Просто нямам думи.. нямам думи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто нямам думи.. нямам думи
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3875 пъти
Вие жените, ама всичките жени, сте долни кучки, използвачки и какви ли не още имена мога да ви нарека. Сега ще си помислите, че са ме зарязали няколко си момичета и общо взето света ми е крив? Ами не са няколко. И след малко ще ви кажа защо говоря за всики в общ знаменател.

На 20 съм момче. Уча висше, взимам стипендия, ще карам сега стаж и въобще се развивам в добра насока. Също съм и забавен, красив и имам стройно тяло както и плочки и здрави гърди от много тренировки. Заглеждат ме от време на време навън момичета. Всичко ми е на 6 (и ще ви кажа защо мисля така след мъничко).
Така... никога не съм имал гадже, имах само едно момиче с което се целувахме като се видим, но само толкова и не сме се смятали за гаджета. Да не говорим за секс.. аз съм девствен, но това не ми пречи тъй като аз не търся секс, а търся нещо смислено. Опитвал съм страшно много неща. Имал съм случай в който съм казвал на срещи точните неща, с точната интонация, в точното време и на момичето отсреща са й блещукали очите от кеф, че е с мен.

И не не се майтапя. Също се смятам и за доста забавен човек с голямо чувство за химор. А чувството за хумор е точно това да правиш смях, в ситуации, които не са смешни (без да прекаляваш). Имал съм случай, в които съм си ползвал чувството за хумор до такава степен, че момичето едва не се напика от смях по едно време. И пак виждах че й е съпер приятно с мен. Имал съм случаи, в които съм бил сериозен и пак момичето ми се кефи... абе мечта съм на срещи (не го казвам за да се хваля повярвайте ми). Разбирасе говоря за положителните срещи, имал съм и доста лоши но тях не ги коментирам защото и аз знам че не със всяка можем да си допаднем.
Както и да е.. какво е общото между всички тези случаи? Това че когато си кажем чао, и аз да речем звънна след ден-два-три, те не искат повече да ме виждат, някои даже не ми дигат, други ми затварят и това е с всяка една.

И така, как се обедих че всичките момичета (поне до 20-22 годишна възраст) сте идиотки? С това което ми се случи вчера. Имам регистрация в един сайт за за заопзнанства й писах на две момичета едновременно и двете ме харесаха. Толкова, че почнаха да флиртуват с мен на 6-7мото суобщение. Направих комплимент на едната че има много хубави крака и тя толко ми се нарадва че ми каза "за награда ще ти ги покажа като се видим в неделя" После ме пита как искам тя да дойде с къса пола, къв цвят, с токчета ли. Тя накрая каза, "добре в неделя може и да ти дам да ми ги погалиш ако искаш" и накрая си казахме лека. Е това ако не е флирт извинете.. А тва става в петък. В събота като и писах на тази същата, за да се уговорим за неделя, тя прочете съобщението ми и не отговори. Писах наново пак не отговори. Аз нищо не направих защото още пазя съобщенията и чета и чета нищо нередно няма в тях.. тя до последно флиртуваше с мен.
Така.. да минем на другата, вярвате или не и другата флиртуваше с мен и накратко и с нея се уговорих за среща, но за събота. Еми писах й, и тя не ми отговори. Пак така безпричинно. Аз съм на 20 години, излизал съм на около 30-32 срещи, и всичките 32 момичета са ме отебавали по този начин. Винаги колкото и добре да мине първата среща (а повярвайте ми някой от момичетата бяха готови за целувки още на 20тата минута) винаги ме зарязват щом си кажем чао и дойде момента да ги потърся. Това е необяснимо за мен. Не знам за вас, но на мен ми писна и днес за първи път се разревах защото мисля че осъзнах, че аз ще си умра сам. Аз дето когато пра-баба ми почина не пророних сълза, а това вече ми преля чашата и се разплаках.
Дайте ми някакъв съвет, нещо за което да се хвана, за да знам къде подяволите бъркам? Какво толкова ги дразни в мен че един ден флиртуват с мен, на другия не искат да ме виждат. А не може все да попадам на луди.. все пак 32 момичета в период от 16-20 годишна възраст не ми се струва реално да попадам все на такива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 23b9fb296a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, ти не попадаш само на „такива“, а момичетата попадат на „такъв“.
Време е да разбереш, че нещо в теб ги отблъсква. Ако говориш и по други теми толкова негативно и агресивно, не се чуди, че хората бягат от теб.
Промени се, ако искаш и отношението на хората около теб към теб да се промени.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 86621542f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич по начина който си се описал не виждам никаква логика да те зарежат, да не би да имаш изкривена представа за себе си? Все пак човек вижда себе си по един начин другите го виждат по друг, явно е, че има нещо което ги отблъсква или не харесват в теб как пак така с нито една не се видяхте повече от веднъж честно казано ми е супер странно и честно казано не знам какво да ти кажа и да си мисля, другото което е ти приятелка само в интернет ли си търсиш? Там би могъл да си намериш, но по добре недей, има прекалено много причини едни си правят фалшиви профили, други нямат никакво намерение да си търсят каквото и да било там просто убиват времето е да има и такива който си търсят гаджета, но те са малко. Като не те познава човек лично е адски трудно да ти каже къде бъркаш, най добре питай твой приятели и познати ако не те е срам разбира се какво ще си помислят и най добре си смени подхода към момичетата всичко описано от теб изгледа перфектно и държание и външен вид няма никаква логика да те режат, не познавам някоя нормално която би те орязала ако си такъв какъвто се описваш явно е, че някъде гафиш тъй, че се поразмисли и промени и пробвай докато се получи, все някога ще ти излезе късмета. Успех и пиши какво се случва

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 97b6c7af91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това, че ти мислиш, че си готин забавен и красив не означава, че трябва да бъде мнение на всички 32 момичета, с който си флиртувал и си излизал...
Намали малко самочувствеито, това е отредено за жените.... а при теб май идва в повече и повярвай-това отблъсква.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6e5be957dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто са те взели под внимание, щото си им направил комплименти. Абе аз съм момиче и такива номера не съм правила до сега, но според мен щом са те зарязали след като сте си казали чао, значи не си падат по теб или очакват ти да ги потърсиш пръв....но по-скоро първото.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7682416be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се панирай толкова, може би не е дошъл момента, още си млад, живей си живота, любовта не идва когато я чакаме, а когато най-малко я очакваме. Гаден е наистина начина по-който са постъпвали с теб, може-би са го намирали за забавно, а на теб ти е ставало супер тъпо, защото си свестен и търсиш искреност в отсрещната страна, но нормално е и на мен ми се е случвало. Момиче съм, по-някога когато ми е било скучно и съм разговаряла по skipe, някои момчета са толкова нагли че вместо да си пишат с мен те веднага искат познай какво-едва ли не да им се съблека и др. такива первезни неща. Ами кво да направя освен да ги пратя на ма... им, така че хич да не ти пука, зарежи ти подобни п... и, желая ти успех и да срещнеш момичето на мечтите си:)))

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 40c279b197
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Леле човек, порасни! Какви са тия срещи от сайтове за запознанства. То няма лошо, ама казваш студент си, колежки ала бала няма ли? Държиш се като бебе, аз лично, като жена никога не бих била с ''мъж'' като теб. Стегни се!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: d59fcbf2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти намери с какво да се хвалиш - с плочки и мускули! Те не са важни за жените.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8976ebd77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   А ти накрая на срещата плащаш ли сметката в кафето, или се правиш на разсеян и си я делите.... Такова нещо мъжа да е стиснат, а не джентълмен, особено пък на първа среща може да отблъсне много жени...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: de5a196f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм жена и ще ти кажа какво ми направи впечатление. Значи 1во - много глупаво си се вързал на тези истории в сайтовете. От една страна казваш, че искаш нещо смислено а от друга правиш комплименти, че харесваш нечии крака. Е това ако ми го кажат на мен ще си помисля само едно - че търсиш секс. И аз познавах един с който ми беше супер весело и забавно, но той по никакъв начин не показа, че го интересува нещо смислено с мен. Дори не ме пита елементарни неща да се поинтересува от мен. Затова го зарязах. Не си мисли, че като си забавен и ти се смеят на шегите искат нещо повече. То се усеща кога някой е заинтересован от теб, кога си търси развлечение и т. н. Ти изглежда оставяш впечатление, че си търсиш развлечение, затова не те възприемат насериозно. Наистина помисли, но действително има проблем. Може и да се преструваш на прекалено весел и готин, а преструвките се усещат.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 51fbf26f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Няма да те нападам, то е ясно, че всичките ти твърдения са без покритие. Обиждаш всички под общ знаменател и това няма да ти помогне особено с жените. Та ти си още девствен, а вече си направил някакви кардинални заключения. Както и да е... Как всички сме кучки. Аз имам приятел от 4 години и никога не сме си изневерявали?!?! Това означава, че съм излязла на втората среща и нещата са потръгнали. Тук ще има поне още няколко момичета, които си имат сериозни връзки.... и те ли са кучки.

Замисли се сега малко, има нещо нередно. Не знам какво е. Но вместо да се ядосваш, просто се върни назад. Казваш, че някои момичета са били готови на 20 минута... ами защо не ги целуна?! Наистина някои от нас предпочитат по-настъпателните момчета. Явно когато е трябвало да действаш, ти си пасувал с идеята, че търсиш нещо смислено. Няма да го намериш, докато не пробваш поне с няколко момичета.

Има и друго... ти казваш, че всичко правиш перфектно. Ок , вярвам ти. Ами някои момичета се плашат от такива момчета и първото нещо, което изниква в главата им е, че срещите са ти хоби. А повярвай, на нас пък ни е писнало от женкари. После пишеш с някоя 6-7 съобщения и стигате до фазата за галене на крака и т.н.... е тук не очаквай да стане нещо сериозно. Мисълта ми е, че всяка среща изисква различна тактика. Хората сме различни и харесваме различни неща. Прецени момичето и действай.

Преди 4 години как мислиш, че излязох на втора среща. И аз бях доста разочарована от мъжете и ми беше писнало от такива, които не могат да нарекат нещата с истинските им думи. Но моят човек знаеше точно кога и какво да ми каже. Не говоря за визуалните симпатии, бяха ясни. Говоря за това, че когато харесваше нещо в мен, ме поглеждаше в очите и ми го казваше. Действаше бързо, но не и вулгарно. И не ми говореше колко сериозна връзка иска. Бях се уморила от такива приказки и исках нещата да се случват сами. Така че когато ме погледна и ми каза, че ме желае, го целунах сама. С времето разбираш дали един човек е за теб, а не от първата среща ;) Така стана, че се влюбихме и си паснахме и сега сме много щастливи. Така че.. замисли се и търси и своите грешки. Със сигурност има такива. Спирам, че доста дълго стана :)))
Момиче 23

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a5e30dd07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се обиждай, но ми се струва, че имаш прекалено висока самооценка. През цялото време пишеш Аз, АЗ, Аз.... ами вслушай се и в мнението на другите за това колко си забавен, красив и префектен на първа среща. Всъщност мисля, че точно това отблъсква "всичките долни кучки", както ти се изрази. Никой не е перфектен нито аз, нито ти и докато не си го набиеш в главата няма да си намериш приятелка. Сега да погледнем и от другата страна, защото ние момичетата също не сме лесни...

Двете дами от сайта били флиртували с теб, хубаво, но според мен може и да са те изпитвали. Това, че веднага започва да ти предлага да й галиш краката или там каквото беше може да е било, за да те види как ще реагираш и дали ще се съгласиш, щом след това е спряла да ти пише предполагам какво си й наговорил и какви изводи си е извадила. Това е само предположение и все пак ми се струва, че си противоречиш. На 20 си, девствен си, искаш истинско момиче, не само секс, а в същото време флиртуваш в разни сайтове. Повярвай ми там няма да откриеш това, което се предполага, че търсиш. Иначе спокойно, не плачи, не се тръшкай, няма да останеш сам, но все пак се замисли над поведението си и над това какво точно искаш.
Поздрави, (tendersoul)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a857c9aa41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами и аз съм имала регистрация, още имам в такъв сайт. Там се запознах и с приятеля ми, с който вече сме 3 години. Като начало аз не бих се вързал на някоя, която сама даже предлага да се видите. Ако искаш някое момиче наистина, ще я позачакаш повече време.. с моя си писахме няколко месеца, все не се навивах да излезем, не бях сигурна..

А иначе за това, че след първата среща те оставят.. Лично аз на първата среща гледам повече нещата от външния вид.. Ръст, дрехи, коса, държание... нали нямаш лош дъх примерно, не миришеш на пот? Съжалявам за въпросите, ама последните две ще ме отблъснат наистина и колкото и готин да си, няма да искам да се видиме пак.. Ти ли ги черпиш като излизате? Изпращаш ли ги? Не бъди краен в изказванията си пред жените, не говори за семейство.. имаше един от нета е така изглеждаше готин, с хубаво тяло.. ама на втората среща почна да ми говори как какво си бил купил - прахосмукачка, пералня - всичко ми било готово..

И авторе избери си по-нормално момиче.. пак да кажа ти тези, с които си си уредил срещи, всъщност първи са ти го предложили. Колко сериозни очакваш да са?
Имам едно предложение към теб - ако те притеснява това, че си девствен, иди работи лятото на морето.. повярвай ще натрупаш опит с жените и секс и ще се забавляваш, но само с презерватив! :) Успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e5c6beb8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей! Аз съм момиче на 18 години. Имала съм доста срещи с различни момчета. С някои наистина ми е било забавно, но е имало и такива, които са се смятали за много забавни, изявявали са се като големи майтапчии и са били със самочувствието, че са нещо велико. Повярвай ми, вторият вариант момчета отблъскват. Да, смяла съм се на шегите им, но просто за да не се почуства момчето неловко, в случай, че не го направя. Може и в твоя случай да е така. Не искам да те засягам, но по нещата които чета явно имаш доста голямо самочувствие относно себе си. Не е лошо да го имаш, но трябва да е в определени граници.

Следващия път когато си пишеш или излезеш с някое момиче се опитай да се държиш по-сдържано. Не прекалявай с майтапите и не задълбочавай разговорите до прекалено лични неща, защото едно момиче не очаква точно това на първа среща, а да се опознаете на едно по-начално ниво. Недей да стигаш до заключението, че всички момичета са идиотки, кучки и т.н. Първо се вгледай в себе си, опитай се да видиш кое е това в самия теб, което отблъсква момичетата, опитай се да го промениш, виж резултата и след това прави каквито и да било крайни изводи. Постарай се, промени подхода си и пиши дали има резултат! Успех! :))

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 03e1b6b42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   има нещо вярно - особено за женските регистрации в сайтовете за запознанства, като че ли всички жени са луднали и търсят онова което го няма и във филмите, простотията може да я видите дори само в снимките които публикуват,
не се съмнявам автора е съвременен човек и все пак никой не може да види себе си отстрани,
мярката за реалност за всеки е различна и там е истината че нашата реалност, понякога не се преплита с тази на другите

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d08a3225a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ами явно си падаш по кукли, които имат прекалено голям избор от мъже и ако попаднат на нещо с една идея по- интересно от теб, ти си прецакания. Просто се огледай за по- обикновено и скормно момиче, потърси друг тип момичета като визия и поведение... ако си падаш по типа фолкпевици, ше има да си чакаш.

Doriana

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c3d7f62077
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ти продължавай да търсиш в сайтовете за запознанства и има да се чудиш на идиоти и идиотки.

Не разбираш ли че на тези места хората се чувстват празнично разпасани като пред натъпкан с какво ли не хладилник и така се получава, че разопаковат, нахапват и оставят различни вкусотии, защото има от всичко и по много?

Така се получава, че в сайтовете за запознанства хората много се разглезват и измамно се развращават, защото си въобразяват, че са страшно търсени и харесвани, което не е точно така.
И ако в реалния живот не ги харесват много - там са като развързани, стой та гледай. Всячески опитват да наваксат.

Съветът ми е да не висиш повече в тези сайтове, пълни с отчаяни и заблудени хора, тотални безделници.
Най-многото и ти да станеш такъв. Да, пълно е и с такива като тебе вечно недоволни от големия избор измежду хиляди "калпави идиотки."

Ако много държиш да си правиш онлайн подбор на приятелки - прави го в някои тематични форуми - примерно за спорт, фотография, кулинария - където от разстояние, четейки различни мнения, ще прецениш характерите на момичетата. На такива места се организират групови срещи, където шансът да останеш обиден и разочарован е минимален.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0c48228b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Явно проблема е в теб. Някъде бъркаш. Не може всички да са такива без причина. Това че си строен, с мускули, начетен, с чувство за хумор, не значи че трябва да хлътне едно момиче по теб. Аз например много трудно се влюбвам, с някой може да ми е забавно и без да съм влюбена в него, но това не означава, че ще станем гаджета. Промени си отношението. Какво търсиш всъщност в тия сайтове за запознанства, аз не ги харесвам пък, толкова ли не можеш да се запознаеш с някоя на път, в дискотека, в магазин, на среща с общи приятели....
За протокола Ж32.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a2acde94b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Нека ти кажа нещо, много много трудно се намира стойностно момиче в тези времена. Гледат единствено и единствено парите. Външността и обноските са доста, доста назад.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: dfaf312dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Човече, след като се запознах с историята ти, смея да заявя, че такъв надувко и фукльо като теб рядко се среща. Ако си мислиш, че впечатляваш момичетата, много се лъжеш и точно за това те после не те търсят. Това, че се смеят, не значи, че им е забавно и че имаш чувство за хумор... Най-вероятно се смеят на теб, мен ако ме питаш.

Не слагай всички момичета под общ знаменател и не прави категоризации, а по-скоро си поправи самооценката, която ти е лееееко :) завишена. После пак излез на среща и може и да не умреш сам и двествен :)

Айде :))) Успех, красиво, хумористично, умно...момче на 20г.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dfaf312dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Пич, на мен ми звучиш малко самовлюбен - красив, умен, с чувство за хумор и.т.н. Може и да ги имаш, но според мен има и нещо (а може би точно това огромно самочувствие), което дразни момичетата и колкото по-скоро откриеш какво е, толкова по-добре.

Друг въпрос е и какви момичета търсиш. Тия дето на 6-то съобщение в сайт за запознанства (!!!) са готови да си показват краката (или на 20тата минута от срещата се хилят като кокошки) не са от най-добрите образци от женската половина на света...

Огледай пак себе си и прецени какъв си, какво точно искаш, и после дано го намериш. Но имай предвид че всеки избор крие своите рискове :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 07846a2c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   30-32 срещи и след това никоя не те "отразява"?? И ти ве още ли мислиш, че проблема е в "кучките", а не в теб самия? Хайде замисли се малко. След като си толкова умен, учащ и развиващ се в добра насока и всичко ти е на 6, би трябвало да стигнеш лесно до правилните изводи за себе си и за срещите си с момичета.

А колкото до сайтовете за запознанства, не бива да са ти критерий за дадена ситуация - там много хора казват неща, които всъщност не мислят и не възнамеряват да направят. Нищо ново под слънцето. Междудругото, аз съм доста по-възрастна от момичетата на 20-22, които визираш в историята си, така че гледам обективно на ситуацията и се опитвам да ти помогна с мнение, което да те насочи в правилната посока - а именно да потърсиш грешката в себе си!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 428e621da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Просто е, миличък. В началото са си помислили, че попадат на точния човек и след това В МИГ разбират, че си далеч от тази представа, защото си изпуснал някоя и друга дума, от която личи голямото ти самочувствие. Срещали са се с теб, били са мили и твърде възпитани, за да ти кажат очи в очи, че не искат да продължавате. Наистина ли търсиш нещо смислено? А защо ли се изразяваш така...има някакво противоречие тук, дано някой друг го разкодира и те посъветва правилно. Изслушвай момичетата до себе си, дай им шанс и те да те впечатлят с нещо. Перфектни хора няма, моля те, не се считай за такъв и ще успееш!
Момиче на 17

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c2613ca222
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ами щото е флирт бе. Аз флирт го разбирам, като некви закачки, закачливи разговори, с цел после да си легнете заедно.
Но за нещо смислено, просто разговор трябва, а не флирт.
А и момичетата, като ти се кефят, не значи че наистина ти се кефят. В смисъл, кво искаш? Да не им е кеф с теб и веднага да ти го кажат, и кажи как ще се почувстваш? Те просто са си казали "айде да мине кафето, кво толкова, малко разходка и край" И като са видели, че не си им готин и нема сега да си развалят авантата (ако ги черпиш) или пък като цяло кафето и разходката.

Има момичета, които се държат лигаво, ако момчето с което са се срещнали е лигаво. Но всъщност са нормални и свестни момичета. Но казали са си "Айде да го не разочаровам още от сега, ще се полигавя с него и после нема и да го поглеждам, не ми трябва такъв."

Ето пример за проблема, къде може да се крие. Казвам ти го просто, естествено че не те познавам. Казвам ти го тоя вариант и ти си прави изводите, ако си наистина такъв. Некакъв лигав, но пък да не се виждаш или приемаш като такъв (лигав и несериозен)

От:
Едно момче

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f216bcbbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Добре де 32 срещи и после момичета са "долни кучки, използвачки" от 32 едно свястно е нямало така ли. Е мой човек общия знаменател си ти, ти нещо бъркаш, ти оплескваш нещата. Може да си мислиш, че срещите минават по-добре отколкото е всъщност знам ли, но нещо определено куца.

Моя съвет е с някоя приятелка да си организирате "пробна среща" и тя да ти каже кво бъркаш и кво не треа да праиш. Наистина кофти на 20 още да не си имал приятелка, но има и по-тежки неща , а и късмета може да ти се усмигне ...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 20db45a581
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Не искам да те разочаровам, но това, че си красив и атлетичен не ти дава особено предимство. Дори при жените тези качества не са решаващи, а при мъжете - никак. Жените надушваме моментално наивността и прекалената благост и може да ти се вижда странно, но ...бягаме далеч от мъже, които изглеждат твърде добри, свестни и както е при теб - неопитни. В случая, ти не представляваш загадка за тези момичета, нито имаш някакъв авторитет в очите им /а това е много важно/. Явно веднага показваш, че ги харесваш дотолкова, че си готов на всичко, за да бъдеш с тях, може би се държиш и палячовски. И така спираш да си интересен.
Как да си помогнеш?

Говори по-малко, бъди по-мистериозен, изглеждай по-властно. Чувството за хумор винаги е в плюс, но ако смяташ да разказваш виц след виц... ами, това е най-сигурният начин момичето да те помисли за сухар и да се смее по задължение цяла вечер, а щом се разделите да си отдъхне с облекчение. Казвам го от личен опит. Бъди по-директен и смел, създавай усещане за несигурност и напрежение.

Но всъщност не се отчайвай толкова. Нали знаеш, че повечето момичета си падат по по-възрастни мъже, може и ти да снижиш малко възрастта на избраниците си, за да имаш по-голям успех... Е, успех:)

Моргана

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dfd45e0423
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Съжалявам, че имаш такъв опит. 32 са си представителна извадка донякъде. Само не знам защо, вместо да потърсиш причината в себе си, започваш да генерираш агресия към този пол, който ти е дал живот. Вероятно имаш майка. И тя ли е кучка, както започваш съобщението си? Недей да таиш тази агресия към нежния пол. Не е добре нито за теб, нито за момичето, което можеш да срешнещ и с което да се разминеш, защото междувременно си станал гадняр. Не се отказвай, ще намериш твоето момиче. Но моля те, замисли се над фактите.

32 момичета са те отсвирили. Това са различни момичета. Значи има нещо, което в теб ги притеснява. Защо не се запишеш някой път и да пуснеш на приятел разговора. Може да види нещо, което очевидно ти не виждаш. Другото, които искам да ти кажа , че ако така пишат момичетата, с които искаш да си виждаш, по-добре да не ти връзват разни малки курвета. Ако искаш само секс, друга работа.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f7233dbab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Ти си много самоуверен и имаш голямо самочувствие, но според мен подходът ти не е правилен и затова те режат. Противоречиш си, защото хормоните бушуват, а не можеш да ги усмириш. И не, повярвай, сексът не е безсмислено нещо, но си личи, че го търсиш, дори несъзнателно, щом флиртуваш веднага. Трябва да оставиш нещата да.."покъкрят", за да си интересен. А и вероятно просто не търсиш на правилното място- ако някоя ти предложи да й галиш краката и то на първа среща, очевидно е, че не иска нищо сериозно или просто се забавлява с фантазии в интернет.

Vic

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5469f4d46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Човече, ти си бомба със закъснител! Момичетата са ти станали фикс идея и за това не ти се получава. Отпусни се...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 20db45a581
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Типичният мачо - самовлюбен, с "плочки", зарибява едновременно няколко (в случая две) момичета... Абе, да ти кажа, и аз нямам думи, ама за тебе.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 07283758f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Хах,... за човек без думи, доооста думички си изредил!!! :)) Представам си ако имаше думи :D Шегичка ;) Но... защо не се разсееш с нещо друго! Нима за теб е най-главен приоритет, да се харесаш на някоя и да знам ли, бъдеш с нея!!! Всичко с времето си. Още ли не си разбрал, че можеш да имаш и 1000 срещи без да имат продължение!... :)) За някой хора (разкрепостени) срещите са като закуската, нов човек, нова среща, ново занимание с цел не да си хванат гадже, а да се разведрят и разнообразят! Ето това е важното да разбереш! За други, срещата е начин да си отдъхнат от някой друг скучен човек, или ежедневие! С "една дума" повече дали жени или мъже се разнобразявaват :) Или ти какво очaкваш, след първа среща да ти прегреее телефона от позвънявания и да въ"издъхне" от любовни SMS-си!... :D Тц...тц.. светът е широк, ама както ти искаш нещо така и момичета с които си излизал са искали нещо!... Чакай малко, сега ми хрумна нещо!!! Не си казал на какви момичета се спираш? =) Нека позная, оглеждаш се за такива имащи външен вид като на модели, или с по-разголемите снимки, или пък с предизвикателна външност и пози!... Нали пишеш че търсиш нещо смислено, а те как да разберат че е така :) По какво? На 20-си ама има още много да разбереш за женския пол, преди да разбереш кои момичета са подходящи за теб :)

Ех... ах.. Пропускаш факта, че често за момичетата сайтовете за запознаване са само място където да се покажат и да натруват самочувствие, защото ще се намери някой дето ще ги харесва. А от това те се чувстват желани и красиви!... :) То си е... като тест ;)) И ако ти първото с което ги занимаваш е краката им, или друга част от тялото подсказваща - секс!... Няма как да те погледнат сериозно, за тях ще си просто развлечението за кратък флирт - експеримента!... Момичетата отбягват търсачите на секс :)) И класифицират ли те веднъж към тях, няма измъкване!... Дано го разбираш!... Мился, че подхода ти е грешен!... Ти си мислиш, аз съм супер, изглеждаш страхотно, страшно съм забавен, а дали е така? Ти да не си повече от другите хора? Защо питам ли? И досега няма човек който да може сам да се определи какъв е, никой не може сам да се види от страни! Какво си мислиш че си,.. е едно на лице! :) А какво показваш.. е друго ;) Та... никога не се надценявай, да не би да си единствения дето правел нещо!... Има не знам си колко други момчета точно в същото положение като теб!... Мислиш си, че е важно да казваш нещата точно!... Тук ти е грешката :) Бъди себе си и не се опитвай да бъдаш прецизен и точен, глупаво е!... На една среща няма план какво да говориш, говориш за каквото ти изникне да кажеш, за каквото ти се говори. Защото целта е не да свалиш момичето с което си на среща, а да и гласуваш доверие, да и позволиш да те опознае, да споделиш нещо за себе си, така че и тя да те допусне повече до себе си :)

Смешно да бъдеш краен, едва на 20, а пък си се убедил че жените били еди какви си :)) Ограничено е, подобно мислене!.... До кога ще има едни и същи теми и виждания, на някой му е криво и всички са му виновни!... И не казвай че не е така!!! Защото ти си огорчен, че те заряват от раз, че не ти дават възможност дори!... Че си девствен, ядосваш се, дразниш се на жените, ама е безсмислено!... Не подхождаш добре с едните, а другите, де дори не са били подходящи за теб!... Като че си се зарастърсил на всяка цена :D Аз познавам момичета/жени които са стойностни хора и не са използвачки, а са интелигентни и прекрасни същества :) Търсиш момичето за теб, не където трябва, а по след това, не се държиш какъвто си, а си даваш някакъв вид. Това със специалния вид и "тъпия" предвидим разговор на среща са с извинения, егати клишетата!... :)) Още ли са на мода!... Човече докато не станеш себе си и пред момиче, няма да имаш успех. А комплиментите, те са нищо!... Че кой няма да направи комплимент, не бъди като всички, покажи и че си различния, като не те е страх да бъдеш себе си :)


~winterfire~

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8b38645739
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Номер 8 - мъжът трябва да е джентълмен, но и жената с него трябва да е дама. Не забравяй важните детайли!
~winterfire~, нямал е думи, докато е пишел заглавието. После файлът "gramatika. doc" се е рестартирал и е заработил почти нормално. Случва се по-често, отколкото си мислиш. (включвам се в шегаджийския тон) :)
Авторе, избий някак тази натрупана агресия. Но върху боксова круша, а не върху жив човек. После виж дали нещата ще се променят. А и спри да вярваш, че жената срещу теб ще се държи по познатия начин. Може би ти подсъзнателно й внушаваш именно това поведение въз основа на първите ти няколко, които са се държали точно така.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 509247850f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   "На 20 съм момче. Уча висше, взимам стипендия, ще карам сега стаж и въобще се развивам в добра насока. " Бе да ти кажа, не се развиваш много в добра насока. Не може един мъж, който казва, че всички жени са кучки, да се развива в добра посока- това си е простак от балкански тип. Стани мъж. Имай достойнство, изслушвай повече, говори по-малко. Работи върху себе си, върху стойностните си качества, които могат да привлекат една стойностна жена- великодушие, образованост, толерантност, кавалерско отношение, възпитание. Не се фиксирай в този интернет, живота тепърва ще ти предложи много неща- ти си само на 20- но от теб зависи, към какво се стремиш защото на такова и ще попаднеш.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 016fd70efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Фактът, че си преброил всички срещи до последната бройка значи, че при теб има някакъв проблем, определено. Млад си, чети книги, учи за нещата от живота. Може пък и да избираш все такива дето ги наричат кифли.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 26b7c9237e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Автор: Виждам много ме нападате, а й с право. Разбирасе че съм мислил, че причината е в мен вие какво си мислите, че се имам за перфектен ли? Всяка вечер си лягам с мисълта че нещо ми има, а не знам какво е. Как може ето излизах с едно момиче 3 пъти. И тя ми каза в скайп после, че много ме харесвала, не ми го каза в очите защото била притеснена. Е хубаво аз след 1 ден я потърсих и тя не ми вдигна :). Писах в скайп, не ми отговори.

Е затова имам озлобение към жените.. Аз имам хиляда такива примери с мен. Първо харесват ме, после ку* за мен без причина. Но започвам да разбирам май какво става. Един приятел тръгнал с гаджето си, когато тя му се е обадила да излязат. Един друг пак така.. момичето му се обадило на него и пак тръгнали.

Значи имам чувството, че жените като цяло искат внимание повече от всичко, но получат ли го всичко им става безинтересно и лесно и тва е краят. Защото когато им звънне въпросното момче, те почват да мотаят и мотаят "о аз мога в четвъртък, но може да съм заета, ще се доразберем.. " И това доразберем така и не идва.
Същевременно когато момчето не им звъни да речем седмица, а те са си го харесали вече, е тогава те ще се обадят и чак тогава започва връзка. Иначе ако той звънне, както казах и да го харесват, ще почнат да мотаят. Те просто това правят бе, това могат и толкоз.. дали го правят несъзнателно, дали ги кефи да се гонят така с момчето, дали не искат да изглеждат твърде лесни и затова го правят.. нямам идея кви са причините, просто знам че го правят.
Момичета Айде признайте си веднъж завинаги, че е така и да приключваме с тая тема..

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 150771c057
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Авторе, както ти казаха - слез малко на земята. От описанието ти разбирам, че на срещите се държиш като клоун, който има за цел да забавлява отсрещната страна. И си мери успеха с това колко кискания в секунда е предизвикал в публиката. Естествено, че няма да искат да те видят пак. Първата и единствена мисъл като видиш такъв човек, ти е "Ебати палячото --> у лево".

Дръж се малко на ниво, говори и за по-сериозни теми. Да имаш чувство за хумор не значи през цялото време да разказваш вицове. Чувството за хумор е умението в сериозни теми да пуснеш по някой тънък бъзик или майтап, без да излизаш от сериозността на разговора. Още по-добре е майтапите да не са плоски и тъпи, а да изискват известно ниво на обща култура от отсрещната страна, за да ги разбере (примерно с цитати от книги, филми, аналогия с други хора и т. н. ). Така показваш, че имаш определено ниво и изискваш и очакваш такова ниво от отсрещната страна. А пък още по-добре е да можеш да се майтапиш със самия себе си - това показва, че си наясно с недостатъците си, но не се комплексираш от тях, а въпреки тях си знаеш цената. Също така показва, че не се вземаш твърде насериозно - нещо което на теб определено ти липсва.

Също недей веднага да се навиваш на всичко, което ти предложат. Като се разбирате за среща няма нужда винаги да отговаряш с "когато кажеш", ами имай и малко собствени претенции. Никоя жена не е толкова заета, колкото твърди. Пък ако не намерите общ ден и час тая седмица, ще намерите другата - недей да бързаш, да даваш зор и да притискаш хората, защото това дразни и отблъсква. А и създаваш впечатление на "загорял", какъвто всъщност си де.

А това за сайта, и аз нямам думи... Мацките са нямали кво друго да правят и са се полигавили малко, ти си се вързал като първия шаран на калпава въдица. Сигурно вече си си ги представял в леглото на задна...

Това е, което ми хрумва, останалото е усет, интуиция, интелект, дар слово...

Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: df175f97ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   "Боже, дано заради Илия не намрази и Свети Илия" - цитат от Библията, дано го схванеш.

Майка ти кучка ли е? ! Щото нали казваш "всичките" и да си питам..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4a54f73b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Прочетох историята ти и да ти кажа ми звучи малко странно мъж да хленчи, че са го зарязали еди си колко момичета и то особено, ако ги търси в сайтове за запознанство. Бих те съветвала прочети отново писмата си и виж дали няма нещо, с което ги обиждаш или ги караш да си мислят, че ти си поредния искаш само секс. Но дори и да не е така от личен опит мога да ти кажа, че предпочитам да ме зарежат след първата среща отколкото, когато се привържа, влюбя и така нататък. Доколкото прочетох интелигентен млад мъж с хубава визия и готин характер трудно се намира да не кажа невъзможно за теб би трябвало да се бият, а не да те зарязват следователно има нещо, което не правиш както трябва или попадаш просто на момичета, които искат да си играят само с теб, но не се отчайвай нали знаеш за всеки влак си има пътници!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker