Измъчват ме хиляди въпроси... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Измъчват ме хиляди въпроси...
преди: 12 години, 11 дни, прочетена 3021 пъти
Поредната банална история. Отношения, които са толкова коментирани, анализирани, че вече проблемът за тях е досаден. Познатият сценарий: той - турчин, аз - българка, той живее там - в Турция, аз съм тук - в България. Прочетох доста подобни истории, но имам нужда да споделя и моята. Няма да се впускам в подробности как хлътнах по него, защото разказът ми ще стане още по-скучен. Не ме притеснява фактът, че е турчин, нито имената на бъдещите ми деца, нито сюнета на сина ми, нито хорското мнение и т.н., така че по-добре си спестете съветите относно тези обстоятелства.

Проблемът е, че той иска да отида при него по най-бързия начин. Обещала съм, че ще отида и ще го направя, но не мога веднага да хукна. Абитуриентка съм. След бала и матурите трябва да изчакам да си взема дипломата, както и сроковете за записване в университетите. Освен това ще работя малко, за да спечеля някакви пари.

Той искаше да отидем на море двамата още в началото на юли. Но поради изредените вече обстоятелства съм възпрепятствана и ще мога да го придружа през септември, когато също има изгодни оферти. Но не мога да му го кажа. Той плаща и освен това беше избрал един хотел, в който съм била и за който споделях, че пак бих отишла. Така че каквато и да било претенция от моя страна би била нахална. Той не знае за това, защото ми е неудобно да поставям условия и да се пазаря.

Напоследък в почти всеки разговор намесва нашата среща. Например пишем си, приятно ми е и му казвам: ,,Твоите желания са заповед за мен'' , а той отговаря: ,, Моите желания са да отидем на море и да дойдеш при мен'' . Или пък флиртувахме, стана дума за секс и споделих, че се вълнувам. А той отвърна: ,,Ела тук да те развълнувам'' .
Всъщност не го обвинявам. Дори го разбирам. Аз самата нямам търпение и веднага бих тръгнала при него. Усещам обаче, че може би не ми вярва. Не знам как да го накарам да повярва, че аз съм искрена и не съм човек, който нарочно да го подведе и да го измами. Не ми е казвал, че не ми вярва, но тези неща се долавят.

От една страна, не знам как ме е изтърпял. Ние не си пишем на английски, а на немски. Аз съм обаче начинаеща и в началото ми беше много трудно, изразявах се неточно, допусках грешки.
Казвах му да се обади, а после му затварях телефона.
Веднъж реших и аз да му кажа нещо романтично, защото само той ми пишеше такива неща. Направо му признах, че съм влюбена в него. Не директно, но от начина, по който го казах, се разбра. Помислих си, че може би ще му стана безинтересна, след като е постигнал целта си и ме е спечелил, че няма да ме потърси вече. Но не бях права.

За рождения си ден ме беше поканил да отида при него. Но аз нямах възможност, още повече, че не бях завършила училище. Тогава прекарахме вечерта, пишейки си, което ме навежда на мисълта, че не е поканил друга, щом отделяше време да си пише с мен.
От друга страна, не мога да съм сигурна и да му вярвам напълно.

Досега чакахме толкова много. Колкото по-малко време остава, толкова по-малко е и търпението ми. Не знам дали ще имам сили да изчакам да мине това време, докато го видя пред мен. Не знам дали и с него е така. Не знам дали ще издържа...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 дни
hash: dcec02d014
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не искам да ти казвам, че това не е човекът за теб, че си много млада, че е турчин и т.н. но ще ти кажа, че си незряла - гимназия не си завършила още, чудиш се дали ще му си безинтересна като си му признала, че си влюбена в него. Извинявай, но всичко това е меко казано незряло, да не кажа детинско. Всеки нормален мъж, който вижда пред себе си "лесна" плячка, плаща си за което, не би се отказал лесно. Ами отстрани историята ти ми звучи като на една малка романтичка, да не казвам обидна дума. Не те критикувам за изборът ти - турчин, египтянин, датчанин - разлика няма. Той те иска бързо, защото е мъж, защото си му признала, че не си безразлична, защото българките сме красиви жени, и защото иска секс, а ти си мечтаеш за сюнетите на децата ви... Помисли си МНОГО добре, ама остави романтиката настрана - на тази мечтана ваканция ти ще си сама, в чужда държава, в хотел с човек, когото никога не си виждала на живо. Ами ако те напердаши, и изнасили заедно с една група негови сънародници? После ти сипе нещо в питието и се събудиш вързана? Абе щастие ти пожелавам, и не върши глупости, че може после да е късно

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 54454d4b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оставам с впечатление, че не го познаваш лично, а си хукнала да ходиш при него в Турци?!? Ти сериозно ли?

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: b7a8b5bc14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Поредната нещастна Българка, която ще е N-та жена на този гаден фес-нерез в Тулция или продадена за проститутка!!!
Жалко!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 дни
hash: 8424e789f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Айде, още една изгоре!
Младо, наивно до полуда момиче...

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 35d173066f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Преди да предприемеш каквото и да било - да дойде тук и да се представи пред родителите ти. Толкова ли е трудно? Толкова ли е голямо разстоянието? Има хора, които пътуват всяка седмица от едната държава до другата. Нека спази техните консервативни правила спрямо теб. Да прояви уважение към семейството ти - както е при тях. Казвам ти го като майка на две големи момичета.
Съжалявам - от тези турци, които познавам, имам впечатление. че са манипулативни и двулични. И някак за тях сме трето качество.
Дано в твоя случай не е така.
Последно и добронамерено - ако си ми дъщеря, не бих допуснала да заминеш. Защото в крайна сметка родителите ти ще носят последствията от твоите грешки.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 38057e2301
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Момиче, послушай всички преди мен и не прави грешка да заминаваш първа при него. Ако той има чувства към теб, каквито и ти към него, накарай го да дойде той пръв тук. Ти казваш, че иска да отидете на море. Ами като има възможност за море, значи има възможност и да дойде да те види, преди ти да заминеш. Трябва да ти кажа, че съм имала доста дълга връзка от разстояние и мъжът с когото комуникирах се прикриваше толкова добре, че се оплетох като пате в кълчища и се влюбих много силно. Само ще ти кажа, че години наред всеки път аз намирах начин да отида при него, но той никога не дойде тук. Манипулираше ме всякак, за да си представям колко е ангажиран с проблеми и не може да направи нищо, но в последствие разбрах, че е уникален лъжец. Не прави същата грешка като мен. Не се поддавай на провокации, защото не можеш да си представиш, колко може да съжаляваш после.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 дни
hash: 609baf3fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще съжаляваш за това което ще направиш :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 4b25cb6c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Народът ни е казал: "Пет пъти мери - веднъж режи!", ти обаче изглежда държиш на обратното!

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: aff109cd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Как ще изгориш самоооо! Горкичката ти!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 дни
hash: 10cde00472
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ти дори не си го виждала, не говорите един език (изключвам разваления немски), не знаеш що за човек е... та ти въобще не го познаваш този, но въпреки това мислиш за сюнетите и имената на синовете ви... Очевидно е, че страдаш от липса на мъжко внимание, иначе не мога да си представя защо би се държала така и би се вкопчила в този образ като удавник за сламка, сякаш виждаш в него единственият шанс за връзка.

Както и да е, жал ми е за теб, отивай в при турчина ти, дано всичко мине добре при теб и се радвате на синовете си - Мустафа и Мюмюн.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 7bc8f10c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   В случай, че не послушаш съветите по-горе, задължително остави на своя приятелка поне координати къде отиваш и снимка на човека, при когото отиваш, за да може като изчезнеш да има някаква следа, по която да те открият, защото точно така си намират наивни момичета за проститутки - отвличат ги, дрогират ги.... и нататък е ясно.

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 4101a4ddcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не се лъжи. Знаеш ли какво ще стане като отидеш да живееш при него в Турция? Ще те накара да сложиш кърпа на главата и да станеш мюсюлманка. Гаранция. Турците в Турция не са като нашите турци в България. Те са по-лоши, те са супер религиозни там жените нямат права. Няма да имаш право да ходиш на кафе с приятелки, няма да можеш сама да излизаш вечер. Ти си още малка и лесно се лъжеш. А знаеш ли защо препира да отидете на море, да ти направи бебе и да те върже така, да си му сигурна и да прави каквото си иска с теб, бъди сигурна че е това. Не заминавай. Послушай ме.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: 6c3c6fb337
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Много си наивна. Ако си останеш такава, много ще има да страдаш. Казвам ти го от опит. Остави, че даже още не си го виждала, и е по-вероятно да иска само да те използва като преспи с теб (в най-добрия случаи. ) И да се ожените действително, не вярвам да си щастлива с него. Имам провален брак с турчин. Не са те за нас и ние не сме за тях. Да си гледат техните ханъми. Ние българките сме способни, умни и освободени жени със самочувствие, които искаме (и заслужаваме) да имаме равностойни партньори. Те това мислене няма да го достигнат скоро, дори и да се мъчат да показват обратното.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 8453d91f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторката:

Не че са се свършили мъжете в България или ми липсват ухажори. Като всяко младо момиче, което се поддържа, имам кандидати. Не казвам, че са пък кой знае колко много, но все пак не ми липсват такива. Дори той като започна да ме търси, си казах, че ще е поредният, опитал се да ме впечатли. И други турци са ми писали, но досега всички съм ги режела, без да ми пука особено. Него обаче го подцених, за което съжалявам. В началото си пишехме съвсем приятелски уж. Така той намери слабото ми място и някак се открои от другите... Да ви кажа, така съм затънала, че няма измъкване...

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 6c3c6fb337
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз съм пак 16. Налягай си парцалите, момиче. Какви са тези турци, какви са тези чатове, какво е това чудо- та ти си абитуриентка и сега тепърва ти предстои да вземеш едно от най-важните решения в живота си- ще учиш ли висше, какво точно ще учиш. Вместо да мислиш как да забегнеш за Турция и да се заробиш, залегни на учението ако те влече. Та ти си само на 18! тепърва ще имаш обожатели, тепърва ще можеш да избираш! Не се поробвай и не се давай доброволно в лапите на звяра! Вземи научи немския (турския, английския, френския) перфектно, тогава ще можеш свободно да общуваш и ще си по малко податлива на измами. Отвори си очите, не бъди наивна!!!
J 35

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 76f8f61875
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ето някои цитати от тази история :

"Проблемът е, че той иска да отида при него по най-бързия начин. "

Например пишем си, приятно ми е и му казвам:, , Твоите желания са заповед за мен'', а той отговаря:, , Моите желания са да отидем на море и да дойдеш при мен''. Или пък флиртувахме, стана дума за секс и споделих, че се вълнувам. А той отвърна:, , Ела тук да те развълнувам''

"Не ме притеснява фактът, че е турчин, нито имената на бъдещите ми деца, нито сюнета на сина ми, нито хорското мнение и т. н., така че по-добре си спестете съветите относно тези обстоятелства. "

След като прочетох тези цитати, не мога да разбера по какъв начин се откроил? Този си е типичен турчин, искам- това, искам-онова, а ти ще правиш каквото ти кажа. Пишеш и се изразяваш като умен човек, а се държиш като безмозъчна, сори, ама така излиза. Че си седнала да се чудиш как да го накараш да ти вярва в чувствата... Алоооооо, момиче, ти капка самоуважение нямаш ли? Въобще се чудя защо говоря на човек, който след няколко шекер лафа на някакъв анадолец (без въобще да го е виждала на живо) е тръгнала да предава българското (например последният цитат за сюнета и имената).

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 1ed877893d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ама ти сериозно ли? ! Не мога да повярвам, че има толкова глупави и наивни момичета. И изобщо не го казвам защото е турчин. Ако ще и за принц Чарлз да се представи няма значение. Как ще отиваш при някой, с който си се запознала по интернет?? !! В чужда държава? !!! Той може изобщо да не е реален. Ти изобщо четеш ли какви ужасии стават по света? ! Чувала ли си за трафик на хора, проституция и да не изброявам какви още отвратителни неща могат да ти се случат. Да не дава Господ! Момиче, опичай си ума, вземи порасни малко и зарежи виртуалните запознанства, а гледай да си намираш реални приятели.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 4b6a890219
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Според мен се заблуждаваш и си взела нещата прекалено сериозно. Той тия неща ти ги пише за базик, просто така флирт без последствия. Не вярвам да се стигне до срещи, морета заедно и "развълнуване". Всичко просто е така от негова страна, мога да ти изброя хиляди причини заради които е бил сам на рожденият си ден.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker