Искам мнение как да постъпя с едно момиче, на което страшно много държа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам мнение как да постъпя с едно момиче, на което страшно много държа
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 7165 пъти
Здравейте! :-)

Много бих искал да се представя как се казвам и от къде съм, но в днешно време просто човек не знае кой къде и какво може да разбере за него, така че ще запазя тези лични данни за себе си..!

Но.. нека говоря по същество.. Историята е от преди 5 год. до колкото си спомням.. Това случайно се запознах с едно момиче.. Беше на 15 год. а аз бях на 18 год. .. Всичко се развиваше добре.. Излизахме си.. Разбирахме се.. Знаете как е.. :) Обаче в един момент нещо не се получаваше.. Нямаше секс.. и донякъде разбираемо.. 15 год. момиче.. но както и да е.. това така или иначе не е най-важното нещо в живота ми.. Продължихме така.. без секс.. Опитвали сме, но така и не стигахме до края.. И така 10-11 мес. .. Накрая вече не можех да издържа така, просто имах чувството, че момичето така и не ми имаше доверие и не беше готова.. А аз от своя страна не съм давал поводи на съмнение - никога докато съм бил с нея не съм поглеждал друго момиче и какво остава да правя секс и т.н. - както и да е, никога не съм съжалявал затова.. Просто ми стана болно, че сме доста време заедно и така не се реши да ми се довери.. В един момент се оказа, че нейна позната с която сме излизали няколко пъти страшно много ме харесва.. Дойде при мен и ми каза в "прав текст" какво иска от мен.. Аз прецених, че може и да се получат нещата с нея.. Видях се с моята приятелка, обясних и ситуацията, разделих се с нея.. Беше и видимо много тежко.. Дори вече беше готова на всичко - влючително и секс с мен.. Но аз и казах, че не за мен секса е важен, а доверието.. А тя явно ми нямаше и в безизходицата беше готова на всичко.. Както и да е разделихме си и аз имах връзка с другото момиче близо 2 год.

През това време никога не съм имал нито визуален,нито какъвто и да е бил контакт с бившата си приятелка.. Едва след като се разделих с новата си приятелка случайно се засякохме и така.. След това засичане малко по малко започнахме да се чуваме.. Дори и да излизаме по кафета и т.н. но нищо повече.. Тя си имаше приятел и така.. Обаче в един момент се получи така, че се засякохме, нещо пламна м/у нас и правихме любов.. След известно време пак имахме интимент контакт.. После тя започна да излиза с един мъж.. И до сега те имат връзка, но въпреки това ние се чуваме, виждаме и когато можем правим любов..

Усещам, че тя все още има нещо към мен, макар и да не може или не иска да ми го покаже.. Отношенията и с този мъж не са много добри, но въпреки това тя все още е с него.. Аз обаче страшно много държа на нея.. Познавам е доста добре.. Много сме си говорили за нещата, които са станали преди м/у нас и които стават и в момента, но така и не мога да разбера какво точно иска от мен или дали въобще иска нещо.. Знам, че не го прави само заради секса или нещо подовно.. Има нещо по-специално към мен.. Въпреки това аз в момента не съм с нея, а страшно много го искам - дори повече от преди когато сме били заедно,някакси сега има още по-голяма тръпка.. Мисля, че започвам отново да се влюбвам в нея и страшно много е желая.. Казал съм и всички тези неща, но за момента е виждам от време на време.. Правим любов също от време на време.. Опитвам се по всякакви начини да и покажа, че е искам, но явно това не е достатъчно..

Моля Ви - дай ми съвет какво да направя.. Дали да продължавам да и показвам,че означава много за мен или да оставя нещата на съдбата (ако мога така да кажа)
Наистина съм много объркам и ме е страх да не направя някоя грешка с която да е загубя наистина като приятел и като човек.. Моля.. Помагайте :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 9320d5b4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да не я беше зарязвал още първият път. Ти сам си си виновен !!!!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f55f8e4608
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, съгласен съм, но искам да Ви кажа, че в момента се разбираме ощe по-добре, от както докато бяхме заедно, просто нещо не ни достига и то от нея страна, поне аз така го усещам.
Други коментари и мнения.. ? :)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 389cec7335
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пичага не слушай номер 1, тя е неадекватна и злобна... дори не иска да ти помогне, забелязваш ли какъв "съвет ти даде".

Човече виж аз съм минал през същите неща, но ако почна да пиша ще стане цяла история, така че ако искаш дай ми скайп или нещо от сорта и ще се опитам да ти помогна:) И все пак ако искаш да си останеш анонимен, ще те насърча да продължаваш да и показваш и казваш това, което мислиш и чувстваш, ако още се прави на леко недостъпна и не си разкрива сърцето пред теб, леко се отдръпни и спри да я търсиш... обещавам ти, че щом усети, че се дърпаш ще има ефект и тя сама ще те потърси:)) Успех !!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f55f8e4608
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към Номер 3: Дай си е-майла, за да ти напиша там Скайпа си и да коментираме малко по темата.. :)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: b036731ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Приятел, ситуацията е горе долу такава:
1. или момата те баламосва, за да ти го върне тъпкано за гдето си я зарязал преди време, или
2. те баламосва просто за едното чукане, или
3. тества те, за да види дали си станал по-сериозен и отговорен и дали няма да я оставиш пак.

Сега тука идва твоята роля - трябва да прецениш за коя от 3-те възможности си говорим - в крайна сметка ти си този, който я познава и може до известна степен да предполага какво мисли. Ние тука боб требе да хвърляме :))

От там нататък е лесно - 1 - камшиците, 2 - камшиците, 3 - сватба :)))))

P.S. И да, ако си убеден че не те баламосва И си сигурен че искаш да си с нея наистина, бори се - со зъби, нокти и тежки, евтини и държавни предмети :))

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f55f8e4608
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Към Номер 5: Ами точно там е проблема, че наистина не мога да разбера, какво от тези 3 неща, за които говориш прави тя - именно затова писах тук, за да ми помогнат по-големи и опитни хора от мен, как да е тествам и как да постъпя, че наистина да разбера какво иска от мен.. Ако въобще иска нещо де, но аз си мисля че все пак не и е все тая за мен и не е само заради секса.. Наистина съм много объркан.. Помощ :(

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 5a4140e065
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Връща ти го за дето си я изоставил на времето и сега иска да те накара да припкаш след нея .. отмъщението е много сладко нещо, особено при злопаметни мацета.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 9073352f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много съм съгласна с номер 5. Ти много си я наранил след като си я зарязал първия път, не те упреквам за това, всеки прави грешки, още повече когато е на 18. Но това сега няма значение. Знаеш какво харесва, направи това, което и харесва най-много. Разбери какво точно иска да чуе и и го кажи. Докажи и че даржиш на нея повече от колкото на всеки друг. Не оставяй нищо както казваш ти "на съдбата". Нали знаеш колкото и да викаш Неволята тя няма да дойде. Разбери какво иска тя от теб и и го дай. Там кадето има секс дори да няма чувства, рано или късно те ще се появят :) Пък и ако не продължиш, ще съжаляваш, защото не си го направил и ще се упрекваш, че е можело да се получи. А ако не се получи поне ще си наясно, че няма да стане и точка. Искрено ти пожелавам успех!!!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 2d697ba99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Раздялата преди години е била нужна, за да се случи това, което се случва сега. Уважавате се повече от преди, мислите по-зряло. Успех. Бори се за нея!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 42d7d90c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо искам да се извиня на автора, че не мога да го посъветвам, но и аз самата се нуждая от съвет.

Ходя с приятеля си близо година. За тази години е имало малки "дразки", но не е стигало да скандали и т.н. Да, но в един момент, аз чух от неговия "най-добър приятел", че е правел разти глупости, когато са били на хижа (няма да споменавам какви). И тъй като аз много държа на истината (ако мога така да се изразя) и не искам да има нищо скрито-покрито, реших да го попитам. Питах го, а той отрече всичко, да но аз взех да се инатя, защото човекък, който ми каза всичко това беше много сериозен. Тогава приятелят ми каза, че аз изгубих вярата си в него (и беше така). Каза ми, че иска време, за да помисли има ли смисъл да продължаваме връзката си. Да, но от тогава изминаха почти три седмици. Звъня му, но той не вдига...пиша му SMS-си, но и на тях не отговора...блокирал ме е в скайп (защото искал да се адаптира от мен, за "малко"). От тогава не съм се чувала нито виждала с него. В следствие на нещата разбрах, че всичко казано, било лъжа....същия този човек ми каза, че просто ме е излъгал. Днес направихме конферентен чат тримата и той ми каза "ето питай го каквото искаш". Аз попитах приятеля ми "какво ще правим, на къде отиваме", а той просто ми каза "знаеш ли?" след, което напусна чата.

Знам, че аз съм виновна, разбрах грешката си, нали човек се учи от грешките си? Моля ви не ме упреквайте, а ми дайте съвет, ако е по силите ви разбира се. Бих дала всичко, за да си го върна, защото това, което изпитвам е истинска обич. Знам, че е много наранен и обиден от пъстъпката ми, но просто не знам как да оправя нещата. Как да му покажа, че искам отново да сме заедно и как да му гарантирам, че това никога повече няма да се повтори? Някой ми казват, че ще по-добре да го оставя, да не го търся повече, но аз не мога, искам да се боря за него. И докато той не ми каже "край" в лицето, няма да се предам.
Ще се радвам ако някой драсне няколко реда :)

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 389cec7335
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От номер 3: можеш да ми пишеш на spinki@abv.bg

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 96bc43cf0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съгласна съм с №1 .
Към автора: Поредния мъж , който незнае какво иска.

Към №3 . Немислиш ли че тази тактика с отдърпването вече се истърка, взаимно ще се измъчват и пак няма да са заедно.
Не си мисли че всички жени са еднакви.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: b3ad095d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей! Искрено съжалявам за това, което ти се случва. Но нито аз, нито който и да е може да ти даде адекватно решение за проблема. Искам само да коментирам нещо, което може би ти е убягнало (или на мен така ми се струва от прочетеното). Ти говориш и за трети човек, м/у вас. Дори и нещата да не вървят м/у нея и другия, явно тя или има изгода от него или наистина го обича. Това, че търси теб за компания или интимност, не е показателно, че има чувства към теб. Може би просто я успокояваш. На мен ми се е случвало подобно нещо. М/у мен и гаджето ми нещата не вървяха винаги, но аз го обичах. Спах няколко пъти с бившия ми, с когото след като се разделихме станахме близки приатели. Но без чувства. Зависи от самото момиче. Ако на нея й липсва тази връзка с гаджето, която я има с теб, тя просто компенсира.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 900ba7f254
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Айде и аз.
Първо - номерата 1 и 12 - бегайте у лево. Вие май не четете а? Човека е бил на 18 години. Ако на някой са му простени грешките то това е именно на тази възраст. Като е сгрешил кво да напрани - въжето, стола, дървото и да ви викне да ритнете стола ли. Помислете малко преди да съдите.

Иначе като че ли номер 5 се изказва най - адекватно, а и това с тежките, евтини и държавни предмети кърти.
Айде със здраве.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f97c957eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Към Номер 12: Аз много добре знаех какво искам тогава - знам го и сега, явно не сте чели внимателно това, което съм написал, но както и да е - благодаря Ви за мнението..

Към Номер 13 : Ами до колкото е познавам не е материално момиче и се съмнявам да има някаква изгода от него.. А за това, дали все още го опича - това наистина не мога да кажа, а и няма как да разбера - тя не говори с мен на тази тема.. Може и наистина да намира някакво спокойствие или утеха когато е с мен.. Много объркана ситуация, а аз съм всеки изминал ден все повече започвам да се влюбвам в нея, дори и да не я виждал редовно.. :(

Други мнения ?

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 2cdaa29990
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   До № 14: Нещо много се нервиш, а това е излишно хабене на нерви. Хубаво е че се подкрепяте, но погледни по реално на нещата. Ако тогава е бил на 18г. и не е знаел, сега на колко години е че пак незнае какво да прави. Има хора на 18г. които гледат и възпитават деца, поемат отговорности за действия и постъпки.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 53bc9081f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Според мен тя в момента няма чувства кам теб, ако имаше щеше да зареже сегашния си приятел заради теб - просто и лесно до човешкия акъл на всеки да се сети! Щом се обичат младите както се казва да се вземат! А вие имате пречка, защо? Хора, които се обичат нямат пречки.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 53bc9081f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Мисля. че е с теб само заради спомените, имала е чувства кам теб, сега просто спомените и нахлуват, но щом не държи на теб, а на другият значи си нищо за нея. Плюс това щом веднъж си я зарязал не вярвам тя някога да се върне при теб отново. :) Сега я искаш защото просто не можеш да я имаш и ти бяга, а тогава се е давала. Винаги едно нещо недостижимо е силно желано :)
Съжалявам за разочароващия отговор от мен, но Живота не е само Любов, запази спомена за нея!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: d90fe322f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ало, 16ти номер, ти как разбра че се нервя. Усети по интервалите че ми треперят ръцете ли. Аре малко по-сериозно. Прочети какво съм написъл - че трябва да му се прости грешката. Всеки греши. Ти да не си Дева Мария. И ти си грешила. По какво го позна, че не е отговорен. Ти май всичко усещщаш обаче. Ако е така дай му съвет - човека това иска, не някой да го съди.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f97c957eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Към #17 и #18 : Ами тя от известно време не се вижда с него, не му се обажда, само той и призванява по 1 път на ден, за да е чуе какво прави... Скоро ми сподели, че вече нямало смисъл да е с него и че само се тормозила и някакви такива неща.
Само, че не ми е казала нищо по-конкретно - дали ще бъде с мен след като окончателно приключи с него.. Настава обърквация :)

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 91d5e2e9e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Братле прави това което ти казва сърцето то повярваи няма да те излъже. Казваш, че се виждате от време на време и правите секс. Мислиш ли , че ако не изпитваше момичето нещо към теб ще се виждате и т.н. Поговори с нея на саме , кажий какво чувстваш към нея какво изпитваш и всичко което си искал преди или сега и кажи. Опитаи и ще видиш , че след този разговор ще се оправят нещата , а не после да съжаляваш че не си опитал. Поне според мен има ли човек възможност трябва да се пробва и да опита. Пожелавам ти УСПЕХ и да пишеш какво е станало после :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: f97c957eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Към #21 : Имахме скоро един малко по-сериозен разговор с момичето... Видяхме се... Обядвахме... Поговорихме... Тя преди 2-3 дни се беше виждала с нейния приятел, който май че вече не и е приятел, поне тя нещо такова се опита да ми намекне... Попитах я защо така не се виждат и чуват - тя ми каза, че не искала... Обаче е питах дали са приключили напълно, но тя така и не ми даде окончателен отговор... После заговорихме за нас... Попитах е как ме възприема, а тя ми каза като приятел, но имала много по-силни чувства към мен... Това малко ме отчая на момента, но после като продължихме да си говорим за нас ми даде "зелено" като ми каза, че съм много специален за нея и иска да продължаваме да се виждаме, но е било страх дали ако сме заедно след време, дали ще можем да се разбираме така добре, както в момента... После направихме една разходка... Тя ме покани у тях... Хапнахме... Правихме любов...
И все пак мисля, че трябва доста неща да се случат още, за да е напълно сигурна в мен и да няма колебания...

Към # 19 : Благодаря ти.. Мисля, че след като пиша тук наистина не искам някой да ме съди или поучава какво съм трябвало да направя или да съм бил мислил или незнам си още какво.. Писал съм тук, защото ми е нужен съвет !
Благодаря на всички добри хора, които се опитват да ме посъветват какво и как да направя, за да успея да бъде отново с момичето, което наистина желая от все сърце!

Още мнения и съвети ?

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: eb98012f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Както си ляга с тебе и излиза с друг презтова време един ден ще ти го направи и на теб!!!
помисли си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker