Другата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Другата
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3656 пъти
Мъжът ми и аз имаме 12 г брак - той ми е голямата любов но през целия ни брак е продължавал да има връзка с една от неговото село - и тя е семейна - нито детето ни го спира нито нищо. Тя не живее в селото но като си дойде и мъжът ми отива и е като луд - не яде не спи и ми вдига скандали - не искам да се развеждам но не знам какво да направя за да спрат да имат връзка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: e2bbb2003f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо сте се допуснали да бъдете пренебрегвана и унижавана толкова години. Сложете край на връзката с мъжа си или продължавайте да бъдете обект на присмеха им. Детето ви ще порасне и ще обвини вас за несгодите в семейството, защото в крайна сметка жената е потърпевша.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 63d88d035a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мислих че са приключили и че с времето ще я забрави - нали е женен за мен - тя не е за него - вишиска софианка и кариериска а ние сме обикновени хора - мисля че го има само за забавление и е женена и тя - няма ли начин да го разбере и да скъса с нея и как не и се наситил за толкова време?

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4faf6aa94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мъжете са подли скъпа, а и чуждото за тях е по-сладко. Намери си и ти любовник и си живей живота. Успех.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 37c1c843da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се развеждай - семейството е над всичко. Писала си, че и тя е семейна защо не опиташ да се свържеш с мъжът и, и да му кажеш - не си писала той дали знае. Може той да сложи край на тази връзка. На практика мъжете имат повече власт над жените отколкото обратното.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 70aa54c4d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   НЕ СЪМ СЪГЛАСНА С №6!!! НЕ МОЖЕ ЕДИН ЧОВЕК ДА ТЕ ТЪПЧЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ И ТИ ДА СТОИШ ПРИ НЕГО САМО ЗАЩОТО СИ ЖЕНЕНА ЗА НЕГО. КЪДЕ Е ТВОЕТО АЗ? КЪДЕ ТИ Е ДОСТОЙНСТВОТО?

ПРАВ Е №1, ЧЕ ДЕТЕТО ЩЕ ПОРАСНЕ И ЩЕ ВИ ОБВИНИ ЗА ТОВА, КОЕТО СТАВА В СЕМЕЙСТВОТО. НЯКОГА СИНА МИ НА 13 Г МЕ ПОМОЛИ ДА СЕ РАЗВЕДА - НЕ ГО ПОСЛУШАХ. НАПУСНАХ МЪЖА МИ СЛЕД 33 ГОДИНИ БРАК. ТОГАВА РАЗБРАХ, ЧЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ БЕЗ НЕГО, ДА БЪДА НОРМАЛЕН ЧОВЕК И ДА СЕ РАДВАМ НА ДЕЦА И ВНУЦИ.
РЕШИ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!!!

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 8ef37bc28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мила госпожо това е мн лошо но явно повечето мъже не им стига една жена ... както и да е, лошо е че вие сте знаели и си траете ... но явно мн го обичате и затова оставяте да ви тъпчат но не трябва вие сте човек и имате права не позволявайте да ви тормозят знам че думата раздяла е тежка но да ти третират е по тежко ... направете това което вие мислите за правилно мога да ви пожелая успех

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 63d88d035a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря ви за подкрепата и съветите мили хора - той днес като се прибра от селото - 4 дни си беше там - направо легна на дивана и започна с смс-ите! Пише чете и се смее като тинейджьр - му казах че няма да търпя повече това отношение а той направо побесня - обвини ме че съм му вдигала кръвното - казах му че искам да скъса с нея! Той млъкна сякаш времето спря - само ме гледаше със съжаление и омраза и ми каза - ако искаш остани - ще ви гледам с малкия и ще се грижа за вас - ако не тръгвай си - но нея никога няма да я оставя защото я обичам откакто се помня.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 63d88d035a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   (Авторката) И после каза "и ти не можеш да го разбереш" и излезе. Сега стоя и плача и се питам защо - какво да правя и утре като взема малкия от мама ще трябва да имам решение - била част от него - каква част ние имаме общо наше дете но на мен не каза нито обичам те нито ти си част от мен - защо - направо ми иде да умра от болка и тона му - леден - ужас ужас ужас.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 02cb4c5725
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей,
виждам, че си объркана и трябва да вземеш много важно решение. Според мен трябва да го направиш трезво, а не под натиска, който той ти прилага по много недостоен начин. И не трябва да го взимаш под влияние на такива силни емоции, а с твърдост и яснота.

Затова ти предлагам да си помислиш, можеш ли да отложиш вземането на решението, като отидеш с детето някъде при някой от близките ти хора за малко. Обясни му, че го правиш с цел да вземеш решение, помисли къде ще е най-добре да отидеш и го направи скоро.

Така ще го оставиш и него да се оправя за малко сам и ще имаш възможност добре да обмислиш какво да правиш. Можеш да решиш каквото искаш, но го направи по собствена воля. Не се поддавай на грубия му натиск повече.

Пиши какво мислиш за тази възможност. Да знаеш, че има хора и на твоя страна, които ще ти помогнат.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 63d88d035a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Извинявам се за правописа но съм на кълбо от нерви - мисля че това е най-доброто решение да отида при мама за 1 седмица поне - но утре защото е в едно село до нашия град - как може да е толкова жесток и озлобен към мен и какво съм аз - една слугиня без право да му каже да остави любовницата си.

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ff63e89de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Съгласна съм с теб. Ти наистина заслужаваш уважение. Той взима собствените си решения, но трябва да разбере, че и ти държиш на това да те уважава и теб.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 292a9c798c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   В подобна ситуация съм. От години. Стигнах до момент, когато започнах да мисля за себе си като самотна майка с деца. А слугуването на мъжа ми е като вид работа. Аз го пера, гладя, имам грижа за сметки и дребни ремонти, винаги има топла храна, ако благоволи да се прибере. За сметка на това, държа да поема всички разходи по домакинството. Не му търся сметка за нищо, но и не изпитвам предишните чувства на любов, преданост, привързаност и безрезервна вяра. Той сам реши, че няма нужда от нас. Мисли за себе си като за свободна жена. Поддържай се и се оглеждай за добра мъжка компания, но без обвързване. Това е. Дано намериш истината за себе си.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 148a9df5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Остави го!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4c1a4b20fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До авторката:

Не го обвинявай. Това съм го преживял и аз. Бях в положението на съпруга ти. Решението не е сложно, иди при родителите си за малко. Помисли малко за теб. Погрижи се за себе си. Нека той да размисли. Другата жена няма нужда от него - семейна е, в София си има среда, ангажименти, приятели. Тя самата ще охладнее към него ако види, че го има напълно. Това, че казва че че обича от както се помни - по скоро е комплекс, доказва си нещо на себе си.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 80e27a17d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   БОЖЕ, какъв ужас само! С години мъжете ви изневеряват, правят ви на парцали, а вие си търпите само "за да запазите семейството си". Извинете можете ли да ми кажете какво точно пазите, защото с тези изневери явно се питам дали въобще имате такова... е на книга, може би да, но фактически - не! Какъв е този мазохизъм и защо?

НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА СЕ ИЗПРАВИТЕ ГОРДО И ДА ОТСЕЧЕТЕ ВИЕ - "Като не ти стигам само аз - хайде чупката, майната ти!" Ясно е, че на онази фльорца и е все едно за него, но това той ще го разбере едва, когато го изритате, че и е само играчка! Ама как може да прави каквото си иска, той къде се намира... всъщност затова сте си виновна само вие, защото никой не може да ви унижава без вашето съгласие. Хайде, вземете се в ръце и УСПЕХ!!!

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 63d88d035a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Благодаря за подкрепата мили хора! На село съм при мама и брат ми и снаха ми.

Към Номер 18 - не мога - ние сме зависими от парите защото не работя и има голяма безработица тук и го обичам - искам да сме заедно.

Към Номер 17 - моля да ми кажете какво направихте вие и кое ви накара да вземете това решение?

Към Номер 14 - може би това ще е и моят избор - колкото и да боли - но ще му кажа че и аз тогава ще имам право да си хвана някой - да видя как ще се почувства от това! Толкова сам разочарована и обидена - направо не знам.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4c1a4b20fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 17 съм - Стигнах почти до края, скандали и караници за глупости, ежедневно. Чуствах се добре само с другата.
В един момент - имах право да избирам какво да правя. Отрезви ме празната къща и разпиляните играчки на детето. Опитвах се да поправя за последно счупена количка. И тогава осъзнах - ами аз искам тях.

Освен това си дадох сметка - другата никога не съм живял с нея, та аз не я познавах. Да, много добра любовница - за вечерите докато сме заедно - ресторант, приятно прекарване и толкова. Това ли е живота ми занапред? Освен това, тя лъжеше приятеля си, утре можеше да лъже и мен по същия начин.

Госпожо, мъжете понякога сме много глупави. Заради едни красиви крака можем да загубим много. Въпроса е да се усетим навреме.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 292a9c798c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   № 14 съм: Не му обяснявай нищо. Аз също съм му казвала, че ще си намеря мъж за компания, както направи той. Няма да го омилостивиш. Просто не говори за ситуацията. Прави се, че никога нищо не е имало. Бъди ведра и добра. А мислено ги анатемосвай и двамата. Просто си мълчи по въпроса и намирай време за себе си - гимнастика, маски, маникюр, гримче, кафенца и разходки с приятелки. Опитай се да бъдеш с перфектен външен вид. Това дава самочувствие. И пак да кажа, че най- важна е психическата нагласа за свободата, която има всяка жена без съпруг. Не съм си хванала никакъв мъж, а и нямам намерение. Просто сега често усещам погледите на други мъже, правят ми комплименти и т.н. Преди бях някакси безполова. Имам самочувствие и мисля,че дори съм секси, нещо което отдавна не бях чувствала. Харесвам се, а това кара и околните да ме харесват.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 63d88d035a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Трябва да успея ! Верно е че не обръщам внимание на себе си но от грижи по детето и къщата се чувствам мн уморена и не остава време за мен-но ще се справя!

Засега ще остана при мама за да се успокоя малко поне - той да е сам и да види какво е да си сам у дома - ако не се осъзнае - ще станем само съквартиранти. Сега има и възможност да и се обади и да и каже че е свободен - да остави дом кариера и стандарт на живот ако го обича и да дойде да живее тук - да видим дали тя няма да го отреже сама - още веднъж - много ви благодаря.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 49a06549d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Маце, вземи се в ръце... Ти повече мислиш за неговите реакции отколкото за себе си... Я си хвани един любовник, тръгни през просото и ти, дай детето на градина, намери си някаква работа, дори и по ниско заплатена, така ще си независима финансово, постави го в същата ситуация, в която те поставя той...

Пиши си и ти есемесчета, пред него, смей се, забавлявай се и ще видиш резултата, няма да мине и месец.. Не става със заплахи или сълзи, молби... а с действия.. Започни да действаш, нищо няма да изгубиш, защото ти отдавна си го изгубила, можеш само да спечелиш или поне да си спестиш опустошаването на нервите си. УСПЕХ и ДЕЙСТВАЙ.

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 70aa54c4d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   ТЕМАТА СЕ РАЗВОДНИ ПРЕКАЛЕНО МНОГО. ТАКА НЯМА ДА ПОМОГНЕМ НА ТЕЗИ, КОИТО ТЪРСЯТ ПОМОЩА НИ. АКО ДОСЕГА ТЕ НЕ СА СИ НАПРАВИЛИ ИЗВОД КАК ДА ПОСТЪПЯТ И КОЙ ПЪТ ДА ИЗБЕРАТ - ГОСПОД ДА ИМ Е НА ПОМОЩ...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 7523c89a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Имала съм подобен случай, не със съпруга ми, а с мъж с когото бяхме дълго време. Той не се отказа от другата жена, но и от мен не се отказваше. Така минаха години в ужасна болка и накрая събрах сили и аз се отказах от него. Ужасно болеше, но много бързо ми мина, защото се научих отново да живея заради себе си - няма по-прекрасно нещо. А и Господ си знае работата - след раздялата срещнах невероятен мъж, който нямаше да познавам, ако не бях оставила изневеряващия си приятел. Та съветът ми е такъв - да си върви по пътя и ти по твоя. Решиш ли веднъж не е толкова страшно, а болката отшумява.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 37c1c843da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   АЗ СЪМ НОМЕР 6 БРАВО НА 24, СТИГА С ТЕЗИ РАЗВОДИ АЗ СЪМ СЕМЕЙНА ОТ 16 ГОДИНИ И ДА ВИ КАЖА ЧЕ САМО КЪДЕТО НЯМА КОМИН ТАМ НЯМА И ПУШЕК СТИГА С ТОВА САМОЧУВСТВИЕ НАТИСКАЙТЕ СИ ПАРЦАЛИТЕ КАТО ГО НАПУСНЕШ ПРИ КОГО ЩЕ ОТИДЕШ- ПРИ НЯКОЙ ДЕТО СЕ Е КЛАТИЛ НЕ ВЪРХО ЕДНА А ВЪРХО ДЕСЕТКИ КУРВИ ЛИ ОБРЪЩАМ СЕ КОНКРЕТНО КЪМ ЖЕНИТЕ НЕ СТЕ ДОЛНИ КАКО ТЪРПИТЕ СЪПРУЗИТЕ СИ, КАТО СКАЧАТЕ ОТ КЛОН НА КЛОН.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 80e27a17d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Браво на №18 единствено тя Ви дава правилен съвет. Човек трябва да има достойнство и гордост. Не ви ли обижда този факт, нямате ли гордост в очите Ви казват, че не Ви обичат, а Вие стоите и казвате, че го обичате

Не Ви разбирам Вие сте съгласна на всякакъв компромис само да сте с него-обидно е Това не е начинът. Оставете го Идете при родителите си те няма да Ви изпъдят ще Ви помогнат

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 8b94d8b97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Елементарно мислене на много от вас, чета в тоя сайт. С тия курвенски мирогледи "бягай" "намери си друг"... до къде и до кога,А? Ами нали и тоя сте обичали и той вас, нали и тоя е бил "всичко за вас" и вие за него.

Не сте ли разбрали, че живота е кръговрат и каквото е в 'царицата - това е и у магарицата". За мен пътят има две страни.... или си оставaш при семейството (каквото-такова) и се бориш за оцеляването му независимо минусите - или 'баста" на всичко и заживяваш сам/а, но с достойнство, а не като пчеличка от цвят на цвят... Защото... след много кратък период от време ситуациите се повтарят ...Това, ако се нарича живот - здраве му кажи...

Остава слугуването, на всеки пореден/а, а аз не го приемам това... Имам си един съпруг, какъвто-такъв.... и ако се случи нещо от горе описанота.... ще предпочета да съм сама, от колкото сама с някого"!!! Но, в никакъв случай няма да съм самотна...
ж-48!

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 63d88d035a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   От авторката - мина време и реших да ви споделя какво се случило-мьжьт ми ни остави и замина при нея. Тя му е намерила работа в София и се развежда в момента и мьжьт ми е подал молба и така дава ми пари но не идва сам в града а с нея и дори иска да я запознае с детето не мога да го разбера как може да постапва така с мени какво цели -каза че ни свьрзва само детето но аз ще направя всичко за да си го варна

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 99d1adf39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Не се връща нещо, което не е твое - било е, но сега не е. Остави го да си живее живота, а ти започни нов и по-пълноценен, изпълнен с нова любов и щастие.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 99d1adf39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   ПРОДЪЛЖАВАЙ, ПРОДЪЛЖАВАЙ, ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ЖИВЕЕШ - ТОВА ТИ ТРЯБВА!!!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: b5e27e66e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   браво на №28 това е и моето мислене за подобно положение.преживях го. съпругът ми живя 2 год. с другата зад гърба ми. усещах го във въздуха изгарях от немощ и ревност но простих.заживях отново със илюзията че няма да се повтори,но уви отново е с нея като вече семейни.аз съм сама с детето но никога самотна. запълвам празнотата си в пътуване,срещи с приятели които нито за миг не са ме оставили. отглеждам детето си сама и това ми носи радост.чуваме се почти всеки ден усещам във гласа му ,че не е щастлив но ние приключихме. край със илюзиитено не съм готова за връзка не и сега когато се наслаждавам от свободата си и радостта от това да гледам сина си как расте.намерих ритъма си на живот намерих и усетих любовта на бога в мен. повярвате ми щастлива съм.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker