Тя не го заслужава, но той е с нея! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя не го заслужава, но той е с нея!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3378 пъти
Вече 4 години страдам по един мъж. Запознахме се, харесахме се, но той беше нерешителен да направи крачката и нещата не се получиха-аз тръгнах с друг, който просто ме съсипа от своя страна. Тука трябва да спомена, че двамата са добри приятели. Разделих се с онзи втория, а мъжът, когото обичах беше свободен. Пак закачки от разстояние, пак намеци и пак нищо. В един момент разбрах, че си има вече приятелка. Спря да комуникира с мен изобщо. Ако говорим, то е защото аз му се включвам в скайп и разговорите ни не са същите. Гледа да говорим малко и след клишираното как си, какво правиш си измисля нещо и излиза. Отстрани са странна двойка. Не излизат много заедно, той не я следи изкъсо, срещала съм я много пъти в дискотеки сама да дивее. Той по принцип не ходи на такива места, но е странно, че не се вълнува особено какво прави тя.

А той милия? Прави уникални неща за нея, купува и всякакви неща, жестове, внимание, отношение. Той е почти перфектния мъж и не е честно просто:(. Докато тя дивее, разбирайте точно каквото ви казвам-зарибявки с други мъже(за повече не мога да кажа със сигурност) той си седи някъде у тях си или на работа, или работи допълнително. Работата му е добра, престижна и добре платена, като, че ли е просто някак си над тези неща. Когато обаче се опитвам да го достигна се дръпва мигом. Чрез общи приятели, които имаме много съм установила неговите разбирания. Той бил обвързан, следователно не трябвало да се заиграва с други. Би било чудесно, но ако беше с мен.... :( и защо по дяволите прави така, докато онази го прави на маймуна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: cfa863e3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти пък коя си, че да казваш дали го заслужава или не. Нито си в дома им, нито в леглото им. Не знаеш какви взаимоотношения имат помежду си. Какво въобще се бъркаш. Да си била по настоятелна навремето.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 54fb338590
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Тя не го заслужава, но той е с нея! "

И как разбра, че не го заслужава? Знаеш ли въобще какви са им отношенията и как се държи тя с него когато са насаме или просто когато ти не си била свидетел?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e5d49a1ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Извинявай, но това не е твоя работа. Той си е избрал да бъде с това момиче. Какво, къде, и с кого прави момичето, засяга нея и него. Ако на него не му изнася, просто няма да е снея. Но така, като те чета, по-скоро на теб не ти изнася.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f0c28fa203
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега, ако той е недоволен от нещо във връзката си и иска свеж въздух, не виждам причина поради която да се дърпа от теб. Пък и е нетипично за един мъж оправданието, че е във връзка. Ами вие можете да си излезете просто като добри познати, а от там нататък той да прецени дали е възможно да бъде с теб. Но не пренебрегвай варианта, че просто може и да не иска нищо. Не му се натягай, не го търси, не му пиши, сигурна съм, че не го правиш често, но не знаеш как изглежда в неговите очи.

Попадала съм в сходна ситуация, само, че май аз бях в положението на момчето. Запознахме се, допаднахме си, всички около нас го виждаха, но той така и не направи нищо. Сега като се върна назад си мисля, че ако аз бях по-настъпателна нещата може би щяха да са други.. Та след време и двамата вече имахме други връзки, горе долу по едно и също време ги приключихме и пак започнахме да се виждаме (като приятели) и пак нищо от негова страна. В него момент обаче, аз се запознах с друг мъж, който много бързо ми влезе под кожата и пак се разминахме с другия човек. Към днешна дата от време на време ми пише във фейсбук това-онова, от познати научавам, че пита за мен и т. н. но аз съм щастлива с приятеля си и въпреки, че като се сетя за него изпитвам нещо като яд, че не ни се получиха нещата преди, за нищо на света не бих загърбила сегашната си връзка.
Съвета ми е, ако наистина си убедена, че това е твоят човек - бори се, но в противен случай няма защо да отдаваш такова значение на нещо, което се е размило във времето.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9ce6f8ce3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ех... мда.. той милия, прави уникални неща за нея! :)) Ама ти от къде си сигурна че тя не ги заслужава. Защо си мислиш че той не е щастлив да е с нея? ! ... Както говориш за него се личи че е уравновесен и интелигентен, според теб, ще бъде ли с нея, ако не е което иска? :) Дори и тя, да не е чак "идеалната" за него, то коя ще е? Да, .. тук на теб ти се иска да си на нейното място, но поради каква причина? Защото живота ти не е прекрасен, случила си на неправилния мъж и си била наранена. Но я се запитай, ти заслужаваш ли го него? Та... нали когато си можела да го имаш, когато е бил сам, ти какво направи? :D Нищо! Просто тръгна с другия! Е, кой е виновен? ! :)) Защо според теб той е избрал другото момиче, защото тя го е приела, не го е пренебрегнала. А ти май, не си го допускала лесно, очаквала си той да свърши цялата работа, да те търси, да ти прави намеци да ти само да стойш и чакаш! Чудено! ... Но.. с чакане не се показват чувства. А и ако изпитваше нещо към него, ха... защо тръгна с другия? Разбираш ли? Разбираш ли, че твоя избор е предопределил и неговия :) Днес можеше ти да си на нейното място, ако имаше още в началото очи за него! ... А не в последствие да го искаш! Искаш го сега, защото си осъзнала грешката, разбарала си какво си имала чак след като си го загубила! Колко тривиално.. нали? ... :))

Питам се... как цели 4 години страдаш по него! Други мъже за теб няма ли? :) Или след грешката си, и втория дето те е огорчил, нямаш доверие на нито един мъж освен на най-познатия ти! ... Някак е странно, защото не си първата жена в подобна ситуация, те са.. много! :D Не ти е обръщал много внимание, защото е бил несигурен, но основните карти са били в твойта ръка, можела си да го сближиш със себе си, само ако му бе показала, че се вълнуваш от него по онзи чувствения начин! :) А че не и държи сметка какво прави и къде ходи, ами значи и има пълно доверие и не иска да
задушава връзката си :) Това че двама са заедно и се обичат, не значи да си забраняват да живеят, или да се ограничват и изолират. Истината е, че на теб просто не ти харесва всичко което виждаш, защото ти напомня как си пропуснала шанса си. Хе, надежда има винаги, та... някой ден може и да бъдеш с него! ;) Щом ти пише от време на време, не те е забравил, но дали те възприема само като приятел, или има скрити чувства, това само ако поговориш с него по задушевно ще разбереш :)


~winterfire~

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5826a4903e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не обвинявайте момичето! То и аз съм в такова положение. Харесвам си едно момиче, но виждам тя с какви се движи, некви олигофрени, некви мутри всеедно гледам.
А тя е толкова добричка и свестна, въобще не е за такива говеда. Харесвам си я много, но явно тя не ме харесва или по-скоро ме харесва само като приятел.
Яд ме е, но дано да не пропадне покрай тия ... разбойници все едно гледам егати....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: d1775a24d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж сега този мъж е направил своя избор и той не си ти.. от там нататък си гледай живота.. не се чуди и не умувай какво се случва във връзка в която нямаш работа..

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6c46374d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ами когато човек обича, прави какви ли не неща, за да гo докаже на другия. Той ги прави за нея, а не за теб... ако е искал теб, е щял да предприеме нещо, за да сте заедно. Затова не ги мисли тях двамата какво правят един за друг и кой какво заслужава, ами си търси друг мъж!

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 62dd7a41cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това че той е избрал нея пред теб, не означава че трябва да се изказваш по толкова долен начин. "Не го заслужава" С нея е защото вижда нещо различно, нещо което другите например не притежават. Примири се, той е с нея. Гледай си живота и не се рови в чуждите. В крайна сметка кои сме ние, че да твърдим кой какво заслужава???

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3db8271e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Тя не го прави на маймуна а той си е маймуна. За мен това не е мъж а някакъв смотаняк и се радвай, че не си с такъв.

 
  ...

...
преди: 12 години, 21 дни
hash: b341effb3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Такам, моментално отговарям на въпроса ти " и защо по дяволите прави така, докато онази го прави на маймуна?", защото това е личностен принцип, основан на това, че когато си с един човек, си само с него, докато нещата не приключат, за което браво на човека. А колкото до приятелката му, рано или късно ще се разделят, дори и после да се съберете и вие ще се разделите, такъв е живота (:

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker