Неправилна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неправилна любов
преди: 12 години, 10 дни, прочетена 2696 пъти
Здравейте..
Директно на проблема. Млад мъж съм и имах нетипична връзка с една жена на около 30 години. Разведена с дете, с малко пари. Общо взето всеки би си казал - кофти партия.
Истината е че аз още я обичам, въпреки всичко и всички аз още имам чувства към нея, които не мога да контролирам или да притъпя по някакъв начин.
За мен тя е най-красивата. Изключително интелигентен човек, с 2 висши образования. Винаги ме е разбирала.
Но ето че дойде и един момент, в който приказката се обърна.
Както във всяка връзка и в тази аз исках някакво развитие. Имахме достатъчно причини да не афишираме тези отношения, че да не ни одумват близки и роднини. С това проблем нямахме за момента.
Аз никога не съм се чувствал готов за дете, просто не съм убеден в себе си, че съм достатъчно отговорен и имам възможност за подобно събитие. Но нейната дъщеричка е факт, пред който съм изправен вече. Нямам притеснения от нея, но майка и има такива.
И ето в един момент се оказа, че не можем да се виждаме толкова често, заради детето. Малката не преживявала добре факта, че баща и вече си има нова приятелка и така моята любима изобщо не желае да се разбира, че и тя си има нова връзка.

Съдете ме. Може би не съм прав, но аз това не го приех. Не мога да приема, че това дете така несъзнателно ще може да режисира нашата връзка и директно казах на милата ми, че трябва вече да направи нещо. Че не може да е убедена какво ще стане без дори да опита. В крайна сметка тя не се съгласи с мен и се скарахме. Казах и да се обърне към мен, когато има да ми казва нещо и това беше.
Все още си имам чувства, винаги съм смятал, че в тази връзка аз съм бил по-отдаден, а сега когато тя не прави дори минимален опит да оправи нещата по някакъв начин това ме наранява неимоверно много. Сякаш през цялото време на нея и е било все тая, а аз наивника съм се надявал на разни фантазии..

Честно казано не знам защо написах всичко това. Просто имах нужда да го излея това, което толкова ми тежи сега.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 дни
hash: a132228bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вероятно те харесва, вероятно има чувства в теб, но определено от написаното се вижда, че не те взима на сериозно, не те уважава и не може да става дума за любов, поне такава каквато аз я разбирам. На всичко отгоре използва детето си като оправдание, за да се виждате по рядко., което праща двете и висши образования в кошчето за боклук.

Ти си поредното доказателство, че разведена с малко дете е нещо като диагноза в голяма част от случаите и това е в следствие на криви сметки или липса на мозъчни дейоности.
Знам че звучи грубо, но нито си първият, нито последния в това положение.


Берешка.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 5aff81ddbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не смятам, че разведена с дете е диагноза. Вярно е, че е по-сложно, но ако нещата между двама са достатъчно сериозни детето не може да бъде пречка. Самата аз съм в такава ситуация и дъщеря ми приема всичко съвсем нормално-вече е на 13, а връзката ми е от 3 години. Но аз от самото начало не съм си крила връзката. С разговори всичко може да се реши. Не казвам, че е лесен процес, но съвсем не е невъзможно. В твоя случай майката се съобразява прекалено много с детето, защо би трябвало ти да си отговориш, аз мога само да гадая. Мисля, че си постъпил правилно. Много е важно и твоето отношение спрямо детето. Ако то те приема, не би трябвало да има проблем. А изглежда тук не е така и това усложнява нещата.

Ели

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 307ea9c697
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Какво отношение.. Аз дори не съм запознат с детето.. Разбирате ли... Тя дори не е намекнала на дъщеря си за мен.. Сякаш чака всичко да се нареди от самосебе си...
Аз не съм глупав човек, ако детето не ме беше харесало щях да го осъзная и нямаше да имам претенции..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 дни
hash: a132228bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 2.
Ранно родилите жени, които после набързо решават че им е скучно и трябва да се забавляват с други мъже, докато някой им гледа децата и им покрива сметките, са много актуални тук в България
Все някой им виновен, винаги се оправдават с каквото могат и най-вече никога не поемат отговорност за действията си, защото са млади и красиви, само че това че имат дете им допълва главоблъсканицата и често не наят какво искат.

До автора. Казах ти вече авторе, ти си за бой, защо усещаш че на нея и е все едно, вероятно те харесва но или е влюбена в друг или банквата сметка ти е нищожна. Именно заради тези причини не те е запознала с детето си. А може и пред теб да е имало и други и те да го познават и просто от толкова много мъже да не смее да те запознае.
Бягай, има много добри момичета, които да се държат както трябва ида бъдат откровенни. Друг е въпроса защо те привличат завоелирани манипулаторки.

Берешка.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 4db7f9dcfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се сърди, но ти си тръгнал в тази връзка с презумцията, че тази жена е кофти партия. И какво й е кофтито, че има дете и не е богата. Аман от комплексари. Извинявай, но ти търсиш богата жена да те гледа ли? А сигурен ли си, че един ден ще имаш свои деца или пък, че милата девойка без ремарке, за която се ожениш след време, няма да ти спретне някой номер, да си вземе децата и да духне при друг. Гаранция-Франция. Не е ли най-важен човека отсреща и това как ти се чувстваш с него. От всичко, което пишеш, става ясно, че смяташ, че правиш голяма услуга на жената като си с нея и едва ли не чудеса трябва да прави, за да е с тебе. Ами разбира се, че на нея детето й ще е на първо място и това няма да се промени никога. Ако не можеш да приемеш това, потърси някоя друга и не се мъчете взаимно. А за коментари 1 и 4 нямам думи. Явно човекът няма деца.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 дни
hash: bdea537c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Само в България хората са толкова ограничени и посредствени. За пореден път се убеждавам в това. В белите страни често има бракове с деца от предходни връзки и това за никого не е проблем, стига хората да са убедени, че така им е добре. Спомняте ли си онова сериалче "Step by step"? Мъжете не реагират толкова уплашено от наличието на чуждо дете, усмихват се на децата на улицата, а жените им раждат общо дете. И си живеят щастливо.
Кофти партия е човек, който те използва, манипулира или лъже. Не човек, който е претърпял нещастие в миналото и се опитва да запази психиката на нараненото си дете.
Ако искаш да си с нея, дай й време да те представи на дъщеря си, правете нещата постепенно. След развод всички са раними. Децата имат собствен живот и в един момент се отделят от родителите си, а партньорът се предполага, че е за цял живот. Ти решаваш дали можеш да поемеш такава отговорност, според мен това е и причината тя да се отдръпне от теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: 1237bf39dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5, май хич не се замисляш върху написаното от мен. Аз казвам - кофти партия - да, така изглежда отстрани, но аз съм я приел такава. Аз не търся жена да ме издържа, даже напротив. Не веднъж аз съм този, който ? е давал пари за да живее нормално. Аз съм този, който ? даде пари за да може детето ? да прекара една нормална Коледа, както всички други.
Мерси че ме нарече комплексар де, само защото аз знам какво искам в тая връзка.
Хубаво, нека детето ? да ? е на първо място, но след като твърди, че желае да има отношения с мен, смятам че поне минималното трябва да се опита да направи.

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 76dd87c7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами просто поговерете кратко и откровено. Помоли я да вземе решение - или сте заедно или се разделяте. Това положение е ужасно. Кажи й точно какво мислиш и чувстваш и й дай една седмица да реши. Ако каже "не" - продължавай напред. Разбира се, че за теб ще е по-добре да си намериш свободна жена. Въпреки всички модерни възгледи, наличието на дете от предишен брак във връзката създава много предпоставки за проблеми, това ще ти го каже всеки психолог. Животът е един и следва да пробваш както си е редно, да е като хората - брак със свободна жена и ваше дете!

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 4db7f9dcfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От № 5 Не съм искала да те засегна, а по-скоро да те накарам да се замислиш. Пак продължаваш - кофти партия, но аз съм я приел. С такова мислене една сериозна връзка между вас със сигурност е обречена на провал. № 6 добре го е казал, пътят към сърцето на тази жена минава през детето й. Ако действително искаш нещо повече от приятно изкарване на времето, постарай се да приемеш това. Прояви интерес към детето, поискай да се видите, все в един момент тя ще се съгласи. Сприятелиш ли се с малката нещата сами ще почнат да се подреждат. Но преди всичко първо си помисли има ли смисъл от всичко това, защото накрая освен вас двамата може да остане наранено и самото дете.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: 563075e2bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само се оправдава с детето! Ако иска да е с теб, ще намери начин да ви запознае. Разбира се, че има значение че автора я е приел с дете, това е морален, емоционален и финансов товар в крайна сметка. И вместо новоизлюпената госпожица да го оцени, е започнала с номерата.
Авторе, седни да поговориш с нея по-сериозно и и обясни как стоят нещата -ако иска да е с теб, нека намери начин да ви запознае, ако не иска я прати да си вее байряка другаде

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker