко притеснен, или изнервен, а повярвай това се усеща, и не изглежда добре. От друга страна, да и вземеш номера, не е всичко. Сигурен съм, че за да я спреш, тя ще да е била красива, даже доооста, та... даваш ли си сметка, колко други мъже са я заговаряли по-същия начин! Даааа, определено не си бил първия мъж които я е питал за номера и :) Това с телефона че е спрян, е много стар номер, казала го е защото се притеснява :) Разбери, че да вземеш номера, не е целта! Целта е, да и покажеш, че си заслужава да те познава, че си "струваш". Хах, та покъсно, като се заразмисли, да се сети за теб и да си каже, защо пък не! Или да те потърси, когато има нужда от разговор с някой друг, от нещо ново! ...

Добреее... с skype-a, обаче, нали не мислиш, че си единствената и опция в живота :D Тя не е задължена да мисли за едно случайно познанство. Сигурно има свой живот, отговорности и дори приятел, как ти се струва? ! ... И най-вероятно е забравила за теб, защото няма какво да и напомня за теб! ... Можел си на место да и искаш номера, да и дадеш своя номер, да и го напишеш на едно листче, с думите, "просто да го имаш, ако някога решиш" и да и го го дадеш с една усмивка :) Ако се чудиш защо ти е откликнала, била е възпитана, щеше ли да ти хареса да те отреже изведнъж :D Освен това е жена, и като такава, харесва да бъде забелязвана и да и обръщат внимание, почувствала се е по-красива и желаната ;) Ех, но жените въпреки че обичат вниманието и го искат, са и много предпазливи, защото има всякакви неосъзнати типове, дето искат от тях секс. А с искането си на номера и, така прибързано, си я навел на мисълта, че си съмнителен тип и че искаш нещо! ... Правилният подход, щеше да е да продължиш с нея, примерно казваш и че си в нейната посока! ... Гледайки да не и се натрапкаваш, удължаваш разговора, за да и покажеш, че си свестен човек и да и дадеш причини за да има желание да те познава. Как иначе? ! ... Научи се, като видиш жена, да преценяваш какво ти казва излъчването и, дали казва, "ела и ме заговори" или "не се занимавай с мен". Зависи от много фактори, дали е сама, дали има време, дали изглежда в добро настроение! А за теб, впечатлението е и от как си облечен, каква е интонацията на гласа ти, също и колко уверен си в себе си! ... :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 21 дни
hash: 895790f7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   а замислял ли си се че това може да е неина опция за бързо разкарване... казвам че нещата не винаги са такива каквито изглеждат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker