Имаше ли смисъл? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имаше ли смисъл?
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3963 пъти
Тази история не е тъжна. Има грапчив привкус на тъга, но той може да бъде избегнат при наличието на данък над човешката самотност...

Искаше ми се да продължи, защото тя беше красива, умна, чаровна, мила, добра, сладко агресивна, опияняващо вкусна.. тя беше всичко, което може да ви каже едно момче за любимото си момиче или за тази в сънищата си, но с разликата, че тя беше повече от истинска.

Всичко започна в сайт за запознанства - детска история, но беше привлекателно запознанство. За пътви път се видяхме на кафе и останахме може би безидейни, защото разговора вървеше, темите се сипеха като пролетна роса в безкрайната утрин...

На третата ни среща, която беше като филм, преминал под въздействието на опиум, си прекарахме разкошно. Когато бях с нея част от мен се чувстваше безопасно. Тя беше черното в нощта, а всъщност толкоз финно бодлив прах от рози. На онази пейка последва първата ни целувка, която не мога да опиша дори и с думи, най-святото с което Господ ме е дарил. Последва красота, спокойствие, суети, блян... и така мина един месец. Аз, който си мислех, че съм видял наивното в живота, който си мислех, че е опитал от ябълката и от самата змия, аз - се предадох. И пишех..

Пиша и сега, когато прочитам безмилостните откъснати изречения, написано от нея на скайп. Смях..
"... няма да забрава твоите черти...", " Нензма какво ми даваш, но пак го искам...", "Беше прекрасно.. можеше да продължи...", "целувай ме.. излекувай ме..." ...
Наивността излезе отново, когато слънцето се скри и цигулката засвири на среднощното лунно сияние своята минорна песен... Песен, която ме кара да си помисля, че тези думи са за мен. Страх.. Немога да я попитам. Опитах, но тя ми каза, че не и се говори. Сякаш разбрах я без думи... Сякаш знаех, че това не е за мен, но толкоз силно го исках !

Когато раздялата ни стана факт не болеше толкоз много. Имах чувството, че нищо още не е свършило... Ето поезията, изпълнена с аромат на лилии в жасминови води... Имаше ли смисъл.. Бе ли тази история за мен.. ? Думите, тъжни.. за мене ли сте.. !???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 411568158a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много поезия за една раздяла. Живота продължава. Не винаги е сладък и гладък. Но е хував и трябва да се живее с емоциите си. Винаги има смисъл.
Ако изобщо разбрах върпоса ти..

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: a5fb2d04f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зависи от възрастта ви.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 31f371bb36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Толкова много емоция и чувства, хвърлени по дяволите. Сега аз те питам: Имало ли е смисъл, заслужавало ли си е? Ако е - да, то тогава какво ти пречи да си върнеш любовта. Пилето веднъж каца на рамото, втори път не.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: cea06dc40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох приятелю, да знаеш като теб, колко стихове съм изписал и колко музика съм направил , благодарение на тия шибани к*рви, ама никой не ми е виновен, като сам съм си търсил такива и съм вярвал, че всеки човек може да се промени към добро. Все пак да не забравяме, поговорката - Всяко зло за добро.. Надявам се скоро, като мен, да си намериш истински човек, който да те обича и да живееш живота си пълноценно.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 8e5c41a78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много хубаво редиш думите, но явно не на когото трябва. Аз често съм в такъв сайт, но поет като теб още не съм срещала. Оставам с обеждението, че това е първата жена в живота ти. И мисля, че смисълът е следният - стъпи на земята и използвай по-малко метафори и сравнения. Ще е по-удобно за всички.

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 950362e431
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Автор:
Благодаря за милите думи.
Когато човек загуби разсъдъка си в такива ситуации той печели повече от колкото си мисли. Печели възможността да изпита по-силно емоцията, която не е възспирана от силата на разума... Стига да не беше болка...

Номер3.. еми.. винаги има смисъл.. нима и да ме е страх да го кажа тя беше и продължава да бъде момичето, което аз желая.. Аз или нещо отвътре го иска.. незнам.

Номер5.. Това далеч не е първата жена в живота ми. Това бе първата жена, която в опита си да я обсебя, сам паднах в найния капан. Беше красово. Прекалено силно за да бъде истина...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 874067760e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторе, настръхвам като чета думите ти. Определено някое момиче ще бъде много щастливо те да се отнасят за него. Успех ти пожелавам!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 67c1c2cdd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нe съжалявай. Не е била за теб. Явно, че прескача от
цвят на цвят. Нали не търсиш такова момиче? Животът е пред теб, ще имаш още много преживявания. Ще трябва
да преценяш правилно. Не винаги красотата и любовта
вървят заедно...

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0e85a64ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker