Лудост... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лудост...
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3861 пъти
Здравейте, болезнено ми липсва адски много човек към когото все още имам чувста а не си говорим вече ( ситуацията е лоша защото преди работехме заедно и може би имаше нещо към мен, но предвид това, че сме колеги и адски различни не успявахме дори да си общуваме) Щом си смених работата, реших да го забравя и да си гледам живота но вече месеци насам продължавам да мисля за него и да ми липсва, сънувам го, чудя се как е и какво прави....
Обзета от някаква лудост, реших да потърся помощ от така наречен маг или ходжа, въпреки, че съм наясно, че повечето са шарлатани. Открих един уж ходжа на пазара и му обясних положението, че искам само да започне човека да общува пак с мен и ако е възможно да станем близки и да пламне искра и у него. Не е ставало дума за подчинение на волята или нещо подобно.
Ходжата не ми поиска много пари, помоли само за снимка и направи някакво странно баене, написа името на момчето и го сложи в шише от светена вода като ми поръча да го излея в близост до мястото, където работи или живее. Въпроса е, че вече няколко дни поред ставам късно и не успявам да отида и да излея странната водя. Говорих с ходжата и той каза, че няма проблем, той е направил основното и когато излея водата и кажа една фраза да чакам ефект най-късно две седмици. Всичко звучи като бабини деветини, но нямах какво друго да направя. Според вас има ли и минимален шанс да ме потърси това момче ако въпросния ритуал подейства? Прилагам и закона на привличането, визуализирам и се надявам да се свърже с мен....
Мнозина ще кажат, че естествената магия на излъчването и тн. е много по-сигурна, но аз нямам подобни умения и вроден магнетизъм с който мога да привлека вниманието на момче като него.
Братовчедка ми предложи да го поканим на рождения ми ден, защото според нея би дошъл и там можело да е моят шанс, но на мен не ми се вярва...
Моля ви, дайте мнения и съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 288e672725
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти казвам, че баенето е бабини деветини или че няма да помогне. Може и да има ефект. Но искам да ти кажа, да се замислиш, как ще се почувстваш, ако узнаеш, че някои мъж ти прави на ТЕБ такива неща? Ще ти стане ли приятно? Не прави другиму това, което не искаш да направят на теб. Според мен, братовчедка ти мисли по-трезво и правилно- по добре да го поканите, ако не на рожден ден, на някакво събиране, да намерите повод. Тогава ще видите как реагира, дали ще приеме, дали има интерес към теб. В края на краищата насила хубост не става.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2394f2642f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мога да повярвам, че има хора, които вярват в подобни глупости. Послушай братовчедка ти, дори да не дойде, поне ще си наясно, че този човек не проявява интерес към теб. Има случаи, когато колкото и да е красива една жена тя не кара нищо да трепне в мъжа отсреща

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ffa9af85e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И да пламне любов между вас, нищо няма да е истинско. Не е това начина да накараш някого да се интересува от теб. Дори тези наречени "бели" магии не са добра идея. Ами то си е един вид подчинение на волята... ако е трябвало да стане нещо между вас, е щяло да стане от само себе си. Не се занимавай и си живей живота, ще срещнеш половинка, може би трябва да изчакаш.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 27f022a5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не прибягвай до такива магии, ако наистина държиш на него. Не си представям как... ще се радваш ли, ако той се влюби в теб точно по този начин? Бъди естествена, за да си кажеш един ден ''Аз го спечелих такава, каквато съм'' и да си сигурна в истинските му чувства. Иначе заблуждаваш себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 884c039be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен трябва да го поканиш на рождения си ден, и аз бях в подобна ситуаци, но нещата, които желаеш ще се случат в най-малко очаквания момент, така че не пропускай тази възможност. А освен това повярвай малко и в това с ходжата, защото ако не повярваш, няма да се случи.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b186740876
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз не съм нито маг, нито ходжа, но ще ти дам един съвет без да ти искам нито левче :) Ти телефонния номер на момчето имаш ли? Ще ти е проблем ли да го откриеш в указателя си и да натиснеш зелената слушалка, а след това да кажеш простичко " Здравей! Как я караш? Отдавна не съм те виждала и се чудех искаш ли да пием по кафе? ". Срам те е? Имаш ли му фейсбука или скайп? Виждам, че можеш да пишеш на компютър- какво чакаш тогава? В момента комуникациите са така развити и разпространени, че ми е много чудно на хора, които не успяват да намерят начин да се сближат с човека, който ги интересува. Ако смяташ, че дяволските методи ще ти го донесат на тепсия жестоооко се лъжеш. Една вода и измислените заклинания на някаква врачка са равни на 0 в сравнение с действията, които ти сама преспокойно можеш да предприемеш и да се сближиш с него за отрицателно време. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ee57ca6721
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   бори се ако заслужава.
САМО ДА ПОПИТАМ АДМИНИСТРАТОРА НА САЙТА, защо не публикува нищо в сайта? Ние пишем ли пишем, а никой не ни пуска коментарите..

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3d6078da09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако разбера, че някой ми е направил нещо такова и то близък, никога няма да го погледна. Не го прави, ходжата да ти вземе парите, какво очакваш, че ще ти каже. Знаеш ли по твоя вина, какво може да му се случи на този човек. Не прави глупости, ако не искаш да гледаш как живота му се срива пред очите ти.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ccdbe24158
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторката: прочетох всички коментари и имате право. Ще го поканя и се надявам да приеме. Не е толкова лесно да общувам с него, нямам му нито скайп, нито телефон а само фейсбук, но момчето работи почти по цял ден а късно вечерта излиза по заведения и пие много, на сутринта пак е на работа. Не искам ако подейства тази магия да се влюбва в мен или да починявам волята му а по някакъв начин да помогне поне да си общуваме понякога, да съм поне малко близо до него, защото наистина ми липсва и не успявам да променя това по никакъв начин...

Благодаря за коментарите все пак.
Сложно е да привлека вниманието му без малко помощни средства-нямаме нищо общо. Той е по-отворен, харесва други места на които да се забавлява, има доста познати и приятели, различни възгледи за почти всичко и тн...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6658740ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе момиче... , знаеш ли какво си направила? !? Това е магия, а знаеш ли какво става, връща се след време при теб, по-скоро при най-близките ти. Дори не трябва да се правят бели магии за любов. Защо се занимаваш с тия глупости? ! Това е голям грях! Веднага потърси някой, за да развали тази магия, като ти е писано да нямаш нищо общо с този човек, забрави го, не променяй съдбата си, ще си отежниш кармата.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ccdbe24158
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 10- Първо, магията едва ли подейства, второ ходих преди време при една много добра врачка и ми каза, че нямам абсолютно никакви кармични обременености и всичко зависи само от моите действия и решения. Ще послушам братовчедка ми и ще поканя момчето на рождения ден :) Аз не се боя дори да се върне на мен... Повторих, че не желая да е влюбен насила в мен а просто да си контактуваме поне някак да съм близо до него.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6658740ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм №10. Дори да не е подействала магията, тя е направена. Това е заклинание, това е настройване на вид енергия към въпросния човек и рано или късно ще има отражение, освен ако ходжата не е някой измамник и да ти е взел само парите. Не може да направиш нищо щом човека няма допирни точки с теб, така ти е писано. Ако съдбата е решила да ви срещне, ще ви срещне наистина, не може да преначертаваш това, което ти е писано да се случи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 79ce3bdeb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   За мен ти си влюбена или гузна за нещо, което не си очаквала да стане. Щом го сънуваш и не може да го забравиш вече е пламнала искрицата на привличане наречена любов, което искрено става много рядко, да не кажа веднъж. Привличането става с отделяне на феромони. По фейбука ли му определяш характера. За мен ти си влюбена в него. Ако се чувстваш гузна за нешо, ако те е заебал ако си искала нещо да разиграваш. И 2-та случая изпитваш любов. Ако човек не те вълнува няма да мислиш за него или да го сънуваш. Ходжата е турски поп, който прави магии за смърт. Аз в магии не вярвам. Всичко е психология и както си го направиме.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a8ee758e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Значи.. :)))
Аз мога да ти предложа един безотказен ритуал, толкова магически, че ще ти се изправят косите без преса - ОБАДИ МУ СЕ!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ccdbe24158
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако съдбата ми е да си умра съвсем сама в изгнание примерно, аз трябва ли да се примиря? ... опитвам се просто поне малко да общувам с него, ако не се получи ще се откажа този път....
Не се тревожи все пак най-голямата магия си оставя силната вяра а тя няма да навреди никому ;)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 085b5e301b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   ей вижте http://offnews.offroad-bulgaria.com/index.php/57682/babata-koyato-hraneshe-kotkite-razkazat-na-deyan-enev-kojto-se-padna-na-izpita

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: e2e9ef3174
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Хлопат ти яко дъската, вместо да се занимаваш с глупости, вземи и му званни, поговорете като хората. По написаното разбирам, че мисленето ти е на момиче в 5 клас. Успех.
.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker