Нещо глупаво - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нещо глупаво
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3851 пъти
Здравейте! Моята история е малко глупава, но се надявам да не ми се смеете много. Та... аз съм студентка последен курс. От близо две години си падам по един колега, който е с две години по-малък от мен. С него не се познаваме. Нямаме и общи познати. Виждаме се или в коридорите на университета или по центъра на града. Когато се разминем само се гледаме и толкова. Той почти винаги е с един негов приятел. Дори не си спомням да съм го виждала сам. Знам, че си няма гадже. Преди няколко дни случайно се сдобих с номера му. Сега се питам дали да не му звънна...

Тъпото е, че не знам какво да му кажа. Винаги се получава нелепо в такива ситуации. Най-удачният вариант е да имаше кой да ни запознае уж случайно... Знам, че се държа като някоя гимназистка, но... Искам да помоля, тези от вас, които имат някаква идея как да постъпя да ми помогнат.

Обмислях варианта да го спра и да му кажа ей така небрежно да излезем някой път на кафе, но пак е клиширано и веднага се разбира защо искам да се видим. Искаше ми се да мога да разбера дали проявява някакъв интерес към мен и тогава да действам и аз с разкриване на симпатиите си. А ако го поканя директно веднага ще разбере за какво става въпрос и може да се стресне. Аз скоро завършвам и нямам никакво време. Знам, че ако го заговоря и поканя да излезем не губя нищо, а мога да спечеля много ако се получи, но все пак не знам наистина как точно да постъпя в случая. Знам също, че звуча глупаво, но не ми се смейте много :) Предварително благодаря на всички, които ще ми отговорят!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 06be978212
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами щом имаш номера му ако те е страх да му звъннеш пробвай с смс например, но не нещо стряскащо. Можеш да започнеш така и ако той откликне тогава можеш да го попиташ за среща.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: dd3a03eea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако учите една и съща специалност - можеш да му поискаш лекции уж, че ти трябват за държавен изпит
щом казваш, че се виждате в университета пак можеш да го заговориш лесно за нещо дребно и незначително, а после може да започнеш да го поздравяваш и така лека - полека ще го поканиш на кафе.
Пожелавам ти успех!!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 771e7b3f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абсолютно послушай номер 2, дори може той да те покани на кафе, знае ли човек. Но предприеми нещо, защото после може ужасно да съжаляваш, повярвай ми. Успех.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 952496a8f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Залей го с нещо и го замъкни у вас да го изпереш... съблечи го ... изпери му дрехите и кажи, че ти е топло ..... съблечи се бавно и сладострасно. Ако ТОЙ не се сети какво да направи.... вземи го гръмни

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 182e26d2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Значи запознанството трябва да стане " случайно " някъде по коридорите на университета .. - дръж в ръцете си някакви учебници и тетрадки , може и още нещо чупливо от магазините за 1 лев... Важното е в калабълъка при разменаване да ги чукнеш леко в него и всичко да се разхвърчи по земята - особенно листове - доста листове и чупливата играчка от магазина ... око той не се сеща какво да прави , "след като е виновин за инцидента " , помоли го да ти помогне да ги съберете поне ... при събирането на парапатките му кажи , че трябва да почерпи поне 1 кафе за да му простиш за мъжкото нехайство по коридорите... Предварително изрепетирай театъра няколко пъти с някоя приятелка в къщи... Оттам нататък , като те покани на кафе , можеш да приложиш идеята на № 4 - УСПЕХ ... , ако стане заварката , да не ти минава през ум да му признаваш или да му се похвалиш в последствие за театъра , поне до момента в който ти омръзне и решиш да го разкараш .
На мен почти същия номер ми изигра една колежка , но после ми се похвали ... и по добре да не казвам какво и се случи по нататък , защото това е тема на друг разтовор.
А , щях да пропусна .. - никакви телефони и SMS - това са номерца за детската градина . Когато реши , той сам ще ти даде телефона си..

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: fb4bd0f729
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако искаш да стане наистина бързо, напиши му смс както каза номер 1. Ако не поразтършувай се малко и си създай едно приятелство с някое момиче от неговия курс. Така ще има кой да ти каже повече неща за него, ще има кой да те запознае с него и да си уредите среща :) може примерно въпросното момиче да го накара да излезе на кафе да вземе и теб. Така ще е уж случайна среща. Щом си последен курс, значи имаш достатъчно познати да усъществиш това :) Искрено ти пожелавам успех, дано отговори на чувствата ти :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: a4c69c79f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Искам да благодаря на всички, които ми отговориха! Наистина, много ви благодаря! Аз тази седмица не го видях никъде въпросния "Обект" (сигурно разбра някак си, че си падам по него и се покри.... Шегувам се!!!). Сега съм си в родния ми град, но следващата седмица ще действам. Това с листата е класическа форма за запознанство, но пък е лесна и се надявам да свърши работа. Обикновено си нося нещата в папка, но вече ще почна да ги нося неприхванати с нищо отгоре върху папката, докато съм в университета, за да не изпусна момента :) Само дано не каже : "Извинявай" и да си подмине. :)

От Авторката

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: df4dba00b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   № 6 съм - ако се извини и те подмине, поне ще разбереш, че външноста му не отговаря на това което е истинската му същност... - Информацията ще е пак от твоя полза, за да решиш какво да правиш нататък. Нали знаеш, че в науката, категоричното вярно и невярно, винаги водят до положителни резултати ... - още веднж УСПЕХ и се опитай да докажеш себе си..

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 1fe32868f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пробвай директно ! Покани го да изпиете по кафе или бира, истинските мъже не се стряскат особенно ако те харесва. Поне ще си наясно дали си струва и дали не се самозалъгваш, а и време нямаш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 дни
hash: d768b7796a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Карай направо така е най добре знам го щото съм момче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker