Обичам я, а тя мен - едва ли. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я, а тя мен - едва ли.
преди: 12 години, 11 дни, прочетена 8030 пъти
Здравейте. Да се представя първо - момче на 18г.
Историята ми е следната.

Преди 3 месеца се запознах с едно момиче. Тя тъкмо беше се разделила с приятеля си. Още на първата среща, щом я погледнах нещо в мен трепна, досега не ми се беше случвало и не знаех какво точно се случва с мен, както и да е.

След известно време се събрахме като двойка. Бях най-щастливия човек на земята, обичах я, давах всичко за нея, ако някой я наскърбеше бях готов да го убия. След всеки изминал ден се влюбвах все повече и все повече, не знаех какво се случва с мен, бях готов да умра за нея (и все още съм, поради незнайно каква причина).

Тя също твърдеше, че с мен и е хубаво и че ме обича, склонен съм да вярвам, че не може да не е изпитвала нищо към мен, когато направеше някоя глупост плачеше и казваше колко много ме обича. Последните дни от нашата връзка може би бях станал прекалено ревнив, постоянно я разпитвах, не и вярвах, но имаше за какво - хванах я да си говори на саме с бившия и, който е дилър на амфети. Побеснях, щях да му отрежа главата, но тя започна да ме успокоява и да ми обеснява, че няма нищо, да не правя глупости. Плачеше и ми се молеше да не си тръгвам... послушах я, прекалено много бях свикнал с нея, прекалено много я обичах... за да си тръгна просто така.

Няколко дена по-късно случайно разбрах, че пак са се виждали. Оставих я, а толкова ме болеше, след това тя се събра отново с бившия си, а мен толкова ме боли. Дори не мога да повярвам как за толкова кратко време мога да се привържа толкова силно към някой...

Откакто тя си тръгна живота ми изгуби смисъл, не ме интересува нищо, нито училище, нито родители, нито каквото и да било... скарах се с наще и не си говорихме известно време. Започнах да друсам (амфети - преди също съм употребявал, но бях спрял напълно), да не спя и да не ям по 5-6 дена. Превърнах се в друг човек, постоянно гледам фейсбука и с надеждата на някое скрито послание в песен или цитат... изгубен съм някъде по - дяволите. "1000 Пъти мислех накъде да тръгна, исках просто болката да глътна". Бих направил всичко само и само да си я върна, бих спрял цигарите, алкохола, наркотиците, бих обърнал света наопаки... бих убил. Причини ми толкова много болка, а аз все още я обичам, опитах се да излизам с други момичета, но уви - никакъв интерес, всеки път се появя ТЯ...

Защо постъпи с мен така, в мен ли е вината... предпочитам да ме бяха пребили, по-леко щеше да ми е, вече месец от както не сме заедно, а в 80% от времето мисля за нея. Всичко ми напомня за нея - песни, филми, аромата и... имам едно единствено желание на този свят и бих направил всичко, за да се изпълни - тя да е моя отново. ;(((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 дни
hash: 25dd930fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   И как така преди 3 месеца сте се запознали ( и да кажем че сте тръгнали преди 2 ), а ти вече я обичаш? ! Разбери първо значението на тази дума и тогава я използвай.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 79bd9b941e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   За да обичаш, време няма (1). Аз съм горе долу в същото положение, много си я обичам, и бих направил всичко за нея само и само тя да е добре, въпреки че.. ;хххххх Моя съвет е пробвай отново, извини й се говори с нея. Щом си я обичкаш, давай! :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: bef7322cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Наистина много тъжна история. От личен опит ще ти кажа, че понякога огъня колкото бързо пламва, толкова бързо и изгасва. Сега не искам да те отказвам, направи нещо, говори с нея, опитай се да я спечелиш, но не прекалявай. Ако ти каже не, това е. Може би не я познаваш достатъчно и я идеализираш. Имам връзка от 3 години и си нямаш на идея колко не познаваш човека до себе си докато не мине малко време и не изпаднете в различни ситуации. Само моля ти се НЕ СЕ ДРУСАЙ и не си разваляй живота. Знам, че е трудно, но не трябва да се отчайваш. Живота ти едва сега започва, гледай по-философски на нещата, може би не трябва да сте заедно, за да можеш да срещнеш по-голяма любов.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 дни
hash: 9195296ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има причина хората от нашето минало да не са в нашето настояще.
Next

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: ceff22a845
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм момиче и попринцип като видя някоя дълга история и не я чета но твоята незнам защо реших да я прочета сигурно, защото аз съм леко отчаяна относно теб ПОЗДРАВЛЕНИЯ ти си момче мечта.. иска ми се и моят приятел да е като теб.. не се отказвай от нея но не я и притискай и не и позволявай да си играе с теб..! :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 8171b40160
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тя не те заслужава приятелю. Ни си проваляй живота.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: ccd198746d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абсолютно в същата ситуация съм... време, месеци, казани думи и всички подробности.. абсолютно единтична.... с разликата че сме приятели с бившият и и той уж нямаше нищо против да сме заедно... (попитах го дали има нещо против да се занимавам с нея преди още да сме се обвързали, той каза не и каза, знам че имаш сериозни намерения.. сякаш сега ми показва че може да я има когато си пожелае ).... но определено не си заслужава приятел да се връщаш назад... знам колко е трудно (с бившата ми пък бяхме 6 години и се омъжи пред очите ми ).. като се замисля има къде къде по лоши истории.. не се предавай знам че ще ти прозвучи невероятно но ще намериш човек, които наистина ще те обича и цени... 100% е така не рухвай психически и само си помисли колко по лошо щеше да е ако бяхте години заедно и примерно имахте дете и тя те зареже и тръгне при бившият си... И на мен ми е трудно но се държа все още и пак съм в приключението наречено 'намери твоето момиче '...

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 5e5aab7955
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До 7 от автора.
Приятелю, явно историите са ни на 100% идентични, бившият и ми е приятел, познавам го от 10 години, аз също го бях попитал, той ми отговори по подобен начин на това което си написал. Незнам, дано времето да излекува разбитото на прах сърце...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cf3c5b4f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   (момче на 18год. съм)братлета аз съм по-зле от вас.. вие сте били дадено време с тези момичета, а мен директно ме отрязват.. имаше едно момиче, което обичах(и все още я обичам) от 3-4 години.. на 4тата година реших да и кажа за това и тва беше(започна да овърта и ми стана ясно)(не случайно не и го бях казвал 3-4 години.. мога да кажа че не съм хубавец и го знам.. ) просто мина 1 месец и постоянно мисля за нея. следващите дни мисла да си кажа чао.. ше се напия, ще си зема един пистов мотор и ще се блъсна някъде с 300 етва е.. (не търса никаква помощ или съжаление.. просто реших да напиша нещо, тва е.. чао (одобрете ми коментара)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ccd198746d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Пич писах един от по горните коментари няколко месеца по късно ще ти кажа че времето лекува не прави глупости щото ще нараниш онези хора на които наистина им пука за теб, а за въпросната дама.... ще бъдеш поредният.... не можеш да си представиш колко хубави моменти те чакат в проклетият живот.... и на мен да бяха ми казали по рано нямаше да повярвам но е така панделките са временно явление... ще намериш твоята и ще разбереш колко глупаво си мислил... :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 18d185a0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да не ти пука братле! ;).... не си струва... Тя ако искаше изобщо нямаше да се хваща с другия! :) Колкото до начина на живот.. не си преебавай живота с наркотици, алкохол и цигари... тва е смешната илюзия, че помагат... , а истината е че просто даваш пари, за да умираш по-бавно и то като куче... не си струва! Имаш цял път - живот пред теб... върви по него, не днес като си се спънал в една дупка да искаш да се отклониш от пътя :)!
Поздрави.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1aaad60927
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   №12, темата е на повече от 3 години! Ти не гледаш ли кога е писана като коментираш? Авторът може вече семейство и дете да има, а може и да се е самоубил с наркотици... При всички положения обаче - едва ли се вяства тука през месец-два да гледа дали няма нови коментари от някого. Дори вече може да е забравил, че я е написал някога. Хората като им мине зора така правят - забравят и не искат да си спомнят даже :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: cf22596032
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Бягай докато е цяло твоето сърце..

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ffe2af36fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Прочетох историята ти и доста се разчувствах. Явно найстина обичаш това момиче, разбирам те. Изпадала съм в подобна ситуация и наистина никак не е приятно, но ще те посъветвам да не страдаш, ако ви е писано да бъдете заедно, ще бъдете!
А това, че приемаш амфети е ужасно, според това, което прочетох ти си един от малкото останали ИСТИНСКИ мъже, затова не се променяй

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ddae85333e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Недей да й показваш любовта си. Дистанцирай се малко. Тя има слабост към бившия си, ти трябва да й поставиш рязко условие - или къса всякакъв контакт, изтрива го от мрежите, блокира телефоните, или чао рагаца.Друг начин няма. Жените трябва да знаят, че срещу (до) тях има силен и решителен мъж, който не се шегува. Трябва да избира, а не да си ви мотка и двамата. Това ще й стане навик, тя така много добре си живее за сметка на вашата енергия, - типичен психо-енергиен вампир - а вие си пилите нервите и ставате като сенки, без самочувствие и без живот. И после , за какво ти е такава - бившо гадже на нарко-дилър? Явно не е стока, ама хич. Взел си си таралеж в гащите. Вярно казват, - любовта е сляпа. Отвори си очите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker