Той е подходящия за мен, но си има момиче от 4 години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е подходящия за мен, но си има момиче от 4 години
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2367 пъти
Здравейте,
Реших да споделя историята си тук, защото все по-силно и по-силно знам, че той е за мен, но си има 4 годишна в връзка. Ще започна отначало запознах се с едно момче, с което бяхме известно време заедно, а той ме запозна с това въпросно момче. Започнахме да си пишем, да си говорим (защото сме на далечни разстояния), аз го опознавах и започнах да се привързвам към него, но си мислих, че е нищо сериозно и продължавахме да правим всичко това, разбира се тогава бях с онова момче, което споменах по-горе и той знаеше, дразнеше се лекичко, но нищо особено.

И така един ден се скарах с тогавашния ми приятел, заради това момче и с двамата спрях да си пиша, но вместо да мисля за приятеля си аз мислих само за другия. Сдобрихме се с бившия ми, но с другото момче престанахме да си пишем. Аз си мислех, че ще го забравя, но не започнах да го сънувам, да мисля за него, да си го представям и така нататък, а споровете с първото момче не преставаха. Един ден аз реших да го оставя, да не го лъжа, а и да не го боли и да не му създавам напразни надежди. Тогава писах на втория, той хем беше против отначало, но след като го оставих нищо лошо не каза. И сега си пишем, говорим, закачки всичко. Вчера дори си позволихме да говорим за по интимни теми и аз разбира се му споделям той ме разбира, той ми споделя, разсмива ме, желая го! Когато ми каже бонбонче аз се разтапям! Но проблема е, че той си има сериозна приятелка от 4 години. Тя е по-голяма от него и е доста заета постоянно работи. И той затова прекарва пред компютъра толкова време с мен. Когато се сетя за това откачам! Ужасно болезнено е.
Та въпроса ми към вас е(сигурна съм, че има доста жени/мъже в моята ситуация или изживели това) как да постъпя? Да го оставя ли? Може би след като има толкова дълга връзка ще си остане с нея, а аз ще бъда наранената.. Или да се боря?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 881d8a7ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако тази негова връзка беше толкова сериозна, той няма да прекарва толкова време в разговори с теб. Нещо не е в час там, но това не означава автоматично, че ще зареже връзката и ще започне нещо с теб. Освен това ми се струва, че при теб нещата се развиват по-бързо, отколкото при него. Изчакай и като ти писне достатъчно го попитай какво прави пред компютъра с теб през повечето време и сериозната му връзка къде е в цялата работа. По отговора ще разбереш.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0c26f3c2e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оххх колко си наивничка само ..

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a7f4f9b81c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   За едно си права - лика прилика сте.
Ти си неориентирана и непостоянна, той още по-зле - неудачник и използвач, легнал на гърба на някаква жена -и си уплътнява времето с интимности онлайн :))) Традиционна картинка. Бля...Ако не беше тъпо щеше да е смешно. Знаеш ли кога ще я изостави - когато тя го изрита, но не за да бъде с теб, а да се прикачи към друга заблудена, работлива леличка с повечко мангизи /дано да отговаряш на тези критерии/
Ако не си подсигурена - нямаш шанс, но поне междувременно може да те нае*е, то е ясно. Но не повече от дваж, защото все пак си една от многото в неговия виртуал. /бонбонче..хм/.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3b28fc39a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не закачай чуждото момче, щом си има връзка от 4 години значи има за какво. По-лесно ще е просто да си търсиш другаде късмета. Плюс това връзката от разстояние не е пълноценна - за какво си му тогава. И се постави на мястото на момичето - ти работиш по-много, а приятеля ти се мъчат да го откраднат разни момиченца...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bd01604d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защо мислиш, че той не може да остави своята приятелка, така както ти си оставила приятеля си, след като си видяла че не се получава между вас.
Опитай! Хората понякога е по-правилно да се разделят, рано или късно, ако не са щастливи заедно.
А ако са щастливи, ти няма как да им попречиш. Затова мисля, че това, че са 4 години заедно, не трябва да те спира.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 801da8b3ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   не се занимавай аз също имам 4 годишна връзка и моя приятел си е писал с момиченца и съм се чуствала доста зле

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d1f40111f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке,
Би ли ми казала какво е това животно 4 годишна сериозна връзка? Ако беше сериозна щяха да се оженят и да имат деца. А то каката бачка, момчето интимничи с момичета в нета... е това ако е сериозно! Ако те кефи малкият, срещнете се, на*бете се и си изживейте тръпката. Ако пък няма как да се видите, правете виртуален секс докато можете и ви е кеф. При всички положения не се надявай на нещо по-сериозно, а пък ако стане, още по-добре

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c93ed3a83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До 7 - да точно си изчукване ще й мине авторката и ще си "изживее тръпката". И 4 години без деца е доста нормална връзка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker