Чувствата ти към мен загинаха ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствата ти към мен загинаха ли?
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3922 пъти
Здравейте,

Накратко. Някой Ви е твърдял и показвал в продължение на 1 година и 6 месеца, че това м/у вас е наистина истинско!
Вие се съобразявате с положението на този човек и с неговите проблеми. (има друга жена, има и деца). Просто ви пука за него и като мъж, и като човек, и като приятел.
Усещате, че нещата не отиват на добре, т.е. не във ваша полза. Той не ви го казва, показва Ви внимание, но като започнете да задавате въпроси, не получавате конкретни отговори. (Това в продължение на 1 година). А до преди го е правил - винаги е бил точен с Вас.
Въпреки това ужким сте приятели.

Въпросът ми е - като виждате неуважително поведение към Вас (т.е. не ви обяснява дали във вас е проблема и т.н.. само ви споменава какво се случва при него, с неговия голям проблем с жена му - че тя го подозира, заплашва и т.н.), ще се опитате ли въпреки всичко да получите отговорите, които ви измъчват (с риск да му досадите, но все пак това между вас уж е било истинско. Той иска да си оправи проблемите, а вас ви измъчва вина... "как допuснах да го изгубя този човек? Аз ли съм виновна?") или просто ще го изключите този човек от живота си?

Вашите чувства са все още на лице. Даже сте правили секс с този човек до преди 2 месеца. След това не, защото има проблеми и не можете даже да се видите....
Той винаги е твърдял, че каквото и да се случва м/у вас двамата, приятелството да се запази.

П.С. Относно неговите чувства - след като сте го натиснали с няколко смс-а, той ви казва, че чувства нямал към никого. А въпросът, който сте задали е бил "Чувствата ти към мен загинаха ли?"

Много ми е мъчно... затова ме извинете ако написаното по-горе ви излгежда неясно/объркано или инфантилно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: f7c8128f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Така е с женените. Няма по-голяма грешка от това свободна жена да се замеси с женен. Бягай и не поглеждай назад.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 31843cb524
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще го зарежа. Той си има семейство и след някой ден ще ме остави без даже да му мигне окото и после ще отиде да спи с друга, а аз ще седя и ще се чудя какво сбърках и ще плача като луда вкъщи за него, а той ще си прави кефа, с която си иска. Помисли това ли искаш, чесно ли е да го прави това с теб след като между вас нещата са били "истински" . Не нали, намери си някой, който те заслужава. :)))

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: d7e24b3c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами той просто иска да ви напусне, но няма смелост да ви го каже в очите! НЕ ТЪГУВАЙТЕ! НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА! Съберете сили и не го търсете, просто го заличете от живота си!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 44db751afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто не се занимавай с обвързани мъже, ако един мъж е обвъзран и те желае ще напусне жена си заради теб, ако се измъква значи си му флирт.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: d081ee955b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Съжалявам, ако ти изглеждам груба, но това е съдбата на една любовница. Просто човека иска да си запази семейството и държи повече на него, отколкото на теб.

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 479b636788
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Абе вие жените, сами си създавате проблеми и после почвате силно да мяукате, като малко коте, качило се на върха на голямо дърво, някой да му обърне внимание, да се качи и свали от там. После се оправдавате, че сте се качили горе да търсите нещо за папкане, но сте останали разочаровани от голите клони и студения вятър, които са Ви изтрили даже спомена за обратния път към земята....

Да не забравяме също, че има много котета "рецедивисти", които отново и отново се качват и врещят, само и само да ги свалят най различни хора от там и нахранят.... Обикновенно, на такива ако им се намали папото, отново се качват на дървото...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 319701a9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо не приемеш, че това е краят на връзката Ви. Имали сте хубави моменти, запазете си ги. Всяко начало има и край.

До злобните автори на коментарите за любовниците и обвързаните: Всеки има право на щастие и любов. Където и да го намери.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 05e2e6a7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Какво означава, че си се съобразявала с неговото положение и неговите проблеми - жената и децата ?!! Докато е само за секс и приятни изживявания - винаги е хубаво; започнеш ли да искаш повече - рано или късно ставаш проблем.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 5b296892af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Изчакайте. Не казвате на кава възраст е той, но може би има основателни колебания заради скандал в семейството.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0d5098070e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може би няма да ти хареса мнението ми, но чувствата са били само от твоя страна - използвал те е. Отстрани се вижда много ясно. Ако те обичаше, нямаше да може без теб дори въпреки проблемите си. Щеше да ти го заяви ясно. Неудобно му е да те разкара, а и те държи като резерва. Горе главата и умната. Женен ли е, ще се разведе само ако жена му направи крачката.

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 6968b2e46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Към номер 8 от автора: Нещата между нас не бяха секс, нито просто приятни изживявания. Напротив - имало е взаимност в чувствата. Затова съм се съобразявала.
Ето от тук идва чуденката.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 05e2e6a7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 8: Сега като чета отговора ти, си мисля, че може би човека, за когото говориш е доста объркан от това, което се случва в живота му. Възможно той също да не е сигурен как да продължи живота си. А ти всъщност какво очакваш от него занапред? Да бъдете само приятели, да се раздели със семейството си и да бъде с теб, или да продължите както досега да се криете?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4a5ada0b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Към номвер 8: Просто исках да съм с него... Ако кажа, че тайно не съм си мислила той да се раздели с жена си... ще излъжа.

Най-гадното от всичко е, че той много добре знае как се чувствам. За последно имахме интимен контакт края на декември. В интимен план всичко си беше ок. До тогава си ги имаше и закачките и всичко. Не се чувахме 1 месец, защото почнали големи истории (проблеми), след като сме се били видяли...

Попитах го 'не ме търсиш от липса на интерес или от нещо друго', той ми отговори 'Не бре, знам ли кой, къде ме следи'.
2 дни по-късно се видяхме.... аз реших да задам пак въпрос... но по смс (горния, публикуван в темата ми, за чувствата)... той ми отговори, че нямал към никого. В последствие (1 седмица по-късно) се издразни, че пак задавам въпроси, каза ми, че ми бил отговорил на тях вече... А аз не мисля така, както и да е. Помоли ме повече да не питам. Казах "Ама можеше да спиш с мен декември, а знаеш, че имам чувства,как не те е срам малко.", той ми върна "Добрият тон е напът да си отиде.", След това върнах "Защо спа с мен декември?", той "Както казах добрия тон си отиде." След това ме помоли да не задавам въпроси, а в преден смс ми каза, че бил "за приятелство. От теб зависи." Казах "ок. последен въпрос. желаеш ли ме още? Иска ли ти се секс с мен", той ми отговори "Не."
(Само да кажа, че проблемите му са от 1 година и 8 месеца вече.... А иначе от началото на миналата година се оказа, че е баща за втори път...)

Е извинявайте... Аз наистина не мога да си го обясня, вярвайте ми. Предвид всичко каквото е ставало, а и ние бяхме интимни до декември, и то края, имаше си ги закачките и останалите неща.

Много чувства, търпение и разбиране вложих... и определено не се чувствам ок в момента.

Някой ако има обяснение на поведението от горните редове, моля за коментар.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 133b38ccad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Знаеш ли, наистина написаното изглежда : "неясно/объркано или инфантилно" и то не само заради начина, ами и заради това, че така сляпо си вярвала на "този човек".

За да не те критикувам, че и да ме изкарат "злобна", ще кажа само да се вслушаш в зрелия, кратък и точен съвет на номер 10 и да помислиш върху един друг : ако ти не обичаш даден мъж, ще му родиш ли второ дете??? Твоят човек с нож на врата ли го направи това дете на отвратителната си, грозна и заядена жена? Май му отърва да си врътка такива като теб на чеверме, а жена му винаги ще си му е такава!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 5b296892af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Увлякъл се е, но ще си запази семейството. Не желае да рискува сигурността си. А към теб изпитва и угризения, че те е подвел.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 1b54fe4313
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мила моя, събери и стисни в юмрук цялото си човешко и женско достойнство и го остави да си иде ! Вярно е, че много боли, затова бъди силна ! Не се унижавай ! Този мъж не те заслужава. След време дори ще се учудваш, как си могла така да се измъчваш. Аз съм една жена, преодоляла страдание като твоето, затова си позволих да ти дам такъв съвет. Желая ти щастие !

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 1d94b304f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Като мъж мога да кажа ти кажа: гледай напред, няма да го забравиш, но поне се надявам да не направиш пак същата грешка скоро.

Човека ти НИКОГА няма да се осмели да направи нещо решително и крайно. Затова сега се опитва да те отзалечи внимателно с глупостите "Винаги ще си останем приятели" ....

Дай си почивка от емоции и се огледай наокала за приятни хора.
Късмет в живота ...

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 612197d6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Към номер 17: Какво точно имаш предвид под "Надявам се да не направиш пак същата грешка скоро.". Какво визираш като грешка от моя страна?
Благодаря ти предварително за отговора!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 484e00ee00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Объркването и въпросите идват от наличие на емоция към него. Опитай да се абстрахираш, Всички дотчк са го написали, той е взел решение, вземи го и ти и нека този път е в твоя полза.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 7bdad8293c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Остави го! Той вече фактически те е оставил, но ти още се самозалъгваш, базирайки се на предишните щастливи мигове. Като ти казвам да го оставиш, имам предвид въобще да не го виждаш и да не го срещаш. Ти не можеш да си му само приятелка, защото имаш чувства и при всяка среща и виждане ще се тровиш самата себе си. Затова бягай, без да се обръщаш назад. Според мен, той доста подло постъпва с теб. Ако ти беше казал направо, че вече всичко е свършило, тогава ти щеше да се обидиш и по-лесно да преглътнеш края. Но, сега, като не ти е казано в очите, ти продължаваш да си спомняш старите блажени моменти и да се самозалъгваш. Не ти е казано, но ти е показано, което ти не искаш да видиш. Вземи се в ръце, плачи една цяла вечер, докато останеш без сили и сълзи, унищожи всичко, което ти напомня за него - вещ, подарък или снимка, и от уктре бъди нова и наранена. След време раната ще завехне и ще си само нова:))))))))

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: d90aba06ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Така са женените мъже бейби чукат и бягат ти кво си помисли че ще остави жена и две деца така ли? Помисли това след време ще се случи и на теб ти ще стоиш в къщи да слугинстваш на мъжа си и децата си а той мъжа ти де ще ти кръшка с някоя млада девойка помисли си ти дали си постъпила добре и знай от мен че всичко се връща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker