Каза, че никога не му е пукало за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каза, че никога не му е пукало за мен
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 5789 пъти
Никога не съм предполагала, че ще пиша нещо тук.

От 2 години и половина имам връзка с едно момче, в началото беше идеално, като в приказка. Обаче след два месеца започна да ми се подиграва и ми каза, че всъщност не съм чак толкова хубава и постоянно ми правеше тънки намеци, че съм грозна и почна да ми показва снимки на момичета, които познавал, а те бяха страшно хубави и естествени, нямаше как да отрека (а и аз не се мисля за кой знае какво).

Беше ми кофти, но не го показвах, защото някак си реших, че ме подлага на някакви тестове (знам колко съм глупава). Така минаха още 2 месеца, вече живеехме заедно в моята квартира и една вечер той ми направи сцена на ревност, след като беше влязъл във всичките ми акаунти за социални мрежи и беше видял, че водя разговори в Интернет с разни хора и мои приятели, а в тези разговори дори нямаше свалки...

Общо взето искаше да прекъсна всички връзки с хора, да зарежа приятелите и да му се посветя напълно и така направих. Беше ми много неприятно, че го прави, дори ме разплака. Почна да повтаря, че освен грозна съм и изключително тъпа. После се сдобрихме по някакъв негов си начин (той никога не се извинява, поне на мен). Обаче ми хрумна, че щом той може да ми се рови в Интернет разговорите и личния ми живот, мога и аз.

Той много обича да си чати с момичета, но не му правих никакъв проблем, защото не мислех, че ще ми забие нож в гърба, щом ме държи толкова близо до себе си. Е, това, което видях не ме очарова. Откакто бяхме тръгнали, на мен не ми беше направил нито един комплимент, а на момичетата в Интернет им беше изпращал редовно всякакви обяснения и сърчица и постоянни комплименти. С някои дори беше стигал до по-дръзки разговори... Да не казвам на улицата как се заглеждаше постоянно...

Имах и една приятелка, която много го заинтригува с външността си и ме молеше цял месец да ги запозная. Седмица след това взех решение да се махна от него и му го казах, след което той веднага смени тона и почна да ме моли, да ми обещава, че никога няма да върши простотии, че всъщност на нас двамата не ни е чак толкова зле заедно и какво ли не. Така почти една година се изниза, но той не спря да ми прави слаби намеци, че все пак не изглеждам добре и се мъчеше да ме промени, като ме накара да си изруся косата и да се обличам различно. От време на време разказваше за интимните си преживявания с бивши приятелки и колко им било яко заедно ей така от нищото, без да го питам за това. Общо взето промяна никаква. Продължаваше да си пише с момичета, да ги кара да се срещат, с някои дори си разменяха смс-и и ме лъжеше, че не го прави и всеки път като го разкривах избухваше и ме обиждаше още повече. И всяко момиче, за което бях разбрала, че сваля и се опитва да покани на среща веднага беше сменено с друго. Така я карахме докато той не се влюби в едно момиче, но разбира се отново ми каза, че просто си говорят. Не спряха да си пишат смс-и, дори се заключваше в другата стая докато си говореха по скайп. Криеше си телефона, ходеше да спи у приятели, само за да го оставя да си говори с нея и точно на Коледа го чух да й казва, че я обича.

Лъжеше през цялото време, че помага на чичо си, за да отсъства по-често, за да се гледат през камерите и да си говорят. Тя беше от друг град и на него му беше много кофти, очевидно, защото я смяташе за нещо прекрасно, а на мен ми се обаждаше за да ми напомни да сготвя за вечеря, защото се прибирал, но винаги излизаше нещо и не си идваше. На Нова Година обаче се случи нещо и той разбра, че тя си е била с друго момче през цялото време, но прекара почти цялата вечер с телефона в ръка, пишейки й смс-и и й звънеше през половин час. След една седмица цялата история беше забравена и той си намери друга, този път от същия град, в който живеем. Общо взето се виждаха една седмица и пак спеше у приятел, за да могат да си пишат и след като всеки се прибере у тях. Разбрах, че се е опитвал да я накара да ходят у тях за да могат да правят и други неща, но тя живеела в ученическо общежитие и не пускали външни лица. Една вечер имах среща с него да ходим на кино, но отидох половин час по-рано и го заварих с нея на същото място. Бяха се прегърнали и се целуваха по начин, който с него не можех и да искам. Той обаче успя да ме види отдалеч и я излъга, че отива до тоалетната и ми каза, че ако отида при нея с нас е свършено. След като ги хванах я остави веднага, но след месец намери друга, която пък водеше по хубави ресторанти и й правеше подаръци, но тя го остави, защото той не искаше да се снима с нея и се усети, че нещо не е било наред около него.

Общо взето след тези изпълнения повече срещи не си уреди с никоя, но това не го спря да си пише и да зяпа всяко хубаво момиче, което мине покрай нас. Един ден ми призна за всички други, с които се е виждал, каза, че нищо не е станало но аз не съм много убедена в това. Каза ми, че било достатъчно, че е останал до мен, защото покрай него всеки ден минавали неземни красавици и не било много трудно да си хване някоя от тях и да ме зареже. Призна, че никога не му е пукало за мен, защото нямало нищо привлекателно в лицето ми. Каза, само красивите заслужават да бъдат истински обичани и че който и да ми каже нещо хубаво, просто ще ме лъже или от съжаление или да не ме обиди. Каза ми, че знае, че на грозните им се иска да са хубави и че било очевидно как аз се опитвам да изглеждам различно. Не спира да гледа красавиците по телевизията, по списанията, по улицата. Беше се опитвал да се свърже с някакви модели от някакво списание, но май не успя. Всеки ден прави всичко възможно да гледа красиви момичета, защото му давали смисъл да живее. Неприятно ми е да го кажа, но интимните ни отношения са много оскъдни и винаги той се държи егоистично и само той получава нещо. Каза, че докато не стана красива отношението му няма да се промени ни най-малко.

Знам, че съм тъпа, защото още съм с него. Най-вероятно наистина съм толкова грозна, защото и без това цял живот не съм чувала нещо различно от хората. Правих всичко за него а той просто ме подритваше като боклук и вече не се колебае да ми каже всичко, което мисли, а това са винаги лоши и неприятни думи за мен. Според него трябвало да вляза в клиника за пластична хирургия и да лежа там няколко години, докато успеят да ме направят както трябва. Не мога да го оставя, без да знам защо, просто ме е страх да го видя с друга, което се случи веднъж, но едва ли ще го понеса пак. Много пъти планирах да се самоубия, защото знам, че след него няма да ме третират по-различно, дори може да попадна на по-лош от него. Иначе имам работа и печеля прилични пари (но не и чак да плащам за пластични операции) и още уча в университета. Давам всичко от себе си за него най-вече, но той си знае едно - хубавите момичета са приоритет. Преди него не бях такава, сега съм изплашена, лъжа всички, че съм добре, плача постоянно когато съм сама вкъщи и осъзнавам колко време загубих по човек, който никога няма да ме оцени, а само ще ме тъпче докато не избягам от него. Аз го обичам, въпреки всичко и съм готова да простя, ако разбера, че ме е погледнал с други очи. Но това няма да стане.

Знам, че ако някой реши да коментира ще каже, че съм голяма глупачка. Единственото, което знам, е че ако успея да се измъкна от това, възстановяването ми ще е много дълъг и мъчителен процес... Преди него аз бях съвсем различен човек с всестранни занимания и страшно обичах да се радвам на живота си. А след като се появи, той ми тресна истината за мен в лицето ми, сякаш винаги е знаел, че всъщност съм жалка, тъпа, бездарна и скована грозница, която завижда на по-добрите и по-красивите и се мъчи всячески да ги достигне. Може би е прав... Съжалявам, че занимавам Вас, непознатите с такива проблеми, които не са трудни за решение, погледнати отстрани. Просто нямам с кой да споделя и се оставих на отчаянието да ме доведе до тук. В началото на тази връзка бях на 21, сега съм на 23 и половина.

Благодаря за вниманието и не бих отказала съвет и честно обективно мнение, дори ако е изпълнено с критики.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 98a8f6b5ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарежи го веднага. Прочел съм много теми тук, и самият аз познавам доста боклуци, но твоя ги бие по всички параграфи! Лицето може и да не можеш да си промениш, но тялото можеш. С усилени тренировки. Спортът може и да ти помогне да излезеш от депресията. А мъжете обичаме жени с хубави тела.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 071b780cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо наричаш това проблем, който е труден за решение, при положение, че сама знаеш какъв е изходът от нещата. Остави го. Продължи живота си без него. Със сигурност ще се чувстваш много по-добре. Вече ти се е качил на главата, не позволявай това да продължава. Крайно време е да се вземеш в ръце. Какъв е този мухльо, който да потъпква самочувствието ти, който те кара да се чувстваш ужасно, а ти в същото време продължаваш да го търпиш?! Защо? Повярвай, такъв човек не те заслужава! По-добре продължи напред сама, без него. След време ще срещнеш свестен човек, който ще те уважава и цени.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 33377e3c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мила, имаш право донякъде в това, което казваш, а именно - държиш се много глупаво. Което не значи, че си глупачка, защото, ако беше, нямаше да се усетиш с какъв човек живееш.

Това, което лайненцето, с което живееш (извинявай, но това е най-мекото, което мога да кажа за него) ти е причинил, е непростимо. Още повече, че той очевидно има някакви сериозни проблеми, щом не му трябва човек, който да го обича, а красива мацка, която да зяпа, за да му придавала смисъл на "живота". Този човек те използва и целенасочено ти тъпче самочувствието, като те откъсва от всички и всичко, за да те направи негова робиня. И като гледам е успял идеално да се справи. Тук вече идва и твоята вина. Как може да се цениш толкова малко, че да позволиш на някакъв плужек, като този, да ти дирижира живота? Как може да вярваш, че всички са като него или дори по-лоши? Как може да се откажеш от всичко, което си била, за да станеш това, което си сега и да се каеш? Кажи ми - как?

Ако има поне нещо в теб от онзи предишен човек, който си била, ще направиш само и единствено едно нещо. Ще си събереш нещата, ако живееш при него, ако ли не, ще го накараш той да се махне и то НЕЗАБАВНО!!! Разделяте се и на раздялата ще му кажеш с гордо вдигната глава, че ти си хубаво, умно, човешко същество и не искаш да живееш с животно като него повече. След това си тръгваш и всеки да се оправя както може. Толкова ще ти е хубаво без него, мила, че дори ще ти се иска да се самонабиеш за всичкото време, което си загубила. Иде ми аз да те набия...но поне се надявам всичко това да е един полезен опит. За в бъдеще търси си човек, който да те уважава най-напред, а после всичко останало. Защото дори да я няма тръпката след време, ще си останете приятели и ще разчиташ на него. А с твоя сегашен урод очевидно не само го няма уважението, а като чувам и всичко останало.

Зарязвай го на секундата! Вярвам, че си силно момиче и ще го направиш. Само не се бави излишно.

Успех!

Харп

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5ef5ec9698
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Махай се от този жалък плазмодии. Едно ще ти кажа - комплексара е той, и най - вече заради това, че иска някоя супер красавица, обаче никоя такава не го иска и затова седи при теб. А може би те използва и финансово. С 2 думи жалко комплексирано човече е той. А комплексарите обикновенно карат и другите хора да се чувстват комплексирани, както е станало при теб. Била си една а сега те е смазал. Разбери може да не си някоя супер красавица, но не е в това проблема, а че се оставяш това жалко човече да те тъпчи.

Махни се от него, той те използва за да си избива комплекисте. В психологията има защитен механизъм проекция, чрез него човек прехвърля нежелани емоции и мисли върху другите хора. Тоест ако някой се има за отрепка, не иска да си го признае и изкарва някой около него отрепка. Това прави приятеля ти изхвърля си болните комплекси върху теб, а ти продължаваш да седиш при него и да търпиш. Разбери той не е добре, а не ти. Не може да позволяваш повече на един болен, а той е точно такъв да ти съсипва живота. Махни се от него по най-бързия начин.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8f86464979
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ужас! Страхливка! Не е проблема в това, че той те мисли за грозна, а в това, че ти самата се мислиш за такава. Разсъждаваш като детенце. Красотата на една жена не идва само от външният вид, важно е излъчването, важна е увереността. Как искаш някой да те хареса, като ти сама се сравняваш със земята. Как е възможно да имаш толкова ниска самооценка. Жалко е. Просто те съжалявам. И най-жалкото е, че няма смисъл от съвети, просто защото съм убедена, че няма да промениш нищо. Бих ти казала да се усмихваш по-често, да се поддържаш, да си смениш прическата, дрехите, да използваш лек грим дори. Ако си пълна, да се подложиш на хранителен режим. Започни фитнес. Освен, че ще изглеждаш по-добре, помага и за тонуса. Но аз съм сигурна, че ти си се примирила с това отношение и просто няма да промениш нищо. Ще продължаваш да навеждаш глава, когато някой те обиди. Вместо да биеш шута на "приятеля си" , ти ще продължаваш да му готвиш вечерята. Докато се усетиш, ще си вече на 40 и ще е още по-жалко ако имаш дете. Защото то ще страда от същата липса на самочувствие, тъй като няма на какво друго да го научиш. Ти не можеш да се бориш със живота, ти си се предала. Това те прави страхливка. И всичко това, което ти написах, би трябвало да те стресне и да промениш коренно начина си на живот! Замисли се. Живота е най-големият дар, използвай го!
Момиче на твоята възраст!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a64ce653c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не си тъпа, ами си луда. Със сигурност се тревожиш, че щом си грозна и приятелят ти те зареже ще останеш сама цял живот, е повярвай няма да си сама.. Той те манипулира, изглежда е разбрал, че това е най-големият ти страх. Чудно ми е като можел да бъде с всяка хубавица, която му мине път той защо е още с теб. И друго не мисля че си грозна, просто си позволила твоят плужек да ти го втълпи, също така едва ли го обичаш и умираш от любов по него. Направи нещо добро за себе си разкарай го докато е време и си млада

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3561735493
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Божеее, момиче, какво си причиняваш? Ти нормална ли си ги да го търпиш този? Я, си намери някой друг! Абе и да не си намериш, направо ги изритвай тоя боклук. Това не е мъж, това не е човек даже. Аз преди имах връзка с подобно мекотело и още на втория месец като почнаха номерата му бих шута. Много ми беше тежко, защото бях свикнала с него, а и съм от хората, които държат да имат връзка, но след като се отървах, направо си стъпих на краката. След година срещнах страхотен човек и сега 4 години по-късно, още ме носи на ръце и ми казва колко съм хубава, макар да знам, че не съм най-голямата красавица. Просто го зарязвай още веднага! Ако съм на теб, лелеее. не знам, тоя ще го ритам, честно. Направо не мога да повярвам, че тази история е истинска. По принцип не коментирам, ама ти направо ме размаза с тая история. Веднага да го зарязваш и знам, че е трудно и че ще ти се моли и ще ти казва, че ще се промени! НЕ е вярно! Лъже! Променят се за седмица-две, после номерата почват пак. Не се връзвай на сълзи, на молби! Започни да се срещаш с хора, ако трябва и по интернет си пиши с някой, приказвай си, запознай се, само не се занимавай и не мисли за тоя плужек.
П>П> Напиши като го зарежеш. И споделяй тука как се чувстваш, за да ти олеква. Много ми е интересно дали ще го оставиш, толкова си млада, не си пропилявай най-хубавите години с тоя, ще съжаляваш.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8364a97ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Немога да повярвам, че още мислиш за него-когато еднин 1овек те обича истински, той те приема такава каквато си-без да те променя. Остави го-казваш че го обичаш, но по-добре да го оставиш-така ще те боли месец-два-три, но накрая ще спре цялото това безумие, а иначе ще те боли още мн дълго, докато си играете на котка и мишка. Ако си поне малко умна никога няма да се върнвш пеи него, в противен случай-съжалявам, но ще страдаш още много като нямаш акъл в главата и не се учиш от грешките си...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1340b0c54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторът:

Благодаря! Съгласна съм с всеки един от вас, дори с по-острите забележки. Знам, че не е нормално да обичаш човек, който е с теб за да те наранява и тъпче години наред... аз самата точно в момента не се чувствам особено влюбена в него. Да, бях свикнала да е около мен и сме имали много хубави моменти, но те не са кой знае колко. Просто всеки път като ме обиди, си мисля за онези хубави моменти и се опитвам да повярвам, че не е на себе си и че нещата може би ще станат по-хубави. Старая се да бъда по-добър човек, отделям време и за спорт (и не съм пълна, даже обратното... но все пак той много държи на лицето за жалост). Както и да е - самосъжалението би трябвало да си остане горе в историята, която споделих и е напълно истинска, няма преувеличаване или украсяване. Известно ми е, че съм запратила достойнството си в някой прашен мръсен шкаф, където лежат и останалите ми качества и напоследък полагам много усилия да ги извадя от там.

Благодаря много и обещавам да пиша, когато всичко това приключи! (:

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8ad87e79ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбирам те прекрасно и се чувствам като теб!
Номер 5 е много прав.
Обаче идея нямам как се излиза от това състояние.
Пиша ти, за да ти покажа, че не си самичка.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8364a97ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Добреее-той държи на лицето казваш, иска хубаво тяло, а самия той предлага ли това, той съвършен ли е, та да иска от теб това, което самия той неможе да предложи??? Предполагам не ходи на фитнес и няма супер тяло, та да иска от теб ти да си такава... комплекси ли избива тоя тип-немога да разбера, само ти пожелавам рано или късно да се оттървеш от него, защото щастлива с тоя човек няма да си, дано да греша но, ако той не се промени, няма какво да очакваш, а и доста пъти си прощавала, време е да кажеш стига толкова. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 743d3db817
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, съгласна съм че си глупачка.. даже прекаляваш с глупостта си. Какво правиш с човек, който очевидно не те цени. По- добре да се откажеш от него и да те заболи силно, отколкото да си причиняваш това мъчение постоянно, малко по малко. Та ти няма какво да очакваш от този, не знам защо тъпчеш така на едно място и на какво се надяваш. Ако се надяваш да се промени- абсурд, няма да стане! Търси любов другаде, това е моят съвет и дано не продължаваш да търпиш това.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 824f6793c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Офф, ... миличка, не се обвинява :) Преживяла си много! ... Доверила си му се, повярвала си му, защото е ти е изглеждал чудесен! Разбира се, в началото със сигурност не си опитала първо да опознаеш добре характера му, а си се зарадвала че ти обръща внимание! ... Била си щастлива! Ама защо се подценяваш, той ли е големия разбирач за красота, какъв е той? Един никакъв, до колкото виждам повърхностен и глупав човек, за който само моделите са хора! ... Защо продължаваш да си с него? Нима той заслужава. Огледай се, той се възползва от теб, използва те, играе си с теб! Но е глупак и без теб живота му ще е по-труден, коя друга жена ще му изтърпи капризите! Добро момиче като теб, заслужава нещо в пъти по-добро от него :) Знам че го обичаш, но той те е наранявал, сърцето ти плаче всеки ден, недей така! ... Разкарай го, бий му шута и да си гледа работата. Две години си била с него, цели две, и какво получи от него! Упреци, обиди и студенина. Той е пълен егоист не го ли разбираш! Мммм... по-отношение на чатовете, общуването, нормално е всеки човек да общува и с други! Не е правилно да се изолираш и да комуникираш само с един! ... Всички сме хора нали? И имаме право на личен живот и свобода! ... Не казвам да лудееш навсякъде! ... Както той прави, неговото е прекалено. Защо си спряла свойте контакти заради него? Искалa си да го задържиш нали? И защо? Той ли е бил единственото момче за теб, единствения които се е интересувал от теб? Съмнявам се! Просто той е нещото което си искала, нали? И сега ти е трудно да си представиш живота си без него!

Събуди се... :)) Той не ти е дал нищо, освен куп лъжи! ... От цялата работа той е на плюс, защото е случил на жена като теб, с добри качества и нрав! ... И ти се качва на главата, ако беше друга щеше да му разкаже играта! ... Но кой му позволя да си прави всичко? Ти! :) Не си така слаба за колко се мислиш, той е намерил слабите ти места и е влязъл под кожата ти! ... Накарал те е да се изолираш от приятелите си, от другите, за да си по-лесна за маниполиране! ... Какво го гледаш, та той е гадняр, ... коравосърдечен и студен. Хубаво да общува с други, но защо ще те спира теб? И защо иска нещо с другите, като има теб? ! Той е пълен двуличник! ... Ще ти кажа какво заслужава, да остане съвсем сам :)) И никой да не го е грижа за него. А сега им теб, теб те е грижа за него, за него ти си само даденост, както един стол, маса, или ваза. Знаеш ли какво трябва да направиш? Нека си излезе и... докато го няма смени бравата на вратата и не го пускай! Да му е за урок. Иска много, накрая остава без нищо. И ще видиш как ще те моли, как дори и ще ти плаче! ... Но всичко което ще прави е, защото той е един болен човек, с криворазбрани идеали. Няма да се оправи, нужно е чудо, или нещо крайно за да разбере какво си за него! .. И че ти си най-доброто нещо което му се е случвало! ...

Добра душа като теб, заслужава любов :) Истинска любов, а не фалшива. И моля те, не се комплексирай от думите му. Че ако не си красива, защо се е хванал с теб, не, не е само защото си добра, а и защото те е харесал, бил е привлечен от твойта харизма, но не си го признава. Била си жизнерадостна, бъди отново така, но без него :) Махни го живота си! ... За твое добро е, има мъже за които би била всичко в живота им, от които би получила любов, много любов, а не като него, някакви огризки и егоистични остататъци! ... На грубияни и неосъзнати същества, мястото им е вън от живота ти :)

(На който нещо не му харесва, направо да си го напише, а не като срахливец да се крие зад гласа си :)

П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2a9e0077be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Браво № 13! Този е болен и НИКОГА няма да се оправи!!! Бягай момиче, нищо чудно да те заплашва даже ако искаш да си трагнеш. Бъди силна и недей каквото и да става да отстъпваш. Бях на твоето положение. Махай се!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 89781669b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Потресена съм, че има хора като.... теб.
Него го остави - душевни изроди е имало и винаги ще има. Но ти нямаш никакво оправдание да се подлагаш и наместваш така удобно за тъпкане.

Твоите проблеми са започнали много преди него, така че по-добре ни разкажи за тогава, преди време.. Какво е станало, че не смяташ себе си за човек? Нямаш ли милост и доброжелателност към себе си, нищо ли не значиш в своите очи?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 18c9c5b5d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравей и от мен, за мое съжаление или по-точно щастие и аз минах по същия път като теб... Преди 8 години се запознах с нека да го наречем Г.... Мога да кажа малко невзрачен, но много добър и сладкодумен, стори ми се и много принципен мъж... Аз бях само на 17 а той доста по-голям от мен... Както ти каза, отначало всичко беше страхотно, казваше ми, че съм изглеждала леко момиче, но сега знае че не съм такава и, че съм страхотна... След няколко месеца, започнах да усещам, че контактите ми с приятелите намаляват, а пък с мъже да не говорим... Минаха 6 месеца, и се започна една психоатака, как съм дебела, грозна и каква курветина съм била преди да се запозная с него (което не беше вярно)... Незнайно защо аз останах с този човек, и малко по малко почнах да вярвам на думите му. КАКТО СПОРЕД МЕН Е СТАНАЛО С ТЕБ.... Живях с него 3 години, и не спря да ми повтаря каква съм, 170 висока и 50 килограма, но все още дебела.. И на една нова година ми прикипя, след като пред всичките му приятели ми каза какъв съм боклук и курва... На другия ден заминах при една приятелка в др град и започнах работа... Той идваше да ми се моли и аз пак склоних, но с условието, че ще живея там, и ще се прибирам през почивните дни, за да си изясня чувствата... Тормоза продължи, докато една нощ, на един купон, на който ме накараха насила да ида, не се запознах с един мъж... Без да знам той беше поискал телефона ми, от един негов смс аз разбрах, че това е човека за мен... Напуснах онзи идиот и започнах една нова връзка, която беше под влиянието на Г. без да се усетя, той ме беше направил негово копие... Благодарна съм на мъжа ми, че ме изтърпя, родих му дете, сега съм близо 70 кг, но съм най-красива в неговите очи... Така, че махай се от него и не се подценявай, ще намериш някой който те обича и държи на теб и го показва по нормален начин... А той никога няма да се промени, и дори и да го видиш с друга, тя ще изглежда по същия начин както ти, нещастна...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9d0e9a8b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Момиче, освен че не те цени този човек и не те обича, той ти се подиграва в лицето. Как може наистина да си толкова глупава? Защо си още с него, защото обичаш пълен идиот или защото не искаш да останеш без мъж до себе си? Я се стегни малко, вземи се в ръце и си тръгвай!!! Защо си правиш живота на АД? ! Мазохистка ли си?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9d698a85fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Да, само красивите трябва да бъдат обичани. Но красивите души! Едно тяло винаги може да бъде красиво чрез фитнес и/или хранителен режим. Една жена винаги може да изглежда добре, ако е поддържана, без да е излязла от корицата на някое списание. Забранява ти да общуваш с други, за да не ти каже някой, че си сладка или хубава и да си възвърнеш самочувствието. Сигурно си мислиш, че си толкова непривлекателна, че никой друг няма да те хареса. Лъжеш се. Ще има някой, който да те хареса и оцени. Но за да срещнеш този, , някой'', трябва да се освободиш от присъствието на въпросния тип, който те мачка и унижава.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6ca514fbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторът:

15: Ами и аз съм доста потресена от себе си, честно, обаче виж, чувствам се с вързани ръце някак си... е, снощи като се прибра му казах, че май скоро ще трябва да си събира нещата и той само се ухили и каза "Не би посмяла". То всеки път като се стигне до там и все "не бих посмяла". Както и да е, не дойдох тук с цел да описвам живота си и да мрънкам, а само един период от него, който почти е свършил... но имаш право, че и преди него са ми се случвали разни неща. Бих споделила дори. Като малка родителите ми (най-вече майка ми) се стараеха да стъпчат всяка моя лична амбиция, ако не им допадне, защото си имаха други планове за мен - аз се увличах по изкуствата и по-абстракните неща, докато те и двамата са учени (лекар и инженер) искаха да съм нормален човек с истинско бъдеще и общо взето ми казваха, че не мога да правя нищо. Не че ги слушах много... пак си се занимавах с каквото ми хареса. Майка ми искаше да знам езици, обикалях по олимпиади по Английски и ги печелех всичките, но всичките ми постижения разбира се изцяло се дължаха на нея и когато показваше наградите пред хората, обираше овациите. Вечно оценките бяха най-важни и като получавах нещо различно от 5 и 6 ми се биеха шамари, някой път майка ми не можеше да издържи (защото като съм получила една 4ка и край, с бъдещето ми е свършено) и се нагълтваше с хапчета. Не допускаше по родителски срещи да се каже и една негативна дума за мен, защото после всички щели да я гледат и да я сочат с пръст. На 12 за пръв път разбрах, че се тъпче с хапчета и видях какво става като ги комбинира с алкохол. С нетърпение чаках да стана на 18 и да вляза в който и да е университет, за да се махна и да си спася малкото останал разсъдък. Така де, докато живеех с родителите ми едва успях да ги накарам да ме пускат да стоя до късно навън, а не се влияех от пиещи/пушещи хора и разни деградета, които се въртяха около мен, все пак си е личен избор това, а и приятелите ми никога не ме притискаха да се държа като тях. Аз не съдя по външния вид и разните там простотии свързани с това и майка ми много ми се дразнеше заради това. В много случаи ми е крещяла "Не, ти не си тази, за която се мислиш, ти си това, което аз кажа, че си" и разни такива. Никога не ме приеха такава, каквато съм, но не съм и искала да се преструвам или да лъжа някого. Не им пука, че има хора, които са злобни, неграмотни, нямат желание за развитие, напиват се, употребяват разни неща, абе кошмарът на един родител, а аз въпреки културното си поведение пак съм цял дявол, само защото смея да имам мое мнение. Може би е така, защото са ме осиновили и... не знам. Идея си нямам от къде съм взела чувството си за справедливост и цялата си ценностна система, защото при хората около мен доста от нещата липсваха. По-скоро бих приписала това на книгите. И не, не се фукам, просто имам много въпроси без отговори.

Може би съм се оставила на човека, когото обикнах да ме мачка, защото нещо подсъзнателно ми се е отключило отново, защото и в детската градина и в училище са ме тормозили адски много. Майка ми и баща ми никога не се намесваха, бяха на мнение, че трябва сама да се оправям и не питаха защо се прибирам с дъвки в косата или със скъсана раница, или пък без такава. Все аз си бях виновна. А пък за обидите... ами грозотия са ми казвали най-много от всичко досега. В гимназията не минаваше и ден без да ми се каже нещо подобно, дори учителката ми по география ми го казваше. Хората по улицата са минавали покрай мен и са крещяли "Ууу тва лице ли е бе ужаааааааас". Като бях на 16 имаше една "анти-кампания" срещу мен, защото се бях изказала по адрес на тарторите на училището, че не са нищо особено и не разбирам защо се надуват чак толкова и тъй като живеех в малък град всичко се разчу за няма и ден и поне половин година не можех нито да си намеря приятели, нито да излизам спокойно сама от нас.

Най-добрата ми приятелка един ден почна и тя да ми ги говори "Ами не си от най-лицеприятните личности, ама поне имаш разни качества и компенсираш донякъде".. като цяло когато някой е искал да ме обиди винаги ме е наричал грозна. Преди година и половина ми се случи някаква доста тъпа случка с момиче, което ме уважаваше уж, но накрая вместо да ми каже, че не иска да говори с мен повече, реши да каже на всичките си приятели, че съм се вманиачила по нея и че я имитирам, та публикува двайсетина мои снимки в Интернет и накара поне 300 човека да ме обиждат (пощата ми буквално беше заляна със стотици съобщения за половин час) и всичките ми познати се вързаха на това и ме разкараха. А самото момиче, ами красива е и постоянно бъка от хора около нея и са я издигнали в някакъв култ. И пак същото - отида ли на някое място, където преди редовно съм висяла и почват разни шушукания, а приятелят ми само седи и се смее (и дори се беше мъчил да сваля някои от момичетата, които ме бяха обиждали).

Приятелят ми обаче би всичките рекорди, като за него съм не само грозна, а и тъпа, проста, необразована, некултурна, малоумна, бездарна, смотана, мухла и т. н. Покрай натиска, който ми оказва всеки ден започнах да заеквам и да си преплитам езика. Изгубих си комуникационните способности и повече от 10 минутен разговор е абсурд да завържа. Или по-скоро само покрай него заеквам и си преплитам езика и то когато се изнервя...

Е, това е цялата история, може би сега разбирате как съм се дала на някого да се гаври с мен. Нищо, че преди него биех шута на всеки, който само си помисляше да ме пороби и унижи. Дори не плаках след като разбрах, че момчето отнело девствеността ми не ме обича и си спи с поне още 3 (точно след "големия момент" беше отишъл да направи нещо за ядене и аз открих дамско бельо под възглавницата му и някаква бележка с телефонен номер, след което си събрах нещата и се махнах без да му казвам нищо, просто си казах "Fuck it all" и пак заживях нормално). Предполагам, че "съм си намерила майстора" или както там му казват (: Не се имам за безгрешна, допускала съм грешки, правила съм глупости от нерешителност най-вече, но в никакъв случай не съм зла и не бих обидила или наранила никого и нищо и не знам защо все с мен са се заяждали без видима причина. Никой не ми вярва и почти всеки ми казва, че има нещо в мен, което или много силно привлича хората, или тотално ги отблъсква. Тъжно ми е, че повечето хора винаги могат да разчитат на мен за споделяне на тайни или за помощ от моя страна, но само до там, ако не им трябва нещо от мен не ме търсят изобщо. А пък аз ако имам нужда от съвет или помощ, абсурд да ми се даде, та и за това цял живот съм се справяла сама с всичко.

Осъзнавам, че за психолозите и психиатрите съм идеален обект на безкрайни изследвания.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2a9e0077be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   № 15 ще ти кажа мен какво ме потресе в теб! Момичето сега повече от всякога се нуждае от нашата помощ. Грешката и е, че е наивна, много добронамерена и чиста душа. Нейният е енергийен вампир, който бавно изсмуква енегията й, и затова трудно се усешташ, а когато това стане е късно. Ти съзнаваш, че трябва да се махнеш, но колкото и странно да звучи жертвите са привлечени от него и постоянно се връщат. Това момиче има нужда от много голяма помощ и дълго възтановяване. Номер 16 знам за какво говориш. Човека до мен обаче не ме разбира, а аз се опитвам да се вдигна сама.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 72bba619d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Ти, докато не почувстваш, че имаш власт над него - няма да го оставиш. Ще се луташ в собственото си отчаяние, ще се привързваш още повече към мъчителя си, ще ставаш все по-зависима от това да му даваш енергията си.

Не си глупава.. най-вероятно не си и някой квазимодо. Отчаянието те кара да преувеличаваш. Едно е сигурно, щом си потърсила помощ (макар и така, анонимно) значи осъзнаваш, че се намираш в ситуация, която искаш да промениш, за което имаш моите адмирации.

Сега.. първото нещо, което трябва да свършиш е да си отговориш на няколко въпроса:
Какво искам от живота си?
Защо всъщност не съм го напуснала все още?
Това любов ли е наистина?

Направи си един строг анализ на истинските си чувства и подбуди. Защо правиш това или онова, как се чувстваш, когато той те обижда и т. н. До най-малките болезнени подробности!

А и една истина. "Той спеше в приятели, за да си пишат" Не, мила! Той тогава е правил секс, а не си е писал.

Ако решиш да му се опълчиш и да придобиеш увереност пред него, защото си мисля, че в крайна сметка това жадува сърцето ти. И за това още се мотаеш там, в тази нездравословна връзка.

Стани красива... (и не ми се усмихвай така) Всяко лице има в себе си хармонията на числото Фи, което се нарича Божествена пропорция. Тази хармония при някои е по-ясно изразена, при други трябва лекичко да се подчертае. Всичко хармонично, здраво и сияещо е красиво.
Няколко практични съвета:
- Спри да цивриш. Торбичките под очите ти едва ли са красиви. Налагай ги с пакетчета чай. Вариш си чайче, изпиваш си го с кеф, а пакетчетата върху очичките. Никакви сълзи! Никакво безсъние.
- Маски за кожата на лицето. Всякакви има. В Интернет е бъкано с рецепти.
- Маска на косата.
- Нова прическа, обсъдена с коафьор или просто фризьор, който обича работата си. Не модерна прическа, а такава, която подхожда на лицето ти.
- Всеки друг "дефект" се превръща от грима в ефект. Пудри, фон дьо тен-и, спирала. Гледай клипчета в ю туб - бъкано е от съвети как да се гримираме. Има една вакса, гледах преди, направи от негърски нос, малко сладко носле - всичко е игра на светлосенки и ЖЕЛАНИЕ.
- Дрехите? Махни модата, майната й! Виж кои дрехи на твоето тяло стоят добре, кои подчертават хубавите ти части. Наблегни на онази аст, която ти харесваш, тя ще ти даде чувство за увереност.
Примерно аз харесвам очите си и им отделям специално внимание, а като ходя навън си мисля, че всички гледат там. Толкова много свикнах с това, толкова често ги го мислех, че накрая наистина започнаха да ме гледат само там и да чувам "Какви очи" А иначе - нищо особено. Кафяви, нормално големи, скучни очи.

Стани красива, стани съблазнителна (не уличница) а дама, след която мъжете се обръщат. Ще срещнеш подигравките му - няма как да не ги срещнеш, ще ти казва, че колкото и да се стараеш няма да заприличаш на модел. Не го слушай! Само му кажи, че не искаш да приличаш на модел и продължавай! Но заедно с външния си вид, излекувай и онова болно място в душата си, което сега ти слага вериги. Повтаряй си на ум, че си силна, че си умна, че хората имат какво да научат от теб, че имаш какво много да дадеш на този свят. Повярвай в себе си, повярвай, че имаш своята уникална дарба (всеки я има) Бъди щастлива заради себе си, хубава заради себе си и в един прекрасен ден, когато се чувстваш достатъчно уверена му кажи, че си тръгваш. Без скандали, без драми, просто престъпи към новия етап от живота си. И излизай - нека те вижда, нека умира от яд като гледа как те свалят другите, нека те ревнува. Но не се връщай там, където си била нещастна. Потърси своя мъж, не се страхувай от самотата!

прегръдки и успех
Плам

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 19e15335fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Здравей авторке, започвам коментара си до теб с молба да поработиш над себе си. Не над външния си вид, а над комплексите си, защото такива имаш. Не се оставяй на никого да те мачка, за да се почувства мъж. Според него си грозна и тъпа, а според мен си прекрасна млада жена, но имаш ниска самооценка за себе си. Поработи върху това. Когато сутрин се поглеждаш в огледалото си казвай-"Аз съм красива, уверена и умна". Повтаряй си го сама непрекъснато и накрая и другите ще го забележат. Когато ти каже, че си грозна му кажи"Не повече от тебе. ", когато ти каже, че си тъпа му кажи да си избива комплексите другате. Запомни мила-най-големия ти проблем не е във външността ти, а в начина, по който гледаш на себе си. От теб завиаи дали ще виждаш чашата наполовина пълна или наполовина празна. Първо трябва да убедиш сама себе си, че си умна и красива, а околните е лесно. Те ще усетят твоето самочувствие, защото е важно да имаш такова. Желая ти много успех.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ed2fecea94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Доколкото може да се разбере от начинът ти на писане и грамотността ти, си достатъчно умно момиче. Понякога човек изпада в такава заблуда, че не може да живее без някого, че наистина си вярва-казва ти го човек, който го е преживял. ПОВЯРВАЙ, светът няма да се свърши, когато се разделите. Напротив- ще върнеш самочувствието си и вярата в самата себе си! Изритай го тоя боклук с парцалите му, жалък комплексар! Красива или грозна, това най-малко трябва да те вълнува, ами се вземи в ръце и стани такава, каквато ти искаш, заради себе си, не заради разни боклуци. Това твоето се нарича мания, някакво обсебване. Когато е далеч от теб, животът ти ще стане розов, пробвай. Той тъпче всичко хубаво в теб. Събуди се една сутрин, и колкото и трудно да ти е, даже да искаш да ревеш като малко дете, му покажи вратата- дръж се на положение и го постави на мястото му поне веднъж( и завинаги) през цялата ви досегашна история. Заслужаваш много повече!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 674c1045b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Къв е тоя бе? Авторке, как си го изтърпяла???? Ама направо ти се чудя!!!! Виж, колкото и да го обичаш, той тооолкова е прекалил като те е унижавал и продължава да го прави, че друг изход освен раздяла не трябва да има. Той е потъпкал самочувствието ти, какво е това постоянно флиртуване и запознаване с други??? Ам'че той въобще не се чувства, че е част от тази връзка, ерген го раздава човека... живее му се още. Епа, остави го! Как може да се надяваш да те погледне с други очи и да си готова да му простиш? Като се влюбим ставаме още по-наивни, но приятеля ти толкова е прекалил, че единствената смешна и жалка накрая ще си ти. Извинявай, че ти говоря така, но ме е яд на тебе! И аз съм малко наивна, но на твое място бих го зарязала ВЕДНАГИЧЕСКИ и нито думичка не искам да чувам от него, след това. Няма друг изход за вас. Никога няма да те погледне така както ти искаш, защото му се живее свободно, той е от мъжете, които искат всяка вечер да са с различна. Няма място при теб, ти "другата" ли искаш да играеш, щото никога няма да бъдеш "първата или единствената". Винаги ще има други жени пред теб, и проблема не е в ТЕБ, а в НЕГО. ЗАРЯЗВАЙ ГО!!! Моля те! Не си потъпквай още самочувствието, ако останеш с него. После ощеее повече ще те боли! А ако го зарежеш сега...то даже е късно, трябвало е одавна да го зарежеш, като го видиш на пътя ще си викаш "аа как съм могла да ходя с тоя тъпанар, кой знае колко жени лъже в момента, ама хубу, че се отървах".

Авторке, сега сериозно - зарежи го, и главата горе! Няма за какво да се чувстваш виновна нито длъжна. Той не те е оценил, не иска да е в тази връзка, на теб не ти остава нищо друго освен да поемеш по своя път....нали така? Пожелавам ти късмет, и нека по пътя си срещнеш само мъже, които ще те оценят!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e8806c4348
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Повръща ми се от такива мъже. Този тип, който описа ми е просто анти представата за мъж. Пълен идиот, егоист, комплексар и повърхностен тип, който не те уважава, не му пука за чувствата ти, нещо повече, явно му доставя удоволствие да те мачка и унижава.
Бях в подобна ситуация, първото ми гадже беше подобен мухъл, избиваше си комплексите на мой гръб, обсъждаше мой лични неща пред приятелите си, подиграваха ми се зад гърба, обиждаше ме и ме критикуваше постоянно, че и по някой шамар изяждах. А да, и вечното киснене в сайтовете за запознанства! От мило и лъчезарно момиче се превърнах в свита сива мишка, която не смееше да погледне хората в очите. Търпях това положение около година, нямам обяснение защо. В един момент просто ми писна, разкарах го от живота си, заедно със всички негови приятели и познати, и всичко, което ме свързваше с него. Лошото е, че ти мислиш, че си заслужаваш отношението и търпиш. Моля те, вземи се в ръце и разкарай този боклук!! Докато си с него ще ставаш все по-зле психически и емоционално, младо и интелигентно момиче си, не си го причинявай.

Ж21

 
  ...

...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 9611efc357
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Докато четях историята ти настръхнах.. И честно казано, много бих искала да св запозная с теб! Не ми харесва начинът, по който гледаш на себе си. Не оставяй такъв боклук да провали цялата ти представа за теб самата. Възхищавам се на това колко много време си понасяла подобни неща, но не го прави повече. Остави го и намери отново приятелите и близките си, за да ти помогнат да се отърсиш по-бързо от постоянните натяквания каква си била в лице и тн.... Уверявам те, че не само ще се освободиш от това ужасно нещо като се махнеш, но и напротив - ще намериш някого, който да те цени! Пак повтарям, много искам да се запозная с теб, сигурна съм, че си повече от прекрасен човек, спри да се водиш по наложеното за теб от някакъв ужасен човек мнение. Прегръщам те! :)
Л., 18

 
  ...
преди: 10 години, 21 дни
hash: bcb0c5c48c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Това ми напомня на 1-та ми любофффф...
Мадамата дори беше поканила бъдещия си "ебач" в квартирата в съседния град, където учеше, а после ме покани и мен и трябваше да видя и капутите със сперма и т. н.
Запазих самообладание. Реших да играя "докрай".
След 3 дена същия този шемет дойде в родния ми град, бяха са почерпили с мацата и по едно време бе тръгнал дори да ме гони от кафенето, където незнайно защо се бяхме "озовали случайно" по едно и също време. И това го преглътнах...
След има-няма 5 години един селски ми каза: аме имал си съученичка, селото и се намира еди къде си и т. н. - обясни ми подробно - ко ше кажеш за момичето? Направих се, че не се сещам и след 1-2 месеца видях същата тази съученичка да ми се мъкне из града, а след 3 дена беше дошла най-нагло у дома с копиленцето (момченцето не е виновно, че баща му е шматарок, а майка му е разпасана кобила! )
Поиграх си с момчето, на нея и стана неудобно, въпреки че бях направил "гала-вечеря" и малкия заспа. После мамата нещо взе да се прави на интересна. Само и напомних за капутите в другия град и опитите да ме опуха бившия ? тъпкач и я попитах какво мисли да правим?
"Мисля да се наебем, а като забременея да се оженим"...
Бях тотално гръмнат! Но не - пак я попитах: "а как ще решим въпросите с: момчето, пушенето и това което направи преди? "
Остана като гръмната! не очакваше това, обаче...
Доста тъпо ми беше - дори не можах да я "боцна", но пък след има-няма още годинка и мацето, което ме взе си беше котаранка един път - девствена, никой не се месеше, имаше си всичко и много си ме обичкаше и си се боцкахме по няколко пъти на ден по няколко часа (няма да разправям подробности - не е интересно), но на тази и на още една мацка не ? пристанах и не станах подлога....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c2ce9e31c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Лелеее, чета и не мога да повярвам що за мухъл е въпросния 'пич'. Направо ми се пригади на моменти (да не кажа от началото до края). Виждам, че историята е стара, искрено се надявам всичко да е отдавна минало и заминало и дано си се отървала от отвратителната самооценка, която си си лепнала. Кажи какво става с теб, ако влизаш още тук.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6b1498aa20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   АЗ съм решена да се отдам само на един мъж и защо не да почакам до сватбата? винаги съм била много чувствителна, ранима и крехка. Когато са ме сваляли мъжете все са гледали външния ми вид. Почти няма някой, който да оцени това, че съм романтична. Мечтая за чистотата на 1-то отдаване, да се гушкаме, да заспя на гърдите му и да чувам как бие сърцето му и той да ми гали косите. Да се разхождаме сред природата и да танцуваме под звездите. Искам мн нежности и търпение, не все да избухват и да ми се хвалят къде и с коя ще се разбиват. Не всичко е пиене и лесен секс. Иска ми се да намеря зрял, улегнал мъж с морал и принципи като моите. Толкова се уморих от позьори, които нямат отношението към една дама и все гледат външния ми вид. Искам да ви кажа на мъжете, гледайте поведението и принципите в една жена! Аз съм решила да остана девствена, напук на този разврат. Ще пазя устните и тялото си и ще се отдам като усетя нещо различно в един стойностен мъж. Няма да съм ничия изтривалка. Колкото до други девствени като мен-не се предавайте и следвайте принципите си! Това си е вашето тяло-нека то е вашия храм и само най-достойния да прекрачи прага му! Успех на всички, които търсят чистото! А

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker