Дали ще се получи? Да се надявам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ще се получи? Да се надявам ли?
преди: 12 години, 7 дни, прочетена 3188 пъти
И така може и банално да звучи, не знам..
Видяхме се с него преди месец.. Пишем си от 5. 6 месеца.. И така видяхме се, харесахме се и на живо, целуна ме няколко пъти по устата и по бузата. Аз бях изненадана целунах го и аз. А също ме хвана за ръката на няколко пъти до като бяхме на кафе, но аз тъпачката го пусках и той пак ме хващаше, после като станахме пак ме хвана за ръката и така ходехме.. До тук добре..
Знаех още преди да дойде в моя град, че ще заминава на бригада за няколко месеца, също беше казал, и че може да остане по дълго време..
Преди няколко дни той замина:(..
Преди да тръгна беше писал, че искал да се получат нещата/но ще заминава имаше и виза, абе всички беше уредено.. Каза, че като се прибере може и да стане нещо, но не е сигурно, защото не се познаваме добре.. Само харесване има за сега.. Аз също само го харесвам, но някак си искам да се получат нещата като си дойде/ако.. може да реши да остане там, не знам.. А и той самият не знае...
Писахме си само веднъж от както е заминал... той писа пръв(ако има значение)..
Имам и други кандидати, но те ме интересуват.. Аз си искам моето момче...
Според вас има ли смисъл да се надявам.. Мисля, че вече съм му безинтересна.. Как да му върна желанието да поиска и той да станат нещата/след като се върне/..
Мисля, че това, че се харесваме е + ако не ме харесваше нямаше да има никакъв шанс.. Да той може да си намери някоя там, възможно е, но няма лошо той е свободен все пак а и ще е там няколко месеца(поне се надявам да не остане там)а да се върне:(
Знам ли... вече си мисля по някакъв начин да гo спечеля но то няма такъв начин..
Не искам да ви отегчавам за това спирам, разбрахте горе долу за какво става на въпрос.... и ще се радвам на вашата помощ и съвети/...
Той след няколко дни става на 24 г. Аз съм на 20г. И да дори и да се върне, може и да не се получат нещата, и това го знам.. Но аз ще дам всичко от себе си за да се получат нещата. И като кажа ''ще дам''нямам в предвид, че ще си легна с него. А просто няма да повтарям стари грешки

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 дни
hash: 8d17cc69a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами няма лошо да пробваш какво ще излезе с него, след като се върне, но междувременно не режи другите си ''кандидати''. В смисъл, далеч съм от мисълта да ти казвам да не отказваш на всеки който ти предложи, моля те не ме разбирай погрешно, просто си имай едно на ум, не знаеш кога и с кого може да се получат нещата. Сега другите ти се виждат безинтересни, защото мисълта ти е далеч от тук и ти е любопитно какво може да излезе между вас с това момче, но винаги имай на ум варианта, че има доста време докато се върне, не го познаваш почти, нямаш гаранция, че може да има нещо между вас, а някъде около теб има хора, които през това време можеш да опознаваш, абсолютно на приятелско ниво и да си преценяваш във времето.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: d6545e86d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, моят съвет е да оставиш нещата по течението, защото все пак казваш, че е "твоето момче", а ако найстина си видяла неща в него, който те карат да си мислип, че той е "избраният" пробвай се с други момчета, пък той като си дойде (ако си дойде) ще ти стане много приятно.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 8ea5045cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Май си позакъсняла с 5-6 години за подобни размисли, стратегии и терзания.

"И като кажа ''ще дам''нямам в предвид, че ще си легна с него." - защо, за черни дни ли си я пазиш?

Успех и дано се решиш да предприемеш нещо, преди да си чукнала 50-така...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: 6283a159ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, според мен това че той заминава толкова скоро след началото на вашата връзка (без значение на какво ниво е тя) те кара да го искаш още повече и разстоянието те привлича към него много много повече отколкото ако беше в България.

Аз имам връзка от 3 години, много съм щастлива с момчето си, обаче ми се искаше повече да бях дивяла и да бях мърсувала преди да се обвържа. Знам че той ще е мъжът ми и ще съм с него до края и затова те съветвам... отдай се на някой, прави си кефа в границите на нормалното и моралното. Може пък да го забравиш и да се появи друг, дори съм почти сигурна в това, че ще има друг. Щом искаш да го чакаш, чакай го, но през това време се забавлявай не се отдавай само на чакане. Разстоянието сближава до един момент след това РЯЗКО разделя и отблъсква. Не се тормози с него, аз знам че ти си си наумила да го чакаш и че той ще е ТВОЯ човек, но те уверявам че ако се отдадеш на живот ще срещнеш много като него.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: ce48e83cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката.. Боже не съм от лесните момичета.. и защо да правим секс като може и да не сме заедно. оф ти ако си пропаднала аз не съм.. Прави го с който си искаш и комплексите си ги избивай в друга тема. Аз искам съвети а не да ми четеш конско! И към другите:АКО ЩЕ МИ ЧЕТЕТЕ КОНСКО, ЗАПАЗЕТЕ СИ КОМЕНТАРИТЕ!

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 2aac016409
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Хммм... Грешки ли? ! ... :) Не е въпроса в тях. А да не продължаваш все така да си изпускаш шансовете! ... Прекрасно е, че се надяваш, че го искаш!!! Ама неуморната стрела на времето си лети напред, той се развива и живее, а ти май само ще си чакаааш или чакашшшш :D Виждаш ли, трябва да предприемеш нещо, нали? :) Какво правят големите и осъзнати хора, чакат ли? Не! Щом искат нещо, или имат проблем, те говорят, обсъждат го и се разбива и какво ще се случи, дали представите и мечтите им за единност са обосновани, или са само блянове, на единия от тях! ... В този дух, какво като е далеко? Ще го чакаш за да говориш с него, за да му кажеш, и да му покажеш че искаш да бъдете заедно? ! ... :)) Е то... хубаво, ама сама казваш, не е ясно кога ще се върне, ами ако не се върне! Ако не осъзнае че има теб, каква ще е причината да се върне?! ... Мммм.. не знам кога ще бъде разбрано, че никой човек не е от стъкло, и ако имаш чувства, това не значи че той знае за тях или ги вижда :) Какво е това притеснение в теб? Притесняваш се от какво? Да не би случайно да те отхвърли ли? Или пренебрегне, и да излезеш глупавата от цялата работа! ... Е да, но пък ако не опиташ, ако не рискуваш, ще си бъдеш само с "празното желание" и несподелената и неосъществена мечта! ... А знаеш ли, че тези неща могат да продължат години, ооо, да... :)) Има такива хора, обикващи несподелено и желаещи някой години наред, дори и след като тя/той бъдат с друг и има и дете! Не прави тази грешка! ... :)

Е... дали? Най-вероятно да! ... Защо ли? Еми той е друга държава, но не е приключил комуникацията с теб! Ееее, това нищо ли не ти говори? ! ... Според мен, ако още докато той беше при теб, ти му бе показа чувства, и привързаност сега щеше да е много по-лесно :) Но за теб е трудно, не си искала да бъдеш лесна, от друга страна не си била и сигурна какво искаш, или чувстваш! ... Сигурно... но идва ден в който за теб самата е добре да теглиш чертата и да избереш нещо, а не да се луташ като в лабиринт! ... И щом си го избрала да се бориш за това нещо :) Той не е бил безразличен към теб, чудя се как не си доловила неговите чувства от рано? ! ... Пили сте кафе, хванал е ръката ти, какво повече искаш за да разбереш, че не е безразличен към теб? :) Да не би да ти го напише, или да те хване и да те целуне :)) Не че е лошо, но човека е бил внимателен и тактичен, направил е което е могъл колкото да усетиш неговата близост и желание, но и да не те изплаши! ... :")

Какво чувстваш към него? Все още ли си неорентирана? Вярвам не искаш да си с него само за да не си сама, или защото той ти изглежда най-подходящата партия за теб :)) Мисля си, че имаш чувства, но не си способна да си ги признаеш, защото те е е страх да не бъдаш наранена, може би си имала кофти връзки преди! ... Той ще охладнеее към теб, ако не разбере че го харесваш. Дай му нещо за което да се "хване", нещо което ще подбуди и държи неговите мечти и желания, нещо в което ще вземаш участие и ти. Тоест мечтата за съвместно бъдеще с теб :) Та... давай... поговори с него и ще разбереш какво да правиш, дали да имаш търпението за него, или да продължиш напред :)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: 8ea5045cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Боже не съм от лесните момичета" - струва ми се, че малко преиграваш. Спомни си за кокошката, която си мислела: "Дали не тичам прекалено бързо?" докато петелът я гонел.

"и защо да правим секс като може и да не сме заедно" - за да събираш опит, най-вече в отношенията с другия пол и в изграждането на връзки.

"Прави го с който си искаш и комплексите си ги избивай в друга тема." - комплексите изглежда са при тебе, видно от разсъжденията ти.

"Аз искам съвети а не да ми четеш конско!" - 1) ако не можеш да търпиш критики и чужди мнения, недей да пишеш по форуми; 2) съветите ще си ги дадеш сама, ако вникнеш по-добре в това, което ти написах и си отговориш на въпроса, който ти зададох.

"И към другите:АКО ЩЕ МИ ЧЕТЕТЕ КОНСКО, ЗАПАЗЕТЕ СИ КОМЕНТАРИТЕ!" - с този начин на мислене и с този характер със сигурност ще си останеш стара мома.

~winterfire~ ти го е казал малко по-меко от мен. Дано от него вденеш. Аз отивам да си избивам комплексите на друго място - с Принцеси трудно се говори.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: ce48e83cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авт;Благодаря на всички.. Сега повечко инфо..
Той знае че го харесвам, аз също знам че той ме харесва..
Но той ми беше написал, че няма по силни чувства към мен, а аз като чели се влюбвам в него..
Когато беше в моя град аз бях сигурна 100% че иска да сме заедно-но е размислил и след няколко дни написа по скаипа, че няма смисъл /за сега да сме само приятели/че не иска да ме обвързва.. И че ако срещна някой да не се замислям..
ПИСАЛИ сме по тази тема и ми е писал, че като се върне ако има да става нещо да става, но да не си изпускам шанса.. не искал да ме задължава да го чакам.
До сега сме писали 2, 3 пъти. все той пише пръв.. Но часовата разлика е мн голяма и почти не се засичаме..
От последните няколко дни преди да замине изобщо не си писахме, не влизаше никъде до някъде мислех, че не влиза заради мен, че ме отбягва. И че ме подготвя по този начин... Знаех, че като замине пак ще пишем но няма да е толкова често..
Сега ми пише ми но ми минава през акъла, че може да пише за да не се чувствам зле. А не искам да го питам, ти защо ми пишеш..
Но не искам и да му досаждам, че ако му пиша първа ще си каже тази не ме остава на мира, и не искам да бяга от мен..
Ще се оставя по течението и ще се надявам да се получат нещата..
А за другите кандидати ами не ги режа но и не им давам надежди.. а за разстоянието, че сближава дали при всички е така? Целувки

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 8acf3e32e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мила, защо просто не продължиш контакт с този човек? Какво като заминава, светът е малък! Рано или късно ще се върне, а връзката от разстояние може да е много по-силна, защото се обменят друг тип енергии и спомените след това са по-пъстри! Не се терзай, не виждам да те е отрязал. Нормално е след първа среща да сте били само на етап харесване, но ако продължиш да му пишеш ще разбереш дали ще прерастне в нещо повече. За сърцето и любовта няма граници и правила.

Vic

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: a6f324426f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам дали да се надявам, защото сега е там.. може при него да е по различно. Разстоянието да не играе роля.. Както по нагоре пишете, че разстоянието сближава, дали действително и при него е така. Не мога да започна аз темата на разговор, защото няма смисъл-той пак ще каже не знам.
А много ми се иска понякога да се сеща за мен. Аз съм по различна от другите момичета. Може би не ме реже веднага, защото е видял, че съм свястна..
Когато бяхме заедно ми беше казал, че излизал с някакво момиче но разбрал, че въртяла няколко момчета и я блокирал навсякъде.
Да и аз мисля, че ако няма намерение да става нещо, най добре е да ме блокира. Поне ще знам, и няма да се надявам.. И все пак очаквам още съвети

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker