Мога ли да върна любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мога ли да върна любовта
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3209 пъти
С мъжа ми сме разделени от година и два месеца - скарахме за дреболия, той си тръгна... и не пожела да се върне повече. Последните месеци имаше отчуждение, караници - почти само защото той ни пренебрегваше заради работата, просто винаги беше на работа, а често нямаше пари... карахме се и за битовизми - че не ми помага за децата, домакинството, че е обещал да поправи нещо, а го чакам месеци...

Децата ни са много малки - на почти пет и на две години и три месеца. Все още много го обичам и искам да се върне, но времето минава... Той има връзка от лятото на м. г., с жена с дете. Други подробности не знам - не ме интересуват, за мен тази жена не съществува, тя е лански сняг. Боли ме, че не е с нас. В края на м. г. поиска бърз развод, аз се съгласих - както иска така да бъде, не съм човек, който да прави циркове и да върти номера... После нито дума... Но сме си разделени. Искам да се върне не заради децата толкова, а главно за да се опитаме отново да изградим хубав брак, мисля, че е възможно. Винаги съм му вярвала, аз не съм ревнива, дори не съм го подозирала никога... Обичам го искрено и чисто.

Мога ли да направя нещо от тук нататък?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: aa5b901ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато любовта си отиде, остава само уважението, няма я вече уная тръпка както в началото!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: cbe0382592
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами потърси го, опитай се да го спечелиш отново. Но преди това си направи една хубава равносметка на прекараното време заедно. Разбери къде си грешала и ти, опитай се да погледнеш през неговите очи. Той е работил много за да ви осигури вас. Сама казваш, че парите не са били достатъчно.

"Онази жена" може и да не съществува, но явно е факт в неговия живот. Не е трябвало да го оставяш така лесно да си тръгне, гордостта понякога много ни вреди. Трябвало е да се преборите с проблемите. Никой не е казал, че брака е само цветя и рози, целувки и прегръдки... Сега може да разбиеш и още едно сърце- това на жената, която е сега до него.
Пробвай някакъв контакт за да видиш той как ще реагира и след това ще прецениш има ли смисъл за малко закъснелите ти усилия.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1478cede99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   В същото положение съм - но от страната на мъжа. Неприятната истина, която трябва да ПРИЕМЕШ, е че няма смисъл. Приеми бившият си мъж като ланския сняг. НЯМА ГО. Ние с жена ми се събрахме, но любовта я няма. Няма скандали, няма караници, разбираме се... но нещата не вървят, нещо не върви и се чувства, май няма да изкараме много. Приеми факта и давай напраред. От опит ти казвам - не го мисли повече. давай напред.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0f1982f4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оо авторката
Опитах да го сваля отново така да се каже, излизахме няколко пъти, прекарахме си добре - като приятели, но на третата покана за среща ме отряза - "не искам да се сближаваме, развъдт е въпрос на време... " От друга страна, една адвокатка с дългогодишен професионален и житейски опит ми каза да чакам, че и онова там ще мине е той ще разбере къде е истината...
Най-лесно е да продължа напред, но горчивата истина е че съм на 41 с две малки деца - завидна партия... имам самочувствие, изглеждам добре, но не мога дори да погледна друг мъж...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0f1982f4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До номер 1 - каква тръпка очакваш в един брак след години? Любовта и бракът не са едно и също нещо. Не казвам, че насила трябва да се живее с някой, но по закон бракът е социално-икономическа единица за отглеждане на деца... и това хич не е далеч от истината! Любовта просто се трансформира в уважение, приятелство, подкрепа... това не са маловажни неща. Да, и да ти пука за този човек, разбира се... Но да очакваш влъбване и тръпка като в началото е наивно и много инфантилно, признак на незрялост - факт.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker