Омръзна ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Омръзна ми!
преди: 12 години, 19 дни, прочетена 2989 пъти
Омръзна ми и не издържам вече, кажете ми проклета ли съм или какво? ! Аз съм средностатистическо 25- годишно момиче, бих казала доста симпатична, но това едва ли има някакво значение. Попадам на тъпаци и това е! Как един свестен мъж не се появи в тъпия ми живот, не знам с какво съм го заслужила.

Доскоро плаках заради един, едвам го преодолях и тъкмо се появи друг, който си мислих, че е различен и че ще ме избави от тази дупка, в която бях попаднала и хоп.. отново удар под кръста. На всичко отгоре се оказа, че е женен и не е от тук, скоро си заминава. Разбира се това ми го спестяваше, докато ми сваляше звезди. И кажете как една жена да не се озлоби и да не стане зла, след като се сблъсква с такива свине в живота си. Ще кажете "изчакай, ще срещнеш истинския", ама как ще стане, като ден след ден губя доверие в хората и се озлобявам все повече и повече. Не знам вече какво да мисля, какво да правя, как да се държа, защото наистина ми омръзна от всичко това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 19 дни
hash: e7a22b31de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че нямаш право да се озлобяваш - кой, каквото си стори...

Сестра ми е като теб - имала е до сега 5 „годеника“ и се омъжи действително за последния хрантутник - всички (без изключение) мамини синчета, хипохондрици, болнави, мърморковци и чакащи на другите.
Тя нямаше никакви претенции към мъжлетата, само да ? свалят звезди и да ? играят по свирката. Хубава е, дори красива, не е много интелигентна, но не е и тъпа, имала е много нормални обожатели - адвокати, лекар и т. н., но сама си казва - за такъв мъж трябва човек да се напасва, да прави компромиси, да се съобразява.

Тя си го е избрала.

Аз съм имала само един мъж в живота си, но знаех, какво искам. Не се занимавах с мъже, докато не го срещнах, бях се отдала на учене и работа.

Истината е една - жените правим избора си, мъжете само могат да се стремят да ни се харесат, но ние избираме. Която не го е осъзнала и чака Михаля да ? сваля звезди, сама си е виновна!

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 10e89521f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Падам си по тъпаци"
Ами престани да си падаш по тъпаци и ще си намериш човека! Какво като ти сваля звезди? Хвани се с някой, който не ти ги сваля на думи. Ти обаче си от тези, които гледаш външността, гледаш да ти сваля звездички и затова ще си патиш и ще се озлобяваш.

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: c84c224056
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторката: гарантирам ти, че не гледам външния вид и досега не съм се влюбвала в красив мъж. Не е нужно да е като излязъл от корица на списание, а просто с нещо да ме привлича. Даже в повечето случаи приятелките ми не са ги одобрявали на външен вид :))))))))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 19 дни
hash: 3d72e36afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да разчиташ на някого да те вади от "дупките" е много погрешно. Първо се научи сама да се справяш със сърдечните си проблеми. Стани по-силна, по-уравновесена, не се вкопчвай. Когато си изясниш критериите, на които би трябвало да отговаря евентуалният ти партньор, отстоявай ги. Ти се хвърляш на врата на всеки, който ти обещае света, като за последно. Е, не става така.
Хората не се делят на "свестни" и "свине". Вярно, някои от тях доста категорично се доближават до една от двете категории. Но има доста читави мъже, които не могат да устоят на порива да хвърлят въдицата на "лесна плячка". Не се връзвай на всички признания :).
Любовта е доста дълъг процес.

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 4289db032e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ехооо, не съм тук да чета упреци и да гадаете каква съм и какво харесвам, все пак не ме познавате изобщо. Искам да прочета полезни мнения от хора, които например имат личен опит във връзка с проблема и биха ми помогнали с коментарите си. Искам помощ и да си обясня нещата по някакъв начин, а не да се почувствам още по- тъпо.

Авторката

 
  ...


...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 335157337b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен ти трябва време. За сега е по-добре да си сама и да забравиш поне малко за отминалите проблеми. Не се впускай във връзки, вместо това погрижи се за себе си. Например отиди някъде на почивка с приятелки, или просто излез да си напазаруваш някоя дрешка. Знаеш че ходенето по магазините доста успокоява. :)Ти не си виновна че винаги попадаш на "тъпаци" просто си дай малко време това е...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 17 дни
hash: b53d77e17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   СТ1: Няма лоши мъже няма и злобни жени има лоши хора. И тъй като са много всеки попада на тях и страда заради тях. Това обаче не е нужно. Че ще намериш човека с когото ще си щастлива ще го намериш но до тогава не си хаби сълзите и не си товари сърцето с мъка заради лоши хора който не заслужават доверие и любов. Но не спирай да даваш шанс на всеки нов човек само вливай повече време и усилия да го опознаеш и да разбереш дали си струва.

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: e396e8cff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От собствен опит ще ти кажа.. нито ще срещнеш "истинския" нито дори жалкото му подобие...

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 9efbefe012
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз съм на 25, и аз съм като теб.
моят приятел сега е в чужбина, имало вероятност да постои тук и можело пак да се върне, ама не бил знаел.. и аз съм като тебе...
има някои по-хитри на нашите години, които си избират шматки, с извинение, и те ги гледат в очите...
и на мене ми писна. и както сега с тебе сме на по 25, така утре ще минем 30те и всичко ще стане още по-трудно!
ама това е положението!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 14 дни
hash: b53d77e17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   СТ1: С такъв песимизъм естествено че никой няма да срещнеш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 0fa06c10b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Според мен просто трябва да отделиш повече време на опознаването на човека .. Смятам , че не стига само седмица за да се опознаят двама души ... Може би около месец . Не е казано , че ще намериш "истинския" или "перфектния" , но е по-вероятно да намериш човек , който най-много да ти допадне , но първо трябва да разбереш що за човек е :)

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: a1cdccb849
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До авторката: Не се озлобявай, защото когато срещнеш точният човек за теб няма да го оцениш и той ще си замине както всички останали. С мен се случи точно това заради пиклюто преди мен, жената нямаше пълно доверие в мъжете/колкото и да държахме един на друг нещата не потръгнаха/, не слагай всички мъже под общ знаменател. Просто го карай по полека със следващия, първо опознай себе си какво искаш и очакваш от него и дали той може да ти го даде /не пари/когато го видиш чувстваш ли трепет, омекват ли ти краката и т.н. и от негова страна дали е така, направи му няколко теста: опознай обкражението му така най лесно ще разбереш каква личност е, какви са му интересите/само коли, дрехи, заведения бягай на далеч/имате ли нещо общо помежду си и др.. Не е нужно да правите кекс на първа среща, ако те харесва и държи на теб ще те изчака когато си готова но не чакай много време ще отмине страстта и ще стане напрегнато преди първият кекс.

Не търси мъже над 30г, а до 30г:30 =търсят само кекс/най-вероятно са обвързани/, до 30=семеиство. Решавай смело животът е пред теб, не се натоварвай с мисли ще го срещна ли утре/мъжът когото търсиш/, няма ли да го срещна, птичето ще дойде само не го изпускай от теб зависи!!! бъди по самостоятелна не търси одобрението на хората на всяка цена,бъди това което си/в добър план/. Писах толкова много защото жени не мислете че всеки мъж е бройкаджия/аз също бях такъв/просто имаите повече вяра това е /не до безумие!!!/.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker