Заслужава ли прошка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заслужава ли прошка?
преди: 12 години, 23 дни, прочетена 2220 пъти
Добър ден. Ето я и моята история.
Имах връзка с едно момиче. Запознахме се миналото лято. Борих се за нея 2месеца и накрая успях да я спечеля, но и тя имаше чувства към мен. След това тръгнахме. Бяхме гаджета, карали сме се само за нормалните неща който се карат хората, много неща съм направил за нея през 5те месеца в който ходихме. Тя ми каза че ревнува от една нейна приятелка и аз игнорирах това момиче в продалжение на 5 месеца. Последния месец обаче от нашата връска въобще не беше розов. Скарахме се защото я ревнувах от едно момче. За мое съжаление се оказах прав да я ревнувам. Лъгала ме е много пъти. Излизала е с него. Писали са си над 1000смса.

Говорили са си по ГСМ-ите. За всичко това тя ме е лъгала, че няма нищо. Разбрах и че тя последния месец откакто сме ходили е пропушила цигари, пропушила трева няколко пъти и почнала да пие, и отново разбирасе ме е лъгала и за тези неща. Стигаме до 16Март. Датата в която ми е изневерила. Целунала е другото момче. На 23 Скъсахме, а Аз разбрах за изневярата и две седмици по-късно. Преди това бях чувал само слухове. Откакто сме скъсали, сам чувал че ходи с това момче, а мен ме е лъжела, че не ходят. Накрая като скъсаха си е призна. Един ден Аз излязох с въпросното момче и си говорихме по тая тема.

Той каза, че тя найстина ме иска в живота си, както и ми показа хилядите смси, лъжите който е въртяла и т. н. Те са били скъсали, защото и на него изневерила с 2ро момче, а до колкото разбрахме по-късно може би и с 3то. И така този страхотен човек който познавах се превърна в трагичен случай. Помня в началото не беше такава. Стигаме до там, че след като сме скъсали, тя е ходила с едно момче като на него е твърдяла, че ме обича всъщо. Целувала се е с още 3 момчета (поне за толкова знам) и още твърди, че ме обича и иска мен. Защо тогава би се целувала с други вместо да ме потърси? Тя много добре знае мойто мнение за изневярата. Това е нещо което никога не бих простил и сме се игнорирали вече месец и половина. Тя продължава да пуши, продължава да пие и то по много. Плаче за мен. Но не прави нищо по въпроса дали да се саберем или не. Аз не бих я търсил след всичките и лъжи. Бих казал и всичките изневери, защото поправете ме ако греша, но не може да твърдите, че обичате някого, а всъщото време да се целувате с други! Дори и да не ходим. Това не го прави по-малко гадно.

Тя много иска да се саберем, но аз не искам да се сабирам с човека в който се е превърнала, бих се събрал само с момичето с което беше като се запознах.
Анонимно е всичко и ще ви кажа и че тя ми беше първото момиче с което сме го правили. Както и аз бях на нея първия. Казах и че един ден може да се съберем, само ако намери момичето в което съм се влюбил. Вчера ме потърси, разбрах че е пияна. До тех я изпрати сегашното и гадже. Щом момичето продължава да ме търси след всичко, и си призна вината, немога и да кажа, че и тя не ме обича все още. Ако тя спре, пушенето, пиенето, лъжите и всичките глупости който прави, сега да се занимава и да ходи с други, а да твърди че ме иска, бих се събрал с нея. Бихте ли направили всичко за човека който толкова много обичате? Да спрете тези неща, за да имате дори и шанса само да бъдете с него, ако сте били истински щастливи? Ще дойде деня в който тя ще иска отново да говорим. Опитвал съм се в рамките на месец и половина да измисля какво да направя по този случай и нищо немога да измисля. Чувства към момичето все още имам, любовта не се премахва с вълшебна пръчица. Заслужава ли прошката или да продължавам напред. Вече ми е много по-леко отколкото в началото. Помогнете ми. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 22 дни
hash: 4c26a634cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здравей, аз също съм в лошо положение сега, не като теб, но ти знаеш най-добре, но не мисля, че тя те обича.... дано да греша и всичко да се нареди между вас.. но винаги ще има едно чувство в теб, че може отново това да се повтори... представи си как ще е ако продължиш напред и я забравиш (знам че не е лесно, дори адски трудно, ако наистина имаш чувства) или да и дадеш 2ри шанс... според мен говори с нея сериозно и я попитай всичко което си искал.. и оттук нататък само ти можеш да вземеш това решение за напред
дано нещата да се подредят по възможно най -добрия начин :))

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 648cc25ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сигурно много я обичаш и имаш добро сърце, щом като продължаваш още да я обичаш, но според мен тя отдавна те е загубила, нали така? Няма да е единственото момиче в живота ти, все още си млад и всичко хубаво едва сега ти предстои, не се залъгвай, щом толкова пъти те е предавала това за нея едва ли е любов, а по-скоро един вид развлечение и също манипулиране-зарежи я момче и си намери момиче, което ще бъде щастливо да бъде обичано от един истински джентълмен като теб.

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: b0b492cc06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Напълно те разбирам. И аз ходех с една подобна, само че бях глупав и 3 години отказвах да приема, че ме мотае и не е таква, за каквато я мисля. Какво да се прави, такива са повечето момичета на тая възраст. Продължавай си с живота и я забрави... ще си намериш някой ден момиче с разбирания, като твойте, която няма да те размотава.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: 598c2d4768
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора :И преди се чувствах в сапунен сериал. А ако и простя.. да не говорим.. Дързост и красота..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker