Според вас винаги ли излиза всичко наяве? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Според вас винаги ли излиза всичко наяве?
преди: 12 години, 9 дни, прочетена 2413 пъти
Имам дълга връзка от близо 10 години. Преживели сме всичко, каквото се сетите. Аз бях на 16 като тръгнахме, той на 19.

Разделяли сме се 3 пъти- 2 пъти за 3 месеца, последния път беше за около 5 месеца. Той по време на разделите ни все се е занимавал с някакви момичета, с които не е имал нищо кой знае какво. Беше ми и посягал в началото.

След последното ни събиране, (преди 4г) вече всичко върви много добре! наистина. не ми е посягал, много добре се държи. някак си израснахме заедно.

След нашето събиране, момичетата, за които съм разбирала, не ми е ставало приятно, но някак си го приех. Бяхме се разделяли заради неговото отношение, посяганията и т.н...

По време на последната ни раздяла, уморена от лошия период и лошото отношение, започнах живота си отначало.
В живота ми се появи нов човек. Държеше се добре с мен, нещата като за начало не бяха зле... Но мина време, преосмислих нещата, и се събрахме с моя приятел отново.

Оттогава всичко е чудесно, с изключение на едно.
Страх ме беше да споделя какво ми се е случило. Предвид предишното му отношение към мен, как да му кажа... От 4г сме нон-стоп заедно и всичко е ок... Той беше споменал за краткотрайните си връзки, но някак си аз не събрах смелост.

Писнало ми е от моето чувство на вина, все се чувствам виновна за нещо, цял живот. Не съм му изневерявала никога...
И онова момче е затворена страница за мен, не съм играла двойни игри...
Той беше от друг град...

Скоро видях във фейсбука на мой познат, че го е добавил (онова момче) и изтръпнах... И сега ме е страх нещо да не стане въпрос за мен, и да се чудя какво да казвам :(.
Не ме разбирайте погрешно-не съм изневерила, както прочетохте... Аз приех забежките на моя приятел, простих му посяганията, всичко! Но той не би приел, че е имало друг човек в моя живот, страх ме е от реакцията му.
Та въпросът, който ме вълнува, е въпросът, който съм поставила като тема.

Според вас всичко ли се разбира 1 ден, и дали тайната ми може да остане просто като един спомен от миналото, с който съм приключила отдавна?

Страхувам се онова момче да не започне да ме плюе, или да ми създава интриги по тези фейсбуци. :( Утешавам се единствено, че мина много време оттогава, но страхът не ме напуска...

Помогнете ми с някое мнение, но моля без упреци!
Искам да изляза от ситуацията и да продължа живота си нормално!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 дни
hash: 8ea4ca7d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   според мен нищо няма да стане.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 2d9edefdae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Препоръчвам ти да си изтриеш фейсбук-а!

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 84b9096feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   авторката-нямам личен феисбук. страх ме е по някакъв начин да не се стигне до моя приятел. той също няма фб, но има много познати...
какво мислите мн се притеснявам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: 8a5c901fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще се разбере рано или късно - гарантирано. Кажи му да ти олекне и истината ще те направи свободна. Не драматизирай, имала си и друг живот преди да се съберете пак - чудо голямо.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: ccdd9e5b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Защо ти можеш да разбираш всичко и да прощаваш, а той не може още повече, че тогава сте били разделени и той е имал връзки.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 84b9096feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   а има ли начин да не се разбере? може пък онзи да не ме спомене никога :(. дано не се разбере
как мислите?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 дни
hash: dba63f803b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Момиче, проблемът ти е друг с този човек. Ти живееш в перманентен страх от него и на наго "всичко му е простено". Изгубила си се като самостоятелна личност. Смачкал те е(психически). Живееш неговия живот Бъди личност и отстоявай правото на собствен живот.
Тези 4 години защо и ти да не си имала взаимоотношения с друг? Това не е изневяра. Или те приема такава - с минало и настояще, или се разделяте. Не ти посягал, значи сте добре!!! Що за критерии?

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: f523522bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   "Писнало ми е от моето чувство на вина, все се чувствам виновна за нещо, цял живот. Не съм му изневерявала никога...
И онова момче е затворена страница за мен, не съм играла двойни игри...
Той беше от друг град... "


Чудя се как някои хора могат да си направят проблем, дори и когато го няма...

Мило момиче, гледай напред и не се връщай към старите филми. Признавам си, че не успявам да видя нищо, ама съвсем нищо притеснително в това, което си написала... Едва ли някой го е грижа за старите ти гаджета, освен тебе самата. Ако твоето момче те обича, не би се занимавал с ровене на стари екскременти.

Опитай се да изхвърлиш от ума си тези неща, които те притесняват. Разбираш ли, те притесняват само ТЕБЕ и ти можеш да се освободиш от тях. Оставиш ли ги там, рискуваш цял живот, или поне достатъчно дълго време, да седиш върху буре с барут и да чакаш да гръмне. А барута в бурето просто го няма...

Спри да мислиш за това, по-добре е, повярвай ми. Гледай напред, мисли положително и остави на времето и хубавите преживявания да затрупат притесненията ти.

А ако случайно твоят приятел настоява все пак да чопли такива стари неща, тогава решавай ти - той сам да си тръгне или ти да му биеш шута. С такъв човек не би могло да се гради общо бъдеще...

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 7cc50302db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Притесняваш се за глупости-какво като разбере-да не си направила престъпление. Вие сте били разделени през това време и освен това той също е имал други връзки-а ти -само 1. Да не сме в патриархалното общество-освен това ти е и посягал. Щом ти е посягал защо се върна при него-той ще ти посяга цял живот. И още тоя господинчо да не е толкова недосегаем, че да се мисли за велик и само той да има забежки-а ти-не и през това време ти не си била с него. Въобще по-добре нищо не му казвай-защото доколкото разбирам той не е никакъв кавалер или джентълмен. Не е трябвало да се събираш с него-щом отсега те е страх от него какво остава за по-нататък. Една връзка не се гради на страх и подчинение. Вие сте равноправни. Ти си била свободна тогава -затова си имала друга връзка-да не сме преди 200 години когато момичето трябва да се омъжва девственно и да живее с един мъж независимо какъв е до края на дните си. Не искам да ти казвам да му изневеряваш-но не трябва да се страхуваш. Където има страх няма толкова голяма любов.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 дни
hash: 70b2d1365f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   авторката:
хора, разберете ме!
знам какъв е характерът на приятеля ми. вярно е, че аз явно мога да прощавам, а той май не, но това беше преди толкова време..
искам да си остане в миналото!
затова и писах-искам да чуя мненията ви, и да споделя как се чувствам.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 9148a90228
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво има да прощава твоя приятел? Ти чисто физически не си му изневерявала; излизали сте заедно с въпросното момче; той е бил балсам за наранената ти от твоя, в онзи момент бивш приятел, но не сте стигали до интимност - или иначе казано - "просто приятели". Ако твоя приятел те пита защо не си му споделила му отговори, че между вас с това момче е нямало нищо и не си виждала нищо, което да се споделя.
Усмихни се мило момиче и не се притеснявай излишно. Мисля, че изпитваш вина, че си вдъхнала чувства на онова, другото момче и се страхуваш, че може да ти отмъсти. Няма какво да споделяш каквото и да е с твоя приятел, защото след 4 години изведнъж да му изтърсиш за това, другото момче, би му станало съмнително.

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: dba63f803b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Моето мнение, че се чувстваш зле, което не говори хубаво за сегашната ти връзка. Замисли се.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 дни
hash: 062834cb61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Според мен, при първи удобен момент като стане въпрос за минало намери начин да му кажеш. Ако те е страх да не ти посегне, по добре да го разбереш от рано, защото ще живееш с него, ако ти посяга за всеки поглед или разговор с някой, по-добре да си прецениш дали не е по добре да скъсаш с него още сега, вместо да живееш в страх кога какво ще се случи.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 65e71420c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Съгласна съм с коментара на №8!

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 4d9853ddf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   а има ли според Вас тайни, които могат да останат скрити завинаги?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 36b73d533b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ужас... Знам, че това, което ще ти напиша ще прозвучи грубо, но много си зле. Ти си знаеш. Има за какво да се чувстваш виновна, много даже, но пред себе си!
Нямам добри прогнози за теб, в най-добрия вариант, ако продължаваш така да си кривиш мисленето ще свършиш в лудница.
Мозъкът на човек е така устроен, че не прощава двойнствен морал, липса на логика и справедливост. В един момент бушоните изгарят.
Мноооого здраво си затънала и дори нямаш намерение да излезеш оттам... :( Ето, този твой случай за мен е доказателство, че "любовта" е психическо заболяване, както пишат учени...
Модераторите ако решат да ме изтрият - значи не ти мислят доброто. Добре е да знаеш как изглежда историята ти погледната трезво отстрани, но без терапевтичното: мило момиче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker