Какво да направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да направя?
преди: 12 години, 23 дни, прочетена 2720 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 35. Имам пари, коли, жени и въобще всичко. Помагал съм на много хора, за мен работят 500 човека, въобще на пръв поглед всичко е супер. Аз работя работа, която е много опасна, затова не се движа без охрана, дори в къщи имам охрана.
Имал съм много жени, но не мога да имам семейство, защото се притеснявам какво ще се случи, дали няма да ги нападнат, дали няма да се случи нещо друго. Пътувал съм много по света, влюбвал съм се, но винаги това ме е спирало.

Искам да спра да работя, но това означава да спра да помагам на хората, а аз мисля, че това да помагам е по-важно от мен. Пиша тук, защото знам, че това е анонимно и може да получа ценен съвет. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 22 дни
hash: 9b6c637369
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   историята ти звучи леко невероятно, да не кажем измислено, но ако приемем, че е вярно...
научи се да мислиш за себе си, има много начин да помагаш на хората. Всъщност понякога много повече човек цени малката помощ в точния момент, малките жестове - те остават в сърцата ни винаги като подарени скъпоценни камъни. Поверяваш работата си в ръцете на други... на хора, които знаеш, че могат да я поемат, ако няма такива - намираш, а после ги научаваш.
Оттегляш се някъде, имаш си влоговете, подсигурил си вече бъдещето си и се захващаш с нещо малко, което да ти изкарва приличен приход, но да не те товари, което да ти е по-скоро като хоби... и създаваш семейство, което да бъде далече от опасностите, за които сега постоянно мислиш.

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 3f6185e27b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей,
изобщо недей да се притесняваш от това, че някой може да посегни на бъдещата ти приятелка и че може да я нарани. Не се страхувай да се влюбиш.
От това което разбирам за теб, от написаното, мога а ти дам обективен съвет, тъй като съм била от другата страна-приятелка на мъж като теб. мен като жена винаги са ме влечали опасностите и несигурността, винаги ми е било огромна тръпка да излизам с подобен род мъже. Някакси с по-обикновените ми беше скучно и безинтерестно. Да, и аз съм получавала заплахи заради тази си връзка, но въпреки това не се отказах. Даже по този начин любовта става по-силна. Няма нищо по-хубаво и прекрасно от това приятелят ти да те защитава и закриля, тогава и най-голямата опастност не би ме спряла.
Повярвай ми, недей да се измъчваш, просто бъди себе си, изживей живота си както на теб ти харесва, обичай и бъди обичан!

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: abdb3c3c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еххх, ... интереснооо... Щастлив ли си от което правиш? Или го правиш днес, само защото не знаеш какъв друг би могъл да бъдеш? Какво си имал и какво имаш не е важно! :)) Важното е, кое ти е нужно! А на теб ти е нужна сигурност, стабилност, семейство, жена, деца! ... Това е бъдещето :) Сам разбираш, не можеш винаги да бъдеш на линия за всичко и ти си човек, и ти имаш нужда от нормален живот. Представи си го! Продължиш да живееш както сега, то си е като ден за ден! И един ден поглеждаш около себе си и назад, какво ще видиш? Ще има ли някой който да го е грижа за теб? Ще бъдеш ли част от нещо? Или ще бъдеш сам? !

Ако не можеш да компенсираш, времето за дейността която вършиш с живота си, то е време за преустановиш дейсността си! ... Или да намериш човек който да те замества, да си разпределяте работата и задълженията, за да имаш време и за себе си! ... И да отклониш част от опасностите. Тост да не си пряка мишена! :) Или поработваш още малко, докато намериш свой подходящ заместник и предаваш щафетата на друг сигурен за теб човек. Като благоприятно подхващаш друга дейност която е по-ненатоварваща и спокойна, за да имаш време и за семейство :) Тъй като ако смяташ някога да имаш деца, тези деца ще се нуждаят и от твойто присъствие :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: 2d12e89bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ще ти дам мойта гледна точка - жена съм, на твоя възраст. Никога не съм имала смелостта да си призная пред себе си, че един най-обикновен живот в щастливо семейство не е за мен. Плъзнах се по пързалката на обикновеното, достъпното и общовалидно щастие - семейство, деца, добра работа... и какво от това. Не че не обичам децата си или съм против щастието, но - помисли си какво е щастието за теб. Дали след като си свикнал на рискове, опасности, големи отговорности и трудни решения, от които зависят много хора ще ти бъде достатъчно да се скриеш някъде за да изживяваш "щастие". дай си първо сам на себе си определение какво е "щастие". ДАли адреналина няма да ти липсва, дали ще се чувстваш спокоен и доволен от себе си да заспиваш кротко пред телевизора, заобиколен от семеен уют? Ако си стигнал до етапа да задаваш подобни въпроси, сигурно има защо, но дай си сметка първо дали наистина това, което искаш ще ти е достатъчно? и явно - трябва да се избира, защото знаеш приказката за двете дини под една мишница. Истината за богатите хора е такава - те не стават още по-богати, защото имат нужда от пари, а защото могат да правят пари, и най вече защото им харесва. Щом на теб ти харесва каквото си правил досега, не съм сигурна, че някога ще се промени, а това не е добър бекграунд за семейно щастие.
Какво да правиш - не мога да ти отговоря, защото окончателното решение си е твое, но имай едно наум - рядко хорат се променят тотално, а адреналина и властта лесно не се изоставят. пази се от себе си

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 83c96bba3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изглежда измислена история, но ако е 1% има истина е, че от играта се излиза само с краката напред рано или късно. 2. Любовта не пита кога и в коя (в твоя случай) да се влюбиш. Вече си продал дошата на дявола, та продължавай в същия ритъм. А за стойностна жена или момиче едва ли ще намериш 100% ще ти се лепне някоя курва къде в началото се правят на много свенливи, но вътрешно са изроди.
Успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 1b4f446a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ... такъв тип мъже винаги знаят какво искат, а и не биха писали тук... ЗАРА

 
  ... горе^
преди: 12 години, 14 дни
hash: 93eae0109e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Оккк пич, моля те задай си един въпрос и потърси в себе си честен отговор - ето го и въпроса:
Ако един ден остнеш без пари, кой от всичките тези хора около теб и на които "помагаш" и заради които не можеш да се откажеш, ще ти подаде ръка (разбирай пари - защото ти с това им помагаш)

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 93eae0109e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И още нещо към въпроса - пак въпрос - дали като казваш, че за теб повече от всичко е важно да помагаш на хората го правиш не от обич и загриженост, а просто това те кара да се чувстваш по- велик и не се заблуждавай, че те го оценяват наистина.

 
  ...
преди: 12 години, 13 дни
hash: b1cd1596d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Интересно нещо е живота - обикновения човек мечтае за такъв живот като твоя, а хора като теб мечтаят за по-простички неща от живота.

Според мен е напълно нормално това, което се случва с тебе. Човек винаги иска нещата, които няма.
Моето лично мнение е, че всеки човек има някакъв предварително начертан път и че всеки може да прави някакви козметични промени по него, да се мъчи да го промени и т. н., но накрая винаги стига там, накъдето води този път.

Довери се на интуицията си, така както си го правил винаги, това е моя съвет.
И най-важното: понякога гледай да отделяш време само за себе си.
Поздрви и успех /както ти сам си го разбираш/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 12 дни
hash: e68a0ad415
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ааааа пич, не си малък - оправяй се. И намали малко филмите.

 
  ...

...
преди: 12 години, 12 дни
hash: 3aaaead776
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   здравей,
Според мен е крайно време да обърнеш внимание на себе си, да създадеш истински дом в който да живеят хората който обичаш и цениш! И един ден да оставиш бизнеса в ръцете на децата ти! Дай Боже да си намериш добра и истинска съпруга!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker