Мислите ли, че съм боклук за това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мислите ли, че съм боклук за това?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3233 пъти
Историята е много объркана. Има общо с това, че не ми върви с жените. Може би съм по-плах ли, не знам. Аз съм на 24, а двете момичета са на по 20. Ще ги нарека Д. и В. Влюбих се в Д. и много се борих за нея докато я спечелих.... уж. С условности. Те се изразяват в различните ни интереси, характери и амбиции. Тя си пада по забавите, шумните купони. Аз от своя страна не пия, не пуша, мразя купоните. Тя не иска да учи, седи си 1-ви курс и презаписва, колкото и да и обяснявам, че това е важно за нея, тя не вижда на една педя от носа си.

Аз вече завърших и градя кариера. Д. като моя половинка има отвратителния навик да се държи все едно не е обвързана. Твърди, че ме обича, доказвала го е някои пъти, но във всичките и планове говореше в единствено число. Аз мислех за общо бъдеще, правех планове, но някак си ми се пречупи желанието да съм с жена, която не вижда в мен своя идеал за мъж. Много пъти ми е правила намеци, че съм далече от него, несъзнателно, но много болеше. Постепенно охладнях, в смисъл обичам я, но винаги има за какво да се нацупи.... а на мене вече ми писна от това. И там някъде се появи В. С нея също имаме различия в характерите, но и някои прилики. В. е доста по-разкрепостена и свободолюбива дори от Д., но когато опре до мен показва огромно желание да сме заедно, да излизаме и т. н., което не може да се каже за Д.

Тя често пъти директно е избирала компания на свои приятели пред моята. Именно в тези ситуации някак си се сближих с В. Не ме разбирайте погрешно, не съм спал с нея, просто се чувствах самотен, пренебрегнат и нейната компания ме измъкваше от душевния партер в който бях. Смятам, че не е хубаво да лъжеш и да изневеряваш, не бих го направил. Дори тези приятелски срещи с В. не се вписват в това, което смятам за редно. Започнах да се чувствам много зле, защото определено В. не криеше намеренията си към мен и накрая ми призна, че ме обича. Мислих дълго и направих избора си, избрах да съм с В., макар и да обичах Д. счетах, че е голяма глупост да търча вечно след едно момиче, което счита приятелите си за по-важни от мене и да пренебрегна такава, която счита точно обратното. Казах на В., че ще пробваме дали ще се получи между нас, но първо ще скъсам с Д., за да няма лъжи.

Поканих Д. на една от поредните ни срещи, както винаги тя започна с не днес, не утре, заета съм, но се видяхме. Обясних й, че нещата не са както преди, че практически не сме двойка, чуваме се дори рядко, виждаме се рядко, правим секс рядко и, че пътищата ни се разделят. Окончателно. Реакцията беше ужасна - някакви невероятни сълзи, ревове, обяснения в любов, обещания, че вече няма да е по старо му. В действителност се промени, започна да идва до работа, да ме взима уж, постоянно гледа да сме заедно, щастлив съм. И нещастен, обещах на В., а смотолевих, че не съм уцелил момента и съм го отложил... Какво ще кажете за моята ситуация? Вътрешно си мисля, че Д. симулира, просто не иска да ме изпусне, едва когато реших да скъсаме и практически скъсахме реши да се променя, но не знам има ли някъде постоянна промяна? Другото, което усещам е, че с В. се чувствам спокоен и добре и, че ако разбере много ще я нараня.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: faacd1b47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много не коректно от твоя страна спрямо В. Не е мъжко това. Добре е да си изясниш чувствата към двете преди да се решиш на някакви действия за да не е прибързано решението ти. До колкото разбрах си се оставил Д. да те манипулира, добре е да знаеш, че хората не се променят-сега се изживява като влюбена, но няма да е за дълго, като се успокоят нещата и пак ще започне старата песен.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3384e8ba4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моето мнение, е че на Д трябва да и биеш шута. Сега ти реве и обещава да се промени ама ще мине време и ще започне всичко по-старо му. И аз съм бил с такова момиче и се държеше по-2-3 месеца после си показваше курвенския манталитет отново. Докато аз учех и я чаках тя си вееше г.. з на ляво, на дясно и междувременно бях кошче за душевни отпадъци. После се сети да е сериозна и да учи и да иска сериозна връзка ама доверието го нямаше.
Не и вярвай на тази Д. Сега се тръшка и реве, но както ти разиграва сцени така ще те зареже без да и мигне окото.
Щом на другото момиче и личи, че е човек вземи нея.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c22e563012
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Махай Д докато е време. От опит ти казвам. Няма да се впускам в дълги обяснения защото трябва да изпиша цял ферман. Нил съм в твоята ситуация и отлагането на нужните действия ми коства много. Махай я и се хващай с В докато не се е отказала. Егоисти и фалшиви хора не ти трябват, особено за партньор в живота.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 70599cde9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Когато човек обича, приема и положителните, и отрицателните страни на другия. Щом не приемаш Д такава, каквато е, не знам какво правиш с нея. Като ти е спокойно с В., бъди с нея. Истината май е, че ти самия не знаеш с коя да си. Ако обичаш Д., си я търпи такава каквато е и точка. А докато тя излиза със свои приятели, ти също можеш да поизлезнеш с твои. Все пак трябва да си имате и лични контакти и пространство.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ea5a5dc47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Братче ти сам не знаеш какво искаш! Като разбереш нещата ще се оправят за нула време.
Успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 212c7e9f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз бях така до преди 1 седмица, само че с двама мъже. Тръгнах си от стария понеже се държеше ужасно и си намерих друг - идеален за сериозна връзка, но пък нямах тръпка към него. Щях да съм спокойна, вероятно щях и набързо да се омъжа и да имам деца, понеже той беше наистина сериозен, всички щяха да го харесват, понеже наистина си е мъж на място.. Но пак казвам нямах тръпка към него. През цялото време като бях с него мислех за бившия! Вярно, че новият не успя да ме омае с нежности, имам предвид секс, целувки, интимност.. тези неща бяха много занемарени при него.. и просто не успях да се влюбя в този човек. Бившия в същото време само ми звънеше и настояваше пак да се съберем.. Ами пак съм с бившия.. предполагам ще рева, но в момента се чувствам наистина жива :) толкова съм влюбена и си го обичам, знам, че и той мен :) Разбрали сме се и двамата да положим усилия нещата да бъдат наред, защото се обичаме и искаме да сме заедно, това е най-важното! :)
Авторе, пиша това, за да ти покажа, че ако не си преживял старата любов, трудно ще ти бъде да се отдадеш на новото момиче. Аз ти предлагам да опиташ с новото момиче, а пък със настоящата, ако е писано ще сте заедно въпреки всичко.. Моя модел е грешен, не го препоръчвам, наясно съм с това :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1e36f1a078
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж какво, ако Д те обичаше, нямаше да избира приятелите си пред теб. Нямаше да иска да излезе с тях а не с тебе. Ако те обича истинкси няма да иска да се отдели от теб, ще ти казва, че те обича и ще ти го доказва непрекъснато. Помисли добре за Д, тя едва ли ще се промени коренно, но трябва да поговорите и да изясните свойте позиций, свойте очаквания един от друг за вбъдеще. До колкото разбрах сте доста време с Д, поради тази причина ти е писнало от нейното безразличие. Искалси и ти внимание и ти ласки, и ти да бъдеш важен за някой. Мойто мнение е че трябва да си поговорите мн сериозно с Д и да изясните позицийте си, да се разберете кой какво очаква от другия за вбъдеще. За да търпиш толкова Д, значи я обичаш, чакал си я толкова време да се промени, но хората не се променят(всеки е себе си и никой друг). Разберете се, а не се впускай във вразка с друга без да си си изяснил ти какво искаш, ти какво чувстваш, защото В не е Д и няма и да стане. Късмет, пожелавам ти да си щастлив която и да избереш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker