Искам девствено момиче като мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам девствено момиче като мен
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 5670 пъти
Здравейте. Момче на 20 години съм и съм девствен. Вярвам в истинската любов. И понеже съм девствен, и такъв ще си остана докато не открия половинката си, искам да открия момиче или по-точно се надявам половинката ми (всеки си има своя половинка, която рано или късно среща) да бъде също девствена.
Защото, когато тя стане готова и ми сподели че е готова и го иска, искам всичко да бъде на ниво. В смисъл да е романтично и да е любов, а не секс, бързо отваряне, за да се свърши вече и жената да е готова за напред да си правят секс с мъжа. Пфф.

А и искам и тя да е девствена, за да можем и двамата да споделим този миг, сладък, но и болезнен (малко или много) за нея.

Естествено ако не беше девствена, щеше да бъде доста тъпо. Няма да ме чака, направо "влизай, не са бави"
Губи се романтиката, тръпката, лекият страх и напрежение и от двете страни.

Естествено, преди проникване, и двамата затаили дъх, поглеждаме се в очите и така, няколко секунди се гледаме и не ни трябват думи, нужен ни е само и единствено този поглед за да се съгласим и уверим един друг, че сме готови и го желаем, готови сме да споделим този миг заедно, да опитаме от този сладък грях, да изразим чрез него, любовта си един към друг, да се слеем в едно и да се насладим заедно на този незабравим момент, който и на двамата ни е за първи път.

Естествено, знам че тя е девствена, ще я боли и ще бъда нежен и внимателен, няма да бързам и ще я питам, как е, как се чувства, боли ли я и до къде да проникна. Ще бъда колкото се може по-внимателен за да не я боли толкова много, а и на мен също ще ми е за първи път, тъй че, няма да се правя на мъж, въпреки че да си мъж, означава точно това-да си мил и внимателен към момичетата, да си джентълмен и да знаеш как да се държиш пред тях и със тях. Да не ги насилваш за нищо. Да ги изслушваш и да ги разбираш и те ще ти отвръщат със същото.

А и при първия път, не е важно да има полов акт, в смисъл момичето може много да я заболи след отварянето и да не желае повече. Това не означава, че трябва да ставате веднага и да се измивате и край.

Не, ако я заболи много и иска да спра и да не правим любов (но вече съм я отворил) аз ще легна до нея и ще си я гушна и ще си приказваме, ще я питам, как се представих, много ли я болеше при проникването ми и сега дали много я боли след като съм вече скъсал ципата и т. н. Но ще си лежим и ще си приказваме, ще се гушкаме и целуваме, а за фон ще звучи любовна музика (за предпочитане Barry White) и така, няма да бързаме да ставаме и да се обличаме и т. н.

Това е правене на любов. Мога още много да пиша по тая тема, но не искам да се втурвам в обяснения, че цела книга мога да напиша.

Романтична вечеря на свещи и любовна музика за фон, червено вино за пиене, после един танц и от танца целувки прегръдки и т. н.
И за това как трябва да представлява една романтична вечеря мога да напиша но ако желаете, кажете, мога и да напиша, естествено като нова тема.

Та това е от мен, това е желанието ми, такова момиче искам да открия. Важното е че знам вече какво момиче искам, след толкова години и толкова кифли покрай мен, вече знам наистина какво желая :)

Благодаря за вниманието :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 37a2314ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Рядко се срещат такива мъже :]

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 871b86a1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ужас, много романтични филми си гледал нещо. Чак ми стана жал. Ако си мислиш, че първия път преминава така много се лъжеш, а какво остава ако и двамата сте девствени. Комична история, но ти си знаеш, дано скоро срещнеш принцесата, но да знаеш много е малък шанса да остарееш с нея, тези филми... но има време ще се убедиш, тогава ще видиш, колко наивно си гледал на нещата. Дето има една приказка, никой не умира девствен, живота преебава всички, че и твойта.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 521dbc440d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Браво. Страшен си в теорията. Но според мен си доста наивен за възрастта си и трябва да си намериш някое момиче за секс (По възможност което не е девствено) скоро.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7bdb69c9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Фетишист на девствени, който си търси жертви - на такъв ми приличаш!
(ако ли не - значи си изключително наивен или поне не си на 20 :)
Палав Мечок

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 25cf6d6ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Аз съм момиче на 19 и също съм девствена. Не виждам какво лошо има в това, ако авторът обича да гледа романтични филми и да черпи идеи от там. Според мен той просто е романтична натура, в което няма нищо лошо. Наистина са рядкост такива хора днес, и не всеки умее и обича да показва чувствата си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bb049ee35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора:
А защо да не е така? Щото сички гледат песимистично на живота вече и не вярват дори и в собствените си възможности, а най-малко във възможностите на другите. Жалко, а трябва да се стремим към точно това, което пиша и естествено и към други неща и да вярваме в себе си и да гледаме оптимистично на нещата от живота.
Да градим, а не да рушим. Живота е един урок, той не те прееб*ва, а просто те учи на ценни уроци, които един ден ще са ти от полза, например за отглеждането и правилното възпитание на децата ти, внуците и т. н.
Помислете върху въпроса, номер 4 ;)
И по това мога много да пиша, но няма сега да се впускам в обяснения, ще стане голям коментара.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e84781a456
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Всичко това е много мило, но все пак недей да изтърваваш някоя жена, само ако не е девствена. За жената всеки път с нов мъж е като първи. От личен опит. Не знам колко безчувствена и не-влюбена трябва да е, за да ти е първи път и тя да каже "Айде действай, че да приключваме вече".
Ж. 24

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 235d49e661
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ти добре си се подготвил на теория, но ако и на двамата ви е за първи път ще свършиш още преди да си го вкарал и наполовина, защото ще ти е адски тясно и адски хубаво. Аз съм момиче и също си го представях по този начин, затова го направих с мъж с доста опит и се получи, защото той можеше да ме изчаква да ми мине болката и пак да започне и да завърши всичко до край. Бих казала, че мечтите ми горе-долу се сбъднаха като изключим лекото кръвопролитие и болка. И въпреки че съм по-малка от теб с една година мисля че това, което си представяш е леко нереално и трудно за постигане. Поне единият трябва да има минимален опит в това, което прави. И дори и да не е любовта на живота ти, а просто човек, на когото имаш доверие и те привлича, пак може да едно незабравимо усещане.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 871b86a1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   хххахаххах ''КРЪВОПРОЛИТИЕ'', касапница, ужас! Ей много сте наивни, ако си мислите, че първия път е тоооолкова специален и важен, ама като се замисля и аз съм си ги представяла тия работи. Сега ми е смешно. Нито първия път е толкова специален, нито първата любов така незабравима. Клишета!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5d20fb645e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   13, слава Богу не е всеки първи път с мъж, е като първият изобщо. :Д

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9fd1664ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Авторе, моля те, напиши и за вечерята! Сякаш си от някаква приказка, чудя се как изобщо още има момче с такъв характер като теб. И дали си сериозен или си правиш майтап... Да, да градим мостове, а не стени. Благодаря ти за хубавата тема, накара ме да се замисля, че не всичко в този свят е пропаднало и пошло. Възхищавам ти се от сърце. С поздрав!
*Light*

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 501bb78d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   До *Light* - не, не се майтапя и много благодаря за коментара, дори съм изключително поласкан, не очаквах такова изказване "Всякаш си от някаква приказка" Мерси много. Но не съм от приказка :) просто едно обикновено момче, вярващо в истинската любов, радващо се на малките неща от живота :) прекалено нормално момче :D
искаш да напиша за вечерята, романтичната вечеря...Ами да, с удоволствие.

Романтичната вечеря е също нещо много специално, също начин на изразяване на любовта към половинката.
Винаги мъжа организира романтичната вечеря!
И понеже е романтична, трябва атмосферата да е хубава, романтична, чист въздух, никакви цигари, бяла oбстановка (бяла покривка, бели платнени салфетки, ако може и бели столове или поне да са със светъл цвят, но не и черни) поне две свещи на масата...е , може и без свещи, но свещите придават още по-голяма романтика, тъй че са за предпочитане, да са задължително бели, все пак обстановката (романтичната) е бялата.

Трябва задължително да има любовна музика. Barry White, Chris Rea, Lionel Richie, Marvin Gaye и др.
Музиката не трябва да е прекалено тиха, нито прекалено силна. Трябва да е нормално силна, да се чува спокойно, но не и да се напрягаш да я чуеш или пък да е толкова увеличена, че да се напрягаш да чуеш половинката ти какво говори :)

За храната- не трябва да е някаква манджа или някаква супа :) трябва да е нещо като кашкавал пане или някакви хапки, нещо малко, нещо за прихапване, да не е тежка, мазна храната.
Целта на романтичната вечеря е не да се наядеш, а просто да хапнеш с половинката си, да си поприказвате.

Напитки- Вино, задължително червено. Все пак това е напитката на любовта. Нищо лошо мъжа да предложи и чаша вода на приятелката си, ако виното й се стори силно.
Естествено, чашите не се пълнят до края. Само малко. И трябва да са наравно. Колкото сипваш на половинката ти, толкова и на теб.

Естествено преди да седнете, мъжа настанява жената. придърпва стола и й казва "Заповядай" тя сяда и естествено, той я пита дали се е настанила удобно, казва й да не се притеснява и да се чувства като у дома.

От особено важно значение са разговорите и това как ще се държиш на масата. Не трябва да се говори прекалено тихо, нито прекалено силно. Да има комплименти, леки шегички, но не и мръсни приказки или разказване на вицове, от които да се захласвате от смях.
Да няма фалове, от сорта на бутане на чашата с вино и разливането му на масата. Все пак трябва да показвате култура. (Но никой не е застрахован от гафове)

Не разговаряйте за своите или на някой друг проблемите, или пък за бъдещи планове (Ще правя ремонт, но нема кой да ми фугира плочките :D ) Споделяйте щастливи и приятни и забавни моменти от личния си живот. Споделете някоя и друга своя мечта, несподелена досега. Поддържайте разговора интересен и гледайте усмивката да не слиза от лицата ви.

Ако сте обвързани вече и то от прилично дълго време, романтичната вечеря е идеалния момент да си припомните първата ви среща, първата ви целувка и прегръдка, първия ви танц, дори и някои предизвикателства, които вие заедно сте преодоляли. Припомнете си мечтите които заедно имате. Също е добре да си простите един друг за някои грешки, които сте допуснали. Хванете се за ръка, както седите, знаете, като по филмите. Просто си приказвайте сладки приказки.

След това мъжът става и предлага танц на приятелката си и естествено започвате да танцувате. Задължително е да има танц!
И от там си идва отвътре,
Знаете си как си танцувате :)

И най-накрая след 1-2 танца, почва например някоя хубава и страстна любовна песен (Barry White задължително) и мъжът бавно и нежно започва да цеува приятелката си и вече опиянени от виното, пламва огънят, отивате с бавна стъпка, затаили дъх, към леглото и
лягате, и двамата-толкова влюбени, чувстате се леко несигурно, всякаш ще ви бъде за първи път, започвате да се целувате нежно, и се отдавате на момента, на красивия момент, на това че сте заедно, и разгорещени от виното, събличате бавно дреха по дреха и започвате да гасите огъня пламнал във вас, със сладка, страстна и
незабравима ЛЮБОВ.

:) Е надявам се да е хубаво написано, това е виждането ми за една романтична вечеря, как трябва да протече.
Естествено има и много малки детайли, но тук малко съкратено съм се изказал :)
Но мисля че съм казал най-важните неща.
Така си представям една романтична вечеря, ако някой има нещо да добавя, да добавя, да видим кой как вижда нещата. :)

Благодаря ви.

И интересно ми е *Light* на колко години си :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a4e6c9d601
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Аз съм на 22, запознах се с моя приятел когато бях на 18, той се държеше прекрасно, близо година само излизахме и се опознавахме, накрая разбрах 4е и той е девствен, 2год по-голям е от мен.. също като теб каза че чакал подходящото момиче, имайки предвид, че е футболист доста се учудих. Но се оказа истина и чудото се случи-сега сме заедно от няколко години и всичко е прекрасно.
Така че и аз съм сигурна че рано или късно ще откриеш момичето на мечтите си и тя ще бъде мн щастлива да е с човек като теб!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2e7cf65de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Хем говорош за любов, хем да е девствена? ! Когато се влюбиш в някого, това дали са девствени или не, е без значение. Нямам нищо против да чакаш любовта, но това изискване тя също да е девствена по скоро издава твоята неопитност. Гледай да се отърсиш от тази мисъл, иначе първият път ще е пълно разочарование.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 44264ea4fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ами моето мнение е, че си едно невероятно момче и ако имаше повечко такива като теб, света щеше да е по-добър и смислен. Ето в днешно време, почти няма такива като теб, всеки гледа да мине другия и се мисли за голям герой, просто явно наистина сме произлезли от маймуните, с единствената разлика, че те дори повече се уважават:))

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ac715a8226
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Абе момчето има право за всичко, което казва. Има силно изградени принципи, стои зад тях и знае какво иска. Съмнявам се и половина от вас да знаят какво искат. Изобщо не ги слушай к'во дрънкат тия самохвалковци 'хвани си някоя само за секс'. Аз също като теб бях девствен на 20 в търсене на подходящата, обаче с тоя курвалък напоследък не можах да намеря такова момиче. И намерих една друга, която имаше доста бройки преди мен и след време я хванах в изневяра и т. н.
Така, че вълка козината си мени, но нрава - не. Ако е боклук винаги ще си остане боклук. Така, че продължавай да търсиш това момиче и не ставай като другите боклуци, защото такива като теб и мен останаха малко. Има и такива момичета, но и те са голяма рядкост. Пожелавам ти някой ден да я намериш и мечтата ти да се сбъдне!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4fcf634961
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Първо - мисля, че някой яко ви бъзика с тая статия. Начина по който е обяснено всичко е прекалено дори и за един безкраен романтик. Забележете, че някои детайли са чак дразнещи, детински и не можете да ги намерите в никой романтичен филм или сапунка.

Второ - жените, които казват "уау цял живот чакам някой като теб" или не са кой-знае какво (извинявам се за обидата, но факта си е факт) или се опитват да се самозаблудят. Едно нормално момиче не би тръгнало с такова момче, защото това не й е в природата. Той е прекалено женствен за нея и може да и стане добър приятел, но не и партньор. А това, че се прехласвате по историята, но когато видите такова момче не ви и минава през главата да се занимавате с него ви прави немалко лицемерни ;)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a2e309b2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   До номер 23-''женствен'', откъде пък ти хрумна това? , много ги разбираш нещата, няма що, всеки има право да бъде какъвто си иска, и това е дори похвално, да си романтичен и нежен, защо да е измислица, защото ти не познаваш такива момчета ли, твоето изказване намирисва на завист ми се струва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c44788ebf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ех, аз съм момиче, търсещо любовта, точно като теб, но всички около мен, за съжаление са различни. Надявам се един ден да намеря такъв, като теб и ти да намериш своята любов.

П.П: Ще следя историята ;д

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 83ff63cd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Автора:

Благодаря за коментарите, всички коментари. Що да е прекалено? Аз съм си романтик и естет (разбирам кое е красиво, и какво му трябва на едно нещо за да бъде красиво) Но няма какво да обяснявам на тея които приказват негативно, все пак, ако сте забелязали, винаги във всяка тема има и положителни и отрицателни коментари.

А и Бог ме е направил такъв-романтичен и не е сгрешил, направил ме е много романтичен и то с някаква цел, има план за мен, за бъдещето ми, за живота ми. Бог никога не греши, направил ме е точно такъв какъвто трябва да бъда.
Но това вече е друга тема. Гледайте Nick Vujicic Има във vbox клипчета, гледайте и се позамислете за живота, той ги казва тея неща, всъщност си ги пише в библията ;)

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4fcf634961
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   От номер 23: Казвам ви какво мисля и каква е реалността. И аз винаги съм се имал за свестен, добър, романтик и т.н., но с времето малко се промених и очевидно е за добро. Фактите са факти, колкото и да не ви харесват - аз само ви ги съобщавам, така че не убивайте вестоносеца :)

И пак повтарям - жените не обичат романтични мъже, а обичат т.нар. лоши момчета и техните жестове. Т.е. ако лошо момче и подари минзухар за нея това ще бъде 100 пъти по-голям жест от романтична вечеря на плажа с някой свестен мъж. И не говоря за лошите момчета на 17 години, които се напиват с бира в парковете - говоря за съвсем друг тип хора, които без да са груби показват лека незаинтересованост и превъзходство ... кво да ви обяснявам ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 95e8781b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Аз съм напълно съгласна с номер 23. На 20 съм и съм девствена, аз също търся любовта, но нямам такива странни изисквания като твоите. Това което описваш на дълго и на широко са розови измислици, на мен ми дойде в повече... а и когато човек обича истински не подбира, обича без условия. Не е било хубаво да се правят гафове, че кой не прави? Хората, които ни обичат истински не обръщат внимание на гафовете които правим и на нашите недостатъци... напротив те дори харесват тези неща в нас.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 904e60d6e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Е... авторе предизвиквам те. Нека видим дали настина си такъв за какъвто се представяш. Нещата ми звучат като написани от не много сполучлив манипулатор явно начинаещ, но.... понеже има и малък шанс да е истина... признавам си впечатлена бих била... поне впечатлена. Ето за това бих си отделила от времето за да разбера дали наистина си такъв за какъвто се представяш. Може би търся такъв човек като теб може би просто се гавря... може би и ти се гавриш, а може би наистина си честен. Дори и да е така дори и да си искрен не стига, а дали си умен? Може би аз съм девствено момиче и не само... красиво девствено момиче което търси човек като теб, но няма да се даде до брака независимо колко си прекрасен, а пък може би съм момче което иска да се гаври с теб. Аз рискувам с теб ти рискуваш с мен! За хубавите неща трябва да се бориш.
очаквам отговорът ти /надявам се той да е коментарът след моя / ако не ми отговориш... значи явно те е страх защото не си честен въобще както си и мисля

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0c9589c495
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   харесва ми да препрочитам този разказ. радвам се че някъде там има останали и романтици. момиче на 24.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5eb4fed342
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Леле. Много се надявам да не си наистина някой който просто си търси девствена мацка ей така за единия път. Просто докато четох имах чувството че любовта на живота ми го пише. Колкото и смешно да звучи. Ако си искрен, трябва да знаеш, че ти си уникален. Уникален! Аз съм на 19 и не съм девствена, но винаги съм искала момче като теб. Не толкова за първия път, колкото за самото ти отношение към момичетата. Истинска рядкост. Евала! Трябва да знаеш, че трябва просто да си смел. Момичетата си умираме за такъв романтик като теб. Много малка част си падат по груби батки. Но такива момичета не си заслужават. Бъди сигурен, че ще срещнеш момиче, което заслужаваш. Може да не я намериш девствена, но ще е принцесата, която търсиш. Поздравявам те, че на 20 години все още чакаш идеалния момент. Моят пръв път беше с момче 7 години по-голямо от мен, не девствено, но беше много внимателен - това е важно. Но разбирам за какво говориш. За онази сладост от първия път на която можеш да се насладиш с момичето на сърцето си по едно и също време. И двамата да преминете през този специален и единствен път, който винаги ще остане в съзнанието ви, в един и същ момент. Пожелавам ти го, но не се отказвай от момичето, което ще заобичаш само, защото вече не е девствено. Успех! :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 361e6e9c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Пич, говориш като принцеса, честно. И да ти кажа няма да си много доволен, ако първия път си с детствена. В тая игра е нужно поне единия да знае какво прави. 'Щото ако ще се учите взаимно, много е вероятно да се научите грешно. ;)
Не ти говоря да ходиш да го направиш с някоя ку*ва, но не си мисли за прекрасна спалня, рози по пода и в леглото, свещи покрай леглото и вие двамата правите любов на фона на тиха музика. Няма да стане. Романтиката си е романтика, секса си е секс. Или предпочиташ всичко да е както си го представяш и да останеш разочарован? Не, честно, помисли малко. Успех!
АКАТИМ

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4af068f501
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Сигурен ли си, че си 20-годишно момче? Звучиш като 15 годишно момиче прекалило с гледането на романтични филми. А иначе щом има чувства можеш да правиш любов и без да сте девствени. Или какво? първият път правите любов и от втория нататък някакво ръгане без чувства? Ти така ли си представяш нещата? Защото ако да, ми много жалко. Ама да знаеш, че щом си с любим човек всеки път е вълшебно! Без значение дали ти е за 1-ви или 101 път. А ако няма истински чувства може и двамата да сте девствени, обаче пак ще се получи тъпо. Така, че не ципата прави преживяването уникално, а това какво изпитвате един към друг.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 000209199d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Аз съм на 24г. жена. Много хубаво си си го плануваш. Обаче не си мисли, че една жена като е девствена и всичко ще е идеално. Или ако не е - няма да е истинско и чисто. Дори е хубаво поне единия от двамата да знае какво прави. Със сегашния ми приятел аз не бях девствена, а той да. И за двамата не е било проблем. Иначе браво и поздравления за романтиката.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 256211bf84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Едно девствено момиче, не иска девствено момче, а иска опитен човек, който знае какво прави.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2d62ab2b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Чакай, чакай пич, нещо си се филмирал много. И аз съм чувствителен, романтик и т. н. И аз предпочитам секс с чувства, а не празно чукане. Ама какво - ако първта връзка на някого е неуспешна, дай после да го третираме като човек второ качество, понеже не е девствен. Има едни държави на изток от Турция, където това е манталитет... И след като човек е имал неуспешна връзка, да няма право вече на романтика и любов? Няма шанс да поправи грешката си? Или не дай си боже, е загубил партньора си поради трагично стечение на живота?
Няма лошо, ако не искаш безразборен секс, не прави. Търси си сериозна приятелка. Но не съди другите и себе си, ако една връзка не се получи. Ще имаш много шансове за любов.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d4bd4b8e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Авторе, с тези истории направо ме потопи в друг, романтичен свят! Браво!
Момиче

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 409557292f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Aвторът е максималист, а защо не? В днешното опошлено меркантилно и чалгарско време, когато всичко е покупко-продажба, това е един нужен, верен и спасителен контрапункт на долнопробната и упадъчна тенденция на принизяване на нравите, която ни вкарва в задънена улица и ни затрива като нация. За такива, като него, някои казват: нависоко летиш и отвисоко ще паднеш... - да, има риск, но поне няма да е червей, който само пълзи. По-горе една коментираща сподели, че за първи път си е избрала опитен тъпкач - да, някои момичета го правят, но звучи отвратително, защото любовта е тайнство, нещо възвишено и върховно, това е свещенодействие, както смятат и йогите, сакрален акт, в идеал няма разделение на плътска и духовна любов (не обичам чуждицата секс) - това е едно цяло, плътското сливане е просто кулминацията на духовната любов, то е изтъкано от духовност, затова сме хора с дух, иначе и зайците и хлебарките правят секс.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 763ad84e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Направо ми се прииска да се запозная с теб,отговарям на това,което търсиш! За съжаление обаче,темата е от преди четири години и половина,предполагам вече си намерил своята половинка! :) :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker