Объркана съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2651 пъти
Здравейте! С приятеля ми сме заедно от почти 2 год, от 1 живеем заедно. В началото всичко бе добре, бе мил и нежен и аз бях щастлива, че съм с него. А сега всичко е точната противоположност

Много пъти сме се карали, той много лесно се пали и в такива моменти говори много глупости. Казвал е толкова много обиди, които винаги съм си повтаряла, че няма да простя на мъж, а на него ги простих. Веднъж се изнесох, той ми звъня много, говорихме и се върнах. И не след дълго при поредния скандал пак се повтори всичко. Както и да е, винаги прощавам и забравям и смятам, че нещата ще се променят. Заради него всичко жертвам, когато той няма нещо не си купувам на мен, за да има за него, но не съжалявам, защото смятам, че първо трябва да мислиш за човека, който обичаш. А обикновено той купува за себе си и когато му го кажа казва, че мисли за мен и съжалява, че си го е купил, защото ще му го натяквам постоянно.

Когато се караме и му казвам, че не съм щастлива той ми казва като не си щастлива махай се, защото живеем в негов апартамент. И после ми казва никога не съм те гонил. Постоянно ме ревнува, нямам право даже и да говоря с някой от отсрещния пол дори по работа, защото той ме свалял, а аз не съм го разбирала. Никога не излизам, когато той е на работа, а щом аз съм на работа той е до късно навън с приятели и когато му кажа, че не ми е приятно ми казва, а какво да стоя затворен вкъщи ли.

Когато пие след това много се караме и винаги казва, че ще спре и сега ми го каза, но знам, че излезне ли утре-вдругиден като му кажат приятелите айде и пак ще почне. След всеки голям скандал точно за един ден е мил и добър, след това пак става същия. Когато говоря за проблемите ни, той за всичко мен обвинява, защото аз съм била такава и че му е писнало...
Много го обичам и много ме боли, но в същото време съм на 20 и се чудя трябва ли да живея така...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: d2ac3d7ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И сега колкото и да не искаш да го чуеш, ти си си виновна. И го знаеш много добре. Не знам как може да има хора, които се мразят толкова, че да продължават да живеят в някакви връзки, които само им губят времето. От всичко, което прочетох, разбрах, че го обичаш, но не си щастлива. Аз вече съм осъзнала, че в една връзка любовта не е достатъчна. Тя наистина не е вечна, прераства в обич, в уважение.. Човекът до теб трябва да е и най-добрият ти приятел. Толкова ли нямаш воля. Знам, че боли, и аз съм го изпитала. Преди време имах подобна връзка, но още когато осъзнах, че това е един кръговрат и всичко ще се повтаря... Ами просто си стегнах багажчето и колкото и да болеше, колкото и трудно да беше, си тръгнах. Ревах, тръшках се, но знаех, че това е правилното решение. И с времето разбрах колко неща съм изпуснала, защото по същият начин ми се забраняваше да излизам. Е, не след дълго срещнах човека за мен. Щастливи сме и чакаме детенце. Той е този човек, който винаги ме подкрепя, дори когато греша. Обида не съм чула. Мисълта ми е, хич не си мисли, че ще ти е трудно сама, че няма да срещнеш друг и т. н. Повярвай по-трудно ще ти е, ако останеш в тази връзка и след 2-3 годинки ти надуе коремчето!
на 25

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 63cb615b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Много го обичам и много ме боли... " Kакво обичаш??? Да ти заповявдват? Да не ти се доверяват? Да те третират като собственост??? Момиче смени си мирогледа!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1975a446ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбирам какво чакаш още. Не си щастлива, нищо не се променя въпреки шансовете, които си дала на приятеля си. Всеки ден с него е губене на време и нерви.
Хубаво е да помислиш кое доведе до тази промяна в отношенията ви. Сигурно и ти имаш вина, не само той.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9dca28b477
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имам една приятелка досущ като теб... положението й беше същото преди 5 години, тогава и тя беше на 20. Приятеля й 1 към 1 като твоя.. искаше да се раздели с него. Разбира се той й се молеше и я убеждаваше, че ще се промени и така до днес, когато вече имат детенце. Но наскоро се разделиха окончателно, тя вече живее при родителите си с детето и не иска дори да чува за вече бившия си мъж. И знаеш ли какво ми казва много често... "Само ако можеше да се върне времето назад и да го бях оставила преди 5 години, сега нещата щяха да са много по- добре". Разбира се не визира детето, за такова ангелче няма как да се съжалява, но е трудно за една майка да отглежда сама дете и да го възпитава. Бащата междувременно си е все същия, не се е променил, няма и да го направи. Така че добре помисли дали искаш бъдеще с твоя човек, защото си прекалено малка и не мислиш трезво и подозирам, че след време ще съжаляваш, ако направиш компромис да останеш с него. Другия вариант е да седнете и да поговорите кой какво иска от другия, да се разберете да си давате свобода, вместо да се дразните за глупости и ако съумеете да се справите, тогава добре. Ако не- насила хубост не става!

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3947217bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Неееее... Бягай, ти не заслужаваш такова отношение, това не е връзка, това е затвор. Мислиш си, че го обичаш, но дори да е така - той какво ти дава? В една връзка нещата са двустранни, не може единият да дава непрекъснато, а другият само да консумира. Защо си с него, за да не си сама ли? По-добре да си сама и да обичаш себе си / започни от там/ вместо един грубиян! Ей, жени защо сами си причиняваме страдание? ! Та ти си на 20 г. за Бога, нямате деца, какво ви свързва.. Късай, бягай и не се обръщай назад.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4716d94738
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И казваш, че обичаш този мъж, след като те обижда и не те цени....? !? Представи си, ако имате дете кк ще стоиш вкъщи, докато ти тече майчинството и няма да те пусне да излезеш и една вечер с приятелки, а той да е с бебето вкъщи, щото ти ще си правиш кефа на вън. Не е за теб този човек.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: b416faa5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бягай докато е време. Не си пилей малдостта с такъв мъж. Мислиш си, че го обичаш. По-скоро ти допада ролята на жертва, в която си, и се пържиш в собствен сос. Ако не искаш да си в тази роля, просто се махни и прекрати тази връзка.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9a7dd5aa3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От авторката-от два дена всичко бе наред и пак стана същия... в момента се притеснявам за родителите си имат проблеми и съм много разтроена. Сутринта вместо да ме успокои той ми каза пак ли ще ревеш, излезе от вкъщи и си изключи тел. Когато най-накрая се свързах с него ми каза ами оставям те за се притесняваш и ми затвори... Чувствам се ужасно и не спирам да търся вината в себе си

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9a7dd5aa3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката-от два дена всичко бе наред и пак стана същия... в момента се притеснявам за родителите си имат проблеми и съм много разтроена. Сутринта вместо да ме успокои той ми каза пак ли ще ревеш, излезе от вкъщи и си изключи тел. Когато най-накрая се свързах с него ми каза ами оставям те за се притесняваш и ми затвори... Чувствам се ужасно и не спирам да търся вината в себе си

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: b416faa5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Еми така ще е положението- иди ми дойди ми. Няма какво да изчакваш. Вземаи решение по-бързо и изчезвай.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e5f3f0c2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прошка се дава веднъж, защото при повече прошки, става навик да се греши и прощава.


Deep Blue.

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: a625d06e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ревността е психично отклонение, в по-тежките си форми - тежко психично заболяване. А ти описваш типични прояви при това Заболяване. Да, лудите хора са почти като нормалните. Освен в някои отношения, където се проявява тяхната лудост.
Да, те не са виновни, те просто са луди, болни. Не можем да им се сърдим, но е и много трудно да ги лекуваме, особено от такава тежка психоза, каквато е ревността. Опитваш се да се държиш "нормално" с луд човек, с болен човек.
Прочети още по темата, поинтересувай се, виж мненията на други в твоето положение. И сама ще стигнеш до заключението:
С ревнив партньор е невъзможно да си щастлива, просто няма такъв случай. Той ще се измъчва, заради своята болест, ще измъчва и теб.
Единственото решение е: Ревнивия да няма сериозна връзка, тогава неговата болест не се проявява, няма кого да ревнува. Обикновено ревнивците са много мили хора, грижовни, отговорни, чудесни.... до момента в който се почувства обвързани с някого. И тогава показват симптомите на своето заболяване.
А за теб решението е: да не си с него, за да не страдаш заради неговото заболяване.

Y D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9a7dd5aa3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторката:Моля ви, дайте ми съвет. Въпреки мненията, които прочетох и своите вътрешни усещания... уж нещата се оправиха за малко, сега стана още по-зле. За най-малкото се изнервя, за всичко аз съм му виновна и се започват.. обиди, псувни, нарича ме боклук, казва ми е** си майката... много ми е тежко и мъчно, но въпреки това има още една частица в мен, която го обича и се надява, че ще се промени... много съм объркана и вече не знам какво да правя

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5364e573ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ами какво да правиш, махай се от него докато нямате деца и не е станало по сериозно иначе като мен ще страдаш цял живот и аз търпя същото чудо в къщи само че вече с две деца няма къде да отида....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker