За любовта, на която не сме господари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За любовта, на която не сме господари
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2057 пъти
Здравейте на всички в този невероятен сайт!
Аз не пиша, защото искам съвет или мнение по проблемите си, пиша ви защото смятам, че трябва едни на други да си вдъхваме надежда и кураж. Аз съм едно момиче, което за малкото си години съзнателен живот научи доста! влюбих се истински на 18 и обичах с цялото си сърце човек, който не заслужаваше дори усмивката ми! Бях брутално насилена (емоционално разбира се). Обичах този човек, така както никога не съм обичала преди! Всеки ден обаче аз изневерявах на себе си, оставяйки го да се подиграва с мен, да ме унижава публично, дори пред родителите ми! Болеше ме, но живях с мисълта, че любовта е болезнена! Трудно ми беше да го напусна, но го направих - събрах си багажа и се изнесох от тях!

Тогава започна началото на края! Не спях, не се надявах, не се хранех, нищо не правех! Ходих на работа по задължение, но все едно не бях там! Живеех против себе си и се самоунищожавах! Аз съм момиче със силен характер, но тогава допуснах да съм слаба и да се погубвам ден след ден! Той непрекъснато ми звънеще, крещеше ми по телефона да се връщам, а в редките моменти на слабост дори плачеше, но аз никога не се върнах назад! Излизах с какви ли не боклуци, за да забравя този боклук, но не се получаваше! Използваха ме с моето съгласие. И в един момент прочетох една статия, която сложи край на всичко. В нея бе написано: БОЛКАТА И СТРАДАНИЕТО СА СИМВОЛИ, ЧЕ ЖИВЕЕШ ПРОТИВ СЕБЕ СИ!
Тогава се замислих - за пръв път от почти година. Какво правя аз? Заслужава ли си? Отървах се от срама за да си го причинявам сама ли? Сложих край!

Помня, че отидох на фризьор, смених цвета на косата си, това ми стигаше за да започна с промяната. И букално за месец аз бях нов човек! Излизах с приятели, познати, смеех се! Виждах бившия си, болеше ме, но аз бях по-силна от болката! От време на време си поплаквах за него, но веднага си давах сметка, че ще срещна някого, който ще ме направи щастлива! И ето случи се!

Влюбих се в най-неочаквания момент, за най-неочаквания човек! Този човек последните 5 години винаги е бил около мен! Споделях му за критичните си емоционални състояние, за болката, за това колко много обичам бившия си приятел, но не знаех това, че той е бил влюбен в мен. Толкова много години, той е таял болката си от това, че са ме унижавали, защото е искал просто да бъда щастлива!
Сега съм с него! Животът ми е прекрасен. Разбираме се, обичаме се. Прекарваме най-хубавите моменти заедно! Всеки ден аз се влюбвам отново и отново в него! Винаги знае как да ми направи перфектния комплимент! Имам един любим и за това ще ви го споделя. Една вечер, когато трябваще да ходим на рожден ден на негов приятел, той дойде да ме вземе от вкъщи. Слънцето залязваше, а той ми каза: "Виждаш ли? Толкова си прелестна, че дори слънцето се скрива, за да не вижда, колко много го засенчваш! " И още купища такива! Е да не пропускам, че все пак е зодия телец - на тях им е в кръвта да са романтици!
Така че, мили хора не се отчайвайте! Когато губите любими хора, когато искате някой, който не може да бъде с вас, помнете, че всички сме създадени, за да бъдем обичани! Не се самовглъбявайте и не ставайте коне с капаци! Любовта е някъде там и ви чака, просто се въоражете с голямо търпение! Обичайте се сами себе си и не се самоунищожавайте задари хора, които не ви ценят! Бъдете себе си и не се предавайте! Понякога битката със самия себе си е най-трудна, но се печели! Аз я спечелих сама - сигурна съм, че и всеки един от вас може! Просто преценяйте заслужава ли си да си проваляте собствения живот или може да се усмихнете и да кажете: "Майната ти болка! Аз съм по силен/лна! "

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 25 дни
hash: 2169e6776a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много хубав пост! Дано повече хора го прочетат и се замислят наистина. Болката от погубена любов е временна, живота е твърде ценен, че да отделяме много време за тази болка. Живейте с радост и с постоянна усмивка на лицата си и точния човек ще дойде в точния момент! :)

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 787a3ae7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Докато болката и страданието са символи, че живееш против себе си, то толкова рязката промяна на настроенията - от дълбока депресия до възторжена мания, са символи на биполярното разстройство, или циклофренията.

Съжалвам, че ти го казвам... Скоро ще последва пак депресия.

Намери центъра на душевното си равновесие вътре в себе си, и се научи настроиенията ти да не зависят в такава огромна степен от тоя, оня, комплиментите или обидите им.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker