Удари ме...отново - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Удари ме...отново
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 7751 пъти
Здравейте! Историята е много дълга, но по-важното е, че... когато се скарах с приятеля ми един ден/и други пъти сме се карали, но никога не се е стигало до там/ аз се ядосах и го шамаросах, след това той ме удари.. блъска ме.. много пъти. После беше гузен и се извиняваше, реших, че ако му простя ще е за последно.

Вчера пак се скарахме, аз плачех, той не ме слушаше, едва ли не ме имитираше, аз отново се ядосах и го шамаросах.. и той пак посегна. Пак ме бута, блъска, удря. Отново съм синя и подута и много много ме боли.. не само физически, но и психически
Днес пак е гузен и казва, че му е мъчно за това, което се е случило, но не знам...

Знам, че имам и аз вина, че съм го предизвикала, че и аз съм го ударила... но в същото време се чудя трябва ли да обвинявам себе си или просто отказвам да призная истината

Имам нужда от съвет и благодаря на всеки отговорил
Предполагам, че някой може да попита... на 20съм и живеем от 1 год заедно

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 63

преди: 12 години, 1 месец
hash: 1a77f02918
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   каквото повикало такова се обадило! Не можеш да очакваш да биеш някой а той да седи и да те гледа влюбено.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2f49823510
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма значение кой е виновен, просто има една граница, която я минавате. По-добре да се разделите. И ти си виновна, че си го шамаросала, но предполагам той те е предизвикал по някакъв начин, с това, че не те е слушал. И аз съм като теб. И аз съм го правила тоя номер.. Даже ходих веднъж до спешното понеже толкова силно го ритнах моя по крака, че моят крак се поду целия и не можех да ходя.. Но не ме е пребивал после.. случвало се е да ми отвърне с шамар 2 пъти мисля.. Абе като цяло си е болна работа... Опитай наистина да си тръгнеш от него, намери човек, който няма да те предизвиква изобщо да удряш шамари, който ще те разбере. А за да се оправят нещата с настоящия ще трябва много търпение и говорене, и компромиси! Помисли дали ще сте способни, а така направо си съсипвате нервите!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 29fffb46d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Е това не го разбирам. Ти можеш да удряш, а той не? И се чудела дали да обвинява себе си. Е, не, не мога да го схвана. Това, че ти си жена, а той мъж, значи ли, че той не може да изпитва унижение от един шамар? Виновна си. Ясно е. И той е виновен.

Какви са тия отношения с шамари от двете страни? Ако виниш за нещо него, то вини за същото и себе си!

Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: d769ecc4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Започваш първа с шамарите, а и според кой морален кодекс само вие имате правото да удряте? Не бих ударил в такава ситуация, но бих те зарязал, имаш проблем с нервите.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fc25499ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Виж какво момиче има една мног бярна и мъдра поговорка, която гласи : "Не прави това, което неискаш да ти правят на теб! "... Ако всички спазваха това едно единствено правило в живота, нямаше да има убийства, изнасилвания, кражби, грабежи, предателства, изневери, измами, лъжи, завист и тн. И света щеше да е едно пракрасно място. Но естествено тази поговорка всички са я чували но не я спазват. Като ти го удряш ами няма да ти седи и да ти мълчи... ти това ли очкваш? Садистка ли си каква си? Това да не ти е някой роб? Ок карате се викате заяете, дори и ти да си била права, това не ти дава право да му посягаш. Какво като е мъж... това значи, че щом е от мъжки пол може да се удря позволено е? Караници и думи са едно, физически удар е друго, а както сама казваш ти първа нанасяш физическите удъри, и той ти е отвурнал момчето, разбиеам го напълно. И мене мъжа ми ако си позволи да ме зашлеви докато се караме и аз ще му зашлевя един, каквото повикало такова се обадило. Вярно че в Библията пише като те ударят по едната буза, обърни се и дай и другата.... но това е едно поклонническо и робово мислене и не смятам, че е правилно. Много е просто.... не го удряй и той няма да те удря. Щом ти първа посягаш това, че си момиче не те оправдава по никакъв начин. Ти си си насилник. Ако те удря без да си го докоснала и без причина вече е друг въпрос и тогава коментара и съвета ми щяха да са съвсем други, но доколкото прочитам не е такъв случая, така, че малко се чукни в главата и си здържай нервите. А и не само нерви, това е просташко и нисше държание.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4b971bbfed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Бягай по-далече от него докато е време, миличка!!! И никога не си имай вземане даване с подобни типове.!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 59071cd1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Интересен казус, на който все още не мога да дам отговор... Преди време бях във подобна ситуация, но от другата страна. Мисля, че историята ми ще ти е интерсна. http://spodeli.net/4/story-9591.html

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4e6043e244
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Дали ти си виновна?? Това ли е въпроса?? Е, как мислиш? Естествено, че си виновна! Ти какво очакваш? Естествено, че като го удариш и той ще те удари. Явно това повечето хора не го знаят.. Щом удариш някого, независимо от възраст, пол и каквото и да било, вече той може ако иска и да те пребие. Проста самозащита. Защо възрастните не бият децата, освен ако те не ги ударят? Защото ще влязат в затвора. Но ако детето удари възрастен, той има пълното право да се защити.

Та за въпроса ти.. НЕ го удряй.. А и също, вие щом се карате ден за ден, защо изобщо сте заедно? Вие ЯВНО не сте щастливи един с друг. Може и да греша разбира се, знам само една ситуация, която само че се случва доста често явно..

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c46e6b1aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   аз ще ти кажа само едно.. няма да провърви между вас... със шамари не се постига нищо..! трябвало е да го зарежеш още първия път като ти е посегнал..! Един мъж ако може да удари веднъж може и дваж! Остави го и се старай повече със следващото си гадже! :) Елсуер

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ea349436f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Осъзнайте се навреме или се разделяйте - имало ли е втори път, ще има и трети... ще се превърне в стереотип... И друго си мисля - как изобщо можеш да си позволиш да го удариш?

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 52b8191a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Заглавието трябваше да бъде: "Ударих го... отново! " за да разберат читателите априори каква е ИСТИНСКАТА причина за цялата драма.
Не е истина колко сте зле младите, и колко все някой друг ви е виновен за собствените ви глупости.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ddb185819b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съжалавам за директността, но ти си много глупаво момиче! Първо, каквито и спорове да имате, защо мислиш, че като му удариш шамар и нещата ще се разрешат? ! Не само, че това поведение няма да помогне, ами както и си усетила вече, вреди! Има мъже, на които им е под достойнството жена да доминира по всякакъв начин на тях, и твоят явно е точно такъв. Е, както го описваш и двата пъти те е спукал от бой... това не го одобрявам естествено, да ти беше отвърнал и той с един шамар, че да се осъзнаеш малко - как да е, ама това.... и при това положение ти продължаваш да си с него? ! Много глупаво от твоя страна!

Толкова истории има от рода на ''Бие ме, после се извинява, прощавам му, на другия ден пак ме бие, извинява се.... '' и т. н. до безкрай. Така ли не се замисли, че човек направи ли го това веднъж, втори път явно ще действа така системно. Сега да приемем, че сте имали някакъв сериозен конфликт, ами утре може да е защото не си измила чиниите, не си купила хляб или си забравила да му изпереш чорапите. Замисли се малко.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6998ea5dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Що за връзка да се карате и биете! И ти и той сте виновни. Явно не сте един за друг.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d614ab4d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Като си такава ще си понасяш последствията заслужила си си го така ти се пада

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: be91ff2ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Сееш ветрове - жънеш бури. Други въпроси?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e38ea29529
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Тези, които сте писали тук, наред ли сте? Да, определено има значение кой бие по простата причина, че мъжете са много по-силни. Била му ударила шамар, а той защо не и отвърна със същото- лек(за него) шамар, защо не я блъсна, а е трябвало да я бие? Вие наистина не сте в ред. Един шамар и вече мъжът можело да малтретира жената, само че тя след тоя шамар нищо не е можела и да направи. Питате защо мъжете не можели да удрят. Аз питам защо жените в повече случаи не могат да ги пребият като кучета. Защо ли... Не съм очаквала да прочета чак толкова сбъркани коментари.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 272d224f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Само с ядене не става, требе и акъл.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 29fffb46d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Сбъркано ти е мисленето на теб, номер 16. Ако бях на твое място бих се замислила защо повечето мнения се различават от моето. Определено не е, защото блестиш с особена мисъл.

Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a5c9baa8bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Оф, момичето моли за съвет ;хх
Не разбирам! Защо казвате, че си го е заслужила-това да я удари приятелят й? ! Нима той има право да я удря? ! А? ! Да, съгласна съм, че го е предизвикала ( всъщност не знам абсолютно нищо, както и да е ) но това дава ли право на този "мъж" да я удря? ! Тогава излиза, че след като "мъжът" ти те удари, тогава и ти ще го удариш...

Мъжете нямат никакво право да удрят жените! Тъпак! Извинявам се за думата.. По-добре се махни оттам.. Не е трябвало да те удря ;( Мъж който удря жена не е мъж!! Аз така смятам! Ако някога ме удари мъж, ще го зарежа и окото няма да ми мигне! А, преди това ще го ударя с ваза по главата ;ддд

МАКИ-ЧАН

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3d04a652fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Еми като се нахаквате сами на такива и им позволявате....

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b5ca86f250
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Нямаше да се включа, но заради твърдението на 18, че мисли правилно.. взимам участие. Напълно подкрепям 16. Това, че му е ударила шамар не означава, че той трябва да я пребие!!! Нормално било? !? ! Тя го е усетила, че не е добре човека и затова го е плеснала, а той от своя страна е затвърдил мнението й! Това е, ударила го е, защото той не е искал да я разбере и в момент на слабост, понеже явно няма как да му покаже, че тя е права, го е ударила. Разбира те ли, някои мъже не са яли бой като малки, лигльовци някакви, дето не се държат като мъже.. Грешката на авторката е, че мисли, че може да го промени тоя човек.. ама надали.. Грешката й е, че си хаби нервите с него, това е!
Ив

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 10b900354a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Малко е попрекалил с агресията но съм сигурна и че авторката малко драматизира нещата. Едва ли не я е пребил като куче заради единия шамар, докато тя го е молела да спре - не вярвам.

Отвъртял й е една плесница и я е блъснал някъде да не му се пречка в краката, пък тя ако пак е налитала като бойно петле, може и още една по-здрава да си е изяла.
Ама някой ще ме дразни, аз ще раздавам шамари.. хм? !
Удряла съм веднъж приятеля си и като видях очите му само се засмях и скочих на врата му и започнах да го целувам и да се извинявам. Мина, че е било "на шега" и не съм очаквала да е толкова силно. Но втори път ще си знам и едва ли ще му посегна.. пък било то й на шега. Че той с неговата лапа ако реши да се пошегува с мен - едва ли ще остана права на краката си.

Обуздай си малко нервите, мила! Или се разделете, докато осъзнаеш какви трябва да са отношенията в една връзка.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7eac8249fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   18-ти, различават се от вашите (повечето), защото повечето в тази страна сте нено. мални, а тя, номер 16, е от малцинството нормални!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1a77f02918
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Наред сме си №16! Той мъжът като е по силен, тя жената не го ли знае, защо го напада с шамари? Тъпо е да нападаш ако държиш в ръце по слабо от противниковото оръжие. Тъпо е от нейна страна да наранява достойнството на мъжа си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e38ea29529
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   25, не казвам, че тя е права да го напада, но нашето общество не би трябвало да се води от физическата сила. Да, той може да я пребие, защото е по-силен от нея, по тази логика никоя жена не трябва да не се съгласява/кара и т. н. с мъж. Тогава в какво се превръща обществото ни? Тя не е права, но той не трябва да се възползва от слабостта и и ако го прави, то тогава на такъв човек не може да се има доверие. Днес ще я нападне, защото му е ударила едно шамарче, утре- защото го е погледнала на криво. Изобщо не мисля, че жените трябва да могат да си позволяват всичко, но мъж, който бие жена, е просто един слабак, защото да ти удрят шамар е унизително, но да биеш по-слабите от теб като знаеш, че те дори не могат да ти отвърнат, е доста по-унизително.
Възможно е авторката да преиграва, но коментарите ме провокираха.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3b4e365472
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Е, в тая страна сте много сбъркани, в к'ви семейства сте расли? Силата на мъжа е в това да защитава по-слабите, то природата така е създала.. нежна женственост и защита на семейството. Окей, предизвикал те е, ударила си го и това е, не прекалявай. Ако го биеш, приемам да те удари по-леко в знак на това да престанеш, защото го изнервяш, но това да те посини.. Е това не е мъж, а боклук! И виe, жените, които оставате при такива мъже, не знам с какъв акъл го правите. Намери си някого, с когото има тръпка и хармония, не да се биете. Нещата мотат да се разрешат по цивилизован начин, не толкова първичен!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3b4e365472
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Намаш достойнство и уважение към себе си, ако биеш по-слабите от теб!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: db1590ea48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Каквото павикало - такова се обадило! И ти като всяка жена не поемаш своата вина и винаги мъжете са ти виновни. От накъде-накъде ще му лепиш шамари, ти да не си му майка? Толкова ли не може да се разберете с думи, та прибягвате до бой?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: db1590ea48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   До 19 - а жена може да удря мъж, така ли? Егати двойния стандарт!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: db1590ea48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   22 ти си от онези ужасни хора, които гледат дъщерите си като принцеси, а синовете си като в казарма и ги пребиват. После не се чудете защо дъщерите ви се превръщат в чении държанки, а синовете ви не ви обичат!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fee4d14dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Като си проста и стоиш още с него, нека те бие.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 27c58bec98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Номер 22, да виждаш някъде да съм казала, че е нормално? Не, не е нормално който и да било да раздава шамари на някой друг. А тя го е ударила, щото тя не е добре... Някой го беше казал горе - не е добре с нервите. Нищо от това не приемам за нормално. Затова напълно заставам зад думите си, че щом тя го е плеснала, не би следвало да вини само него. По отношение на побоя - и на мен ми се струва, че авторката доста драматизира. Усеща се от написаното. И колкото унизително е за една жена някой да я бие, толкова е унизително и за един мъж да яде шамари от жена! Отвратително е просто! Който не го разбира това, определено не е прав.

Д.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2f49823510
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Пак е номер 22 до 33 - Просто няма място за сравнение между един шамар и пребиване! Вие не можете ли да го осъзнаете, я си представете някой да ви удари шамар, а сега някой да ви пребие.. Пак казвам грешката на авторката е, че се опитва да вкара тоя човек в правия път, той ако беше нормален нямаше да я пребие. И като тя му казва и говори нещо той ще слуша и ще разбира, а не да се прави на олигофрен.. Откъде търпение.. Просто видиш ли такъв, бягай.

До 31 - не съм от онези ужасни хора, но възпитанието на днешните "мъже" е под всякаква критика. И искам да попитам вие как така го защитавате, без да го познавате? Авторката е на 20, той да речем е на 21-22.. Как си го представяте?? Как е облечен, походката му, възпитанието му, като имате предвид всички на подобна възраст, които виждате всеки ден навън.. Още ли го защитавате? Я си помислете като ги гледате всеки ден тези индивиди какво си мислите? Накъде отива светът сигурно, нали? Това не са мъже, един мъж не би пребил жена. Пак казвам - някакви фукльовци, с гелчето, с ланците, без образование, но с модерен телефон - ето това е гаджето на авторката, мъжа дето не заслужава шамари.. Много повече заслужава
Ив, 24Ж

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 27c58bec98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   А ти пък как говориш за него без да го познаваш? Щото аз мога да ти нарисувами обратната картинка - една вечно мрънкаща за глупости пръдла, която прави скандал от най-малкото нещо. И се почват крясъци и караници за простотии, в която обстановка всеки нормален човек излиза извън релси. Че накрая и шамар изял, щото той не я бил слушал?!?!!?!?!?

Не казвам, че конкретният случай е такъв, нито че е нормално да пребиеш някого, колкото и да си извън релси. Но определено има жени, които са толкова малоумни, че направо си го търсят... Да, не е правилно да си го намират, но в крайна сметка когато се случи, е редно тази жена да прецени и своята вина, и своето поведение. А докато има жени, които си мислят, че е нормално да си шамаросват мъжете, щото не ги слушат, това няма как да стане. В тая история и двамата са ненормални и не разбирам ината ти да спориш за нещо толкова елементарно.

Д.

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: c31748db79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   От авторката-скандалът стана, защото е много ревнив и се скарахме, че по-рано през деня съм говорила с един колега... и то по работа. Той ми крещеше, аз се опитвах да му обясня, че няма от какво да ревнува, той повтаряше, че не го е** и аз затова го ударих... в опита си да го свестя по някакъв начин, защото беше изпаднал в ярост. И не, не търся оправдание, просто казвам, че не съм някоя, която просто ето така от нищото ще реши да го удари

 
  ...

...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 9e80368db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Виновна или не - мъжът затова ли е мъж? За да раздава юмручно правосъдие? ! Бий му шута и всеки да си знае пътя. Кофти е, че живеете заедно и май там ви е била грешката.
Това, че го е предизвикала не е фактор, щото явно я е провокирал той по някакъв начин.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 23 дни
hash: b5ca86f250
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Ето номер 38 разсъждава логично! :)

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: a649132801
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Не съм чел предишните коментари, извинявам се ако повтарям. Зарязвай го, домашното насилие е много сериозен проблем, не ти трябва дори и да се питаш дали имаш вина, нямаш. Да се бие жена е долно и противно изпълнение на някаква свиня, която заслужава масово пребиване. Съжалявам ако съм те засегнал с думите ми, но след време ще си удряш главата сама в стената, защо не си го напуснала много преди това да ти се случи и да засегне психиката ти.

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: eeba3b589b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Аз направо съм потресена от българския манталитет !!!
тук жените дори смятат че е нормално ако една жена удари шамар на мъж , той да й отвърне .

Живяла съм във Франция и такова нещо НЯМА ставала съм свидетел на няколко пъти как французойки насред улицата зашлевяват по няколко шамара, мъжете им обаче сетят кротко и се опитват да ги успокят(не ме разбирайте погрешно не смятам че редно жените да удрят мъжете и дори останах изненадана от французойките но трябва също да ви кажа, че те са доста по невротични от българките)такова поведение обаче от страна на френските мъже не съм виждала.

Даже след една от случките точно това си говорехме с един приятел францизин аз след като видях случващото се помислих, че ще й отвърне и когато това не се случи се изненадах (нали съм живяла в българия тук съм виждала мъжете да спукват от бой жени за един шамар или дори за дума) а той моя познат беше пък изненадан от моята реакция, буквално думите му бяха" Ама как така той да я удари та един мъж е по силен от една жена" ?"Каквото и да прави една жена мъжът не бива да я удря".
Е това бяха думите му не казвам че всички французи са такива но е факт, че голямата част от тях разсъждават така

Стана малко дълго но наистина не смятам, че мъжът има право да удря дори й тя да го е предизвикала просто те са по силни и ако са истински мъже ще бъде под достойнсвото им да удрят "дори и шамар" както
вие му казвате тук на една жена.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 дни
hash: e732eaeb98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Аз не бих те ударил, но аз съм изключително възпитан човек (не си правя реклама, факт е). Обаче мен ме е удряла жена и то леко и то с шамари по тялото - побеснях. И то побеснях, защото знам, че нямам право да отвърна на жена. Това ме вбесява, че има двоен стандарт, а жените не се съобразяват. Да, аз съм далеч по силен и ще я съборя на земята, затова никога няма да ударя жена (надявам се да е никога:Д), но очаквам такова цивилизовано отношение и отсреща!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 9f62b69b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   41, аз съм жена, никога не съм удряла и не съм удряна. смятам обаче за двоен стандарт правото на жената да удря и липсата на право на мъжа да й отвърне. осъждам насилието независимо от кой пол идва. дай сега щото сме жени да млатим мъжете, а те понеже са по-силни да си траят. не го намирам за нормално, както и обратния вариант - мъж да бие жена

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 2f49823510
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Аз заминавам за Франция :D :) Нямам поглед върху чужденците като партньори как са... но българските мъже са големи потисници и простаци, и мързеливи у дома! На моят приятел майка му е женена втори път за германец - е тоя човек я гледа като писано яйце - то не са изненади, почивки, беше й купил билет за концерт на любимия й изпълнител месеци преди самия концерт, без тя да знае.. И е такъв кавалер.. и тя сама ми е казвала, че е разочарована от българските мъже..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 дни
hash: 52b8191a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   №42, аз пък бих я ударил, макар че също като тебе съм изключително възпитан човек. Не че ще го направя със сигурност и на всяка цена, но нека и тя винаги си има едно на му, че не може да прави каквото си иска!

41, потресена си, защото така ти изнася! Я си предстви, че си мъж във Франция и дойде да те шамаросва някаква дрисла, понеже не може да си владее нервите, а от друга страна много добре знае, че всичко ще мине безнаказано за нея и няма опасност да й отвърнат? Добре ли ще се почувстваш?

"Не прави на другите това, което не искаш на тебе да ти направят!" - който е забравил този принцип, длъжни сме да му го напомним, и с шамар ако трябва.

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 366f791f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   1. Всеки човек трябва да знае, че каквото даде това ще получи
2. И двамата сте агресивни и направо е чудно как не сте се изтрепали за 1 година.

По-добре се разделете, защото очевидно успявате да предизвикате проявата на най-лошото в себе си.
Факт - не можете да намерите подход един км друг и тези неприемливи методи за решаване на проблеми "аз отново се ядосах и го шамаросах.. и той пак посегна. Пак ме бута, блъска, удря. " просто ще се повтарят, и повтарят, докато не пострадаш сериозно след някой подобен скандал. Пожелавам ти никога да не ти се случва и те съветвам да укротиш агресията си, ако не искаш да получаваш такава. Никой свестен мъж няма да те търпи ти да го удряш, а той да те гледа - просто при такава ситуация ще си тръгне и няма да го видиш повече.

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: e67b681fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   според мен стигнели се до там бягай далеч. Макар, че и ти имаш вина, че си го ударила, нима той има право да ти отвърне? Знам унижаващо е за един мъж, но ако е мъж на място ще изтърпи и ще замълчи и никога не би ти отвърнал , защото ти не си го направила без той да има вина. Нещата са сериозни, незнам за какво се карате, но боя не е начина.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 8f463c3095
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Остави ги французойките... Аз не мога да си представя да ударя мъжа си - как ще гледам самата аз после на него - като на мъж ли? Това е един от най-отвратителните двойни стандарти, които съществуват! Абсолютно съм на мнение, че както е тотална агресия мъж да удря жена, така е и тотална агресия жена да удря мъж, съвсем отделен е въпросът колко просташко е! И ако някоя си мисли, че понеже е по-слаба, може да раздава плесници, значи първо е яко зле със себе си и самочувствието си, второ е зле с нервите. Никога не бих си позволила някой да ме смята за невротична! А аз това бих помислила, ако видя някоя да удря шамари на мъж - още повече пък на улицата :х. Отвратително, грозно, селско, просташко, унизително е, както за единия, така и за другия, а после ще очакваме тези мъже да ни обсипват с любов... За себе си знам, че ако си позволя някога да сторя нещо такова, било то и вкъщи, мъжът ми никога, ама никога няма да ме погледне по същия начин.

Д.

 
  ...
преди: 12 години, 1 ден
hash: f82f0eb35c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   М15 от София. Вие луди ли сте как ще удря човека до който е каквото и да става той трябва да си я пази и да си държи на нея. Жалък е. *Аз плачех, той не ме слушаше* - предизвиквате.
Забелязах че той просто иска да ти покаже кой е силният. Това е самата истина чака просто особен момент като шамара, сигурно сте говорили и той ти и казал че ти го предизвикваш чрез удаpa и няма да ти го позволи или да ти търпи? Отказваш да признаеш истината! Ако те обичаше нямаше да постъпи така щом сте от 1 година трябва добре да те познава ;)

 
  ...
преди: 12 години, 1 ден
hash: e732eaeb98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   До 45 от 42:

Има един тънък момент, според който жената е чувствително създание и може да се "изпусне" така да се каже, да не може да сдържи емоцията и нервите - затова е жена. Мъжът от друга страна трябва да е мъж на място, спокоен и силен (най-вече психически) - той е разумен и няма право да си изпуска нервите. Може да хване жената, да я спре за малко, но само толкова. Не казвам дали това е справедливо - казвам, че това е схващането и наистина, ако удариш жената ти й падаш в очите. По-добре направо я зарежи, защото ако тя има топки и мозък ще го направи скоро след скандала, ако се уважава достатъчно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 ден
hash: cf359b71d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Всичко това ми звучи така :

Глупак 1 толкова не е знаел какво да прави, че е решил че един шамар ще реши всички проблеми.
Глупак 2 е бил толкова глупав, че решил да отвърне и да си докаже, че е по силен от 1.

резултат : В следващата серия, 1 и 2 се фехтоват със тигани Тефал, за по голямо удовлетворение.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 20248721d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Различно е да те удари момче. Случвало се е да ударя шамар на приятеля си, но никога не ми е отвръщал.

 
  ...

1-50 от 63
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker